Shytobuy logo

Shytobuy reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Shytobuy reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
602
Shytobuy logo
Website
shytobuy.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Shytobuy

Voel jij bij bepaalde gezondheidsproducten een schaamte om deze te kopen in de winkel? Dan is het wel zo prettig om deze online aan te schaffen. Bespaar jezelf een ongemakkelijk gevoel door bij Shytobuy op een discrete en makkelijke manier producten te kopen die je helpen om een gênant probleem op te lossen. Met meer dan 50 verschillende categorieën is de kans groot dat je hier het product vindt dat je zoekt. Lees eerst de Shytobuy reviews van echte klanten voordat je de beslissing maakt om hier een bestelling te plaatsen. Zo weet jij direct of deze webshop betrouwbaar is en of je nog ergens op moet letten. Wij hebben de reviews van Shytobuy op een rij gezet om het je zo makkelijk mogelijk te maken.

Over Shytobuy

Shytobuy maakt deel uit van Comfort Click Ltd. Dit moederbedrijf heeft wereldwijd kantoren zitten, van Australië tot het Verenigd Koninkrijk. Shytobuy heeft als doel om je te helpen bij het kopen van producten die ietwat gênante problemen oplossen. Een toegewijd team werkt hard om de beste producten in de markt te vinden en deze goed toegankelijk te maken. De webshop is dan ook zeer overzichtelijk en bevat een groot aantal producten. Jouw privacy wordt hierbij gewaarborgd. Zo kun je een bestelling plaatsen en zeker zijn van een optimale bescherming van je identiteit en betaalgegevens. Daarnaast arriveert je bestelling altijd zonder dat iemand kan weten wat er in zit.

Waarom kiezen voor Shytobuy

De webshop is zo ingericht dat je alles dat je zoekt snel kunt vinden. Je hebt de keuze uit meer dan 375 unieke producten, van zeep tegen een schimmelinfectie tot capsules ter verbetering van de penisgrootte. Door de zoekbalk bovenaan de pagina te gebruiken kom je direct bij het gewenste product uit. Zo vind jij snel een oplossing voor je probleem, zodat je hier snel wat aan kan gaan doen. Kun je niet vinden wat je nodig hebt of heb je een vraag over de werking van bepaalde producten? Dan zitten er bijna dag en nacht medewerkers voor je klaar om je verder te helpen. Shytobuy biedt haar klanten bovendien een laagste prijs garantie, gratis verzending vanaf €50,- en een snelle levering van de bestelling.

Is Shytobuy betrouwbaar?

Shytobuy doet er alles aan om je betrouwbare oplossingen aan te reiken. Zo worden alle producten die in de webshop terecht komen zorgvuldig geselecteerd en zijn deze afkomstig uit verschillende delen van de wereld. Veel van het assortiment bestaat uit voedingssupplementen die veilig en doeltreffend werken, doordat de ingrediënten al duizenden jaren gebruikt worden vanwege hun positieve eigenschappen. Producten die wonderen claimen te verrichten worden door Shytobuy vermeden. De webshop is daarnaast voorzien van het Webshop Keurmerk. Dit laat zien dat je hier veilig kunt winkelen.

Klantenservice en klachten

Lees eerst de veelgestelde vragen wanneer je met een vraag zit, want de kans is groot dat je hier al een oplossing vindt voor jouw probleem. Als dit niet het geval is, kun je altijd de klantenservice contacteren. Dit kan op een aantal manieren. Bel bijvoorbeeld naar de klantenservice, stuur een e-mail of kom in contact via de livechat. Shytobuy doet zijn best om je zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Wil jij ook beoordelen?

Een uitstekende manier om er achter te komen of een webwinkel betrouwbaar is, is door beoordelingen van andere klanten te lezen. Lees jij zelf altijd reviews voordat je besluit om een aankoop te doen? Draag dan ook jouw steentje bij door je eigen Shytobuy beoordeling achter te laten als je ervaring hebt met deze webwinkel. Vertel bijvoorbeeld over de werking van de producten, of je makkelijk kon vinden wat je zocht en of jouw pakket discreet werd geleverd. Hierdoor help jij anderen bij het maken van de juiste beslissing.

Reviews over Shytobuy
Gerelateerde bedrijven
Plein.nl logo
Plein.nl
9 beoordelingen
7
LalaShops.nl logo
LalaShops.nl
4 beoordelingen
7,2
Zonfo logo
Zonfo
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Perfecte klantenservice

Mijn besteliing bevatte een klein breekbaar item en na openen bleek deze ook beschadigt te zijn. Maar deze is zonder problemen weer opnieuwe verzonden. Super vriendelijke en snelle klantenservice.

Geplaatst op: 06-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Esther S.

8 / 10
5/5 3/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Shytobuy
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Plein.nl logo
Plein.nl
9 beoordelingen
7
LalaShops.nl logo
LalaShops.nl
4 beoordelingen
7,2
Zonfo logo
Zonfo
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Shytobuy een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Shytobuy. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Shytobuy actief?

Shytobuy is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) verzorging & gezondheid.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Shytobuy reviews? Dan kunt u naar de website van Shytobuy gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie