Purple-daisy.nl logo

Purple-daisy.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Purple-daisy.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
1229
Purple-daisy.nl logo
Website
Purple-daisy.nl
Categorie
Webshops

Reviews en Ervaringen Purple-daisy.nl

Wil je weten hoe klanten van Purple-daisy.nl de webshop beoordelen? Neem dan de reviews die wij voor je op een rij hebben gezet eens door. Door de persoonlijke ervaringen van klanten te lezen, kun je een aardig beeld schetsen over met wat voor webwinkel je te maken hebt. Hebben de klanten hun bestelling van Purple-daisy.nl op tijd ontvangen? Is de kwaliteit in orde? En wat doet de klantenservice van deze lingerieshop wanneer een klant zijn ongenoegen over de dienstverlening uit? Na het lezen van de beoordelingen kun je inschatten of Purple-daisy.nl betrouwbaar is en of dit de webwinkel is waar je jouw lingerie wilt kopen.

Over Purple-daisy.nl

Purple.daisy.nl is een webshop die in oktober 2020 is gestart. Deze webshop richt zich op kwalitatieve lingerie voor vrouwen met allerlei lichaamsvormen. Naast het aanbieden van lingerie, beenmode en nachtmode hecht de onderneming veel waarde aan het verstrekken van eerlijk en professioneel advies. Het kiezen van de juiste bh-maat is namelijk niet zo eenvoudig als het in de eerste instantie misschien lijkt. Om te zorgen dat jij niet alleen een bh van goede kwaliteit bestelt, maar ook een bh aanschaft die perfect is voor jouw vormen, is de website voorzien van handige instructies en maattabellen om de voor jou goede maten te kunnen bepalen. Als het je niet lukt om aan de hand van de tabellen de goede maat te kiezen, dan nodigt Purple-daisy.nl je uit om contact op te nemen met een medewerker voor verdere toelichting.

Waarom kiezen voor Purple-daisy.nl

Purple-daisy.nl is een gebruikersvriendelijke website waar je op verschillende manieren kunt zoeken om het gewenste product te vinden. Je hebt de mogelijkheid om op categorie te winkelen, maar je kunt ook zoeken op artikelen binnen een door jou geselecteerde prijsklasse. Wanneer de totale waarde van de order hoger is dan €60,-, betalen klanten met een afleveradres binnen Nederland geen verzendkosten. Voor klanten die hun bestelling naar een adres in België willen laten verzenden, vervallen deze kosten voor levering bij bestellingen vanaf €70,-. Lingerie die je op een werkdag voor 16:00 uur bestelt, wordt dezelfde dag nog op de post gedaan. Je hoeft dus niet lang op je nieuwe ondergoed te wachten. Je ontvangt zodra je pakketje verzonden is een track & trace code, waarmee je de status van je bestelling precies kunt volgen. Je mag tot 14 dagen na ontvangst van je bestelling één of meerdere artikelen retourneren. Als het om een eerste retournering binnen een order gaat, dan betaalt Purple-daisy.nl de retourkosten voor je.

Is Purple-daisy.nl betrouwbaar?

Purple-daisy.nl heeft een SSL-certificaat en maakt dus gebruik van een beveiligde verbinding. Het bedrijf Purple-Daisy Lingerie is in het bezit van een KvK-nummer en toont zijn contactgegevens en registratienummer op de website. Wat opvalt is dat er op Purple-daisy.nl een prominent aanwezig logo van Stichting Webshop Keurmerk te vinden is onderaan elke afzonderlijke pagina. Wanneer je op het logo klikt, ontvang je echter de melding dat de opgevraagde pagina niet gevonden kan worden. Na controle bij Stichting Webshop Keurmerk zelf, blijkt dat deze webshop niet lid is van deze stichting. Dit wil niet automatisch zeggen dat Purple-daisy.nl geen deugdelijke producten levert en per definitie onbetrouwbaar is, maar opmerkelijk is het wel.

Klantenservice en klachten

Op de contactpagina van Purple-daisy.nl staat een telefoonnummer vermeld waarop de klantenservice bereikbaar is. Via de WhatsApp button op die pagina kun je direct in contact komen met een medewerker. Een andere mogelijkheid die wordt gegeven om de klantenservice te bereiken, is het invullen van het contactformulier. Er is geen aparte klachtenpagina ingericht, waarin staat omschreven hoe je te werk dient te gaan bij een klacht. Tussen de veel gestelde vragen staat dat je, wanneer je ontevreden bent, je klacht via de e-mail kunt voorleggen. Purple-daisy.nl zal hier volgens hun eigen website uiterlijk binnen twee dagen op reageren. Er wordt helaas niet ingegaan op welke stappen je kunt zetten als Purple-daisy.nl jou geen goede oplossing heeft geboden of wanneer je een vervelend gevoel hebt overgehouden aan de dienstverlening. Omdat Purple-daisy.nl geen lid is van Stichting Webshop Keurmerk, kun je je met dergelijke problemen niet tot de onafhankelijke geschillencommissie van deze stichting wenden.

Wil jij ook beoordelen?

Ben je enthousiast geworden over de hulp van de klantenservice bij het bepalen van jouw bh-maat? Of ben je zeer te spreken over de kwaliteit van de nieuwe hipster die je op Purple-daisy.nl hebt besteld? Dan kun je andere mensen hierover vertellen in een review. Door jouw beoordeling achter te laten, kun je mensen die overwegen bij deze webshop te bestellen net even dat beetje extra zekerheid geven. Ook wanneer je helemaal niet blij bent met de producten of service, kun je van waarde zijn door dit in een recensie te delen. Zo kun je iemand anders wellicht behoeden voor het kiezen voor een webwinkel die niet betrouwbaar is.

Reviews over Purple-daisy.nl
Gerelateerde bedrijven
Curveswear logo
Curveswear
1 beoordeling
9
BolasUnderwear logo
BolasUnderwear
1 beoordeling
10
Undiemeister logo
Undiemeister
2 beoordelingen
7
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
0 beoordelingen

Schrijf een review over Purple-daisy.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Curveswear logo
Curveswear
1 beoordeling
9
BolasUnderwear logo
BolasUnderwear
1 beoordeling
10
Undiemeister logo
Undiemeister
2 beoordelingen
7
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Purple-daisy.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 0 beoordelingen geplaatst over Purple-daisy.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Purple-daisy.nl actief?

Purple-daisy.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) lingerie & ondergoed.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Purple-daisy.nl reviews? Dan kunt u naar de website van Purple-daisy.nl gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie