Topvitamins logo

Topvitamins reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Topvitamins reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
995
Topvitamins logo
Website
topvitamins.nl
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Topvitamins

Bij Topvitamins kun je terecht voor verschillende soorten producten. Wil je graag een bestelling plaatsen bij Topvitamins, maar weet je niet goed of dit een betrouwbare website is? Lees dan de onderstaande review en de ervaringen van reeds bestaande klanten en kom alles te weten over deze webshop. Na het lezen van de review, en de ervaringen van andere gebruikers, kun je zelf een weloverwogen beslissing maken om wel of niet bij Topvitamins een bestelling te plaatsen.

Over Topvitamins

Topvitamins is een online webwinkel bedrijf dat zich specialiseert in verschillende soorten hoogwaardige voedingssupplementen producten en toebehoren voor een goede gezondheid. Het bedrijf is sinds 2012 actief en staat voor hoogwaardige kwaliteit, zonder onnodige chemische of kunstmatige toevoegingen aan haar producten toe te voegen. Het bedrijf beweert dan ook alleen natuurlijke en zoveel mogelijk biologische supplementen aan te bieden.

Waarom kiezen voor Topvitamins

Topvitamins is een transparant bedrijf dat goede kwaliteit producten aanbiedt en bekend staat als een bedrijf dat een goede klantenservice verleent. Zo verzendt het bedrijf al haar bestellingen die ontvangen zijn op werkdagen vóór 23.00 uur, nog dezelfde dag. Ook zorgt het bedrijf ervoor dat de producten altijd zo vers mogelijk zijn, en worden de ingaande en uitgaande producten zorgvuldig gecontroleerd conform de THT normen. Je kunt bij Topvitamins terecht voor een zeer ruim aanbod aan tal van verschillende natuurlijke en gezonde producten, zoals bijvoorbeeld vitaminen, mineralen, kruiden en aminozuren. Ook heeft het bedrijf een ruim assortiment aan superfood producten, sportvoeding en tal van andere soorten supplementen en verzorgingsproducten.

Is Topvitamins betrouwbaar?

Je kunt Topvitamins zonder problemen vertrouwen. Het bedrijf maakt onderdeel uit van het bedrijf Digital Operating Models B.V., een bedrijf dat al sinds 2013 bestaat en op dit moment één van de toonaangevende webwinkels is voor voedingssupplementen in Nederland. Het bedrijf is aangesloten bij Webwinkel Keurmerk, waardoor het bedrijf volledig aan de algemene voorwaarden van Webwinkel Keurmerk voldoet die tot stand zijn gekomen in overleg met de Consumentenbond. Daarnaast heeft het bedrijf diverse prijzen gewonnen en heeft de webshop een hoge naamsbekendheid.

Klantenservice en klachten

Topvitamins heeft een klantenservice die je via mail kunt bereiken. Ook kun je bij Topvitamins indien nodig een klacht indienen via mail en wordt deze doorgaans binnen 24uur behandeld. Daarnaast biedt het bedrijf de mogelijkheid om producten te retourneren indien deze niet naar wens zijn. Je mag binnen 14 dagen producten terugsturen of ruilen en kunt hiervoor terecht bij de klantenservice.

Wil je ook beoordelen?

Heb je onlangs een bestelling geplaatst bij Topvitamins? Laat dan een review achter voor een potentiele klant en help zo een ander met het maken van een weloverwogen beslissing. Schrijf bijvoorbeeld of de producten die je besteld hebt op tijd binnen gekomen zijn, aan jouw verwachtingen voldoen en of je spoedig werd geholpen indien je de klantenservice hebt benaderd. Ook kun je in jouw review schrijven of je andere zou aanraden om bij Topvitamins een bestelling te plaatsen.

Reviews over Topvitamins
Gerelateerde bedrijven
Weight Care logo
Weight Care
20 beoordelingen
6,5
Weightworld.nl logo
Weightworld.nl
7 beoordelingen
6,9
Disolut logo
Disolut
2 beoordelingen
9,5
Gerelateerde blogartikelen
9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Topvitamins

Het bedrijf Topvitamins is geverifieerd door ons. De webshop topvitamins.nl is al sinds 2014 een betrouwbare partij om te bestellen. Topvitamins is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Topvitamins maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van topvitamins.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van topvitamins.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Topvitamins.

Geplaatst op: 08-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Geweldige klantenservice

Bedankt voor je geweldige klantenservice. Sofia Hayes is zeer deskundig en geweldig om mee samen te werken. Bedankt voor uw producten en diensten.

Geplaatst op: 12-03-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Simone P.

9 / 10
5/5 5/5 3/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Topvitamins
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Weight Care logo
Weight Care
20 beoordelingen
6,5
Weightworld.nl logo
Weightworld.nl
7 beoordelingen
6,9
Disolut logo
Disolut
2 beoordelingen
9,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Topvitamins een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Topvitamins. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Topvitamins actief?

Topvitamins is vooral actief in de categorie dieet en gezondheid en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) vitamines en voedingssupplementen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Topvitamins reviews? Dan kunt u naar de website van Topvitamins gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie