Rooming.nl logo

Rooming.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Rooming.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
940
Rooming.nl logo
Website
Rooming.nl
Categorie
Diensten

Reviews en ervaringen Rooming.nl

Of je nou een woning wilt verhuren of als student of young professional op zoek bent naar een huurwoning, het is voor beide partijen interessant zaken te doen via Rooming.nl. Het zeer snel groeiende platform kan de moeite waard zijn. Wellicht dat de samenvatting van de reviews en ervaringen van mensen die al zaken deden met deze aanbieder je de bevestiging geven om ook voor Rooming.nl te kiezen. Een ding is zeker, je neemt met speciale dank aan de beoordelingen altijd een meer weloverwogen besluit.

Over Rooming.nl

Rooming.nl is een platform dat huurders helpt bij het vinden van geschikte woonruimte en verhuurders de mogelijkheid om woonruimtes te huur aan te bieden. Daarbij ligt de focus speciaal op studenten, expats en young professionals. Het gaat uitstekend met Rooming.nl, dat in 2018 bijvoorbeeld een groei van 300 procent wat betreft de bezoekersaantallen doormaakte. Rooming.nl biedt veiligheid, is een betrouwbare partner en biedt de mogelijkheid van een handig matching systeem gebruik te maken. De specialist in huur en verhuur heeft ruim driehonderd unieke woningen in Amsterdam en is verder actief in Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Leiden, Groningen en Maastricht.

Waarom kiezen voor Rooming.nl?

Met Rooming.nl doe je gratis zaken. Je maakt een account aan en je kunt op zoek naar een huurhuis of biedt woonruimte te huur aan. Het aanbod wordt voortdurend gemonitord en daardoor is steeds sprake van een aanbod dat de toets der kritiek glansrijk kan doorstaan. Fraudeurs worden vakkundig uitgefilterd en Rooming.nl hecht waarde aan de input van woningzoekenden als ze een minder leuke ervaring met een bepaalde partij hebben gehad. Rooming.nl is en blijft daarom schoon. Rooming.nl creëert de perfecte woningmatch tussen vraag en aanbod waarbij het contact direct tussen de gebruikers plaatsvindt. Met een matching systeem en door je aan te melden via bijvoorbeeld Facebook, kun je als verhuurder zelfs je eigen huurders benaderen door bijvoorbeeld te filteren op interesses. Rooming.nl biedt verhuurders dus nadrukkelijk de ruimte om zelf hun huurders te selecteren.

Is Rooming.nl betrouwbaar?

Niet alleen de reviews en ervaringen maken duidelijk dat Rooming.nl betrouwbaar is, dat is ook gewoon in de praktijk zo. Er is sprake van verificatie via het aangemaakte account en er wordt actief gemonitord op de aanwezigheid van onbetrouwbare partijen. Ook de verificatie eis filters al de goed- van de kwaadwillenden. Roomning.nl biedt een betrouwbare online omgeving. Door zaken te doen met deze aanbieder weer je van wie je huurt en weet je als verhuurder aan wie je verhuurt. Over een win-win situatie gesproken.

Klantenservice en klachten

Hoewel de werkwijze van Rooming.nl eigenlijk niets aan duidelijkheid te wensen over laat, kan het zijn dat je toch een prangende vraag hebt. Of dat je een klacht hebt. In dat geval kost het je geen enkele moeite contact te leggen met Rooming.nl. Je kunt chatten en de klacht doorgeven, je kunt ook gewoon een mail sturen. Schroom niet dat te doen, de aanbieder zegt juist veel waarde te hechten aan opmerkingen en vragen van gebruikers van het platform.

Wil jij ook beoordelen?

Nu jij meer informatie hebt gekregen door de beoordeling die andere mensen hebben achtergelaten, gaan we er toch wel een beetje van uit dat jij voortaan ook een beoordeling schrijft. Het kost je maar heel even tijd en je bewijst anderen er een grote dienst mee.

Reviews over Rooming.nl
Gerelateerde bedrijven
Aanbieders.be logo
Aanbieders.be
1 beoordeling
10
ParcelParcel.com logo
ParcelParcel.com
2 beoordelingen
6
The Alpha Men logo
The Alpha Men
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
7,7
50% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Lees onze review over Rooming.nl

Het bedrijf Rooming.nl is geverifieerd door ons. De webshop Rooming.nl is al sinds 2012 een betrouwbare partij om te bestellen. Rooming.nl is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Rooming.nl maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van Rooming.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van Rooming.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Rooming.nl.

Geplaatst op: 08-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Geen reactie geen mogelijkheid plaatsing advertentie

Een week geleden een advertentie op rooming gemaakt als verhuurder van een kamer.
De opties voor verificatie van fb/ telefoonnr ingevuld. Omdat ik geen insta en twitter en google geverifieerd heb blijft deze staan op 50 procent.
Ik heb geen behoefte om mijn complete info te geven aan een bedrijf.
Ik heb 2 maal een handmatige screening aangevraagd via Rooming om een “masterbadge” te krijgen, zodat huurders weten dat ik betrouwbaar ben.
De verificatie zou maximaal twee dagen duren volgens Rooming. Het is nu 6 dagen later en ik ontvang geen enkel teken van leven.
Erg teleurstellend, omdat deze site zo professioneel oogde.

Geplaatst op: 12-04-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
2/5 2/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Leuk appartement

Ik was al lang op zoek naar een appartement in Amsterdam maar helaas vaak met weinig resultaat. Tot dat ik op deze site kwam en er in een keer veel meer beschikbaar was. Echt top!

Geplaatst op: 23-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Mitchell S.

9 / 10
5/5 5/5 3/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Rooming.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Aanbieders.be logo
Aanbieders.be
1 beoordeling
10
ParcelParcel.com logo
ParcelParcel.com
2 beoordelingen
6
The Alpha Men logo
The Alpha Men
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Rooming.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over Rooming.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7,7 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Rooming.nl actief?

Rooming.nl is vooral actief in de categorie diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) kamerverhuur.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Rooming.nl reviews? Dan kunt u naar de website van Rooming.nl gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie