XS4ALL logo

XS4ALL reviews, ervaringen en beoordelingen

XS4ALL reviews, ervaringen en beoordelingen
1335
XS4ALL logo
Website
XS4ALL
Categorie
Telecom

Reviews en Ervaringen XS4ALL

Ben je op zoek naar beoordelingen van de internetprovider XS4ALL? Hier lees je snel en overzichtelijk vele reviews over XS4ALL. Lees de ervaringen en reviews van anderen en beoordeel of je zelf klant wil worden bij XS4ALL

Over XS4ALL

XS4ALL is sinds 1993 een internetprovider voor de particuliere markt. Het bedrijf heeft een imago waarin 'karakteristiek' 'kwaliteit' en 'eigenwijs' hoog in het vaandel staan. Volgens XS4ALL komt dit door hun techneuten, echte nerds met een missie om het beste uit het internet halen. Van 1998 tot 2020 was de provider een zelfstandig onderdeel van het moederbedrijf KPN. In 2020 is XS4ALL geïntegreerd onderdeel van KPN. Voor bestaande klanten blijft de naam bestaan terwijl de techniek is samengevoegd met de techniek van KPN.

Waarom kiezen voor XS4ALL

XS4ALL heeft een ijzersterk imago onder mensen die behoefte hebben aan een zeer stabiel, veilig en snel internet zonder storingen. Naast internet biedt het bedrijf ook complete pakketten aan met internet, televisie en telefonie. Volgens hun website beveelt 81% van hun klanten het bedrijf aan bij vrienden en familie. Klanten van XS4ALL hechten veel belang aan privacy en het bedrijf neemt actief standpunten in over het aftappen van dataverkeer of afgeven van klantendata aan derde partijen.

Is XS4ALL betrouwbaar?

XS4ALL heeft een zeer betrouwbaar imago. Bijna jaarlijks is het bedrijf door de consumentenbond uitgeroepen tot beste alles-in-1 provider van Nederland. Technici van XS4ALL beschikken over zeer veel kennis waardoor ze problemen op hun eigen servers snel kunnen oplossen. In 2019 won XS4ALL de Best Service Award bij 2 onafhankelijke onderzoekbureaus voor dienstverlening. Het bedrijf besteed veel aandacht aan beveiliging van onder anderen spam, spyware en computervirussen. Als een van de weinige providers gebruikt XS4ALL hoogwaardige netwerkapparatuur zoals de FRITZ!Box en geeft het gevorderde gebruikers meer mogelijkheden om zelf hun diensten aan te passen. Bij overlast door bijvoorbeeld een virussen, spam, of phishing kunnen klanten tijdens werkdagen contact opnemen met SecuritSupport. Tijdens weekenddagen is dit mogelijk via een spoedaanvraag via de helpdesk.

Klantenservice en klachten

XS4ALL gebruikt verschillende methoden om klanten te helpen. Klanten kunnen diensten zelf aanpassen via opties in 'Mijn XS4ALL'. De klantenservice is tijdens werkdagen en zaterdag telefonisch bereikbaar. Bij de klantenservice en werkdesk werken mensen zonder scripts of vaste vragenlijsten. Door hun kennis zijn ze in staat alle soorten vragen gericht te beantwoorden. Daarnaast is het bedrijf bereikbaar via sociale media en email. Klachten kunnen online via een contactformulier, via email, post of telefonisch kenbaar worden gemaakt. Niet tevreden over de afhandeling? Neem dan contact op met de Geschillencommissie Elektronische Communicatiediensten.

Wil jij ook beoordelen?

XS4ALL is een vooruitstrevende aanbieder van internet- en televisiediensten. Ben je zelf klant van XS4ALL en wil je jouw mening over het bedrijf met anderen delen, dan kan je hier je mening achter laten. Help andere bezoekers om een goed beeld te krijgen over de diensten van XS4ALL waardoor ze een goed afgewogen besluit kunnen nemen of ze ook klant bij XS4ALL willen worden,

Reviews over XS4ALL
Gerelateerde bedrijven
Youfone logo
Youfone
133 beoordelingen
5,3
Combell logo
Combell
4 beoordelingen
7,5
Hostinger logo
Hostinger
3 beoordelingen
8
Gerelateerde blogartikelen
9,3
100% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Ervaringen met XS4ALL

Het bedrijf XS4ALL is geverifieerd door ons. De webshop XS4ALL is al sinds 1994 een betrouwbare partij om te bestellen. XS4ALL is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. XS4ALL maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van XS4ALL is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van XS4ALL te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 11-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
De allerbeste. Niet alleen nu, maar de laatste 30 jaar. Doe dat maar eens na.

Elke keer dat ik contact had met xs4all.nl was het weer een prettige ervaring. Nooit negatief. De laatste jaren wordt het wel iets minder, maar het is nu KPN. Helaas.

Onbegrijpelijk, overigens. Dat KPN een A-merk met toegewijde klanten de nek omdraait. Het moet haast wel een ego-dingetje zijn.

Geplaatst op: 22-08-2022
Laatst bewerkt op: 22-08-2022
Geschreven door: Willem V.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Nog nooit problemen gehad

Na veel jaren problemen met een andere provider gehad te hebben ben ik overgestapt naar deze provider en heb nog nooit problemen gehad. De prijs kwaliteit verhouding klopt naar mijn mening prima!

Geplaatst op: 04-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Larissa R.

8 / 10
3/5 5/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over XS4ALL
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Youfone logo
Youfone
133 beoordelingen
5,3
Combell logo
Combell
4 beoordelingen
7,5
Hostinger logo
Hostinger
3 beoordelingen
8
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is XS4ALL een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over XS4ALL. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,3 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is XS4ALL actief?

XS4ALL is vooral actief in de categorie telecom en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) alles in 1.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de XS4ALL reviews? Dan kunt u naar de website van XS4ALL gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie