50Liefde logo

50Liefde reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
50Liefde reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
50Liefde logo
Website
50liefde.be
Categorie
Dating
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen 50Liefde

Alleen is maar alleen, nietwaar? Je bent hier waarschijnlijk ook om die reden hier: je bent op zoek naar een nieuwe liefde, maar ja, dat doe je niet zomaar. Hoe weet je nu of de datingsite die je hebt gevonden ook te vertrouwen is? Is het niet alleen maar geldklopperij of gebeuren er andere vervelende dingen? Op zoek naar beoordelingen en ervaringen van anderen, dus. Gelukkig zijn wij er om jou te helpen! Je bent op het spoor gekomen van 50liefde.nl en daar wil je meer over weten? Lees hier de reviews van mensen die met 50Liefde in zee zijn gegaan. Daarnaast vertellen wij je alvast meer over dit onlinedatingbureau. En mocht je nou jouw geluk gaan beproeven bij 50Liefde, wil je ons dan jouw ervaringen ook vertellen? Daarmee kunnen we het plaatje nog completer maken en andere zoekenden ook helpen!

Over 50Liefde

50Liefde.nl is een onlinedatingsite, waar veiligheid en anonimiteit voorop staat. Het is eigendom van ConnectionBuilders en gevestigd in Eindhoven. De site is toegespitst op 50-plussers, maar deze leeftijdsgrens is niet heel strikt (er zijn ook iets jongere profielen). De site is eenvoudig in gebruik en er is duidelijk passie voor het onderwerp. Er wordt maatwerk geboden en door de uitgebreide functionaliteiten is het fijn in gebruik.

Waarom kiezen voor 50Liefde

Bij 50Liefde kunnen alle 50-plussers terecht, of je nu een heteroseksuele of homoseksuele relatie zoekt. De verdeling tussen het aantal mannen en vrouwen is in evenwicht, dus dat schept meer kans op het vinden van een fijne relatie. Ze stellen dat 1 op de 3 mensen hier hun partner vinden. Er is sprake van een persoonlijke benadering en een uniek matchingprincipe. Daardoor krijg je enkel die profielen voorgesteld, waarmee je ook echt uit de voeten kunt. Vanwege het grote aantal profielen die dagelijks weer nieuw aangemaakt worden, kan je zomaar iedere dag weer nieuwe matches hebben. Je start met een gratis lidmaatschap (dat is fijn om uit te proberen). Hiermee kan je al zoeken naar profielen en deze bekijken. Met een premium lidmaatschap kan je onbeperkt berichten versturen, chatten met andere leden, alle foto’s bekijken en nog veel meer. Dit lidmaatschap kan je aangaan voor 3, 6 of 12 maanden.

Is 50Liefde betrouwbaar?

50Liefde snapt dat je niet zomaar al je gegevens overal achterlaat. Veiligheid staat dan ook voorop. Ze gaan secuur met al je persoonlijke gegevens om en stellen de strengste eisen aan bijvoorbeeld de verbinding van de site. Alle profielen worden handmatig gecontroleerd. Daardoor kan je daten met een gerust hart. Hoe je zelf verder veilig date? Ook dat nemen ze serieus en geven hier op de site uitleg over. 50Liefde is bekend van RTL4, De Telegraaf, NU.nl, Vrouw en Altijd Jong. Dat wil ook al zeggen dat het om een serieus bedrijf gaat. Op de site is een video te zien over 50Liefde, welke is uitgezonden bij RTL4 (Altijd Jong). Leuk om zo meer over deze manier van daten te zien/horen. Doordat je gratis begint, kan je eigenlijk op je gemak bepalen of het iets voor je is en zit je niet meteen ergens aan vast. Ook dit is toch een vorm van betrouwbaarheid.

Klantenservice en klachten

De service bij 50Liefde is groot. Naast het handmatig checken en het voorstellen van daadwerkelijk er toe doende matches, bieden ze een luisterend oor bij al je vragen. Ook geven ze datingtips. Je kunt je vraag daarnaast stellen via het antwoordformulier op de site. Of gewoon even mailen, natuurlijk. Bij eventuele klachten kan je ze dus prima bereiken.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij jouw nieuwe liefde ook gevonden via 50Liefde, of is jouw succesverhaal misschien minder succesvol? Uiteraard is laatstgenoemde niet altijd toe te schrijven aan 50Liefde. Maar zou je ons jouw ervaringen willen vertellen? En dan niet alleen of je zo je grote liefde hebt gevonden, maar we zijn ook benieuwd naar de werking verder van het bureau. Hoe persoonlijk is het? Had je het gevoel dat het allemaal betrouwbaar was? Als je vragen had, waren ze dan goed te bereiken? En werd je dan ook fijn geholpen? Door jouw beoordeling meer te laten zijn dan alleen maar een goed of slecht, kan je veel meer betekenen voor anderen, die ook op zoek zijn naar informatie. Zo kunnen ze immers een veel beter beeld vormen van het onlinedatingbureau! Wij zijn benieuw naar jouw recensie!

Reviews over 50Liefde

Gerelateerde bedrijven

Parship logo
Parship
42 beoordelingen
4,1
VijftigPlusDating logo
VijftigPlusDating
10 beoordelingen
6,4
50plusrelatie.nl logo
50plusrelatie.nl
2 beoordelingen
10
8,2
86% zou hier weer kopen
48 beoordelingen
Ervaringen met 50Liefde

50Liefde is geverifieerd door ons expert team. De webshop 50Liefde bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is 50Liefde lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via 50Liefde. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van 50liefde.be is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van 50liefde.be te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Gelukkig

Goedemiddag,

Ik ben erg tevreden met 50liefde al zeg ik het zelf. Het feit dat je kan chatten met mensen die geen abonnement hebben zegt veel vind ik zelf. Je koopt als het ware credits voor deze mensen. Zo kwam ik in contact met Paul.

Niet gekozen voor een jaar abonnement maar wel voor 6 maanden, dit kostte me €24.99,- per maand. Je komt gewoon heel gemakkelijk in contact met andere mensen, dus wat dat betreft een dikke prima.

Geplaatst op: 11-03-2019
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Steef

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
VIP Credits

Hallo,

Ik wil gelijk even aanhaken op de reactie van Gijs, ik heb dit ook zo mogen ervaren. Je koopt als het waren VIP credits waarmee je in contact komt met de niet premium leden. Ideaal als je gewoon even wil kijken hier. Ik was wel nieuwsgierig welke leden er nog geen lid waren. Daar kom je er echt zat tegen!

Ik ga het verhaal niet te lang maken, hij komt ongeveer overeen met die van Gijs. Een mooie feature op een mooie website. Bedankt

Geplaatst op: 25-02-2019
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Ernst

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Anneke en ik

Anneke en ik. Dat kan ik nu wel zeggen op deze manier. Het is heel erg goed bevallen allemaal. Op het begin nam ik een membership voor 1 maand, daar heb je 14 dagen bedenktijd om op te zeggen of niet. Dat was voor mij genoeg om te beslissen dat ik door wilde!

Gekozen voor 6 maanden abonnementje en ik kon gewoon super veel plezier maken. Het mooie ook van 50liefde is dat je ook als VIP member (dus iemand die een abonnement heeft) , vip credits kan kopen om met free members in contact te komen.

Zo leerde ik Anneke kennen, zij kan dan 1 gratis bericht terug sturen. Zo zie je maar dat 1 zin al wonderen kan doen! Haha

Geplaatst op: 06-02-2019
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Gijs

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Positieve beleving

Goedemiddag allen,

Ik ben zeer te spreken over deze datingsite. Het is erg gebruiksvriendelijk en je hebt binnen enkele minuten een account aangemaakt.

Gekozen voor een 3 maanden abonnement - 29,99 per maand. Acceptabel! Daarna leuk contact gehad met verschillende vrouwen. 3 ontmoetingen waarvan de laatste nu mijn nieuwe partner is! Ik kan dus met trots deze datingsite aanbevelen en zeggen dat het voor mij gewerkt heeft.

Groetjes,
ian

Geplaatst op: 29-01-2019
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Ian

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Prettige ervaring

Ik heb hier zeer prettig kunnen daten. De negatieve reacties die ik hier en daar lees vind ik naar mijn mening een beetje overdreven.

24,99 voor 6 maanden en ik was er klaar voor. na deze 6 maanden had ik ook een nieuwe partner. Conclusie.. gewoon betrouwbaar.

Geplaatst op: 18-01-2019
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Liet

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Mooie ervaring

Hey hey,

Om te beginnen wil ik gelijk positief met de deur in huis vallen. Erg veel mensen zitten wat negatiefs neer over 50liefde, maar dat vind ik niet helemaal terecht.

Het sprak allemaal wel voor zich, 6 maanden abonnement afgesloten voor 24,99 per maand. Onbeperkt toegang tot alle functies e.d.

Na 5 maanden een nieuwe liefde gevonden. Net zoals ik 56 jaar en staat nog jong in het leven. Kan het jullie senioren ook gewoon aanbevelen.

Geplaatst op: 10-01-2019
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Wendy

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Mooie acties en mooie ervaring

Hallo,

Om te beginnen wil ik gelijk met de deur in huis vallen. 50liefde is absoluut het proberen waard.. ik heb gebruik gemaakt van een jaar abonnement waarbij je een aantal leuke voordelen hebt. Je hebt namelijk 100% contact garantie en je staat vrijwel altijd bovenaan in de zoekresultaten.. hierdoor heb je sneller contact met andere leden. Dit heb ik ook wel gemerkt.

Ik denk ook gewoon dat je een goede kans maakt op contact al neem je een 3 of 6 maanden abonnement hoor...

Ik heb er in iedergeval goed van genote. En dat voor slechts 17,99 per maand. Waar het tenslotte om draaide was natuurlijk het vinden van een nieuwe 50+ liefde. Die heb ik ook zeker kunnen vinden. Het was erg fijn en betrouwbaar om gebruik te mogen maken van de diensten die 50liefde te bieden had.

Ik beveel het daarom ook andere senioren singles gewoon aan.

Geplaatst op: 07-01-2019
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: John

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Net geen 5 sterren

en de reden hiervoor is dat ik misschien iets te precies ben. Ik kon niet echt een overzicht van de kosten vinden.

Uiteindelijk gaat het natuurlijk om het vinden van een nieuwe partner, wat voor mij ook nodig was. Sinds mijn 47e single, dat is 7 jaar te lang vind ik.

Het wordt je niet lastig gemaakt op 50liefde, je kan gelijk je gang gaan zodra je bent aangemeld. Ik heb niet gekozen voor een 3 of 10 daagsabonnement, ben gelijk voor een jaar gegaan. Al met al zeer plezierig contact gehad, 2 ontmoetingen in een jaar waarbij ik mijn huidige vrouw heb leren kennen.

Ondanks wat negativiteit rondom deze datingsite raad ik het andere leeftijdsgenoten gewoon aan. Je kan hier terecht voor leuk contact of inderdaad liefde.

Anton

Geplaatst op: 17-12-2018
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Anton

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Prima

Hallo,

50liefde is mij prima bevallen. Het 3 daagse abbonement was prima om even te kijken hoe het zou zijn. Ik lees vaker dat mensen negatieve ervaringen hebben gehad met 50liefde. Ik heb het anders ervaren.

Leuk contact, aardige mensen. Er wordt niet meer automatisch verlengd, er zijn wat dingen veranderd. Alles is prima bevallen.

Aanrader.

Geplaatst op: 11-12-2018
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Hennie

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Postief!

Ik sluit mij volledig aan bij Peter. Meer is er ook niet over te zeggen

Prima datingsite, negatieve reacties niet al te serieus nemen. Mensen klagen altijd wel een beetje. Ik ben in ieder geval gelukkig geworden met een mooie en spontane vrouw en daar gaat het tenslotte om!

Norman

Geplaatst op: 28-11-2018
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Norman

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Positief

Na behoorlijk wat negatieve reacties hebben te gelezen, toch geprobeerd. Tevens geldt het automatisch verlengen van het 3 daagse en 10 daagse abonnement helemaal niet meer. Dus dat is verleden tijd. Al met al heb ik het helemaal niet zo negatief ervaren.

Sterker nog, ik heb het positief ervaren. Leuke mensen, leuk contact, en het aller belangrijkst ik ben geen single meer.

Let gewoon op dat je op tijd op zegt, zo moeilijk is dit niet neem ik aan. Ieder heeft zijn mening, die van mij is in ieder geval positief.

Geplaatst op: 23-11-2018
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Peter

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Tevreden

Zeer tevreden. Aanmelden is makkelijk, kosten zijn te overzien.

Als je rekening houdt met het maand opzegtermijn dan moet dat goed komen, volgens mij weten hier niet veel mensen van af.

Leuke vrouwen, en leuk contact. 2 ontmoetingen gehad en dit was gelijk een succes!

Om een lang verhaal kort te maken, een aanrader voor velen!

Geplaatst op: 14-11-2018
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Sjaak

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Toch wel erg tevreden

Goedenavond allemaal,

Hierbij een positieve reactie, ik lees een mix van reacties wat mij verbaast. Voor mij was dit 1 en al positiviteit... aanmelden was erg makkelijk, het vinden van vrouwen ook, en het contact hebben ook!

Kan niet anders zeggen dat ik erg tevreden ben met deze betrouwbare datingsite. De kosten en automatisch incasso hiervan zijn te overzien... je hebt gewoon een maandje opzeg termijn en klaar ben je.

Kom je er niet uit dan is er de geweldige klantenservice nog... zeer maar dan ook zeer tevreden. Maja en ik gaan lekker genieten!

Geplaatst op: 05-11-2018
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: James

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Fijn contact

Fijn, oprecht, gebruiksvriendelijk en aangenaam contact. Allemaal aspecten die ik als 59 jarige fijn vind om een nieuwe partner te kunnen vinden. 50liefde had het voor mij allemaal.

Met de nadruk op had, omdat ik nu een nieuwe man heb kunnen vinden. Duurde niet lang en een regulier abonnement is inderdaad gewoon voldoende. Geweldig..

Even van te voren zeggen dat je wil stoppen, anders automatisch incasso, en klaar is kees!

Wij gaan genieten

Geplaatst op: 31-10-2018
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Karin

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Fijn daten

goedenavond,

het is erg fijn daten op deze datingsite. Het wordt je makkelijk gemaakt op deze site. Het contact is zo gelegd namelijk.

leuke mannen, erg open allemaal en heel erg direct. Dat maakt deze datingsite zo fijn. Ik ben nog vollop bezig in het dating proces. Maar ik wilde toch alvast even een goed bericht achter laten.

bedankt

Geplaatst op: 22-10-2018
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Kimberley

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Uitstekend

Hoi hoi,

toch even melden dat ik zeer tevreden ben over deze datingsite. 50liefde maakt het meer dan waar en is echt een aanrader voor andere senioren.

Mijn huidige man, die ook op 50liefde zat, heeft er maar een half jaar gebruik van gemaakt voor hij mij tegenkwam. Ikzelf 4 maanden.

Super makkelijk, overzichtelijk en veel actieve mensen. dat verdiend ook een goede beoordeling.

Geplaatst op: 20-10-2018
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Marjan

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Erg blij met 50liefde

Hallo allemaal,

ik ben sinds mijn 50e weduwe geworden. Dit heb ik 8 jaar lang kunnen volhouden om het zo maar eens te zeggen. Altijd gedacht dat een andere man het niet kon waarmaken bij mij, maar toch merkt ik dat ik echt een partner miste.

Ben dus eigenlijk wanhopig op zoek gegaan naar een nieuwe partner. Waarbij ik uitkwam bij 50liefde. Een aangename datingsite die het mogelijk maakt om echt een partner te vinden.

Het duurde 3 maanden voor ik leuk en intensief contact had met Marco. Sindsien zijn we een stel en erg gelukkig!

Geplaatst op: 19-10-2018
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Sjaan

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Betrouwbaar en snel

Erg leuke datingsite die voor mij echt betrouwbaar is geweest. Ik heb leuk contact gehad met meerdere mannen waarbij het voor mij erg moeilijk was om een soort van keuze te maken van ; met wie ga ik er nou eigenlijk voor??

Na het aanmelden kreeg ik gelijk meerdere suggesties te zien van mannen in mijn omgeving (kon ze niet) en dit waren best leuke mannen om te zien.

Contact mee gelegd en uiteindelijk afgesproken met 1 waarmee ik nu ook echt een relatie heb. Dennis en ik zijn nu erg gelukkig met elkaar. En dit alles binnen 2 maanden!

Geweldig dus.

Geplaatst op: 25-09-2018
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Bente

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Zeer tevreden

Hallo allemaal,

Veel positieve ervaringen gehad bij 50liefde. Het is me totaal niet tegen gevallen en ben echt blij dat ik gebruik heb gemaakt van de diensten. Ik was namelijk voor mijn werk veel aan het reizen, mijn huidige vrouw kon daar niet goed mee omgaan. Mijn relatie liep daardoor stuk.

Uit pure wanhoop 50liefde geprobeerd.. daar heb ik dus een vrouw gevonden die daar heel goed mee om kan gaan.

Ben zelf niet zo van het online daten, maar ik voelde gelijk een leegte, die wilde ik snel opvullen met een nieuwe vrouw. En gelukkig had ik daar succes bij!

Bedankt!

Geplaatst op: 13-09-2018
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Ferry

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Mijn ware gevonden

Allen,

Ik ben zeer gelukkig met mijn nieuwe vrouw Helena. Ik ben een vader van 2 kinderen maar het ging gewoon niet meer met mijn vorige vrouw. (ik rees veel voor mijn werk) De kinderen miste een vader en ben daarom op zoek gegaan naar een nieuwe liefde die mijn werk wel kon accepteren.

Door het vele reizen ben ik gaan nadenken waar ik het best terecht kon voor een nieuwe liefde... veel datingsites vond ik helemaal niets. Maar 50liefde is een datingsite die er voor mij tussenuit sprong! Senioren geluk zullen ze het wel noemen. ha ha.

Gebruiksvriendelijk, makkelijk contact maken, prijs prima en het aanbod is echt geweldig. Het duurde voor mij ook niet lang en ik had al mijn nieuwe vrouw gevonden.

Daarvoor laat ik dit positieve berichtje achter in de hoop dat mensen het ook gewoon via jullie gaan proberen.

Ruud

Geplaatst op: 08-09-2018
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Ruud

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Uitgebreide review

Laat ik als eerst wat voorop stellen, als vijftiger is het niet makkelijk om weer te gaan daten na een relatie van ruim 10 jaar. Echter heeft elk mens behoefte aan een partner, maatje of hoe je het ook wilt benoemen. Ik heb nadat mijn relatie ten einde was en alle vrienden uit onze vriendengroep haar kant kozen bleef ik alleen achter en raakte in een depressie. Uiteindelijk na een paar maanden bij een psychiater gelopen te hebben tot de conclusie gekomen dat het goed was om meer sociale contacten op te doen, een suggestie van de psychiater een datingsite. Maar dat is zoals ik al aangaf niet makkelijk, ik ging mijzelf oriënteren voor een datingsite, na meerdere en niet nader te noemen datingsites te hebben geprobeerd voor een jaar begon ik weer beter in mijn vel te zitten. Toen kwam ik 50liefde.nl tegen, een datingsite speciaal gericht op vijftigplussers waar service heel hoog in het vaandel staat. Toch na een aantal vrij kritische reviews(zacht uitgedrukt) gelezen te hebben aan het twijfelen gebracht, ook doordat ik leuk contact had met iemand op een andere site wat er veelbelovend uitzag(uiteindelijk niks geworden). Toen dit ten einde liep toch maar gebeld met de klantenservice(wat overigens erg fijn is, aangezien dit een van de weinige datingsites is die telefonisch bereikbaar is). Uitleg gevraagd aan de klantenservice en alles me heel helder en duidelijk uitgelegd en me meteen ingeschreven. Meteen viel het gebruiksgemak op, heel erg overzichtelijk en duidelijk en alles is meteen te vinden. Ik was inmiddels wel bekend met online daten en ook de smileys zijn een leuke manier om het ijs te breken en het wat luchtiger te houden zonder verplichtingen. Dat er meer vrouwen dan mannen op de site zitten is ook een leuk bijkomend voordeel, hoe meer vrouwen hoe groter de kans dat er een partner tussen zit, simpele wiskunde ;-). Nadat de periode op een andere datingsite was afgelopen de actiemaand voor €19,99 afgesloten om het is een maandje te proberen, ik kwam in aanraking met mijn doelgroep(50+) ipv jonge meisjes op andere sites. Het contact was erg fijn doordat leden in mijn leeftijdscatagorie zitten en (bijna) altijd op dezelfde golflengte zitten. Elke dag zat ik een aantal uur berichten uit te wisselen, meerdere afspraken volgen maar omdat ik opnieuw op zoek ben naar DE persoon om de rest van mijn leven mee te delen, ik heb weer zin in het leven en ben overtuigd dat ik mijn nieuwe partner ga vinden op 50liefde. Echter heb ik na 7 maanden lidmaatschap nog niemand gevonden waarvan ik denk dat ik de rest van mijn leven mee kan delen, met de nadruk op nog niet, omdat ik nog in gesprek ben met een aantal vrouwen besluit ik om over te stappen op een maandelijks opzegbaar abonnement, dan betaal ik in ieder geval niet maanden te veel mocht ik vrij vlot iemand vinden. Dat bleek heel erg goed gedacht omdat ik in die maand iemand heb leren kennen waarmee het zo goed klikt dat we na vele malen hebben afgesproken en vervolgens hebben besloten om een midweek op vakantie te gaan in een appartement om te zien of het zou werken. En of het werkte! Hierop hebben we besloten om ons uit te schrijven bij 50liefde en samen te gaan wonen, we wonen nu al 2 maanden samen en het voelt nog net zo als bij het eerste afspraakje . Laat niemand je in de weg staan en denk alsjeblieft aan je eigen geluk, 50liefde is misschien wel prijzig maar ze hebben wel relatiecoaches die mij geholpen hebben in het begin om succesvol te worden op 50liefde. Ik hoop dat de beste lezer wat aan mijn review heeft, Leo Van Vliet.

Geplaatst op: 18-01-2017
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Leo V.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Oud maar toch jong ;)

Eerst was ik anti-ouderen-dating. Kom op zeg, ik ben dan wel 52 maar ik voel me nog piepjong! Maar op andere datingsites merkte ik dat leeftijd wel degelijk een rol speelde en ik maar weinig mensen tegenkwam, of zij mij. Dus nu heb ik een account aangemaakt bij 50liefde.nl (tip van een vriendin) en wat blijkt: hier ben ik de jongste! Er gaat een wereld voor mij open.

Geplaatst op: 10-01-2017
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Sandra

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Ervaring 50liefde

Ik ben nu een aantal maandjes ingeschreven via de 50liefde.nl. Mijn ervaringen? Een leuke/overzichtelijke datingsite voor een specifieke doelgroep. Sinds ik bij deze website ben ingeschreven heb ik 3 dates gehad. 2 hiervan waren erg leuk, maar zijn uiteindelijk niets meer geworden dan vriendschappen. De laatste was minder leuk. Het klikt toen wij emailde met elkaar echt heel goed. Maar zodra er echt een afspraak kwam ging het wat minder. Het gesprek viel steeds stil. Je kunt dus wel begrijpen dat deze date niet lang duurde. Na 1 uur besloten we om het hierbij te laten.

Sterkte punten:
Op basis van mijn korte ervaring. Heb ik op 50liefde toch 3 ontmoetingen gehad. Ik lees dat dit op andere sites vaak anders gaat. Echter is uit deze 3 ontmoetingen helaas niets uit voort gebloeid.. De maand prijzen vallen ook wel mee voor een datingsite

Geplaatst op: 21-12-2016
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
50liefde.nl

Na het lezen van onderstaande heb ik besloten contact op te nemen met 50liefde.nl. Kreeg een vriendelijk meneer aan de telefoon die mij netjes wees op de opzegtermijn. Een paar goede contacten gehad, uiteindelijk een paar ontmoetingen gehad. Hartstikke gezellig, maar de klik was niet wederzijds. Dat is niks ten nadele van de website. Toen ik na een paar weken opbelde om op te zeggen was dat geen probleem en snel geregeld. Qua eindbeoordeling 4 uit 5 sterren, als Nederlander blijf ik kritisch en kan het altijd beter vind ik. Een nog accurater match systeem bijvoorbeeld.

Geplaatst op: 21-12-2016
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Super blij mee

Ik heb best een zware tijd gehad, maar ben nu weer lekker sociaal bezig! Zitten leuke mensen en heb echt het gevoel dat hier ooit wel wat uit kan komen. De proefperiode had ik alleen niet heel veel aan dus ben gauw overgestapt naar betaald account

Geplaatst op: 16-07-2015
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Desiree

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Één maand abonnement

Goedemiddag,

Geslaagd! Daar ga ik niet om heen draaien, het is me gelukt om een lieve mooie en zorgzame man te vinden die echt bij me past. In het verleden vaak de mist in gegaan, maar dit voelt echt vertrouwd en goed.

Veel mensen weten niet dat je een maand abonnement kan nemen. Je kan dan even kijken of het wat voor je is, dat heb ik ook gedaan. Je krijgt namelijk 14 dagen bedenktijd hier. Ideaal!

Lang verhaal naar een kort verhaal: Leuke ervaring en het duurde slechts 4 maanden. Dag in dag uit actief gebruik maken van 50liefde heeft toch uiteindelijk zijn vruchten afgeworpen.

Geplaatst op: 05-03-2019
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Michelle

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Topper

Erg fijn ervaren hier! Het is niet voor niets dat ik hier gebruik van heb gemaakt.

Abonnement van 6 maanden was voor mij voldoende. 24,99,- per maand en je bent in principe klaar. Klinkt misschien makkelijk omdat ik een nieuwe partner heb kunnen vinden in die tijd, maar het is echt zo.

Geen spijt!

Geplaatst op: 18-02-2019
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Gijs

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Gelukt

Goedemiddag allemaal,

ook mij is het gelukt om hier een schitterende ervaring te mogen opdoen. De ontmoetingen die ik hier gehad heb zijn echt super goed gegaan.

Het is wel belangrijk om hier een keus te maken want als je iemand heb gevonden die jouw smaakt heeft, dan is het moeilijk kiezen.

Kortom, mooie ervaring voor slechts 17,99 per maand. En binnen een jaar kan ik uit ervaring zeggen, heb je succes!

Geplaatst op: 04-02-2019
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Lisa

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Nieuwe partner kunnen vinden

Goedemiddag,

Om gelijk met de deur in huis te vallen. Ik ben erg positief over deze datingsite. Ik lees reacties van mensen die ook negatieve reacties hebben gezien, deze heb ik overigens zelf ook gezien.

Ik denk dat het per persoon verschilt. Ik heb nergens een nare ervaring gehad op de website. Het aanmelden is binnen enkele minuten gebeurd. Daarna kan je gewoon even rond kijken op de website hoe je het precies bevalt. Dit heb ik ook gedaan, toen besloten om een 6 maanden abonnement te nemen. Kostte me 24,99 per maand. Aanrader.

Ik zal voor de rest geen verhaal typen, het enige wat ik kan meegeven is dat senioren het gewoon moeten proberen. Bij mij heeft het gewerkt. Een tevreden klant

Geplaatst op: 15-01-2019
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Ian

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Goed bevallen

Goedenavond allemaal,

50liefde is mij goed bevallen. De laatste maanden is deze datingsite er bovenop gekomen. Het viel me niet tegen en ik heb leuk contact met vrouwen gehad. Een ontmoeting heeft er nog niet in gezeten. Misschien komt dat nog, maar het contact is voor mij al een hele voldoening.

Na mijn scheiding 2 jaar geleden werd het weer eens tijd om een mooie senioren vrouw te gaan opzoeken. Op 50 liefde kan je prima terecht!

Geplaatst op: 07-12-2018
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Richard

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over 50Liefde


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Parship logo
Parship
42 beoordelingen
4,1
VijftigPlusDating logo
VijftigPlusDating
10 beoordelingen
6,4
50plusrelatie.nl logo
50plusrelatie.nl
2 beoordelingen
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is 50Liefde een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 48 beoordelingen geplaatst over 50Liefde. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,2 gekregen, waarbij 86% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is 50Liefde actief?

50Liefde is vooral actief in de categorie dating en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) 40 plus en senioren dating.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeeft u een positieve indruk gekregen door de 50Liefde reviews? Dan kunt u naar de website van 50Liefde gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie