Phone House logo

Phone House reviews, ervaringen en beoordelingen

Phone House reviews, ervaringen en beoordelingen
218
Phone House logo
Website
Phone House
Categorie
Telecom

Phone House ervaringen

Phone House is voor iedereen natuurlijk wel bekend. Het bedrijf is al jaren in Nederland gevestigd en het is de plek om een nieuw telefoonabonnement af te sluiten. Toch wil je niet zomaar ergens je abonnement afsluiten. Je wilt wel graag weten wat nu eigenlijk de Phone House ervaringen zijn. Krijg je bijvoorbeeld een goede service als je advies nodig hebt over de aanschaf van een nieuwe telefoon? Of als je meer informatie wilt hebben over je provider. Bij ons kan je alles lezen over de ervaringen en ook nog eens je eigen ervaring online achterlaten.

Over Phone House

Phone House is al sinds 1998 in Nederland actief op het gebied van telefonie. Meer dan 1,5 miljoen klanten komen jaarlijks naar de website of één van de winkels voor het afsluiten of verlengen van een telefoonabonnement. Naast de webshop zijn er meer dan 200 verschillende winkels en is er daarom altijd wel een winkel in de buurt. Het bedrijf heeft een passie voor mobiele telefonie en dit merk je aan alles. Ze geven je graag een duidelijk en helder advies waar je ook echt iets mee kan. Je maakt zo altijd de juiste keuze voor een nieuwe telefoon of voor het afsluiten van een telefoon abonnement. Naast fysieke winkels heeft het bedrijf ook nog speciale shop-in-shops zoals in de Mediamarkt.

Telefoon abonnement afsluiten

Heb jij een nieuw telefoon abonnement nodig? Natuurlijk kan je dan terecht bij Phone House. Je kan hier de ervaringen met het bedrijf lezen bij het afsluiten van een nieuw abonnement. Uiteraard verkoopt het bedrijf speciale abonnementen met gratis smartphone. Je krijgt er dus ook nog een nieuw toestel bij cadeau!

Phone House alles in een

Tegenwoordig kan je bij de Phone House niet alleen terecht voor een nieuw telefoonabonnement. Klanten kunnen er ook nog terecht als ze graag willen overstappen naar een nieuw alles in een pakket. Het bedrijf kan je informeren over de mogelijkheden in jouw postcodegebied en je uiteraard een scherpe deal meegeven. Dit kan in de winkel, maar ook online via de speciale webshop met advies!

Gerelateerde bedrijven
Art & Craft logo
Art & Craft
5 beoordelingen
7,2
Proximus logo
Proximus
75 beoordelingen
3,5
Zuny logo
Zuny
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
8
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Phone House

Het bedrijf Phone House is geverifieerd door ons. De webshop Phone House is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Phone House is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Phone House maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Phone House is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van Phone House te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Phone House.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Leentoestel is echt drama

Ik heb een Note 4 bij Phone house afgesloten en dit is allemaal goed gegaan. Ik ben dan ook wel tevreden over het abonnement en de verbindingen enzo alleen is mijn toestel stuk. Ik ben dus terug gegaan in Almere en kreeg een leentoestel. Nou wat was dit een ongelofelijk drama zeg. Ik zou een gelijkwaardig toestel krijgen, maar kreeg een oude nokia terug. Hallllloooo dat is toch geen gelijkwaardig toestel nu zit ik dus weken met dit klote ding.

Geplaatst op: 20-10-2015
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Jelmer

6 / 10
3/5 3/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Phone House
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Art & Craft logo
Art & Craft
5 beoordelingen
7,2
Proximus logo
Proximus
75 beoordelingen
3,5
Zuny logo
Zuny
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Phone House een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Phone House. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Phone House actief?

Phone House is vooral actief in de categorie telecom en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) telefonie.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Phone House reviews? Dan kunt u naar de website van Phone House gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie