Plusport.com logo

Plusport.com reviews, ervaringen en beoordelingen

Plusport.com reviews, ervaringen en beoordelingen
923
9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Plusport.com

Het bedrijf Plusport.com is geverifieerd door ons. De webshop Plusport.com is al sinds 2003 een betrouwbare partij om te bestellen. Plusport.com is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Plusport.com maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Plusport.com is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van Plusport.com te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Plusport.com.

Geplaatst op: 08-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Goede ervaring

Ik heb goede ervaringen gehad met dit bedrijf. Ze bieden erg fijne e-learning trainingen die makkelijk te volgen zijn via de website. De site werkt ook erg fijn en is goed overzichtelijk!

Geplaatst op: 31-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Janna T.

9 / 10
4/5 4/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Plusport.com
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
FormationaDistance logo
FormationaDistance
1 beoordeling
10
CentrumvoorAvondonderwijs logo
CentrumvoorAvondonderwijs
5 beoordelingen
6,8
FormationenGroupe logo
FormationenGroupe
1 beoordeling
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Plusport.com een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Plusport.com. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Plusport.com actief?

Plusport.com is vooral actief in de categorie studie en opleidingen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) cursussen en trainingen en opleidingen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Plusport.com reviews? Dan kunt u naar de website van Plusport.com gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie