Ador logo

Ador reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Ador reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1115
Ador logo
Website
ador.com
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Ador

Natuurlijk wil je als je online gaat shoppen zo voordelig mogelijk in het bezit komen van kwaliteitsproducten. Zoek je goede, betaalbare kleding? Dan zou je prima uit de voeten kunnen op Ador.com. Om je een beter beeld te geven van alles wat Ador je dan zoal kan bieden, hebben we hier de reviews en ervaringen van andere mensen voor je samengevat. Op basis van die extra informatie kun je al dan niet besluiten om je kleding voortaan ook bij Ador te kopen.

Over Ador

Ador is breed actief, en dat mondiaal gezien. Logisch, want de aantrekkelijke kleding is buitengewoon interessant wat betreft de uitvoering maar zeker ook vanwege de prijzen. Die zijn namelijk verrassend laag, zeker afgezet tegen de kwaliteit die je geboden wordt. In Ador vind je de professionele online boetiek voor kleding. Op de webshop kunnen consumenten kiezen uit duizenden producten die allemaal zeer scherp geprijsd zijn. Behalve het feit dat de producten op Ador al zeer voordelig aangeboden worden, vind je er ook nog eens hoge kortingen en regelmatig leuke acties.

Waarom kiezen voor Ador?

Als je online kleding wilt kopen, dan kun je dat op tal van verschillende online shops doen. Reden om te kiezen voor Ador is echter de prijs en de zeer ruime collectie. Gezien de geleverde kwaliteit zijn de prijzen bijzonder laag. Het aanbod is ruim en divers. Zo koop je bij Ador damesjurken, damestops, sportkleding, zwemkleding voor de vrouw, kleding voor kinderen, schoenen, tassen, producten voor huis en tuin, sieraden en horloges en ook kleding voor de moderne man. Bovenop de al zo lage prijzen, krijg je bij verschillende producten ook nog eens stapelkorting aan geboden.

Is Ador betrouwbaar?

Als we alleen kijken naar de reviews en ervaringen over Ador, dan durven we wel te stellen dat sprake is van een zeer betrouwbare partner. De levering is zoals op de webshop beloofd word zeer snel, iets dat alles te maken heeft met het feit dat de meeste producten op voorraad zijn. Overigens worden de producten vanaf een bedrag van 60 euro helemaal gratis bij je thuis bezorgd. Ook daar kun je altijd op rekenen. Ador biedt eveneens de gelegenheid om in een veilige betaalomgeving af te rekenen, onder meer met iDeal.

Klantenservice en klachten

Waar gewerkt wordt, worden fouten gemaakt. Mocht je nou een klacht hebben over een product of dienst van Ador, dan kun je dat gemakkelijk via e-mail laten weten. Omdat Ador.com ook actief is op sociale media kanalen als Facebook, Instagram en Twitter, kun je ook via deze kanalen contact leggen met deze aanbieder. Daarnaast word je nog de mogelijkheid geboden om gratis abonnee te worden op de nieuwsbrief en maak je op de webshop gemakkelijk een eigen account aan. Met een eigen account gaan vervolgbestellingen sneller en eenvoudiger.

Wil jij ook beoordelen?

De informatie die je kunt halen uit de beoordelingen van bestaande klanten maakt dat je altijd een verstandige beslissing neemt om al dan niet zaken te doen met een bepaalde aanbieder. In die wetenschap willen we je vragen voortaan ook een beoordeling te maken. Je doet daar andere mensen in elk geval een groot plezier mee.

Reviews over Ador
Gerelateerde bedrijven
ETERNA logo
ETERNA
2 beoordelingen
7
Zeb logo
Zeb
4 beoordelingen
7,3
Desigual logo
Desigual
12 beoordelingen
4,4
Gerelateerde blogartikelen
5,5
40% zou hier weer kopen
5 beoordelingen
Slechte kwaliteit voor veel geld

Ik wil mijn producten terug sturen maar vind nergens informatie hierover

Geplaatst op: 20-10-2023
Laatst bewerkt op: 20-10-2023
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
2/5 1/5 1/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Zeer onbetrouwbaar

Trui besteld en betaald. Na twee maanden krijg ik bericht dat DHL het pakket niet heeft kunnen leveren omdat ik niet thuis was. Ook op dhl pogingen om andere levering zou ik niet gereageerd hebben. Na een mail van mijn kant om geld terug kreeg ik als antwoord dat na zo’n probleem het pakket wordt vernietigd en geen geld retour. Heb de dhl app maar nooit iets van hun ontvangen over een levering of een nietthuiscode. €30 euro kwijt. Dus…

Geplaatst op: 04-09-2023
Laatst bewerkt op: 04-09-2023
Geschreven door: Anoniem

5 / 10
4/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Nigdy wiecej!!!!!

Dramaaaaaaa

Geplaatst op: 02-03-2023
Laatst bewerkt op: 02-03-2023
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Ik wachtval 2 maanden op bestelling

Heb meerdere keren gevraagd of het verstuurd is en steeds krijg ik te horen nog even geduld. Maar nog steeds niets ontvangen.

Geplaatst op: 02-12-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
De fotos zijn nep...kleding zo duin als papier..

is al op de siteconder kleding ..

Geplaatst op: 19-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Jessica S.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Ador
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
ETERNA logo
ETERNA
2 beoordelingen
7
Zeb logo
Zeb
4 beoordelingen
7,3
Desigual logo
Desigual
12 beoordelingen
4,4
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Ador een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 5 beoordelingen geplaatst over Ador. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5,5 gekregen, waarbij 40% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Ador actief?

Ador is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) juweliers , mode , kledingwinkels , sportkleding en woonaccessoires.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Ador reviews? Dan kunt u naar de website van Ador gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie