Verf.nl logo

Verf.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Verf.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
593
Verf.nl logo
Website
verf.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Verf.nu

Hier kun je meer informatie vinden over de webshop Verf.nu. Ook kun je meer te weten komen over hun aanbod en service, dankzij de reviews. Hier kun je reviews met ervaringen van klanten van Verf.nu lezen. Zij mogen hier een beoordeling achterlaten zodat jij meer te weten kunt komen over Verf.nu.

Over Verf.nu

Verf.nu is dé webshop voor iedereen die wilt schilderen. Je kunt hier voor al jouw projecten de juiste verf vinden. Er is een grote collectie aan muurverf, houtverf, verf voor water, waterbestendige verf en meer. Je kunt bij Verf.nu dan ook alleen de beste merken, zoals Histor, vinden. Verf.nu is er zowel voor de particulier die aan de slag wilt, als voor de ondernemer die groot wilt inkopen.

Waar Verf.nu ooit begon als kleine webshop, is Verf.nu dé Nederlandse online verfwinkel. Hun aanbod is altijd up-to-date en je kunt er naast veel soorten verf, ook altijd de beste service verwachten. Natuurlijk kun je naast verf, ook alle andere benodigdheden voor de schilder verwachten in het aanbod. Denk aan kwasten, tape en meer.

Waarom kiezen voor Verf.nu

Heb jij graag keuze? Niet in alle bouwmarkten heb je genoeg keuze qua verf. Naast dat je bij Verf.nu een groot aanbod hebt, kun je dit aanbod ook een stuk gemakkelijker doorzoeken dan in de winkel. Zoek jij bijvoorbeeld een lichtgele tint voor op de muur? Dan kun je het aanbod filteren en enkel de lichtgele opties tonen. Zo kun je dus een stuk sneller de juiste kleur vinden.

Verf.nu is ook de beste optie wanneer je snel aan de slag wilt. Wil je dit weekend gaan schilderen, maar heb je geen tijd om meerdere bouwmarkten af te gaan om de juiste verfsoort te vinden? Zoek en bestel dan eenvoudig online bij Verf.nu. Je hebt de bestelling die je vandaag plaatst, morgen al in huis.

Bij Verf.nu kun je ook altijd kleuradvies aanvragen. Je kunt online al veel inspiratie opdoen, maar het is zelfs mogelijk om kleuradvies in huis te vragen. Je kunt online namelijk altijd gratis kleurstalen aanvragen. Deze kun je gratis thuis laten bezorgen en zo kun jij vooraf beter inschatten of je de juiste kleur koopt.

Is Verf.nu betrouwbaar?

Verf.nu is een van de grootste online verfwinkels en biedt alleen de beste producten aan. Door hun jarenlange ervaring weten ze niet alleen wat het beste aanbod is, maar ook hoe belangrijk een betrouwbare service is. Daarom doen zij er alles aan om een veilige webshop aan te bieden. Verf.nu is dan ook in het bezit van het Thuiswinkel keurmerk dat alleen veilige webshops krijgen.

De veilige betaalopties maken Verf.nu ook extra betrouwbaar. Je kunt hier zowel vooraf, achteraf als in termijnen betalen. Betaal vooraf via een overboeking of veilig met Ideal, Paypal of creditcard. Als bedrijf kun je een offerte aanvragen en met Klarna hoef je pas achteraf te betalen.

Klantenservice en klachten

Verf.nu heeft een professionele klantenservice. Dit team staat dagelijks voor je klaar om je te helpen bij het vinden van de juiste verf en je beter te navigeren door de website. Heb je hulp nodig bij het uitkiezen van verf of heb je problemen met het bestellen? Dan kun je altijd vrijblijvend de klantenservice bellen of mailen en jouw vraag stellen. Zij zullen je altijd vriendelijk en deskundig helpen.

Bij Verf.nu heb je een bedenktijd waar je gebruik van kunt maken, wanneer je niet tevreden bent. Heb je een andere klacht over jouw bestelling of specifiek over Verf.nu? Je kunt het ze gelijk laten weten. De klantenservice is er ook om jouw klachten te behandelen en deze goed op te lossen.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij als particulier weleens verf besteld bij Verf.nu of bestel je als ondernemer standaard jouw favoriete kleuren bij Verf.nu? Laat het hieronder weten in een persoonlijke review. Je mag alles schrijven over jouw ervaringen met Verf.nu, zowel de goede ervaringen als de slechtere ervaringen. Wat kun je vertellen over de verfkleuren, de snelheid van de verzending en de hulp van Verf.nu? Laat het weten in jouw review om zo andere klanten te helpen met een breder beeld van Verf.nu. Je kunt bijvoorbeeld ook laten weten of je hier voortaan standaard gaat bestellen of dat je in de toekomst toch voor een andere (web)winkel kiest.

Reviews over Verf.nl
Gerelateerde bedrijven
vtwonen logo
vtwonen
2 beoordelingen
7,3
Ongediertewinkel.nl logo
Ongediertewinkel.nl
5 beoordelingen
5,4
VerfonlineXL logo
VerfonlineXL
3 beoordelingen
9,3
Gerelateerde blogartikelen
8,5
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Super tevreden

Ik ben super tevreden over de website. Alle producten hebben een duidelijke beschrijving en de levering is echt super snel. De producten zijn van een erg goede kwaliteit dus ik ben blij!

Geplaatst op: 30-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Mats V.

7 / 10
3/5 5/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Verf.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
vtwonen logo
vtwonen
2 beoordelingen
7,3
Ongediertewinkel.nl logo
Ongediertewinkel.nl
5 beoordelingen
5,4
VerfonlineXL logo
VerfonlineXL
3 beoordelingen
9,3
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Verf.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Verf.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Verf.nl actief?

Verf.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) huis en bouwen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Verf.nl reviews? Dan kunt u naar de website van Verf.nl gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie