Onlineskateshop.nl logo

Onlineskateshop.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Onlineskateshop.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
898
Onlineskateshop.nl logo
Website
Onlineskateshop.nl
Categorie
Webshops

Reviews en ervaringen Onlineskateshop.nl

Skaten is een uitstekende manier om je conditie op peil te houden en bovendien nog eens leuk ook. Ben jij op zoek naar skates en aanverwanten? Dan vind je na een korte online zoektocht al snel Onlineskateshop.nl terug. Maar is dit wel een betrouwbare webshop? Kan je zeker zijn van kwalitatieve producten en een vlotte levering? Op basis van de ervaringen en beoordelingen van echte klanten van Onlineskateshop.nl kan je hier al een veel beter oordeel over vormen. Op deze webpagina hebben wij dan ook alle reviews over en ervaringen met Onlineskateshop.nl op een rijtje gezet.

Over Onlineskateshop.nl

Onlineskateshop.nl is een speciaalzaak die gespecialiseerd is in alles wat met skaten te maken heeft. Naast een webshop beschikt het team achter de website ook over een fysieke winkel met Skate Shop Rollerwave in Scheveningen. Je kunt er dan ook zeker van zijn dat je bij vragen en problemen advies op maat krijgt van een team specialisten met kennis van zaken. Dat deskundig advies is één van de pijlers van de bedrijfsuitoefening van Onlineskateshop.nl. Daarnaast is er ook veel aandacht voor after-sales, voor een kwalitatief en uitgebreid assortiment en voor een goede koppeling tussen de winkelvoorraad en het aanbod op de webshop. Als je iets bestelt wil je dat product immers ook graag snel in huis hebben. Wil je op de hoogte blijven van alles wat de onderneming aanbelangt, nieuws uit de sector of gewoon aanbiedingen als eerste te weten komen? Dan kan je je inschrijven op de nieuwsbrief of één van de social media profielen volgen. Onlineskateshop.nl heeft een eigen Facebook, een Instagram, een Twitter en een Pinterest.

Waarom kiezen voor Onlineskateshop.nl?

Bij Onlineskateshop.nl vind je een ruim assortiment aan producten terug van bekende topmerken. Om maar een kleine greep uit het aanbod aan A-merken te nemen: Slamm, Zealous, Loaded, Vibram Fivefingers, Hyper, Micro, Sisu en nog veel meer. De webshop zelf is onderverdeeld in de volgende categorieën: skates, rollerskates, steps, boards, winter, protectie, diversen, elektrisch en sale. Naast skates van elk type vind je bij Onlineskateshop.nl ook accessoires terug zoals sokken, heelys, heuptassen, drink bottles en ga zo maar door. Heb je een keuze kunnen maken? Dan betaal je vanaf een bestelling van 59 euro geen verzendkosten meer. Onder de 59 euro betaal je 3,95 euro verzendkosten. Betalen kan op verschillende manieren zoals met iDeal, PayPal, Klarna, Bankoverschrijving, Mister Cash, Bitcoin en via een kredietkaart. Ben je na een aankoop toch niet helemaal tevreden? Dan heb je tot dertig dagen na ontvangst van jouw bestelling om retour te sturen. Meld je jouw product aan voor retour? Dan krijg je nog eens dertig dagen na de aanmelding om ook daadwerkelijk retour te sturen.

Is Onlineskateshop.nl betrouwbaar?

Onlineskateshop.nl is niet alleen een webshop, maar ook een fysieke winkel. Dat betekent ook dat de betrouwbaarheid gelijk al een stukje hoger in te schatten valt. Bovendien vind je op de website ook zonder enig probleem de wettelijk verplichte gegevens zoals btw nummer, KvK-nummer en adres van de hoofdzetel terug. Daarnaast zijn er duidelijke algemene voorwaarden en beschikt de webshop over een eigen klantenservice die je kunt contacteren bij vragen en/of problemen. Ten slotte is Onlineskateshop.nl ook een gecertificeerd lid van het online keurmerk Webshop Keurmerk. Dat betekent dat je als consument van een goede bescherming geniet en je altijd bij het keurmerk terecht kunt bij problemen. Kortom: ja Onlineskateshop.nl is een betrouwbare webshop.

Klantenservice en klachten

Vind je het antwoord op een vraag of op een probleem niet terug bij de veelgestelde vragen? Dan kan je contact opnemen met de klantenservice van Onlineskateshop.nl. Dat kan telefonisch van woensdag tot zaterdag van 11 uur tot 17 uur, via het contactformulier op de website of via mail. Een laatste optie is om fysiek langs te gaan tijdens de openingsuren van de winkel zelf. Heb je een klacht? Dan krijg je binnen de 14 dagen een antwoord op jouw klacht. Deze kan je indienen via de webshop zelf of door gebruik te maken van het klachtenformulier op de website van Stichting Webshop Keurmerk.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij in het verleden al eens een bestelling geplaatst bij Onlineskateshop.nl? Of is het jouw vaste adres voor nieuwe spullen? Dan zijn wij op zoek naar jouw verhaal. Zijn jouw ervaringen met de prijs-kwaliteitsverhouding positief? Zou je de levertijd als snel beoordelen? Is het een webshop die je zou aanraden aan derden? Schrijf op deze pagina jouw review over Onlineskateshop.nl en help een ander verder!

Reviews over Onlineskateshop.nl

Gerelateerde bedrijven

TopSnowShop logo
TopSnowShop
2 beoordelingen
9,5
Betersport.nl logo
Betersport.nl
20 beoordelingen
5,5
American Golf logo
American Golf
2 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Onlineskateshop.nl

Het bedrijf Onlineskateshop.nl is geverifieerd door ons. De webshop Onlineskateshop.nl is al sinds 2005 een betrouwbare partij om te bestellen. Onlineskateshop.nl is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Onlineskateshop.nl maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Onlineskateshop.nl is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van Onlineskateshop.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Onlineskateshop.nl.

Geplaatst op: 08-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Mooie winkel

Erg mooie winkel en een super groot aanbod. Het personeel heeft echt verstand van zaken en nemen goed de tijd om je te helpen. Ze proberen echt alleen het juiste product bij je wensen te vinden.

Geplaatst op: 20-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Sanne L.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Onlineskateshop.nl


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

TopSnowShop logo
TopSnowShop
2 beoordelingen
9,5
Betersport.nl logo
Betersport.nl
20 beoordelingen
5,5
American Golf logo
American Golf
2 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Onlineskateshop.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Onlineskateshop.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Onlineskateshop.nl actief?

Onlineskateshop.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) sport & fitness.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Onlineskateshop.nl reviews? Dan kunt u naar de website van Onlineskateshop.nl gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie