Neostrada logo

Neostrada reviews, ervaringen en beoordelingen

Neostrada reviews, ervaringen en beoordelingen
887
Neostrada logo
Website
Neostrada
Categorie
Telecom

Reviews en ervaringen Neostrada

Elke onderneming moet tegenwoordig online zichtbaar zijn. Zeker nu e-commerce booming is, is een goed vindbare website simpelweg onmisbaar. In dat kader kun je er voor kiezen om zaken te doen met Neostrada. Om een beter beeld te krijgen van alles wat Neostrada je kan bieden, hebben we de reviews en ervaringen bekeken en die puntig voor je samengevat. Op die manier kun je zelf een keuze maken en eventueel ook kiezen voor de diensten van Neostrada.

Over Neostrada

Het is het klassieke verhaal. Neostrada begon ooit klein met het aanbieden van domeinnamen en hostingpakketten. Toen dat zo goed ging, werd de dienstverlening steeds verder uitgebreid. Wat nooit veranderd is, is de energie die aan de dag gelegd wordt om de klant steeds het beste van het beste te bieden. Neostrada heeft ondertussen ruim 50.000 klanten die zeer tevreden zijn met de dienstverlening.

Waarom kiezen voor Neostrada?

Er zijn meer dan voldoende redenen aan te voeren om ook voor Neostrada te kiezen. Niet voor niets is het een van de toonaangevende hostingproviders van ons land geworden. Neostrada is eveneens bekend geworden door de uitstekende dienstverlening en ondersteuning. Of het nou gaat om het registreren en verhuizen van domeinnamen, webhosting, Reseller hosting, Magento hosting, Joomla hosting, Managed WordPress, WordPress Hosting, cloudhosting of het maken van een website, met Neostrada kun je wat dat betreft steeds prima zaken doen.

Is Neostrada betrouwbaar?

Wie een blik werpt op de reviews en ervaringen van klanten van deze specialist, die ziet eigenlijk niets anders dan hoge rapportcijfers. De klanten roemen de service en noemen het bovendien een betrouwbare partner. De ruime ervaring van het team biedt vertrouwen en het feit dat er ondertussen al 50.000 klanten voor deze aanbieder kozen, zegt ook genoeg. Zij hebben het volste vertrouwen in Neostrada en piekeren er niet over om een andere provider te kiezen. Daarom lijkt de conclusie gerechtvaardigd dat je met Neostrada een betrouwbare partner hebt als je online ook successen wilt vieren. Tenslotte; bij Neostrada heb je altijd een veilige betaalomgeving en kun je bovendien met de gangbare betaalmethoden afrekenen.

Klantenservice en klachten

Uiteraard is bereikbaarheid en service ontzettend belangrijk voor een hostingprovider. Het zou vreemd zijn dat juist deze specialisten niet goed bereikbaar zouden zijn. Niets is dan ook minder waar. Heb je vragen of zit je met een klacht? Dan is de kortste klap om te kiezen voor de live chat. Dan heb je snel en rechtstreeks contact en kan een probleem snel uit de wereld geholpen worden. Je kunt echter ook prima een e-mail sturen. Je kunt daarnaast ook nog eens contact leggen via de social media kanalen Facebook, Twitter, LinkedIn en Instagram.

Wil jij ook beoordelen?

Met de samenvatting van de beoordelingen van Neostrada in het achterhoofd kun jij nu een weloverwogen beslissing nemen om al dan niet ook zaken te doen met Neostrada. In die wetenschap willen we je om een gunst vragen. Laat jij voortaan ook een beoordeling achter? Op die manier kun jij mensen ook helpen bij het nemen van de juiste beslissing, zoals jij daar nu mee geholpen bent.

Reviews over Neostrada
Gerelateerde bedrijven
JouwWeb logo
JouwWeb
11 beoordelingen
4,6
Combell logo
Combell
4 beoordelingen
7,5
Hostinger logo
Hostinger
3 beoordelingen
8
Gerelateerde blogartikelen
6
20% zou hier weer kopen
6 beoordelingen
Onze beoordeling over Neostrada

Ons team van experts heeft Neostrada geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Neostrada bestaat al sinds 2004 en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Neostrada is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Neostrada is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van Neostrada te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Neostrada.

Geplaatst op: 08-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Ik voel me opgelicht

Niet doen!
Ik ben al 20 jaar klant bij dit bedrijf. Na diverse on- aangekondigde prijsverhogingen en downgrades ben ik veel van mijn Hosting pakketten gaan verhuizen behalve de reseller Hosting, want in een email van 13/02/2023 heeft men mij gezegd dat deze prijs onveranderd zou blijven. Ik krijg nu een rekening van €179 ex. BTW ipv €119 ex. BTW.

Ik ben meteen in de pen geklommen en heb ze een screenshot gestuurd van hun email aan mij van 13 feb. dit jaar, waarin men mij zei dat dat prijs voor reseller hosting ONVERANDERD was (ik schrok van de zoveelste onaangekondigde prijsverhoging en wilde uitzoeken of ik mijn toen al veel te dure pakket misschien moest verhuizen)

Als antwoord krijg ik:
De mail van mijn collega Hugo is van 13 Februari zie ik, toen was er ook geen wijziging van toepassing in tarieven. Er is op 28 Februari een mailing verzonden.

Ook die mail heb ik niet ontvangen! Ik ontvang altijd alle mails van hun behalve die van de prijsstijgingen. Neostrada is bijna niet bereikbaar.het duurt dagen, soms weken voordat ik een antwoord krijg van ze.
Ik heb om rectificatie van het bedrag gevraagd maar krijg daarop geen antwoord... Vandaag is de laatste dag om te betalen, ik weet niet wat mijn rechten zijn in dit geval dus ik zal wel moeten betalen als ik niet alles kwijt wil zijn..... Ik heb om een bewijs gevraagd dat die email idd naar mij verstuurd is. Ik kijk namelijk dagelijks mijn spamfolder na, dus het lijkt mij sterk dat ik juist altijd hun emails mis (zoals gezegd , ik ontvang AL hun andere emails wel.)

Jammer van wat eens een goed bedrijf was!

Geplaatst op: 28-09-2023
Laatst bewerkt op: 28-09-2023
Geschreven door: Daphne G.

4 / 10
5/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Onbetrouwbaar als het gaat om transparantie

Je denkt ik reserveer wat domeinnamen, ruim 100+ nadruk reserveren zonder hosting.
Vervolgens vindt je niks terug over algemene voorwaarden over reserveren van domeinnamen.
Opeens rekening van €1000+ omdat reserveren opeens bakken met geld kost.
Wat een misleidend bedrijf.

Geplaatst op: 10-07-2022
Laatst bewerkt op: 10-07-2022
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
2/5 2/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Eerst prima, nu erg slecht

De laatste paar jaar merk ik dat de dienstverlening van Neostrada steeds slechter is geworden. De inhoud van de paketten is flink naar beneden aangepast, de helpdesk is nagenoeg onbereikbaar en fouten worden genegeerd. Ik maakt onlangs een subdomain aan en ik werd verwezen naar een pagina van een accountant die toevallig na mij klant was geworden bij Neostrada. Zij bevestigen de ervaringen die ik ook heb.

Geplaatst op: 15-11-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: John G.

6 / 10
5/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Belachelijk”¦. Heb meer dan 30 domeinnamen. Krijg een factuur tijdens mijn afwezigheid. Ben afwezig dus kan pas handelen als ik weer terug in het land ben en ja hoor alle domeinnamen offline!

Waardeloos is het dat je gegijzeld wordt door middel van alles offline te halen door het niet tijdig betalen van een factuur. Iedereen domein die al betaald is gaat dus als druk middel offline. Om aandacht te genereren voor die ene factuur die open staat!!

Let wel op eh”¦ voor deze factuur heb ik 0 facturen te laat voldaan en heb ik 0 keer te laat betaald.

Belachelijk!!! Ga ergens anders heen als je kan!!!
One.com is bijvoorbeeld vele malen beter. Daar zit ik ook met een groot aantal domeinen. Super service. En geen gijzeling!

Geplaatst op: 28-10-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Goed hosting pakket

snelle hosting en een fijn paneel om de domeinnamen te beheren. mijn nieuwe domeinnamen bestel ik zeker weer bij neostrada!

Geplaatst op: 01-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Willem A.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Neostrada
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
JouwWeb logo
JouwWeb
11 beoordelingen
4,6
Combell logo
Combell
4 beoordelingen
7,5
Hostinger logo
Hostinger
3 beoordelingen
8
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Neostrada een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 6 beoordelingen geplaatst over Neostrada. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6 gekregen, waarbij 20% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Neostrada actief?

Neostrada is vooral actief in de categorie telecom en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) hosting en domeinnamen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Neostrada reviews? Dan kunt u naar de website van Neostrada gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie