SuperStunt.nl logo

SuperStunt.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

SuperStunt.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
116
SuperStunt.nl logo
Website
SuperStunt.nl
Categorie
Telecom

SuperStunt.nl ervaringen

Mobiele telefoon kopen tegen stuntprijzen doe je via SuperStunt.nl. Ben jij ook opzoek naar een nieuw blits mobieltje? Bekijk dan eerst hier de SuperStunt.nl ervaringen van mensen die al eens een aankoop hebben gedaan.

Over SuperStunt.nl

SuperStunt.nl is de aanbieder van de mooiste mobieltjes maar dan wel tegen stuntprijzen. Het bedrijf is opgericht met mensen die zelf uit de mobiele markt kwamen en die door slimmer om te gaan met de processen de prijzen kunnen drukken. Daar profiteer jij als klant van want je profiteert namelijk van dikke kortingen.

Waarom een mobiel kopen op SuperStunt.nl

SuperStunt.nl hecht veel waarden aan de wensen van de klant. Daarom kun je van vele handige extra's profiteren. Niet alleen de prijzen zijn aantrekkelijk maar zodra jij je bestelling hebt gedaan kun je een aflever locatie kiezen en een tijdstip van levering. Zo weet je zeker dat je niet lang hoeft te wachten op je nieuwe mobieltjes. Superstunt is volledig zelfstandig en onafhankelijk en heeft voor een exclusieve samenwerking met Tele2 gekozen. Een zeer betrouwbare partner gezien de huidige positie in de Nederlandse telecommarkt. Maar zeer zeker ook, met het oog op de toekomst waarin Tele2, met de recentelijk verworven 4G licentie, haar eigen mobiele netwerk gaat uitrollen. Door deze exclusieve combi is Superstunt constant in staat jou verassend voordelige aanbiedingen te doen, waar je als klant ook echt iets aan hebt; eerlijk en transparant. We zitten klaar om jouw bestelling zo snel mogelijk voor je te verwerken!

SuperStunt.nl ervaringen en klachten

Heb jij wel eens een mobieltje gekocht bij SuperStunt.nl? Dan horen we graagn jouw Superstunt ervaringen en of klachten. Schrijf een review en geef deze mobiele telefoon aanbieder een beoordeling.

Gerelateerde bedrijven
Orange logo
Orange
54 beoordelingen
3,9
Hostinger logo
Hostinger
3 beoordelingen
8
Hey! logo
Hey!
12 beoordelingen
6,1
Gerelateerde blogartikelen
9,3
100% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Onze beoordeling over SuperStunt.nl

SuperStunt.nl is geverifieerd door ons expert team. De webshop SuperStunt.nl bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is SuperStunt.nl lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via SuperStunt.nl. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

SuperStunt.nl is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Het is verstandig de website van SuperStunt.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van SuperStunt.nl.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Aanbod beperkt

Het aanbod op de site van Superstunt.nl is wel beperkt. Je hebt niet veel keuze maar als je een scherpe deal wilt en accepteerd dat je niet veel keuzen hebt en alleen maar wat oudere toestellen kan uitkiezen, dan is Superstunt.nl de plek om naartoe te gaan.

Geplaatst op: 18-10-2014
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Goedkop

Snelle levering en erg goedkoop! Echt een aanrader! Heb een tele2 aanbieding genomen en had hem de volgende dag binnen!

Geplaatst op: 02-10-2014
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over SuperStunt.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Orange logo
Orange
54 beoordelingen
3,9
Hostinger logo
Hostinger
3 beoordelingen
8
Hey! logo
Hey!
12 beoordelingen
6,1
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is SuperStunt.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over SuperStunt.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,3 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is SuperStunt.nl actief?

SuperStunt.nl is vooral actief in de categorie telecom.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de SuperStunt.nl reviews? Dan kunt u naar de website van SuperStunt.nl gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie