Slow Cabins logo

Slow Cabins reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Slow Cabins reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
3887
Slow Cabins logo
Website
slowcabins.be
Categorie
Vakantie & reizen
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Slow Cabins

Via Slow Cabins kun je ervoor kiezen om een originele overnachting te boeken op de meest idyllische locaties van het land. Je kiest namelijk altijd voor een originele overnachting in alleenstaande ecodesign cabins, die gelegen zijn in de verborgen natuur. Om je net even een beter beeld te geven over het overnachten in deze ecodesign cabins, hebben we de belangrijkste informatie voor je op een rijtje gezet. Ook lees je verschillende reviews van andere mensen die al eens een bezoek hebben gebracht aan een van de ecodesign cabins van Slow Cabins.

Over Slow Cabins

Het team van Slow Cabins doet er graag alles aan om het hele jaar door een positieve impact te creëren op mens en natuur. Dit wordt gedaan door middel van unieke natuurbelevingen. Ook staan off-grid sensibilisering en actieve natuuropbouw in eigen land altijd centraal. Hierdoor worden mythes zoals snel altijd goed is, kwantiteit boven kwaliteit gaat en goedkoop beter is dan ”˜duurkoop’ meteen ontkracht. Het resultaat? Een weekend of week weg waar je helemaal tot rust kunt komen.

Waarom kiezen voor Slow Cabins

In de de ecodesign cabins van Slow Cabins wordt er altijd een ode aan tijd, kwaliteit, diepgang en verbinding gebracht. Je ontvlucht voor heel even de losgeslagen, hectische maatschappij en merkt dat je zowel mentaal als fysiek helemaal op kunt laden. Je geniet beter van de tijd, van het gezelschap waar je mee weg gaat en op de plek waar je bent. Ook wordt je volledig ondergedompeld in een nieuwe manier van reizen en vrije tijdsbesteding: anders, beter en trager. Binnen ieder cabin is rust, low tech en digitaal minimalisme die ultieme troef. Daarnaast wordt zelfvoorzienende high tech technologie tot een minimum beperkt.

Is Slow Cabins betrouwbaar?

Op de website kun je eenvoudig en snel een van de ecodesign cabins van Slow Cabins boeken. Door te kiezen voor dit type verblijf, kies je bewust voor om de negatieve gevolgen voor omgeving, milieu en mens te minimaliseren. Ook wordt de positieve impact op de fysieke en mentale weerbaarheid vanaf het eerste moment gemaximaliseerd. Geniet van een optimale wellness en wellbeing en boek je accommodatie eenvoudig en snel online.

Klantenservice en klachten

Het boeken van een van de ecodesign cabins van Slow Cabins gaat altijd erg eenvoudig en snel. Ook kun je er juist voor kiezen om cadeaubonnen op de website te bestellen, zodat je iemand uit je omgeving een verblijf ook cadeau kunt doen. Heb je hier vragen over of wil je iemand spreken voor het maken van een reservering? Je stelt je vragen door even te bellen of door een e-mail te sturen naar het team van Slow Cabins.

Wil jij ook beoordelen?

Als je wel eens hebt overnacht in een van de ecodesign cabins van Slow Cabins, ben je daar ongetwijfeld erg over te spreken. Deel je mening over dit bedrijf en laat je review achter op deze pagina.

Reviews over Slow Cabins

Gerelateerde bedrijven

Sunweb logo
Sunweb
44 beoordelingen
5,9
Vacanceselect logo
Vacanceselect
5 beoordelingen
5,6
Campspace.com logo
Campspace.com
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

9,3
100% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Onze beoordeling over Slow Cabins

Ons team van experts heeft Slow Cabins geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Slow Cabins bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Slow Cabins is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Slow Cabins is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van slowcabins.be te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Slow Cabins.

Geplaatst op: 29-10-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Volledig tot rust komen in de natuur

Slow cabins leert je echt te vertragen. Te genieten van het hier en nu. Luisterend naar de muziek van de stilte, starend naar de eindeloze sterren. Het grote niets vind je hier.

Geplaatst op: 04-01-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Siemon V.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Top ervaring

Het was echt een super ervaring om te verblijven in de slow cabin. Het maakt je echt bewust van de volledige rust die je tegenkomt. We hebben echt super veel genoten van alle natuur in de buurt.

Geplaatst op: 18-11-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Milou J.

8 / 10
4/5 4/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Slow Cabins


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Sunweb logo
Sunweb
44 beoordelingen
5,9
Vacanceselect logo
Vacanceselect
5 beoordelingen
5,6
Campspace.com logo
Campspace.com
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Slow Cabins een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over Slow Cabins. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,3 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Slow Cabins actief?

Slow Cabins is vooral actief in de categorie vakantie & reizen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Slow Cabins reviews? Dan kunt u naar de website van Slow Cabins gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie