Vitamins logo

Vitamins reviews, ervaringen en beoordelingen

Vitamins reviews, ervaringen en beoordelingen
1160
Vitamins logo
Website
Vitamins

Reviews en ervaringen Vitamins

Iedereen wil bewust leven en vooral gezonder leven. Een aanbieder die je daar nadrukkelijk bij kan helpen is wel Vitamins. Om je extra informatie over deze aanbieder te geven, hebben we hier de reviews en ervaringen kort voor je samengevat. Op die manier kun je beslissen om eventueel ook voor Vitamins te kiezen.

Over Vitamins

Vitamins geldt al meer dan twintig jaar als een specialist in het aanbieden van de meest zuivere supplementen, kruiden, verzorgingsproducten (ook voor dieren), gezondheidsproducten en producten voor zelfzorg. Je krijgt bij Vitamins altijd producten in de meest zuivere vorm aangeboden, net als de meest doeltreffende doseringen. Dat doet Vitamins tegen zeer betaalbare prijzen. Bij Vitamins weet je wat je neemt. Het aanbod is groot, met ondertussen meer dan 60.000 producten.

Waarom kiezen voor Vitamins?

Je kiest voor Vitamins omdat je altijd te maken hebt met zuivere producten én ook vanwege het enorme aanbod aan supplementen, kruiden en verzorgingsproducten die je helpen een gezonder leven te leiden en je helpen bij het bereiken van bepaalde doelen. Vitamins geeft bovendien de beste informatie, ook over essentiële zaken als de juiste dosering. Van voedingssupplementen tot aan verzorgingsproducten voor je haar en benen, en voor de beste producten voor hond, kat en paard tot producten die je helpen bij afslanken, bij sporten of een betere spijsvertering. Vitamins heeft het allemaal. En nog veel meer.

Is Vitamins betrouwbaar?

De mensen die al gebruik maken van Vitamins zijn unaniem; met Vitamins heb je te maken met een zeer betrouwbare partner. De producten die aangeboden worden, zijn producten die de mensen achter Vitamins zonder enig voorbehoud ook hun gezinsleden en hun familie aan zouden bieden. Er wordt bovendien alleen zaken gedaan met gecertificeerde fabrikanten, waardoor je altijd de zuiverste optie aangeboden krijgt. Ook de generieke orthomoleculaire producten worden gemaakt door betrouwbare en gecertificeerde fabrikanten. Overigens komt de betrouwbaarheid ook nadrukkelijk tot uiting door het Thuiswinkel Waarborg waarover Vitamins beschikt. Dit keurmerk is namelijk alleen weggelegd voor betrouwbare ondernemingen. Dat Vitamins ook vertrouwen in de klant heeft blijkt wel uit het feit dat je de producten ook achteraf en gespreid kunt betalen. En dat zie je al lang niet meer bij elke webshop. Integendeel.

Klantenservice en klachten

Vitamins maakt het je gemakkelijk wat betreft het indienen van klachten, al is daar in de praktijk weinig sprake van. Je kunt een schriftelijke klacht indienen, want je vindt het adres van Vitamins op de website. Je kunt ook bellen en een e-mail sturen. Wil je nou steeds op de hoogte blijven van alles wat er speelt rond Vitamins, neem dan een gratis abonnement op de nieuwsbrief.

Wil jij ook beoordelen?

Nu jij zoveel baat hebt bij deze samenvatting van de beoordelingen van Vitamins, willen we je vragen om voortaan ook een beoordeling achter te laten. Op die manier kun jij andere mensen ook helpen als ze een lastige keuze moeten maken. En echt, het kost je maar heel even tijd om een goede en eerlijke beoordeling te maken.

Reviews over Vitamins
Gerelateerde bedrijven
Flinndal logo
Flinndal
12 beoordelingen
8
Myprotein logo
Myprotein
5 beoordelingen
5,8
Skinnylove logo
Skinnylove
3 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Vitamins

Het bedrijf Vitamins is geverifieerd door ons. De webshop Vitamins is al sinds 1998 een betrouwbare partij om te bestellen. Vitamins is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Vitamins maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van Vitamins is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van Vitamins te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Vitamins.

Geplaatst op: 09-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Absoluut tevreden

Ik ben super tevreden over de goede producten die de website levert. De prijzen zijn ook erg goed en de levering is erg snel. De klantenservice is ook heel proactief en geeft snel antwoord.

Geplaatst op: 24-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Jim R.

8 / 10
5/5 3/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Vitamins
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Flinndal logo
Flinndal
12 beoordelingen
8
Myprotein logo
Myprotein
5 beoordelingen
5,8
Skinnylove logo
Skinnylove
3 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Vitamins een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Vitamins. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Vitamins actief?

Vitamins is vooral actief in de categorie dieet en gezondheid en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) vitamines en voedingssupplementen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Vitamins reviews? Dan kunt u naar de website van Vitamins gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie