Seekforsugar logo

Seekforsugar reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Seekforsugar reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
555
Seekforsugar logo
Website
seekforsugar.com
Categorie
Dating
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Seekforsugar

Ben jij op zoek naar een sugar baby om dat hele vervelende proces van een geschikte vrouw zoeken direct over te slaan? Of wil je je misschien registreren als een sugar baby op Seekforsugar om te kunnen genieten van het leven zoals jij het wilt? Het is hoe dan ook een goed idee om eerst even na te gaan wat de ervaringen en beoordelingen van anderen over Seekforsugar zijn. Op deze website hebben wij voor jou de reviews over Seekforsugar op één handige locatie gebundeld. Zo zie je in één oogopslag wat de ervaringen van anderen zijn en kan je een geïnformeerde beslissing maken.

Over Seekforsugar

Seekforsugar is een datingsite opgericht in 2019 die zich richt op de markt van de sugarbaby’s en sugardaddy’s. Dat betekent zoveel als het koppelen van welgestelde mannen of vrouwen aan aantrekkelijke, jonge singles. De financieel onafhankelijke mannen en vrouwen krijgen goed gezelschap om trots op te zijn en de sugarbaby’s kunnen even van de luxe genieten of extra levenservaring opdoen. Seekforsugar richt zich dan ook niet echt op het opstarten van een heuse relatie. In de regel is de verhouding tussen een sugarbaby en een sugardaddy of mommy eerder vrijblijvend van aard. Beschikbaar wanneer ze elkaar nodig hebben. Geknipt dus voor wie een druk leven heeft. Seekforsugar heeft als motto Enjoy, Show Class, Interact. Dat geeft meteen ook mee waar ze vooral op inzetten: stijl en klasse. Ze willen zich profileren als een website geknipt voor de high class en het taboe dat toch rust op sugar dating doorbreken. Ze willen aantonen dat sugar daddy’s en sugar mommy’s gesofisticeerde mensen met een druk leven zijn die weten wat ze uit dat leven wensen te halen.

Waarom kiezen voor Seekforsugar

Seekforsugar is een nieuwe speler op de markt en heeft dan ook nog geen groot ledenbestand kunnen opbouwen. Daar staat wel tegenover dat het aanwezige ledenbestand wel uitermate actief en enthousiast is. Op de website zelf kan je je inschrijven als sugardaddy (of natuurlijk sugarmommy) of als sugarbaby (of sugarboy!). Schrijf je je in als sugarbaby dan zijn alle functies gratis te gebruiken en hoef je nooit over te gaan tot een betalend lidmaatschap. Bovendien krijg je daar de zekerheid bij dat de sugar daddy’s en mommy’s wel degelijk welstellend zijn. En gold membership wat je als sugardaddy echt wel nodig hebt om contact te kunnen leggen is immers net wat te prijzig om fake te zijn. Functies die je bij zo’n gold membership krijgt zijn het versturen van vriendschapsverzoeken, live chatten, alle profielvelden bekijken en onbeperkt berichtjes versturen. Ook heeft Seekforsugar een eigen app.

Is Seekforsugar betrouwbaar?

De wereld van de sugar dating is bij uitstek een wereld waar privacy en discretie enorm belangrijk zijn. Maar vind je die waarden ook terug op Seekforsugar? Kort gezegd: ja. De website maakt gebruik van een beveiligde verbinding en dat betekent dus dat niemand mee kan kijken met wat jij aan eht doen bent. Bovendien kan je ook jouw profiel volledig naar wens afschermen en onzichtbaar maken. Na wat zoekwerk op de website kan je ook een adres van de hoofdzetel terugvinden en het KvK-nummer van Seekforsugar. Er is ook een klantenservice die je kunt bereiken door het invullen van een reactieformulier op de website.

Klantenservice en klachten

Net zoals bij veel van de concurrenten is ook de klantenservice van Seekforsugar een reactieformulier op de website. Hier kan je terecht met alle vragen, opmerkingen en klachten die je eventueel hebt bij het gebruik van de website. Daarnaast kan je ook rechtstreeks mailen naar info@seekforsugar.com om verder geholpen te worden. De reactietijd bij een vraag of klacht valt aanvaardbaar te noemen. Meestal heb je binnen een dag een duidelijk antwoord. Opvallend is wel dat er geen FAQ terug te vinden is op Seekforsugar. Dat zou immers wel heel wat vragen kunnen besparen.

Wil jij ook beoordelen?

Was jij een vroege vogel en heb je reeds een profiel aangemaakt op Seekforsugar? Dan zijn wij op zoek naar wat jij ons en anderen te vertellen hebt. Is jouw ervaring met Seekforsugar een positieve of zijn er toch wel zaken waar je je vragen bij stelt of klachten over hebt? Door hier een review en een beoordeling achter te laten over jouw wedervaren met Seekforsugar help je heel wat anderen vooruit. Niet twijfelen dus. Laat je stem horen en stuur een review in!

Reviews over Seekforsugar
Gerelateerde bedrijven
50Plusmatch logo
50Plusmatch
13 beoordelingen
7,1
VijftigPlusDating logo
VijftigPlusDating
11 beoordelingen
6
Ondeugend-Daten logo
Ondeugend-Daten
5 beoordelingen
6,6
Gerelateerde blogartikelen
9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met Seekforsugar

Het bedrijf Seekforsugar is geverifieerd door ons. De webshop seekforsugar.com is al sinds 2018 een betrouwbare partij om te bestellen. Seekforsugar is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Seekforsugar maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van seekforsugar.com is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van seekforsugar.com te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Werkt prima!

De kosten van de site zijn redelijk te overzien. Het systeem in de website werkt redelijk goed. Nadat ik klaar was met het gebruiken van de website kon ik meteen mijn account verwijderen wat ik redelijk prettig vond.

Geplaatst op: 10-03-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

9 / 10
4/5 4/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Seekforsugar
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
50Plusmatch logo
50Plusmatch
13 beoordelingen
7,1
VijftigPlusDating logo
VijftigPlusDating
11 beoordelingen
6
Ondeugend-Daten logo
Ondeugend-Daten
5 beoordelingen
6,6
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Seekforsugar een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Seekforsugar. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Seekforsugar actief?

Seekforsugar is vooral actief in de categorie dating.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Seekforsugar reviews? Dan kunt u naar de website van Seekforsugar gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie