Alleenstaande Vaders logo

Alleenstaande Vaders reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Alleenstaande Vaders reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
361
Alleenstaande Vaders logo
Website
alleenstaande-vaders.nl
Categorie
Dating
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Alleenstaande Vaders

Als je als alleenstaande vader toe bent aan een vriendschap of een serieuze relatie, dan kun je op verschillende datingsites terecht. Een van de aanbieders is Alleenstaande Vaders. Om te kijken of deze datingsite ook iets voor jou is, hebben we de reviews en ervaringen doorgenomen en bondig voor je samengevat. Op basis daarvan kun je besluiten om ook een account op Alleenstaande Vaders aan te maken.

Over Alleenstaande Vaders

Alleenstaande Vaders is een serieuze datingsite voor alleenstaande vaders. Je vindt er andere alleenstaande vaders en moeders, zeker ook bij jou in de buurt. Alleenstaande Vaders bied je de mogelijkheid om veilig en in eerste instantie anoniem te daten. De kans dat je een leuke vriendschap of een serieuze relatie vindt is groot. Het is zelfs zo dat één op de drie alleenstaande vaders via de datingsite een partner vindt.

Waarom kiezen voor Alleenstaande Vaders?

Je kiest juist voor Alleenstaande Vaders vanwege het hoge slagingspercentage, want de kans dat je een partner vindt via het platform is één op drie. Bovendien kun je via dit platform veilig en in eerste instantie anoniem je gang gaan. Mooi is verder dat je ook die alleenstaande vader en moeders vindt die bij jou in de buurt wonen. Het aanmaken van een eigen account is gemakkelijk en heb je snel voor elkaar. Nog een voordeel is dat de datingsite erg populair is. Elke week opnieuw schrijven zich duizend nieuwe leden in. En daar kan zomaar eens jouw toekomstige partner tussen zitten.

Is Alleenstaande Vaders betrouwbaar?

Ja, Alleenstaande Vaders is een betrouwbaar platform. Dit blijkt niet alleen uit de reviews en ervaringen maar ook bijvoorbeeld uit het feit dat gewerkt wordt met 256 encryption. Daardoor ben je veilig op dit platform en komen jouw berichten nooit op straat te liggen. Ook worden al jouw gegevens beveiligd met een SSL-certificaat. Ook het feit dat de datingsite is aangesloten bij Amazon webservices spreekt boekdelen. Ook het hoge slagingspercentage zegt zeker iets over de betrouwbaarheid van dit platform, zoals niet voor niets ook steeds meer mensen een account aanmaken op Alleenstaande Vaders.

Klantenservice en klachten

Hoewel het platform zeer betrouwbaar is, kan er altijd iets misgaan. Mocht je een klacht in willen dienen, dan kun je dat schriftelijk doen. Je vindt het adres van Alleenstaande Vaders namelijk gewoon op het platform. Je kunt echter ook gebruik maken van het speciale e-mailformulier of een gewone e-mail sturen. Opvallend is dat je op de website ook de gegevens van de Kamer van Koophandel en het BTW-nummer vindt. Het zegt veel over de transparantie van het bedrijf.

Wil jij ook beoordelen?

Met de beoordelingen van mensen die al een account hebben op Alleenstaande Vaders kun jij je voordeel doen. Het is praktische informatie die je echt helpt bij het maken van de juiste keuze. Om die reden willen we je vragen om voortaan ook een beoordeling achter te laten. Op die manier kun jij anderen mensen weer helpen als ze een lastige keuze moeten maken.

Reviews over Alleenstaande Vaders
Gerelateerde bedrijven
SeniorenGeluk logo
SeniorenGeluk
7 beoordelingen
7
Victoria Milan logo
Victoria Milan
27 beoordelingen
6,4
Nextlove logo
Nextlove
2 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Alleenstaande Vaders

Alleenstaande Vaders is geverifieerd door ons expert team. De webshop Alleenstaande Vaders bestaat al sinds 2011 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Alleenstaande Vaders lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Alleenstaande Vaders. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Alleenstaande Vaders is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Bekijk zeker even de website van alleenstaande-vaders.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Alleenstaande Vaders.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Heel leuk!

Ik vindt het super tof dat je ook met andere vaders in contact komt die eigenlijk een soort gelijke problemen ervaren als jij. Dit heeft mij super veel geholpen. Erg prettig!

Geplaatst op: 10-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

8 / 10
4/5 3/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Alleenstaande Vaders
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
SeniorenGeluk logo
SeniorenGeluk
7 beoordelingen
7
Victoria Milan logo
Victoria Milan
27 beoordelingen
6,4
Nextlove logo
Nextlove
2 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Alleenstaande Vaders een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Alleenstaande Vaders. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Alleenstaande Vaders actief?

Alleenstaande Vaders is vooral actief in de categorie dating.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Alleenstaande Vaders reviews? Dan kunt u naar de website van Alleenstaande Vaders gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie