Powerpeers.nl logo

Powerpeers.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Powerpeers.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
252
Powerpeers.nl logo
Website
Powerpeers.nl
Categorie
Energie aanbieders

Powerpeers ervaringen kunnen een belangrijke rol spelen om in zee te gaan met dit bedrijf. Het concept van Powerpeers is vrij nieuw op de markt en daardoor kunnen Powerpeers reviews doorslaggevend zijn. Lees hier alles over Powerpeers en wees goed voorbereidt voor je in zee gaat met dit bedrijf.

Over Powerpeers

Het opwekken van je eigen energie is wellicht populairder als ooit. Powerpeers speelt hierin op in door mensen welke duurzame energie opwekken en afnemen samen te brengen. Zo kan je als opwekker precies zien wat je aan energie opwekt en met wie je deze energie deelt. Terwijl afnemers van deze energie precies kunnen zien van wie zij energie afnemen. Zo weet iedereen zeker dat de energie in goede handen is. Wanneer je zelf duurzame energie opwekt ben je niet altijd thuis, maar wek je ondertussen wel energie op. In de huidige situatie zal deze energie terugeleverd worden aan het net en krijg je hier een vergoeding over van je energieleverancier. Bij Powerpeers wordt deze energie geleverd aan consumenten welke daar interesse in hebben. Zij kunnen tenslotte aangeven waar zij hun groene energie vandaan willen hebben. Jij levert dus energie aan mensen welke daar echt interesse in hebben en krijgt daar een eerlijke prijs voor.

Gegarandeerd stroomaanbod

Bij Powerpeers kies jij zelf je stroomleveranciers alleen wat als deze geen stroom opwekken? Kom je dan zonder stroom te zitten? Natuurlijk heeft Powerpeers hier ook een oplossing voor bedacht, want zij zorgen ervoor dat wanneer jij niet voldoende stroom krijg van je keuzemogelijkheden zij dit automatisch aanvullen. En ja deze stroom is 100% duurzaam van onder andere windmolenparken uit zee, zonne-energie of windmolens van boeren uit jou provincie!

Wat zijn de Powerpeers ervaringen op andere sites

Sinds wij deze pagina publiceren zijn de ervaringen over Powerpeers bijzonder positief te noemen. Zo scoort Powerpeers op de grote energie websites gemiddeld een 9 wat in vergelijking met andere energieleveranciers erg hoog is. Ook op hun facebook zijn de ervaringen over het algemeen vrij positief. Daar score zij tenslotte 4 van de 5 sterren.

Gerelateerde bedrijven
Energie.be logo
Energie.be
20 beoordelingen
5
Test Aankoop logo
Test Aankoop
4 beoordelingen
6
Octa+ logo
Octa+
15 beoordelingen
4,9
Gerelateerde blogartikelen
8,7
80% zou hier weer kopen
6 beoordelingen
Ervaringen met Powerpeers.nl

Ons team van experts heeft Powerpeers.nl geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Powerpeers.nl bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Powerpeers.nl is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Powerpeers.nl is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Powerpeers.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Zeer tevreden bij deze groene leverancier!

3 maanden geleden overgestapt naar Powerpeers, tot nu toe zeer tevreden. Het overstappen ging makkelijk en snel, de prijzen zijn zeer concurrerend, de telefonische bereikbaarheid is goed en de medewerkers zijn adequaat en vriendelijk.Wat ook erg leuk is, is dat je zelf meerdere lokale groene energiebronnen kunt uitkiezen. Daarnaast is Powerpeers een betrouwbare partij, zij zijn namelijk onderdeel van Vattenfall en hebben tijdens de explosie van de gasprijzen hun prijzen niet verhoogd en geen contracten stopgezet.

Geplaatst op: 09-12-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Willem J.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Traceerbare groene energie

2 maanden geleden overgestapt naar Powerpeers, tot nu toe zeer tevreden. Het overstappen ging makkelijk en snel, de prijzen zijn zeer concurrerend, de telefonische bereikbaarheid is goed en de medewerkers zijn adequaat en vriendelijk.Wat ook erg leuk is dat je zelf lokale groene energiebronnen kunt uitkiezen. Daarnaast is Powerpeers een betrouwbare partij, zij zijn namelijk onderdeel van Vattenfall en hebben tijdens de explosie van de gasprijzen hun prijzen niet verhoogd en geen contracten stopgezet.

Geplaatst op: 08-11-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Willem J.

10 / 10
5/5 5/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Hele slechte service, riekt naar oplichting

Wat een drama met PowerPeers, was heel enthousiast over de site en de tarieven. Ik had een mooi voorstel ontvangen en daarmee akkoord gegaan. Had ze in de tussentijd nog een vraag gesteld via de mail. Hierop kreeg ik geen antwoord, maar wel een mail dat de tarieven omhoog waren gegaan (ik was net 3 dagen klant!!) met 75,- per maand!! Ik ga een contract aan per 1 januari, dan verwacht ik ook dat ik een aanbieding krijg met prijzen die vanaf die dag gelden!! Te belachelijk voor woorden natuurlijk om dat niet te doen maar je nieuwe klant wel direct een mega verhoging voorschotelen. Gelukkig gekozen voor variabel dus heb weer een andere leverancier kunnen kiezen. Boeven zijn het!! Ik heb deze ervaring geschreven omdat me op 9 januari is aangegeven dat ze alles zullen terugdraaien en dat ik het eventueel afgeschreven maandbedrag kan laten storneren, maar ik toch via hetzelfde emailadres notabene een mail krijg waarom de factuur niet betaald is!!! Ze hebben een aantal zaken daar echt NIET goed op orde.

Geplaatst op: 18-01-2019
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Mischa V.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Prima bedrijf

Eindelijk een oplossing voor het probleem dat wij geen goede groene stroom konden krijgen. Hierdoor hebben we onze leveranciers zelf in de hand

Geplaatst op: 19-02-2018
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Berber

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Super

Gewoon prima

Geplaatst op: 28-03-2018
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Jan E.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Powerpeers.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Energie.be logo
Energie.be
20 beoordelingen
5
Test Aankoop logo
Test Aankoop
4 beoordelingen
6
Octa+ logo
Octa+
15 beoordelingen
4,9
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Powerpeers.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 6 beoordelingen geplaatst over Powerpeers.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,7 gekregen, waarbij 80% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Powerpeers.nl actief?

Powerpeers.nl is vooral actief in de categorie energie aanbieders en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) groene energie.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Powerpeers.nl reviews? Dan kunt u naar de website van Powerpeers.nl gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie