Slide logo

Slide reviews, ervaringen en beoordelingen

Slide reviews, ervaringen en beoordelingen
4666
Slide logo
Website
Slide
Categorie
Wonen

Reviews en ervaring Slide

Innovatie staat nooit stil. Ook niet op het gebied van gordijnen. Het is misschien alleen maar in te denken dat het automatisch openen van gordijnen en het bedienen van gordijnen met de stem alleen maar in de futuristische wereld mogelijk is, maar dat is niet waar. Nu heb je de mogelijkheid om ook jouw gordijnen op een futuristische manier te bedienen. Bij Slide ben je aan het juiste adres om bestaande gordijnen maar ook nieuwe gordijnen te voorzien van een futuristische rail waarmee je het mogelijk maakt om de gordijnen op een automatische manier te openen. Vele mensen zijn je al voorgegaan met het kiezen voor dit soort rails en daarom hebben ze reviews achtergelaten. Deze reviews zijn nu door ons verzameld op deze pagina. Met deze reviews is het makkelijker om te kiezen of je ook gebruik wilt maken van de diensten van Slide of niet.

Over Slide

Slide is een innovatief bedrijf dat het graag voor een breed publiek mogelijk wil maken om te profiteren van luxe gordijnen. Dit is niet alleen met het oogpunt om innovatief te zijn op het gebied van stijl en van moderniteit, maar ook om je woning of gebouw te beveiligen. Doordat je de gordijnen op afstand kunt bedienen of juist op geregelde tijden open en dicht kunt laten gaan, kun je inbrekers laten denken dat er gewoon iemand thuis is. Dit is precies wat dit soort mogelijkheden geweldig maakt.

Waarom kiezen voor Slide?

Slide heeft een groot aantal mogelijkheden op het gebied van de automatisering van gordijnen. Een van de populairste mogelijkheden die er zijn, is de mogelijkheid om de gordijnen op afstand te besturen. Dit doe je makkelijk en snel via een app die je op de telefoon kunt installeren. Je hebt de mogelijkheid om opdrachten in te spreken of in te voeren. Een andere wel heel moderne optie is om de gordijnen met de stem te besturen terwijl je nog gewoon thuis bent. Dit futuristische tintje geeft tal van mogelijkheden waarbij het niet nodig is om op te staan terwijl je in je luie stoel zit. Dit heeft ook als voordeel dat je allerlei taken in de huishouding kan doen terwijl je voor het dichtdoen van de gordijnen geen handen nodig hebt. Dit kan op vele manieren praktisch zijn. Slide heeft jarenlang ervaring met het maken van innovatieve tools voor het bedienen van gordijnen. Hierdoor merk je ook dat de ervaring continue wordt omgezet in nog meer kwalitatief goede materialen en duurzame en vooruitstrevende producten. Er wordt ook altijd naar de klanten geluisterd, waardoor er rekening wordt gehouden met de wensen en het kijken of er aan de wensen kan worden voldaan. Je kunt daarom ook altijd rekenen op de meest goedkope prijzen en de meest geavanceerde producten.

Is Slide betrouwbaar?

Slide is een betrouwbaar bedrijf met een betrouwbare website, waar je zeker terecht kunt voor geavanceerde producten tegen een lage prijs. Een kenmerk van de website is dat deze overzichtelijk is en dat je er duidelijk je producten op kunt vinden. De producten zijn overzichtelijk gecategoriseerd en daarnaast kun je gebruik maken van handige filters waarmee het nog makkelijker is om je producten te vinden. De voorwaarden, maar ook de eigenschappen van het bedrijf en de contactgegevens staan duidelijk op de website vermeld, en ook worden de antwoorden op de meest gestelde vragen gegeven op de website. Als het aankomt op bestellen, dan vind je op de site allerlei handige manieren waarop je je bestelling kunt plaatsen. Door middel van een veilige betaalomgeving en diverse betaalmogelijkheden, reken je vervolgens makkelijk en snel af voor je producten. Voor de prijs hoef je het zeker niet te laten. Deze website biedt voor iedereen een oplossing op maat en daarom kun je altijd profiteren van de diensten van Slide.

Klantenservice en klachten

Het bedrijf doet er alles aan om klanten tevreden te houden. Zo kun je altijd terecht op de website om de antwoorden op je vragen zelf op te zoeken. Daarnaast kun je ook altijd telefonisch contact opnemen met de klantenservice om je vragen te bespreken. Mocht het zijn dat je toch niet helemaal tevreden bent dan kun je altijd nog een klacht indienen. De klantenservice is te bereiken via de telefoon of via het contact formulier.

Wil je ook beoordelen?

Als je eerder ervaring hebt opgedaan met de diensten van Slide, dan is het nu jouw kans om hier een review over te schrijven en hier te plaatsen. Door een goede en duidelijke review te schrijven, help je andere klanten met het maken van hun keuze om ook gebruik te maken van de diensten van Slide. Wees daarom zo volledig mogelijk en beschrijf ook de mindere ervaringen die je hebt opgedaan.

Reviews over Slide

Gerelateerde bedrijven

VidaXL logo
VidaXL
227 beoordelingen
5,4
MiniInTheBox logo
MiniInTheBox
2 beoordelingen
9
Welhof logo
Welhof
32 beoordelingen
5,1

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Lees onze review over Slide

Slide is geverifieerd door ons expert team. De webshop Slide bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Slide lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Slide. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Slide is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Bekijk zeker even de website van Slide. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Slide.

Geplaatst op: 04-07-2022
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Slide


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

VidaXL logo
VidaXL
227 beoordelingen
5,4
MiniInTheBox logo
MiniInTheBox
2 beoordelingen
9
Welhof logo
Welhof
32 beoordelingen
5,1

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Slide een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Slide. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Slide actief?

Slide is vooral actief in de categorie wonen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) woonaccessoires.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Slide reviews? Dan kunt u naar de website van Slide gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie