24Pharma logo

24Pharma reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
24Pharma reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2416
24Pharma logo
Website
24pharma.be
Bezoek de website

Reviews en ervaringen 24Pharma

Heb jij je gezondheid lief en wens je alleen zaken te doen met veilige online apotheken? Dan zou 24Pharma zomaar eens een geschikte apotheek voor jou kunnen zijn. Om daar een beter beeld van te krijgen, hebben we de reviews en ervaringen van bestaande klanten doorgelezen en voor je samengevat. Op basis daarvan zou je ervoor kunnen kiezen om voortaan ook zaken te doen met 24Pharma.

Over 24Pharma

24Pharma is een veilige online apotheek, die voldoet aan de strengste kwaliteitseisen zoals die zijn opgesteld in de Belgische wetgeving. Wat betreft geneesmiddelen koop je alleen voorschrift vrije producten. Het gaat dan wel altijd om originele voorschrift vrije producten, van de betere merken. Het productaanbod van 24Pharma is indrukwekkend groot. Behalve allerlei producten voor de mens, levert het ook dierproducten. Behalve het bieden van de beste producten, is 24Pharma ook bekend vanwege de uitstekende klantenservice.

Waarom kiezen voor 24Pharma?

24Pharma biedt je liefst 30.000 producten van honderden merken die onder te verdelen zijn in de categorieën schoonheid en verzorging, natuurlijk gezond, vitaminen en nutritherapie, discreet, baby en mama, geneesmiddelen, dieet en afslanken en dieren. Bestel je voor 16.00 uur op een werkdag, dan krijg je de volgende werkdag het product al geleverd. Bestel je vanaf 39 euro bij 24Pharma, dan is de levering ook nog eens gratis. Nog een reden om juist voor deze aanbieder te kiezen is het feit dat het onder scherpe controle staat. Je weet dus dat je altijd kwalitatief goede producten koopt bij deze aanbieder.

Is 24Pharma betrouwbaar?

Ja, 24Pharma is een zeer betrouwbare onderneming. Dat blijkt ook nadrukkelijk uit de vele reviews en ervaringen van klanten die de betrouwbaarheid van 24Pharma roemen. 24Pharma voldoet dan ook aan de strengste kwaliteitseisen zoals die zijn vastgelegd in de Belgische wetgeving. Er is nooit sprake van de verkoop van geneesmiddelen, alleen van voorschrift vrije middelen. 24Pharma is aangesloten bij de FAGG. Dit is een overheidsorgaan die voortdurend controle uitoefent op de online Belgische apotheken. De tevredenheid van de klanten over 24Pharma wordt ook duidelijk uit het hoge rapportcijfer, want dat is een 9,5.

Klantenservice en klachten

24Pharma hecht aan klanttevredenheid. Om die reden is de klantenservice zo ingericht, dat je met al je vragen terecht kunt. Vooral de live chat biedt in de meeste gevallen meteen al meer duidelijkheid. Wil je een klacht indienen, dan kun je ook gewoon bellen met 24Pharma of stuur je een e-mail. 24Pharma is actief op onder meer Facebook, Twitter en Instagram. Je kunt ook via deze kanalen eventueel nog contact leggen met de online apotheek. Voldoende manieren dus om in contact te komen met deze aanbieder.

Wil jij ook beoordelen?

Iedereen zoekt altijd naar bevestiging. Die bevestiging zou je kunnen krijgen door de beoordelingen die bestaande klanten over een product of dienst heeft gemaakt. Het is altijd informatie waar je echt iets aan hebt en die je helpt bij het nemen van de beste en dus juiste beslissing. Daarom willen we je vragen om voortaan ook een beoordeling achter te laten. Het is maar een heel kleine moeite en je helpt er andere mensen echt mee.

Reviews over 24Pharma
Gerelateerde bedrijven
Weight Care logo
Weight Care
20 beoordelingen
6,5
Vitaminecompleet logo
Vitaminecompleet
2 beoordelingen
9,5
Elemis logo
Elemis
3 beoordelingen
7,8
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over 24Pharma

24Pharma is geverifieerd door ons expert team. De webshop 24Pharma bestaat al sinds 2012 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is 24Pharma lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via 24Pharma. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

24Pharma is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Bekijk zeker even de website van 24pharma.be. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van 24Pharma.

Geplaatst op: 09-04-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Uitstekende service

De producten die ik hier heb besteld werden super snel geleverd en zaten ook echt top verpakt. De uitstrekkende service kwam ook erg goed van pas toen er een foutje in de bestelling zat. Toppers!

Geplaatst op: 28-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Klaas V.

8 / 10
3/5 4/5 3/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over 24Pharma
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Weight Care logo
Weight Care
20 beoordelingen
6,5
Vitaminecompleet logo
Vitaminecompleet
2 beoordelingen
9,5
Elemis logo
Elemis
3 beoordelingen
7,8
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is 24Pharma een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over 24Pharma. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is 24Pharma actief?

24Pharma is vooral actief in de categorie dieet en gezondheid en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) apotheken en drogisterijen , vitamines en voedingssupplementen en verzorging & gezondheid.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de 24Pharma reviews? Dan kunt u naar de website van 24Pharma gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie