O2 Health logo

O2 Health reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
O2 Health reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1141
O2 Health logo
Website
aerovito.com
Categorie
Wonen
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen O2 Health

Wil je graag de lucht in jouw woon- of kantoorruimte laten zuiveren met behulp van de artikelen van O2 Health? Dan wil je vast en zeker eerst meer informatie over deze onderneming en graag ervaringen van andere mensen lezen. Op deze pagina lees je meer over de verschillende ervaringen met het bedrijf en of het bedrijf betrouwbaar is. Lees daarom snel wat de ervaringen zijn van andere en neem vervolgens zelf een weloverwogen beslissing om wel of niet bij O2 Health te kopen.

Over O2 Health

O2 Health is een Nederlandse onderneming die zich richt tot het monitoren en zuiveren van de lucht van zowel woon- als werkomgevingen. O2 Health biedt diverse apparaten voor het creëren van de meest optimale luchtkwaliteit. Dit kan doormiddel van verschillende monitor apparaten en andere apparaten. Het uitgangspunt van de onderneming is dan ook meten is weten, en weten is aanpakken. O2 Health heeft veel ervaring opgedaan in omgevingen zoals ziekenhuizen, scholen en bedrijven en weet daardoor in elke locatie de beste luchtkwaliteit te bieden. Ook voor consumenten heeft O2 Health de juiste producten voor het nauwkeurig en eenvoudig meten en verbeteren van de luchtkwaliteit.

Waarom kiezen voor O2 Health

Indien je graag de luchtkwaliteit van je woning of kantoorpand wil verbeteren, is een bezoek aan de webwinkel van O2 Health een goede keuze. Op de website van O2 Health lees je alles over het zo optimaal mogelijk maken van de luchtkwaliteit en vindt je apparaten voorzien van de laatste technologieën. Het bedrijf neemt de basis van wetenschappelijk onderzoek als uitgangspunt naar de werking en effectiviteit van haar producten. Ook heeft de onderneming een uitgebreid netwerk aan artsen en verpleegkundigen, waardoor de onderneming beschikt over veel kennis van de effecten van ongezonde lucht op de mens.

Is O2 Health betrouwbaar?

O2 Health werkt samen met verschillende bekende partners. Hieraan kun je opmerken dat het bedrijf betrouwbaar is. Ook is het bedrijf ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en vind je alle contactgegevens van de onderneming op de website. Daarnaast biedt het bedrijf gunstige algemene voorwaarden, zoals goede verzend- en retourregelingen en kun je veilig via de website betalen.

Klantenservice en klachten

Indien je graag de klantenservice van O2 Health wilt benaderen kun je dit eenvoudig doen via mail of via het online contactformulier. Ook kun je via deze wegen terecht voor klachten. Over het algemeen word je snel geholpen door de onderneming en worden problemen snel opgelost. Indien je niet tevreden bent over een aankoop bij O2 Health kun je dit zorgeloos retourneren binnen 14 dagen na ontvangst.

Wil jij ook beoordelen?

Heb je onlangs een aankoop gedaan bij O2 Health? Laat dan een review achter voor potentiële kopers. Beschrijf hoe jouw aankoop is gegaan en help andere mensen met het maken van een weloverwogen beslissing. Beschrijf bijvoorbeeld of de producten van goede kwaliteit zijn, of het daadwerkelijk bijdraagt aan het verbeteren van de luchtkwaliteit en of je de producten zou aanraden aan andere. Beschrijf daarnaast ook of je spoedig werd geholpen door de klantenservice indien je deze hebt benaderd.

Reviews over O2 Health
Gerelateerde bedrijven
Art & Craft logo
Art & Craft
5 beoordelingen
7,2
Mobistoxx logo
Mobistoxx
2 beoordelingen
9
The Good Roll logo
The Good Roll
6 beoordelingen
8,5
Gerelateerde blogartikelen
9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over O2 Health

O2 Health is geverifieerd door ons expert team. De webshop O2 Health bestaat al sinds 2018 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is O2 Health lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via O2 Health. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

O2 Health is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Bekijk zeker even de website van aerovito.com. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van O2 Health.

Geplaatst op: 09-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Goede omschrijvingen

De website is echt super duidelijk en de omschrijvingen die van alle producten op de website staan zijn ook super duidelijk en helpen erg goed bij het zoeken naar producten. Ook een snelle levering!

Geplaatst op: 24-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Jason V.

9 / 10
3/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over O2 Health
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Art & Craft logo
Art & Craft
5 beoordelingen
7,2
Mobistoxx logo
Mobistoxx
2 beoordelingen
9
The Good Roll logo
The Good Roll
6 beoordelingen
8,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is O2 Health een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over O2 Health. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is O2 Health actief?

O2 Health is vooral actief in de categorie wonen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) huishouden.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de O2 Health reviews? Dan kunt u naar de website van O2 Health gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie