Voetbalreizen.com logo

Voetbalreizen.com reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Voetbalreizen.com reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1025
Voetbalreizen.com logo
Website
voetbalreizen.com
Categorie
Vakantie & reizen
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Voetbalreizen.com

Er zijn heel wat voetbaltempels en competities in Europa en zelfs daarbuiten die sterk tot de verbeelding spreken. Niet toevallig is het vaak een echte droom om eens een echte match mee te pikken. Om een dergelijke ervaring werkelijkheid te laten worden kan je alles zelf regelen of de hulp inschakelen van een organisatie als Voetbalreizen.com. Natuurlijk wil je eerst wel even nagaan of Voetbalreizen.com wel een betrouwbare organisatie is. Op deze pagina hebben wij dan ook reviews, ervaringen en beoordelingen van Voetbalreizen.com op een rij gezet. Zo weet je meteen waar je aan toe bent.

Over Voetbalreizen.com

Voetbalreizen.com is het geesteskind van twee fanatieke supporters die midden de jaren 2000 op het idee kwamen om georganiseerde voetbalreizen aan te bieden. De opzet is simpel: jij geeft aan wat jouw droom is en Voetbalreizen.com maakt een reisplan op maat en neemt alles uit handen. Ze regelen het hotel, het vervoer en natuurlijk ook de tickets. Belangrijke sleutelbegrippen bij Voetbalreizen.com zijn: persoonlijk contact en aandacht voor een goede service. Dat vertaalt zich erin dat je altijd maatwerk krijgt bij Voetbalreizen.com en bovendien een noodnummer meekrijgt dat altijd te bereiken valt. Qua service krijg je de garantie dat je minstens in een driesterrenhotel verblijft op locatie en dat de zitplaatsen tijdens de match altijd aaneen sluiten. Lijkt heet je wel interessant? Volg je graag de nieuwtjes van Voetbalreizen.com? Dan kan je je inschrijven op de nieuwsbrief van het bedrijf of één van de social media kanalen (Facebook, LinkedIn, Twitter, YouTube en Instagram) volgen.

Waarom kiezen voor Voetbalreizen.com?

Voetbalreizen.com biedt een breed aanbod aan landen, competities en clubs aan. De website is in die drie categorieën onderverdeeld en logischerwijze telt elke categorie heel wat subdivisies. Zo vind je bij landen usual suspects als Duitsland, Engeland, Spanje en Italië terug maar ook landen als Servië en Turkije. Van alle grote competities bestaan er pakketten voor de meeste clubs en vaak vind je ook speciale aanbiedingen op de website zelf. Op het zoekscherm op de homepage kan je overigens eender welke zoekterm invullen meteen de data van jouw reis om enkele voorstellen te krijgen. Wil je een vriend of familielid verrassen? Dan kan je ook een cadeaubon voor Voetbalreizen.com cadeau geven aan de persoon in kwestie!

Is Voetbalreizen.com betrouwbaar?

Op de website van Voetbalreizen.com vind je meteen heel wat informatie om wantrouwige geesten gerust te stellen. Naar het nummer van de Kamer van Koophandel is het niet lang zoeken en ook het btw nummer vind je heel erg snel. Er zijn contactgegevens zoals adres van de hoofdzetel, mail en telefoonnummer terug te vinden en Voetbalreizen.com beschikt over een eigen klantenservice. Je kunt op de website ook de algemene voorwaarden rustig nalezen en der verbinding met die website verloopt via het veilige SSL-protocol. Bovendien is Voetbalreizen.com een lid van het online keurmerk Thuiswinkel Waarborg en zijn ze aangesloten bij de SGR. Dat betekent dat Voetbalreizen.com alleszins al conform de Nederlandse wetgeving werkt en je bij faillissement van het bedrijf hoe dan ook je geld terug zult krijgen. Kortom: Voetbalreizen.com is een betrouwbare website.

Klantenservice en klachten

Er zijn heel wat manieren om bij vragen en/of problemen de klantenservice van Voetbalreizen.com te contacteren. Je kunt telefonisch contact opnemen tijdens werkdagen. Je kunt een mail sturen naar het juiste adres. Je kunt het contactformulier op de website invullen. Je kunt gebruik maken van de live chat functie. Je kunt een brief sturen. Je kunt een bericht sturen op één van de social media profielen die Voetbalreizen.com rijk is. Het bedrijf stelt zich tot doel om altijd binnen de 24 uur op een contact te reageren. Heb je een klacht? Dan kan je die bij Voetbalreizen.com indienen of contact opnemen met de dienst bemiddeling van Thuiswinkel Waarborg. Als gecertificeerd lid onderwerpt Voetbalreizen.com zich immers aan de uitspraak van dit keurmerk. Kom je niet tot een vergelijk? Dan ontstaat een geschil dat richting de Geschillencommissie kan.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij al eens deelgenomen aan een voetbalreis van Voetbalreizen.com? Dan ben jij exact wat we zoeken. Schrijf op deze pagina een review met jouw ervaringen met en beoordelingen van Voetbalreizen.com. Vertel toekomstige bezoekers wat ze mogen verwachten. Zat de reis goed in elkaar? Was het vervoer vlot en efficiënt? Was het verblijf goed geregeld? Zou je overwegen om opnieuw gebruik te maken van de diensten van Voetbalreizen.com of net niet? Met één review kan je vele anderen helpen!

Reviews over Voetbalreizen.com
Gerelateerde bedrijven
Flowtrack logo
Flowtrack
2 beoordelingen
10
srprs.me logo
srprs.me
5 beoordelingen
5,8
Riksjatravel logo
Riksjatravel
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Voetbalreizen.com

Het bedrijf Voetbalreizen.com is geverifieerd door ons. De webshop voetbalreizen.com is al sinds 2001 een betrouwbare partij om te bestellen. Voetbalreizen.com is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Voetbalreizen.com maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van voetbalreizen.com is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van voetbalreizen.com te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Voetbalreizen.com.

Geplaatst op: 08-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Alles top geregeld

Wij waren met de vriendengroep naar Barcelona-Real Sociedad geweest. De plaatsen in het stadium waren prima. Het hotel waar we konden overnachten was ook zoals beschreven en naar verwachtingen. De volgende dag hebben we nog lekker door Barcelona heen gelopen. Kortom een super combinatie!

Geplaatst op: 09-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Sil B.

9 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Voetbalreizen.com
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Flowtrack logo
Flowtrack
2 beoordelingen
10
srprs.me logo
srprs.me
5 beoordelingen
5,8
Riksjatravel logo
Riksjatravel
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Voetbalreizen.com een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Voetbalreizen.com. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Voetbalreizen.com actief?

Voetbalreizen.com is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) activiteiten reizen en themareizen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Voetbalreizen.com reviews? Dan kunt u naar de website van Voetbalreizen.com gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie