SoHosted logo

SoHosted reviews, ervaringen en beoordelingen

SoHosted reviews, ervaringen en beoordelingen
1384
SoHosted logo
Website
SoHosted
Categorie
Telecom

Reviews en ervaringen SoHosted

Je hosting moet altijd goed zijn. En dus is het belangrijk om in dat verband altijd voor een betrouwbare partner te kiezen. In het enorme aanbod zou je kunnen kiezen voor SoHosted. Om duidelijk te maken wat deze aanbieder je te bieden heeft, hebben we de belangrijkste elementen uit de reviews en ervaringen voor je samengevat. Op grond van die extra informatie kun je eventueel kiezen om ook voor SoHosted te kiezen.

Over SoHosted

SoHosted wil vooral mensen helpen en goede diensten leveren. Het staat voor eerlijke communicatie en wil niets liever dan de problemen die klanten hebben oplossen. SoHosted staat voor persoonlijk contact en een altijd even enthousiaste service. Er is ruimte voor individuele oplossingen en de reactietijd is zeer snel wanneer je contact zoekt. Bij SoHosted krijg je niet te maken met verborgen kosten en is het advies dat je krijgt altijd eerlijk.

Waarom kiezen voor SoHosted?

Er zijn meer dan genoeg redenen om juist voor SoHosted te kiezen. Neem alleen al het enorm brede aanbod aan diensten in de vorm van onder meer webhosting, reseller hosting, WordPress hosting, SSL-certificaten, alle domein extensies, het registeren van een domeinnaam en ook onder andere Managed en WordPress VPS. En daarmee hebben we echt slechts het topje van de bekende ijsberg genoemd. Kiezen voor SoHosted betekent kiezen voor kwaliteit. Je hebt steeds een betrouwbaar netwerk, snelle servers en slimme IT’ers die je prima van dienst kunnen zijn. SoHosted staat ook bekend als een onderneming die innovatief is en steeds de slimste oplossingen kan bieden.

Is SoHosted betrouwbaar?

Juist de mate van betrouwbaarheid speelt een grote rol in de keuze voor een hostingpartner. Met die betrouwbaarheid zit het bij deze specialist wel snor. Dat lezen we althans in de veelal lovende reviews en ervaringen van mensen die al gebruik maken van de diensten van deze specialist. Bij SoHosted weet je steeds precies waar je aan toe bent, wat je krijgt en wat dit je gaat kosten. Van verborgen kosten is nooit sprake, je krijgt geen extra factuur achteraf en de pakketten die je aangeboden worden kun je beslist als uitgebreid omschrijven. Bij SoHosted krijg je bovendien heel erg veel betrouwbare informatie en het feit dat ook bedrijven als TNT Post, Rijkswaterstaat, Reggefiber en Bos Incasso al zaken doen met deze specialist, geeft ook al vertrouwen.

Klantenservice en klachten

Tijdens het lezen van de beoordelingen van bestaande klanten van SoHosted komen we het woord klacht niet tegen. Toch kan het best gebeuren dat jij wel een klacht hebt en die in wilt dienen bij deze hosting aanbieder. Dit kun je prima telefonisch doen. Daarnaast kun je ook gebruik maken van de chatfunctie en van het speciale contactformulier op de website. Een reguliere e-mail sturen kan ook. En alsof dat nog niet genoeg is; je zou ook via de social media kanalen Facebook en Twitter nog contact kunnen leggen.

Wil jij ook beoordelen?

Niets zo waardevol als een onafhankelijke en praktische beoordeling. Dat geldt zeker als je twijfels hebt bij een bepaald product of dienst. Beoordelingen van bestaande klanten helpen je bij het maken van de beste en meest verstandige keuze. In die wetenschap verzoeken wij jou om in het vervolg ook een beoordeling achter te laten. Je helpt er andere mensen enorm mee.

Reviews over SoHosted
Gerelateerde bedrijven
JouwWeb logo
JouwWeb
11 beoordelingen
4,6
Combell logo
Combell
4 beoordelingen
7,5
Hostinger logo
Hostinger
3 beoordelingen
8
Gerelateerde blogartikelen
7,7
50% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Lees onze review over SoHosted

SoHosted is geverifieerd door ons expert team. De webshop SoHosted bestaat al sinds 2012 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is SoHosted lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via SoHosted. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van SoHosted is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van SoHosted. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van SoHosted.

Geplaatst op: 12-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Inhumaan bedrijf

Soms komt iets . ( na vele emails) door dan gaat het aarzelend net ok, ( interne communicatie nul!) maar vaak een hele slechte service, zonder enige humaniteit. Ze halen je frustratie meteen naar boven , door niet naar de klant te luisteren, en te kijken waar de fout ligt, maar meteen over geld te praten. Heel erg irritant, dus trap er niet in!

Geplaatst op: 03-08-2022
Laatst bewerkt op: 03-08-2022
Geschreven door: Paulo D.

4 / 10
2/5 1/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Super tevreden

Ik ben heel erg tevreden over de service die deze hosting biedt. Mijn website draait erg snel en ik heb alles snel en gemakkelijk kunnen opzetten voor een goede prijs. Ik ben er erg blij mee dus!

Geplaatst op: 14-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Isa B.

9 / 10
3/5 5/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over SoHosted
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
JouwWeb logo
JouwWeb
11 beoordelingen
4,6
Combell logo
Combell
4 beoordelingen
7,5
Hostinger logo
Hostinger
3 beoordelingen
8
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is SoHosted een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over SoHosted. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7,7 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is SoHosted actief?

SoHosted is vooral actief in de categorie telecom en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) hosting en domeinnamen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de SoHosted reviews? Dan kunt u naar de website van SoHosted gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie