Raven.nl logo

Raven.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Raven.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1280
Raven.nl logo
Website
raven.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Raven.nl

Nederland is het visland bij uitstek. En mits je over de goede materialen beschikt, kan dit ook gewoon een prachtige hobby (of zelfs meer) zijn. Zoek je een leverancier van alleen de beste producten voor de hengelsport? Dan zou je eventueel zaken kunnen doen met Raven.nl. Om je een helder beeld te schetsen van wat Raven.nl voor je kan betekenen, hebben we reviews en ervaringen nog eens doorlopen en voor je samengevat. Vervolgens is het aan jou om eventueel ook zaken te doen met Raven.nl.

Over Raven.nl

Van een handeltje in de garage naar een van de toonaangevende hengelsportzaken van Europa. Het is het verhaal van Raven.nl in de notendop. Op dit moment heeft Raven.nl niet alleen een florerende webshop maar ook vier fysieke winkels in Almelo, Lelystad, Rijssen en Steenwijk. Raven.nl biedt alles voor de hengelsporter en dat voor de scherpste prijs. Je vindt op de webshop steeds de beste aanbiedingen en dat voor zowel de karper-, roofvis-, witvis- en forelvisser, maar ook voor zeevissers en vissers op meerval. Raven.nl is in elk geval uitgegroeid tot de grootste hengelsportzaak van ons land.

Waarom kiezen voor Raven.nl?

Bij Raven.nl heb je simpelweg alles onder één dak. Bovendien valt de uitstekende prijs- kwaliteitsverhouding echt op. Bestel je bij Raven.nl voor 21.00 uur, dan word je bestelling nog dezelfde dag verwerkt en verzonden. Koop je vanaf 75 euro, dan betaal je geen verzendkosten en bij de specialist krijg je steeds twintig dagen bedenktijd. Raven.nl heeft simpelweg alles. Om het je gemakkelijker te maken zijn de producten onderverdeeld in aas en voer, hengels, molens, vislijnen en kleding. Het maakt het zoeken binnen de indrukwekkende collectie van Raven.nl een stuk gemakkelijker.

Is Raven.nl betrouwbaar?

De vissers die al producten kochten bij Raven.nl zijn eensgezind: Raven.nl is een zeer betrouwbare partner. De producten die aangeboden worden, zijn van goede kwaliteit en betrouwbaar en betrouwbaar is ook de twintig dagen bedenktijd die je krijgt. Je weet bij Raven.nl bovendien dat je nooit teveel betaalt en je kunt de producten bij Raven.nl in drie rentevrije termijn betalen. Zo laat de specialist zien ook vertrouwen in de klant te hebben.

Klantenservice en klachten

Als er nou één onderneming is die de ruimte geeft voor het indienen van klachten dan is het wel Raven.nl. Zo kun je natuurlijk altijd binnenstappen in een van de vier winkels van Raven.nl. Je kunt je klacht zowel schriftelijk als telefonisch indienen en kunt live chatten en zo je klacht kenbaar maken. Je kunt ook nog eens contact leggen via Facebook. Voor je een klacht indient doe je er verstandig aan eerst altijd de veel gestelde vragen eens te bekijken. Bepaalde onderwerpen kunnen dan al wat duidelijker worden. Je kunt ook abonnee worden van de nieuwsbrief. Zo blijf je steeds op de hoogte van de aanbiedingen van Raven.nl.

Wil jij ook beoordelen?

Niets is meer waardevol dan beoordelingen van mensen die al eens een bepaald product of dienst gebruikt hebben. Zij kunnen je net die praktische informatie geven die je zoekt en die je helpen om de beste keuze te maken. Daarom vragen wij jou om voortaan ook een beoordeling te maken. Het is slechts een kleine moeite, maar je bent er andere mensen echt mee van dienst.

Reviews over Raven.nl
Gerelateerde bedrijven
Tennis-Point logo
Tennis-Point
2 beoordelingen
8,5
Teamsports.com logo
Teamsports.com
3 beoordelingen
6
Fitnessking logo
Fitnessking
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen
9,5
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Perfect!

Het product dat ik had besteld voldeed aan de beschrijvingen op de website. De bezorging was snel en vlekkenloos. Het bestel proces was ook duidelijk en snel. Heel tevreden!

Geplaatst op: 14-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Sebastian V.

9 / 10
4/5 4/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Raven.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Tennis-Point logo
Tennis-Point
2 beoordelingen
8,5
Teamsports.com logo
Teamsports.com
3 beoordelingen
6
Fitnessking logo
Fitnessking
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Raven.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Raven.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Raven.nl actief?

Raven.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) outdoor en sport & fitness.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Raven.nl reviews? Dan kunt u naar de website van Raven.nl gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie