VPN Nederland logo

VPN Nederland reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
VPN Nederland reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
596
VPN Nederland logo
Website
vpnnederland.nl
Bezoek de website

Reviews en ervaringen VPN Nederland

Als je online veiligheid wilt genieten, dan kun je gebruik maken van een VPN, een Virtual Private Network. Een onderneming die VPN diensten aanbiedt, is VPN Nederland. Om meer te weten te komen over deze aanbieder, hebben we een samenvatting van de reviews en ervaringen gemaakt. Op basis daarvan kun je besluiten om eventueel ook voor VPN Nederland te kiezen.

Over VPN Nederland

VPN Nederland kan je online veiligheid en privacy bieden, en dat voor de volle 100 procent. Al jouw online data wordt versleuteld en beveiligd. Met speciale dank aan VPN Nederland kun jij je volledig anoniem online bewegen. VPN Nederland biedt kwaliteit, gemak en staat bekend om de uitstelkende service die verleend wordt. Door het inschakelen van VPN Nederland weet je zeker dat jouw gegevens nooit op straat komen te liggen. Je anonimiteit wordt gewaarborgd onder meer omdat je niet via je eigen IP-adres werkt. Daardoor ben je niet te traceren.

Waarom kiezen voor VPN Nederland?

Als jij je geen zorgen wilt maken over je online privacy en niet wilt dat iemand mee kan kijken naar jouw data, dan kies je voor VPN Nederland. Met deze aanbieder kun jij je online vrij bewegen. Je kiest met VPN Nederland voor het beste Nederlandse serverpark. VPN Nederland biedt de snelste verbindingen, dit door SmartDNS waarover deze specialist in VPN diensten beschikt. Je hebt bij VPN Nederland de keuze uit een contract voor één of twee jaar en kiest in elk geval voor een zeer gebruiksvriendelijk platform. De software die VPN Nederland biedt is geschikt voor Windows, Mac, Android en iOS.

Is VPN Nederland betrouwbaar?

Wie de reviews en ervaringen van VPN Nederland leest, die kan niet anders dan concluderen dat VPN Nederland een betrouwbare aanbieder is. Het no-logs beleid wordt stringent doorgevoerd en je bent ook écht anoniem online als je gebruik maakt van de diensten van deze specialist. Betrouwbaar is ook het omzeilen van geoblokkades waardoor je bijvoorbeeld naar de Amerikaanse Netflix kunt kijken. Dat geldt ook als je in het buitenland bent en naar de Nederlandse televisie wilt kijken.

Klantenservice en klachten

Mocht je met vragen zitten of een klacht hebben over de diensten van VPN Nederland, dan kun je een e-mail sturen en de klacht neerleggen. Je kunt eveneens contact zoeken via de social media kanalen Facebook en Instagram. Voor je dat doet is het verstandig eerst de veel gestelde vragen op de website te raadplegen. Vaak word je vraag daar al beantwoord. Als je een klacht hebt, dan zal VPN Nederland altijd proberen die klacht zo snel mogelijk uit de wereld te helpen.

Wil jij ook beoordelen?

Je hebt veel aan de beoordelingen van anderen en kunt op basis daarvan een betere beslissing nemen. In die wetenschap willen we je vragen om voortaan ook een beoordeling achter te laten. Zo kun jij andere mensen ook helpen als die keuzes moeten maken. Je weet immers zelf hoeveel baat je hebt aan de extra informatie, en zeker informatie die uit de praktijk komt.

Reviews over VPN Nederland
Gerelateerde bedrijven
GooseVPN logo
GooseVPN
2 beoordelingen
9
NordVPN logo
NordVPN
4 beoordelingen
7,5
hide.me logo
hide.me
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over VPN Nederland

VPN Nederland is geverifieerd door ons expert team. De webshop VPN Nederland bestaat al sinds 2013 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is VPN Nederland lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via VPN Nederland. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

VPN Nederland is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Het is verstandig de website van vpnnederland.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van VPN Nederland.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Erg fijne vpn

Ik maakte eerst gebruik van een goedkopere vpn maar die werkte echt voor geen meter. Toen ben ik overgestapt naar VPN Nederland en deze werkt perfect. Hij is super snel en gemakkelijk in gebruik.

Geplaatst op: 30-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Dylan V.

9 / 10
5/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over VPN Nederland
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
GooseVPN logo
GooseVPN
2 beoordelingen
9
NordVPN logo
NordVPN
4 beoordelingen
7,5
hide.me logo
hide.me
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is VPN Nederland een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over VPN Nederland. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is VPN Nederland actief?

VPN Nederland is vooral actief in de categorie software en programmas en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) vpns.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de VPN Nederland reviews? Dan kunt u naar de website van VPN Nederland gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie