Tuinadvies logo

Tuinadvies reviews, ervaringen en beoordelingen

Tuinadvies reviews, ervaringen en beoordelingen
1005
Tuinadvies logo
Website
Tuinadvies
Categorie
Diensten

Reviews en Ervaringen Tuinadvies

Heb je een aantal producten nodig voor in je tuin? Op het gebied van tuinieren of meer om te genieten van het buitenleven? Tuinadvies heeft beiden in het assortiment. Zoek je meer informatie over dit bedrijf? Wil je weten of ze betrouwbaar zijn en of ze producten van goede kwaliteit leveren? Dan zit je op deze pagina helemaal goed. Wij verzamelden namelijk beoordelingen van andere klanten. Zij geven aan wat hun ervaringen zijn met Tuinadvies. Door kennis te nemen van deze recensies krijg jij een beter beeld van deze winkel. Vervolgens kun je zelf een weloverwogen beslissing nemen om wel of niet bij hen te kopen.

Over Tuinadvies

Tuinadvies is een van de meest bezochte tuinsites in België en Nederland. Per jaar zijn er meer dan 14 miljoen bezoekers en ruim 500.000 klanten. Het assortiment is zeer uitgebreid. In deze shop worden meer dan 25.000 verschillende tuinproducten verkocht. Ook voor je huisdieren kun je hier je boodschappen doen. Onder meer mooie en kwalitatieve gereedschappen. Indien je dat op prijs stelt, is het ook mogelijk om advies te vragen omtrent je aankoop. Verder zijn er allerlei ideeën voor originele cadeaus te vinden in deze online winkel.

Waarom kiezen voor Tuinadvies

Tuinadvies bereikt elke week meer dan 100.000 tuinminnende gezinnen. Het is niet voor niets dat dit bedrijf populair is bij tuinliefhebbers. Er zijn heel veel originele en unieke producten te vinden. De webshop is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Er zijn producten voor de ervaren tuinier, maar evengoed voor de startende tuinier. Mensen die graag bloemschikken of als hobby met decoratie bezig zijn, vinden hier ook van alles van hun gading. Dit zelfde geldt voor mensen die houden van dieren en die genieten van hun tuin. Vrijwel alle producten zijn op voorraad en kunnen daarom snel geleverd worden. De productgroepen waar je uit kunt kiezen zijn serres, tuinhuizen en trampolines. Ook zijn er geschenkartikelen, waaronder cadeaubonnen. Verder kun je zoeken op de productgroep tuinbenodigdheden en materialen voor de tuin. Denk daarbij aan onder meer bloembollen en bestrijdingsmiddelen. Verder zijn er nog groepen zoals honden en katten, meetapparatuur, vijver, voeren en drinken, vogelhuisjes en serrebenodigdheden. Wil je graag profiteren van actieproducten, kijk dan meteen bij de superkoopjes. Op de verschillende gebieden rondom tuinieren en dieren kun je ook informatie vinden op de website. Het is ook mogelijk om persoonlijk contact op te nemen met een van de medewerkers. Zij kunnen je desgewenst adviseren bij je aankoop. Communiceer je graag met andere tuinliefhebbers, dan kan dat via de zogenaamde babbelgroep die je vindt op Tuinadvies.

Is Tuinadvies betrouwbaar?

Tuinadvies is een betrouwbaar bedrijf. Je kunt overdag altijd even telefonisch contact opnemen met de klantenservice. Of je stuurt een e-mail naar het genoemde e-mailadres op de site. Verder is de shop actief op de sociale media. Bijvoorbeeld op Facebook wordt vrijwel dagelijks iets gepost. Als laatste zie je dat je te maken hebt met een betrouwbaar bedrijf door de reviews van andere klanten. Men is tevreden over de snelle levering en ook over de kwaliteit van de producten. Is er eens iets niet naar wens en wordt er per ongeluk een defect artikel geleverd, dan blijkt Tuinadvies dat zo snel mogelijk naar tevredenheid op te lossen. Het gemiddelde cijfer dat mensen geven tijdens hun beoordeling ligt dan ook boven de 9.

Klantenservice en klachten

De klantenservice van Tuinadvies is via de telefoon en per e-mail bereikbaar. Er zijn verschillende telefoonnummers voor België en Nederland. Ook kun je via een van de kanalen van de sociale media contact leggen met een van de medewerkers van dit bedrijf.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij ervaring met Tuinadvies? Is dit het bedrijf waar jij eigenlijk alles voor in je tuin en/of voor je dieren koopt? Klus je altijd met gereedschap dat bij hen vandaan komt? Of bestelde je een keer iets bij Tuinadvies en was dat meteen de laatste keer? Laat een beoordeling achter op deze site en laat andere consumenten weten wat jouw ervaring is met dit bedrijf. Door een recensie achter te laten, help je andere mensen om een weloverwogen keus te maken.

Reviews over Tuinadvies
Gerelateerde bedrijven
Skiset logo
Skiset
2 beoordelingen
9
Ongediertewinkel.nl logo
Ongediertewinkel.nl
5 beoordelingen
5,4
Aanbieders.be logo
Aanbieders.be
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
9,4
94% zou hier weer kopen
360 beoordelingen
Ervaringen met Tuinadvies

Het bedrijf Tuinadvies is geverifieerd door ons. De webshop Tuinadvies is al sinds 1999 een betrouwbare partij om te bestellen. Tuinadvies is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Tuinadvies maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van Tuinadvies is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Tuinadvies te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 08-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Mooie paddenstoelpakketten!

Ooit, lang geleden, heb ik wel eens een pakket met koningsoesterzwammen gehad. Die waren / zijn erg lekker! Toen ik zag dat Tuinadvies ze verkocht, heb ik onmiddellijk een pakket gekocht en ook nog een pakket kastanjechampignons. De paddenstoelen zitten keurig in een plastic doos met een uitgebreide, duidelijke handleiding erbij. Ze werden zeer snel en netjes ingepakt geleverd.
Hoe ze uitgroeien weet ik nog niet maar ook het groeiproces is al de moeite waard om te volgen. Ik ben er erg blij mee!

Geplaatst op: 11-02-2024
Laatst bewerkt op: 11-02-2024
Geschreven door: Hanny H.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Tevreden van service en levering

tevreden van service en levering

Geplaatst op: 20-02-2024
Laatst bewerkt op: 20-02-2024
Geschreven door: Anoniem

9 / 10
4/5 5/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Makkelijke procedure om te bestellen en snel geleverd.

De website van Tuinadvies is overzichtelijk.
De procedure om te bestellen gaat makkelijk en snel.
Is een product niet in voorraad, dan kan je een mail vragen en word je verwittigd van zodra het product weer beschikbaar is.
Je hebt je bestelling (zoals beloofd) de dag nadien in huis.
De snelle levering door DHL en de hulp van de vervoerder bij het sleuren van zware dingen, maken het plaatje compleet.

Geplaatst op: 29-01-2024
Laatst bewerkt op: 29-01-2024
Geschreven door: S.A.F. F.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Veel keus, goede plantjes, makkelijk thuis gebracht

Veel keus, goede plantjes, makkelijk thuis gebracht

Geplaatst op: 08-02-2024
Laatst bewerkt op: 08-02-2024
Geschreven door: Yo S.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Snelle levering en goeie service prijskwaliteit

heb al verschillende malen bij tuinadvies besteld snelle levering en goeie service

Geplaatst op: 06-02-2024
Laatst bewerkt op: 06-02-2024
Geschreven door: Robert V.

9 / 10
4/5 5/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Mooi afgewerkt product en correcte levering en verpakking. Een aanrader!

Zeer goede ervaring wat betreft communicatie, zending en levering.
Prijs/ kwaliteit een aanrader.

Geplaatst op: 23-01-2024
Laatst bewerkt op: 23-01-2024
Geschreven door: Arnold D.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Correcte levering volgens afspraak

prachtige site , mooie prijzen en correcte levering

Geplaatst op: 29-01-2024
Laatst bewerkt op: 29-01-2024
Geschreven door: Ronny F.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Goede service.

De bestelling werd goed en snel geleverd.

Geplaatst op: 12-02-2024
Laatst bewerkt op: 12-02-2024
Geschreven door: Paul V.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Vlotte bediening

Na bestelling snel geleverd.

Het werk was af!

Geplaatst op: 06-02-2024
Laatst bewerkt op: 06-02-2024
Geschreven door: Alfons D.

9 / 10
5/5 5/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Zeer tevreden!

Bestellen gaat zeer vlot, ook de levering verloopt steeds vlot. Steeds snel thuis. Ik ben zeer tevreden. Heb al meermaals besteld via Tuinadvies en blijf dit doen.

Geplaatst op: 10-01-2024
Laatst bewerkt op: 10-01-2024
Geschreven door: Debbie E.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Veel en innovatieve keuze, goeie prijs kwaliteit, snelle levering

Als rozen liefhebber heb ik nogal veel producten zoals potgrond en compost nodig maar ook kweekkuipen. Tuinadvies heeft het allemaal én denkt ook aan het milieu door bijvoorbeeld potgrond zonder turf aan te bieden. Ik bestel er graag en kan dit bedrijf van harte aanbevelen.
Eén puntje: In november kweekkuipen van 15 liter gekocht en opnieuw in december. Die van december waren beduidend groter en echt 15 liter. Maar dat is enige kritiek puntje.

Geplaatst op: 03-01-2024
Laatst bewerkt op: 03-01-2024
Geschreven door: Dirk M.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Perfect

zowel bestelling, betaling en levering verliepen perfect

Geplaatst op: 18-01-2024
Laatst bewerkt op: 18-01-2024
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Niet slecht maar ook geen uitblinker

Bestellen op zich verliep goed. Ook de hoeveelheid producten op de site was dik in orde. Echter, je kan aangeven op welke dagen je je bestelling al dan niet geleverd wil krijgen. Wij kregen ze op de dag dat we het NIET geleverd wilden hebben. En aangezien we niet thuis waren zette de transporteur alles open en bloot in de regen op onze oprit. Iedereen had het kunnen meenemen + al onze producten waren nat. Dan heb ik liever geen optie om te kiezen.

Geplaatst op: 26-12-2023
Laatst bewerkt op: 26-12-2023
Geschreven door: Raf V.

6 / 10
4/5 3/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Gemakkelijk en ruime keuze

Ruime keuze aan vogelvoeding. Gemakkelijk te bestellen, Zeer snel geleverd.

Geplaatst op: 25-12-2023
Laatst bewerkt op: 25-12-2023
Geschreven door: Eddy B.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Ben ten zeerste tevreden. Alles oke.

ben tevreden met de levering.

Geplaatst op: 21-01-2024
Laatst bewerkt op: 21-01-2024
Geschreven door: Danny B.

10 / 10
5/5 5/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Aucun problème.

Pas de problème avec toutes mes commandes.

Geplaatst op: 15-01-2024
Laatst bewerkt op: 15-01-2024
Geschreven door: Marc E.

10 / 10
5/5 5/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Snelle levering

Goed advies en snelle levering

Geplaatst op: 30-01-2024
Laatst bewerkt op: 30-01-2024
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Aangename kennismaking

Mooi assortiment tegen voordelige prijzen. Snelle levering. Jammer dat de verpakking net iets te krap was, waardoor één artikel beschadigd was en de zaadjes voor de eekhoorntjes erin verspreid lagen.

Geplaatst op: 02-01-2024
Laatst bewerkt op: 02-01-2024
Geschreven door: Brigitte G.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Perfect!

Alles verliep volgens de afspraken!

Geplaatst op: 04-02-2024
Laatst bewerkt op: 04-02-2024
Geschreven door: Pierre V.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Goed product - precies zoals voorgesteld op de website

Goed product dat volledig overeenkomt met de beschrijving op de website. Supersnelle levering.
Online betalen ging minder vlot, 2x opnieuw moeten beginnen omdat betaling om onduidelijke reden werd afgebroken.

Geplaatst op: 11-12-2023
Laatst bewerkt op: 11-12-2023
Geschreven door: Anoniem

9 / 10
3/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Alles vlot verlopen

Alles ok en goed artikel

Geplaatst op: 23-01-2024
Laatst bewerkt op: 23-01-2024
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Super tevreden

Prachtige mooie perzik boom , goed verpakt ook en de courier bracht het zorgvuldig tot mijn achterdeur , dank je , ik zal binnen enkele tijd jaar if twee laten wetten over de smaak van haar vruchten

Geplaatst op: 21-12-2023
Laatst bewerkt op: 25-12-2023
Geschreven door: Carl V.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Goede service

Goede producten altijd keurig verpakt en snelle levering

Geplaatst op: 10-01-2024
Laatst bewerkt op: 10-01-2024
Geschreven door: Frans

10 / 10
5/5 5/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Veel keuze in het betrokken artikel 'Beschermhoezen planten'.

Er is een groot aanbod in het door ons gevraagde artikel 'Beschermhozen planten'. De betaling verliep vlot en veilig.
De levering werd de volgende werkdag al geleverd waar voor onze dank.
Snelle en vlotte afhandeling.

Geplaatst op: 03-12-2023
Laatst bewerkt op: 03-12-2023
Geschreven door: Hilaire H.

10 / 10
5/5 5/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Perfekt

Perfekt

Geplaatst op: 05-02-2024
Laatst bewerkt op: 05-02-2024
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Defect kerst tafereel ontvangen

Defect kerst tafereel ontvangen. Na het invullen van het klachtenformulier werd mij gevraagd om een foto of filmpje in te sturen. Nu een week later nog geen antwoord ontvangen.

Geplaatst op: 29-11-2023
Laatst bewerkt op: 29-11-2023
Geschreven door: Dirk S.

9 / 10
5/5 3/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Top!!!

Niks op aan te merken. Alles was in orde…

Geplaatst op: 25-12-2023
Laatst bewerkt op: 25-12-2023
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Zoals steeds alles zoals omschreven .

Ik ben steeds tevreden over de ganse lijn ,
meer valt daar niet over te zeggen .
Dus tot een volgende aankoop .

Geplaatst op: 15-11-2023
Laatst bewerkt op: 15-11-2023
Geschreven door: Claude A.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Tuinadvies heeft een uitgebreid assortiment voeder voor wilde vogels tijdens de winter.

De website is zeer overzichtelijk en het bestelproces is eenvoudig. De prijzen zijn eerlijk en de levering is zeer snel.

Geplaatst op: 15-11-2023
Laatst bewerkt op: 15-11-2023
Geschreven door: Pol D.

10 / 10
5/5 5/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Prachtige volle grote kerstboom 🎄

Besteld , snel geleverd, niks op aan te merken
Prachtige volle kerstboom!
Mensen twijfel niet bestel !

Geplaatst op: 12-11-2023
Laatst bewerkt op: 12-11-2023
Geschreven door: Kristina O.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Tuinadvies
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Skiset logo
Skiset
2 beoordelingen
9
Ongediertewinkel.nl logo
Ongediertewinkel.nl
5 beoordelingen
5,4
Aanbieders.be logo
Aanbieders.be
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Tuinadvies een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 360 beoordelingen geplaatst over Tuinadvies. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,4 gekregen, waarbij 94% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Tuinadvies actief?

Tuinadvies is vooral actief in de categorie diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) huis en tuin diensten.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Tuinadvies reviews? Dan kunt u naar de website van Tuinadvies gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie