Residentie-Lumeo logo

Residentie-Lumeo reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Residentie-Lumeo reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
5083
Residentie-Lumeo logo
Website
residentie-lumeo.be
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Residentie-Lumeo

Ben je op zoek naar betrouwbare informatie over Residentie-Lumeo? Dan ben je hier aan het juiste adres. Wij hebben de ervaringen van klanten met Residentie-Lumeo voor je op een rij gezet, zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen. Lees verder om erachter te komen wat andere mensen te zeggen hebben over hun ervaringen met dit bedrijf.

Over Residentie-Lumeo

Residentie-Lumeo is een bedrijf dat zich richt op het bouwen en ontwerpen van hoogwaardige residentiële projecten. Het bedrijf is opgericht met als doel het realiseren van exclusieve woningen en appartementen voor de veeleisende klant. Het team van Residentie-Lumeo bestaat uit ervaren professionals die elk hun eigen specialisatie hebben en nauw samenwerken om de best mogelijke resultaten te behalen. Het bedrijf staat bekend om zijn oog voor detail en de hoge kwaliteit van zijn werk. Het bouwen van exclusieve woningen en appartementen is dan ook niet zomaar een baan, maar een passie van het hele team.

Waarom kiezen voor Residentie-Lumeo

Residentie-Lumeo biedt een breed scala aan residentiële projecten aan, variërend van appartementen tot luxe villa's en alles daartussenin. Het bedrijf staat bekend om zijn hoogwaardige afwerking en oog voor detail, waardoor elk project uniek is en aan de hoogste normen voldoet. Naast de exclusieve en hoogwaardige projecten biedt Residentie-Lumeo ook uitstekende klantenservice en ondersteuning. Het team van ervaren professionals staat altijd klaar om vragen te beantwoorden en eventuele problemen op te lossen.

Is Residentie-Lumeo betrouwbaar?

Ja, Residentie-Lumeo is een zeer betrouwbaar bedrijf. Het bedrijf heeft een uitstekende reputatie en is trots op zijn hoge normen en waarden. Residentie-Lumeo is lid van verschillende (branche)verenigingen en heeft verschillende prijzen en awards gewonnen voor zijn uitstekende werk en diensten. Bovendien is het bedrijf trots op zijn transparante aanpak en is het altijd duidelijk waar het bedrijf gevestigd is en hoe het te bereiken is. Het bedrijf heeft ook een uitstekende klantenservice en klachtenafhandeling, waardoor klanten zich altijd gesteund voelen.

Klantenservice en klachten

Residentie-Lumeo heeft een uitstekende klantenservice en ondersteuning. Het team van professionals staat altijd klaar om vragen te beantwoorden en eventuele problemen op te lossen. Bovendien heeft het bedrijf een duidelijk klachtenbeleid en is er een klachtenafdeling die zich bezighoudt met eventuele klachten.

Wil jij ook beoordelen?

Heb je zelf ervaringen met Residentie-Lumeo? Laat het ons en anderen weten door een beoordeling achter te laten op onze website. Zo help je anderen die ook overwegen om met Residentie-Lumeo in zee te gaan. Je kunt bijvoorbeeld je ervaringen delen over de kwaliteit van het werk, de klantenservice en ondersteuning, en hoe het bedrijf omgaat met eventuele problemen of klachten. Jouw feedback kan anderen helpen bij het maken van een weloverwogen beslissing.

Reviews over Residentie-Lumeo

Gerelateerde bedrijven

Verf.nl logo
Verf.nl
2 beoordelingen
8,5
Conrad logo
Conrad
10 beoordelingen
7,1
De Isolatieshop logo
De Isolatieshop
2 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Lees onze review over Residentie-Lumeo

Het bedrijf Residentie-Lumeo is geverifieerd door ons. De webshop residentie-lumeo.be is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Residentie-Lumeo is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Residentie-Lumeo maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Residentie-Lumeo is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van residentie-lumeo.be. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Residentie-Lumeo.

Geplaatst op: 04-05-2023
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Residentie-Lumeo


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Verf.nl logo
Verf.nl
2 beoordelingen
8,5
Conrad logo
Conrad
10 beoordelingen
7,1
De Isolatieshop logo
De Isolatieshop
2 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Residentie-Lumeo een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Residentie-Lumeo. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Residentie-Lumeo actief?

Residentie-Lumeo is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) huis en bouwen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Residentie-Lumeo reviews? Dan kunt u naar de website van Residentie-Lumeo gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie