Monuta logo

Monuta reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Monuta reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
134
Monuta logo
Website
monuta.nl
Categorie
Verzekeringen
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Monuta

Afscheid nemen van een dierbare of het organiseren van je eigen uitvaart is niet iets waar je graag aan denkt. Toch is het wel belangrijk om bij stil te staan. Ondanks het verdriet en het gemis is een uitvaart namelijk ook een manier op een prettige en mooie wijze afscheid te nemen van een dierbare. Monuta kan daarbij perfect helpen. Monuta is zowel uitvaartverzorger als uitvaartverzekeraar en streeft ernaar om een afscheid voor iedereen zo mooi mogelijk te maken. Wil jij graag meer weten over de beoordelingen en reviews van Monuta? Dan ben je hier op de juiste plek, want wij hebben de reviews van Monuta op een rijtje gezet. Op deze manier ben jij in staat om een weloverwogen beslissing te nemen om wel of niet met Monuta in zee te gaan. Dat is bij elke aankoop en samenwerking van belang, maar voor een uitvaart natuurlijk al helemaal.

Over Monuta

Monuta is een Nederlandse uitvaartonderneming en tevens uitvaartverzekeraar. Het bedrijf kent een zeer rijke historie. Het is al bijna een eeuw actief, al sinds 1923 organiseert en begeleidt het bedrijf uitvaarten voor iedereen. Met de uitvaartverzekering maakt het bedrijf deze manier van afscheid nemen bovendien financieel mogelijk. Het hoofdkantoor van Monuta bevindt zich in Apeldoorn. Monuta is een samenvoeging van drie Latijnse woorden die zoveel betekenen als De dood is de poort van het leven. Dit is afkomstig van de protestants-christelijke beweging. Monuta vindt zijn basis namelijk in deze kring. De zin betekent hierbij veel omdat bij deze geloofsovertuiging het leven eigenlijk pas begint na de dood. Daarom zou je de dood kunnen zien als de poort waar je doorheen moet om aan het eeuwige leven te kunnen beginnen. In de eerste jaren heette het bedrijf overigens Apeldoornsch Begrafenisfonds. In 1954 is dit aangepast door de toenmalige directeur Hendrik Posthumus. Een mooi afscheid met een fijn gevoel voor iedereen, dat is de missie van Monuta.

Waarom kiezen voor Monuta

Een overlijden is altijd verdrietig, dat staat buiten kijf. Het is dan ook belangrijk dat het afscheid hierna op een mooie en passende manier wordt ingevuld. En de belangrijkste ingrediënten daarvoor zijn volgens Monuta ruimte en persoonlijke aandacht. Maar ook inlevingsvermogen voor de wensen van de overledene en de nabestaanden zijn van groot belang, net als de daadkracht om deze ook daadwerkelijk uit te voeren. Dit heeft geleid tot de hiervoor al genoemde missie van Monuta. Je kunt bij Monuta om deze reden ook vrijblijvend en geheel kosteloos je uitvaartwensen vast laten leggen. Zo heb je ook zelf de regie over je afscheid. Je kunt hierbij bij Monuta ook een uitvaartverzekering afsluiten om de gewenste uitvaart vervolgens financieel mogelijk te maken, tegen een zo goed mogelijk premie. Op het moment dat het afscheid dan vervolgens daar is, zorgt Monuta voor een fijn en mooi afscheid. Hierbij staat persoonlijke aandacht voorop, zodat nabestaanden er met een goed gevoel op terug kunnen kijken. Dit alles, en de positieve recensies en beoordelingen, maakt van Monuta een uitstekende partner om jouw afscheid of dat van een van je dierbaren zo mooi en fijn mogelijk te maken.

Is Monuta betrouwbaar?

De betrouwbaarheid van een bedrijf is natuurlijk van groot belang. Dat zit bij Monuta wel goed. Waar blijkt dat uit? Allereerst uit het feit dat het bedrijf al zo lang bestaat. Je kan simpelweg niet al een eeuw bestaan en mensen blijven helpen zonder dat je iets goed doet. Daarnaast heeft Monuta in deze jaren een zeer goede en betrouwbare naam weten op te bouwen. De recensies en reviews spreken boekdelen. De positiviteit heeft te maken met de producten, met de service en ook met de persoonlijke aandacht. Over het algemeen kunnen we stellen dat Monuta overal te boek staat als een zeer betrouwbare partner.

Klantenservice en klachten

Een belangrijke graadmeter voor de betrouwbaarheid van een partij is de klantenservice en de afhandeling van klachten. Het eerste waar we dan naar kijken is de bereikbaarheid. Allereerst is Monuta gewoon fysiek te bezoeken, waarbij het hoofdkantoor zich in Apeldoorn bevindt. Daarnaast kun je Monuta op verschillende manieren bereiken. Er wordt hier onderscheid gemaakt tussen vragen over verzekeringen en vragen over een uitvaart. Ook voor klanten is er een speciale manier om vragen te stellen. Je kunt Monuta bereiken via mail, telefoon en een contactformulier. De afhandeling van klachten is wat lastiger te beoordelen, omdat er simpelweg weinig te vinden is over klachten. Maar dat is natuurlijk positief. Al met al kunnen we ook hierover alleen maar positief spreken.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij ook ervaring met Monuta, op welk gebied dan ook? Dan zou je ons enorm helpen door een beoordeling achter te laten. Of beter gezegd, je zou andere mensen daar enorm mee helpen. Zo kunnen ook zij een weloverwogen beslissing nemen om wel of niet met Monuta in zee te gaan. Hoe meer reviews, hoe beter!

Reviews over Monuta
Gerelateerde bedrijven
nowinsure.com logo
nowinsure.com
2 beoordelingen
9
Helan logo
Helan
117 beoordelingen
2,9
Europ Assistance logo
Europ Assistance
4 beoordelingen
6,8
Gerelateerde blogartikelen
9,3
100% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Onze beoordeling over Monuta

Monuta is geverifieerd door ons expert team. De webshop Monuta bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Monuta lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Monuta. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van monuta.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van monuta.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Monuta.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
In één woord TOP!

Ik heb onlangs een Monuta uitvaartverzekering online afgesloten. Mijn ervaring hierin is dat het erg eenvoudig te realiseren is via de website van Monuta.
Absoluut een aanrader!

Geplaatst op: 25-09-2017
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Frits V.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Gewoon zoals het hoort!

Ik ben naar Monuta overgestapt nadat ik zag dat de prijzen wel wat goedkoper waren dan bij mijn oude uitvaartverzekeraar. Ik belde Monuta even op voor wat vragen en kreeg hier een man te spreken welke mij netjes te woord stond.

Geplaatst op: 18-03-2015
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Vin

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Monuta
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
nowinsure.com logo
nowinsure.com
2 beoordelingen
9
Helan logo
Helan
117 beoordelingen
2,9
Europ Assistance logo
Europ Assistance
4 beoordelingen
6,8
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Monuta een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over Monuta. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,3 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Monuta actief?

Monuta is vooral actief in de categorie verzekeringen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) uitvaartverzekeraars.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Monuta reviews? Dan kunt u naar de website van Monuta gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie