Zwanger & Kids logo

Zwanger & Kids reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Zwanger & Kids reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1343
Zwanger & Kids logo
Website
zwangerenkids.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Zwanger & Kids

Wil je zwanger worden, je voorbereiden op de komst van je kindje of een mooi kraamcadeautje kopen voor een dierbare? Dan vind je vast wat je zoekt bij Zwanger & Kids. Deze webwinkel heeft namelijk een ruim assortiment aan zwangerschapsartikelen en baby- en kinderproducten. Maar voordat je er koopt, kijk je het best eerst naar de Zwanger & Kids ervaringen op onze site. Zo ben je goed voorbereid!

Over Zwanger & Kids

Zwanger & Kids is een webwinkel die gespecialiseerd is in het verkopen van producten die helpen bij het zwanger worden en baby-, kinder- en zwangerschapsartikelen. Het doel van Zwanger & Kids is om een zo'n uitgebreid mogelijk assortiment aan te bieden aan mensen met een kinderwens of aanstaande ouders, om het hen zo makkelijk mogelijk te maken tijdens deze periode.

Zwanger & Kids hecht vooral veel belang aan kwaliteit. Van de producten in deze webshop kan je dus lang genieten. Daarnaast zorgt de webwinkel steeds voor een snelle, discrete en goedkope verzending én scherpe prijzen. Zwanger & Kids biedt zijn klanten bovendien vaak interessante kortingen en dat is altijd mooi meegenomen!

Waarom kiezen voor Zwanger & Kids

Als je met een kinderwens zit, graag een mooi cadeautje wilt kopen voor iemand die zwanger is of op zoek bent naar nieuwe spulletjes voor je (pas) geboren baby, is winkelen bij Zwanger & Kids een goede optie. Deze winkel heeft namelijk een erg ruim assortiment aan speelgoed, kinderservies, zwangerschapskettingen, enzovoort, waardoor je er altijd vindt wat je zoekt!

Kopen bij Zwanger & Kids is ook een goed idee als je geld wilt uitsparen. De webwinkel zorgt namelijk steeds voor scherpe prijzen en heeft vaak interessante promoties. Voor de verzending betaal je bovendien slechts 2,50 euro. Je krijgt je artikelen ook snel door het bedrijf thuis geleverd. Als je ze bestelt voor 13:00 uur worden ze zelfs dezelfde dag nog verzonden. Om die reden is het ook de perfecte plaats om een kraamcadeautje te kopen. Zo ben je er zeker van dat het op tijd aankomt!

Is Zwanger & Kids betrouwbaar?

Zwanger & Kids is een webshop die betrouwbaar is. Dat merk je aan de vele positieve beoordelingen. Daarnaast zijn het Webwinkel-keurmerk en de hoge algemene klanttevredenheidscore een bewijs dat je op Zwanger & Kids kan vertrouwen.

Tenslotte kan je er op diverse veilige manieren betalen, waaronder met PayPal en Sofort. Als je bij Zwanger & Kids wilt kopen, doe je dit dus met een gerust hart!

Klantenservice en klachten

Heb jij al zwangerschapsartikelen of babyspullen bij Zwanger & Kids gekocht, maar zit je toch met klachten? Dan zijn er verschillende manieren om met het bedrijf in contact te komen. Zo kan je hen een e-mail sturen of het contactformulier invullen.

Het fijne is dat je bij Zwanger & Kids vaak al binnen enkele uren een antwoord krijgt. Daardoor blijf je niet te lang met je vragen en klachten zitten!

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij al Zwanger & Kids ervaringen? Laat ons dan weten wat je van de webwinkel vindt door bij ons je beoordelingen achter te laten. Dat is wel zo fijn voor anderen, want aan de hand van je review, kunnen zij eenvoudiger beslissen of dit ook voor hen de beste webwinkel is!

Reviews over Zwanger & Kids
Gerelateerde bedrijven
Plein.nl logo
Plein.nl
9 beoordelingen
7
Podobrace.nl logo
Podobrace.nl
1 beoordeling
8,5
Alice&Jo logo
Alice&Jo
1 beoordeling
9,5
Gerelateerde blogartikelen
9,5
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Foutje in de bestelling

Er was iets mis gegaan tijdens mijn bestelling. Nadat ik een mailtje had gestuurd naar de klantenservice van de website werdt er snel gereageerd en actie ondernomen. Alles is netjes opgelost en ik ben weer blij!

Geplaatst op: 13-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Isa N.

9 / 10
4/5 4/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Zwanger & Kids
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Plein.nl logo
Plein.nl
9 beoordelingen
7
Podobrace.nl logo
Podobrace.nl
1 beoordeling
8,5
Alice&Jo logo
Alice&Jo
1 beoordeling
9,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Zwanger & Kids een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Zwanger & Kids. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Zwanger & Kids actief?

Zwanger & Kids is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) verzorging & gezondheid.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Zwanger & Kids reviews? Dan kunt u naar de website van Zwanger & Kids gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie