Sanitairkamer logo

Sanitairkamer reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Sanitairkamer reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
1899
Sanitairkamer logo
Website
Sanitairkamer
Categorie
Wonen

Reviews en Ervaringen SanitairKamer

Heb je nieuw sanitair nodig? Dan ben je bij SanitairKamer aan het juiste adres. Lees gauw verder om meer te weten te komen over deze webshop en lees de persoonlijke ervaringen van eerdere klanten van SanitairKamer.

Over SanitairKamer

SanitairKamer is een gigantische online webshop op het gebied van sanitair. Je kunt hier terecht voor A-merken, maar ook kun je het huismerk van SanitairKamer shoppen. Aangezien SanitairKamer in nauw contact staat met de groothandels en groot kan inkopen, kun jij als klant profiteren van de beste prijzen voor A-merken. Dit kan soms wel 30% tot 60% schelen in prijs.

SanitairKamer biedt met haar huismerk de scherpste prijzen van Nederland aan. Dit huismerk is tot in detail ontworpen en kwaliteit staat op de voorgrond. Omdat er geen ander merk tussenkomt, is dit huismerk van SanitairKamer zo voordelig. Kies je voor kwaliteit voor een voordelige prijs? Dan kom je gelijk bij het huismerk van SanitairKamer uit.

SanitairKamer een grote naam op het gebied van online sanitair verkoop. Deze webshop is al decennialang een grote online speler en biedt daarom ook het beste assortiment en de meest voordelige servicevoorwaarden aan.

Waarom kiezen voor SanitairKamer

SanitairKamer heeft een gigantisch online aanbod. Wil je keuze en wil je de beste merken shoppen? Dan ben je bij SanitairKamer aan het juiste adres. Hier kun je merken vinden als; SaniGoods, SaniClean, B-Stone, SaniCare, Mueller, Aqualux en nog meer bekende merken. Deze worden altijd tegen een voordelig tarief aangeboden. Het meest voordelig is het huismerk van SanitairKamer zelf.

Wanneer een product op voorraad is, wordt deze zo snel mogelijk verzonden. Wanneer je vandaag een bestelling plaatst bij SanitairKamer, wordt deze de volgende (werk)dag aan huis geleverd.

Om ervoor te zorgen dat je altijd een goede aankoop doet bij SanitairKamer, zijn er duidelijke productfoto's te vinden en zijn alle producten voorzien van specificaties. Ook kun je technische tekeningen online bekijken en kun je gebruik maken van de montagevideos van SanitairKamer. Zo kun je altijd zonder zorgen een sanitair product veilig en succesvol aansluiten in huis.

Is SanitairKamer betrouwbaar?

SanitairKamer is een zeer betrouwbare webshop om al jouw sanitair aan te schaffen. Deze webshop heeft jarenlange ervaring en een groot klantenbestand. Bij SanitairKamer is de klant altijd koning en dat kun je merken. Je kunt bijvoorbeeld altijd veilig betalen en zelf bepalen hoe. Je kunt jouw bestelling in één keer online betalen, maar kunt ook gebruik maken van een betaling in termijnen of achteraf betalen.

Voor een veilige online betaling, biedt SanitairKamer alleen de meest veilige betaalmiddelen aan. Zo kun je veilig gebruik maken van Ideal voor jouw betaling, of je kunt met creditcard of via een online overschrijving jouw betaling voldoen.

Klantenservice en klachten

SanitairKamer zorgt ervoor dat informatie en instructies duidelijk online te vinden zijn. Je kunt vrijwel alle informatie over de service vinden onder het kopje “Veel gestelde vragen”. Heb je een unieke vraag die hier niet tussen staat? Neem dan zelf contact op met de vriendelijke klantenservice van SanitairKamer. Deze staat iedere dag voor jouw klaar en zorgen altijd voor een professioneel antwoord op jouw vraag.

SanitairKamer probeert natuurlijk iedereen als tevreden klant achter te laten. Maar wanneer je niet tevreden bent en een klacht hebt, kun je altijd contact opnemen met de klantenservice. Twijfel niet, maar contacteer SanitairKamer meteen om zo snel mogelijk jouw klacht te verhelpen. Zij zorgen dat jouw probleem of klacht zo snel en zo goed mogelijk opgelost kan worden. Jouw klacht wordt altijd serieus genomen en er wordt altijd gezocht naar een goede oplossing.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij weleens sanitair gekocht bij SanitairKamer? Dan kun je andere klanten helpen door jouw ervaring hieronder te delen. Was je tevreden met jouw bestelling? Hoelang deed jouw bestelling erover en hoe was de SanitairKamer klantenservice? Jouw mening en ervaring kan nieuwe klanten enorm helpen. Laat daarom jouw persoonlijke beoordeling van SanitairKamer hieronder achter.

Gerelateerde bedrijven

Online-sanitairkopen.nl logo
Online-sanitairkopen.nl
2 beoordelingen
9
vtwonen logo
vtwonen
2 beoordelingen
10
Wood55 logo
Wood55
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

6,6
39% zou hier weer kopen
14 beoordelingen
Ervaringen met Sanitairkamer

Sanitairkamer is geverifieerd door ons expert team. De webshop Sanitairkamer bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Sanitairkamer lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Sanitairkamer. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van Sanitairkamer is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Sanitairkamer te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Bitter slecht

Bestelling geplaatst op 13 juni een badmeubel, kraan en Spiegelkast en zou geleverd worden rond 15 jullie .
Eerst bericht gekregen dat een gewone wastafelkraan pas in week 44 geleverd kon worden dus die maar geanuleerd waar we dan ook netjes bericht van kregen. Daarna niets weer vernomen van sanitairkamer dat woensdag 13 juli maar voor de zekerheid telefonisch contact opgenomen werd mij toegezegd dat het vrijdag de 15 de zou komen en ik die zelfde dag of de dag erna een telefonisch een bericht zou krijgen .
Prima dus ik verlof opnemen omdat ze die dag zouden leveren (gelukkig onder rembours) want ik kon mijn aannemer niet laten betalen. Vrijdags nog steeds niets gehoord dus proberen telefonisch contact te krijgen wachttijd een halfuur dus mail en app gestuurd geen antwoord dat toch maar een half uur aan de telefoon gehangen en krijg ik dan te horen dat er een onderdeeltje nog niet binnen was en als dat er was ik het de volgende dag kreeg dus nog een verlofdag genomen.
Zaterdag de 16 de maar weer telefonisch contact op genomen de vriendelijke telefoniste wist eerst niets over ons te vinden en beloofde het door te geven zodat ze er maandags direct op konden reageren. Wij hebben toen via mail geanuleerd want de installateur zou de maandags alles plaatsen dus hadden wij het nodig wat ons toen wel 200 euro meer koste. Maandag 18 juli een vriendelijke telefoniste die kwam vertellen dat het de volgende dag geleverd zou worden, direct gezegd dat het geanuleerd was waar zij niets wist . Situatie uitgelegd en verteld over alle kosten die we gemaakt hadden waarop ze zei dat mag hier niet gebeuren ik geef het door aan klantenservice die nemen vandaag nog contact met u op .
Tot op de dag van vandaag nog steeds niets gehoord.

Geplaatst op: 22-07-2022
Laatst bewerkt op: 22-07-2022
Geschreven door: Pieter S.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Onbetrouwbare partner door onzorgvuldig versturen van artikel

De keramische handwasser werd zonder de vermelding # breekbaar # verstuurd. Na het zorgvuldig uitpakken konden we vaststellen dat de handwasser in scherven was. Ondanks het feit dat door fout van het bedrijf onzorgvuldig verstuurd werd, was men niet bereid om een oplossing te zoeken

Geplaatst op: 18-03-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Dirk B.

4 / 10
2/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Niet voor herhaling vatbaar.

Koop is snel gesloten, levering is ook prima. Bij het installeren van de badkamer zijn we er helaas achter gekomen dat de tegels niet het afgesproken formaat hebben (te klein) en dat er beschadigingen zitten op de lades van het badkamermeubel. Dit wordt afgedaan met het feit dat we te laat zijn met melden en dat we tegen kosten opnieuw kunnen bestellen. Voor ons niet voor herhaling vatbaar.

Geplaatst op: 12-09-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

5 / 10
3/5 1/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Super!

Op de website besteld en alles keurig op tijd in huis, perfect.

Geplaatst op: 01-09-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Slecht

Radiatorkraan gekocht, deze is nooit geleverd. Na meerdere mailtjes nog steeds geen antwoord. Service is slecht.

Geplaatst op: 24-08-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Peter

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slechte service

Al meer dan 3 weken aan het mailen omtrent een kapot geleverde design radiator. Veel geld betaald, en de badkamer kunnen wij nu niet af malen. Op mijn laatste mails word niet eens meer gereageerd.
Met zo'n trage/slechte service durf ik hier niet nogmaals te kopen helaas want ze hebben wel mooie artikelen.

Geplaatst op: 06-08-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Evelien B.

8 / 10
5/5 1/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Geven geen geld terug binnen garantie periode

Douchedrain gekocht. Verf laat lis binnenkant van de drain. Ik verhaal dit uiteraard op garantie en wil geld terug daar de drain is ingebouwd. Het enige antwoord is ik zit te wachten op antwoord van mn leverancier. Dit gaat al weken door en vandaag is de leverancier ineens weg op vakantie tot wk 33 wat een waardeloze service.

Geplaatst op: 30-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

6 / 10
5/5 1/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Aankoop ging snel, maar ondeskundig personeel

Slechte services en mooie verhalen maar niet nakomen. In maart een complete badkamer met extra toilet gekocht en besteld. De badkamer zou half augustus geplaatst worden en alle onderdelen zouden zeer zeker op voorraad zijn. Vervolgens wordt er een week later gebeld dat de douchecabine niet leverbaar was en moesten we een andere douchecabine bestellen. Later kregen we een bericht dat ook de kranen niet te leveren zijn voor de periode dat de badkamer geplaatst zou worden en pas in week 33 te leveren zijn. Vrijdag voor de levering van maandag toch even nog een telefoontje gedaan of maandag wel alles geleverd wordt. De telefoniste vertelde dat de bestelling geannuleerd was om de complete levering in week 33 te laten komen????? Dit is gewijzigd en alsnog is in week 30 een deel van de complete badkamer geleverd. Nadat het bad, ter controle, was uitgepakt bleek deze gescheurd!!! Servicemelding moeten maken via de site. Een ander bad zou pas in week 44 te leveren zijn. Hier waren wij op zijn zachts gezegd niet blij mee, want wie betaald mijn aannemer?? Alles zou tenslotte, zoals beloofd, in week 30 geleverd worden.
Nadat de leverancier gebeld was zou een bad op korte termijn leverbaar zijn. Deze werd alsnog in week 30 op vrijdag geleverd, na veel aandringen. Bij het uitpakken van het bad bleek er 1 stelpoot niet gemonteerd te zijn. Met als gevolg weer een uitstel van plaatsing van het bad. Bij het plaatsen van de douchebak bleek deze op vaste grond gemonteerd te moeten worden. Dit was door de verkoper niet verteld, terwijl wij dit duidelijk vermeld hebben dat deze bak op een verhoging moest komen. dit is duidelijk onkunde van de verkoper. Na veel aandringen om de stelpoot te leveren is de stelpoot de week erop geleverd.
Een medewerker van Sanitairkamer vertelde mijn dat het monteren van kranen toch maar bij de afwerking zou komen en nog niet zo belangrijk was!!! Als de badkamer klaar is wil mijn aannemer ook de kranen monteren.
Halverwege week 32 is de aannemer klaar met alle plaatsingen en montages, behalve dat de douchekraan en de badkraan niet gemonteerd zijn met als gevolg dat ik ook nog niet kan douchen en en badderen en dat we de Dixidouche nog een week langer zal moeten huren.
Door de onkunde van de verkoper en de slechte planning van Sanitairkamer gaat mij dit meer geld kosten door het meerwerk aan de douchebak en het terug moeten komen van de aannemer om de kranen te monteren.
Nu is week 33 aangebroken en heb ik gebeld wanneer ik de kranen kon verwachten.
Nadat de toiletkraan gemonteerd was bleek deze te lekken. Niet bij de leiding, maar in de kraan zelf. Wederom een serviceformulier opgemaakt en direct naar de klantenservice gebeld. Deze medewerkster vertelde mij dat er na het bestellen van een complete badkamer ook geen tegemoetkoming zal zijn en dat dit de garantieregels zijn. Dus kortom ze leveren kapotte spullen, maar zullen hiervoor geen compensatie geven. Bedenk je dus nogmaals om hier je aankopen te doen. Zoals uit vorige recensies is te zien dat de service niet om over naar huis te schrijven is.
De servicemedewerker vertelde mij dat de kranen eind week 33 geleverd worden met als gevolg dat ik de kranen pas in week 34 kan verwachten!!!!!! Wat zijn dit voor praktijken!!
Ik zou Sanitairkamer zeer zeker niet aanbevelen!!!!

Geplaatst op: 18-08-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Marco B.

5 / 10
4/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Super tevreden

Alles is netjes en tijdig geleverd. We hebben een tijdje moeten wachten maar dat was geen probleem. Vlak voor het leveren werdt er nog gebeld dat ze er aan kwamen. De producten waren allemaal netjes en op order bij de levering. Wij zijn er super tevreden mee!

Geplaatst op: 01-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Fabian S.

8 / 10
5/5 4/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Verkoop prima seevice waardeloos

Verkoop gaat prima wel enkele weken wachten op je bestelling maar dan gaat het prima, daarentegen de service is waardeloos 30 mei gebeld voor gebrek douchedeurknop deze moeten met een boutje van 29mm aan elkaar worden gedraaid daartussen moet dan 5mm glas + 2x 2,5mm pvc ringetjes + bij de knopjes is een diepte van2x 7 mm aleer je het boutje vast kunt draaien totaal dus 24 mm, blijft dus 5mm over om houvast van je schuifdeur te hebben????? 30 mei gebeld zouden een nieuwe opsturen, 10 juni weer gebeld hoorde maar niets vertelde me dat deze verstuurd was niet dus, vertelde me toen dat ik deze de 12 juni kon verwachten gaf men toch toe dat deze nog niet verstuurd was, nou ik wach af.
H.j van Rooij

Geplaatst op: 11-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: H.j V.

6 / 10
1/5 2/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Nee
Helemaal perfect

Alles is perfect verlopen. Het bestellen op de website gaat heel gemakkelijk en alles was heel duidelijk aangegeven. De verzending was er nog eerder dan dat er beloofd werdt en alles zag er super netjes uit. Echt een aanrader!

Geplaatst op: 15-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Cornelia B.

9 / 10
5/5 3/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Zeer goede service

Hele goede kwaliteit producten. Alles was netjes op tijd geleverd en ze hebben het zelfs nog even achterom neergezet. Ze zijn dus erg meedenkten in de wensen van de klant. Kortom goede service!

Geplaatst op: 08-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Kayleigh V.

8 / 10
3/5 5/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Super mooie spullen

Ik heb hier een douchkraan besteld en deze zag er op het plaatje en in het echt erg mooi uit. Toen ik het kreeg was het ook precies zoals ik verwacht had. De prijs kwaliteit verhouding is verder ook helemaal prima!

Geplaatst op: 18-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Teun R.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Sanitairkamer


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Online-sanitairkopen.nl logo
Online-sanitairkopen.nl
2 beoordelingen
9
vtwonen logo
vtwonen
2 beoordelingen
10
Wood55 logo
Wood55
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Sanitairkamer een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 14 beoordelingen geplaatst over Sanitairkamer. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6,6 gekregen, waarbij 39% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Sanitairkamer actief?

Sanitairkamer is vooral actief in de categorie wonen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) sanitair.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Sanitairkamer reviews? Dan kunt u naar de website van Sanitairkamer gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie