Ritel.nl logo

Ritel.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Ritel.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
144
Ritel.nl logo
Website
Ritel.nl
Categorie
Telecom

Ritel ervaringen

Ritel heeft naast de online winkel ook een groot aantal officiële winkels. Toch kan het best spannend zijn om hier iets als een telefoonabonnement af te sluiten als je de winkel verder niet kent. Gelukkig kunnen wij alle ervaringen van kopers die je voorgingen doorgeven. Op onze website worden eerlijke reviews over het bedrijf gepubliceerd door klanten die je voorgingen. Heb jij zelf een ervaring met Ritel? Wij horen graag jouw mening in een review op onze website.

Over Ritel

Ritel is vooral bekend als winkel waar je terecht kan voor het afsluiten van een nieuw telefoonabonnement. Je kan hier terecht voor een scherp abonnement met smartphone of een kado abonnement. Bij een kado abonnement kan je gebruik maken van een scherpe aanbieding voor bijvoorbeeld een gratis televisie in combinatie met een telefoonabonnement. Of wat dacht je van een spelcomputer voor de kinderen? Het is één van de vele opties en abonnementen die je bij Ritel kan afsluiten.

Losse GSM

Je kan bij Ritel niet alleen terecht voor de leukste aanbiedingen, maar ook voor een losse GSM. Je kan zo een los abonnement afsluiten of een prepaid kaartje in de GSM doen. Uiteraard zijn alle GSM’s die verkocht worden simlock vrij en worden ze supersnel geleverd. Blijkt het toestel toch niet helemaal te zijn wat je verwacht had? Dan kan je bij Ritel de losse GSM altijd gratis retourneren. De verzending is bij het bedrijf tevens altijd gratis.

Elektronica accessoires

Ritel verkoopt niet alleen smartphones en abonnementen, maar ook losse elektronica accessoires. Zo kan je in de online shop terecht voor printervulling of kabels en pluggen. Alle benodigdheden voor je smartphone of andere elektrische apparaten kom je hier gewoon online tegen. Uiteraard kan je deze producten met gratis verzending en retourneren bestellen.

Laagste prijsgarantie

Op sommige producten wordt door Ritel de laagste prijsgarantie gegeven. Je weet hierdoor dat het product bij niemand anders goedkoper is. Blijkt het product toch ergens anders goedkoper? Geen probleem dien je klacht in en je krijgt het verschil gewoon zonder problemen terug. Als een product de laagste prijsgarantie heeft dan staat dit groot aangegeven in de productomschrijving. Je weet zo precies waar je aan toe bent als je producten koopt bij Ritel.

Gerelateerde bedrijven
ZTE logo
ZTE
2 beoordelingen
10
Proximus logo
Proximus
76 beoordelingen
3,5
Orange logo
Orange
53 beoordelingen
3,9
Gerelateerde blogartikelen
5,5
34% zou hier weer kopen
4 beoordelingen
Ervaringen met Ritel.nl

Ritel.nl is geverifieerd door ons expert team. De webshop Ritel.nl bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Ritel.nl lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Ritel.nl. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van Ritel.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Ritel.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Slechte produkten,slechte klantbehandeling bestel er niks.

#ritel#slechtbedrijf#ritel#
Ritel slecht in oplossen van problemen.
Nieuwe Samsung galaxy s6 edge telefoon binnen week defect. Ritel wijst een beroep op garantie af omdat het defect volgens hun is ontstaan door vochtschade. Het toestel is op een normale manier gebruikt en is nooit met vocht in aanraking geweest telefoon is in die week niet eens buiten geweest. Viel na 1 week uit en ging niet meer aan.Telefoon is voor reparatie door mijzelf voor reparatie aangeboden bij samsung. Deze kwam ongerepareerd terug, conclusie vochtschade dit valt buiten de garantie en kan niet gerepareerd worden. Volgens samsung zat er zelfs al erosie in de telefoon. Vervolgens telefoon terug naar Ritel gestuurd deze hebben hem ook weer doorgestuurd voor onderzoek uitkomst zelfde conclusie.Navraag bij meerdere partijen gedaan, er kan niet binnen en week al mocht ik dus zelf de veroorzaker zijn wat ik niet was erosie in zitten. Juridisch advies ingewonnen en volgens het consumentenrecht moet Ritel bewijzen dat het defect door mijn onzorgvuldig gebruik defect is geraakt. Zij gaan hieraan volledig voorbij en stellen gewoon dat er geen recht is op garantie. Bij meerdere telefoonwinkels met dit verhaal geweest en zij hebben vaker deze klachten gehoord over deze telefoon waarschijnlijk zwak toestel vanuit de fabriek. Meerdere telefonische contacten met Ritel biedt geen resultaat, niets aan te doen pech. Inmiddels betaal ik wel gewoon de abonnementskosten, waarin uiteraard het grootste bedrag is opgenomen als kosten voor de nieuwe telefoon die dus nu gewoon bij Ritel ligt. Verlenging abonnement bij tele2 gaat pas in september in dit betekend dus meer dan 2 jaar hoge kosten betalen voor een telefoon die ik niet heb. DUS Of het abonnement ontbinden zonder verdere kosten.
Indien dat niet lukt wil ik een nieuw toestel . Dit bericht blijft ik overal plaatsen en abokosten stoneer ik totdat dit is opgelost!!!!!!!!

Geplaatst op: 30-06-2017
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: E. H.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloos

Waardeloos,

Cover besteld, was in voorraad stond er.
een paar keer een mail gehad dat de levering was uitgesteld ( nadat ik zelf had gebeld waar het bleef).

Uiteindelijk.....na een MAAND !!!!!! : ze kunnen niet leveren.

wacht nog steeds op mijn geld terug.

Stelletje boeven

Geplaatst op: 13-03-2016
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Roy

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Goed

Heb nu al voor de derde keer bij Ritel een abonnement afgesloten en weer anar alle tevredenheid. Kan neit anders dan een dikverdiende 8 geven!

Geplaatst op: 11-11-2014
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Lisanne

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Ritel.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
ZTE logo
ZTE
2 beoordelingen
10
Proximus logo
Proximus
76 beoordelingen
3,5
Orange logo
Orange
53 beoordelingen
3,9
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Ritel.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 4 beoordelingen geplaatst over Ritel.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5,5 gekregen, waarbij 34% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Ritel.nl actief?

Ritel.nl is vooral actief in de categorie telecom en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) simonly en telefonie.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Ritel.nl reviews? Dan kunt u naar de website van Ritel.nl gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie