Anodyne logo

Anodyne reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Anodyne reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4568
Anodyne logo
Website
anodyne.be
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Anodyne

Een goede lichaamshouding is iets dat niet iedereen automatisch heeft. Zeker in onze moderne tijd waarbij we vaker dan ooit aan een bureau plaats nemen is het ontzettend belangrijk om dat met de juiste houding te doen. Doe je dit niet? Dan loop je het risico om jouw eigen lichaam schade te berokkenen. Is een goede houding belangrijk voor jou maar weet je nog niet meteen hoe dat te bereiken? Dan is Anodyne misschien het bedrijf voor jou. Maar wat vertellen de klanten van Anodyne over dit bedrijf? Zijn hun ervaringen positief? Zijn er negatieve reviews? De beoordelingen over Anodyne en hun werking geschreven door echte klanten vind je hier!

Over Anodyne

Anodyne is een onderneming die gespecialiseerd is in de verkoop van houding corrigerende kleding en producten die pijn helpen verlichten. Het bedrijf is de officiële distributeur in Europa van de producten van AlignMed wat je kunt kennen van het gepatenteerde Posture Shirt. Anodyne zag het levenslicht in 2014 en zaakvoerders Mia en Kenneth hebben sindsdien al honderdduizenden producten vanuit het magazijn verzonden. Het doel van Anodyne is om de levenskwaliteit van de klanten te verhogen. En ze willen dit het liefst bereiken met kwalitatieve producten voor een faire prijs. Je kunt dan ook altijd bij de klantendienst van Anodyne terecht voor vragen of als je advies nodig hebt. Blijf je graag op de hoogte van promoties en aanbiedingen? Dan kan je je inschrijven op de nieuwsbrief van Anodyne.

Waarom kiezen voor Anodyne?

Bij Anodyne vind je niet alleen een ruim aanbod van producten gericht op het verbeteren van welzijn maar bovendien ook een professionele service. De webshop zelf is onderverdeeld in de volgende categorieën: vrouwen, mannen, Posture Shirt, Anodyne BH, Rugsteun en andere producten. Je vindt op de webwinkel ook een handige zoekfunctie waar je op trefwoord kunt zoeken. Heb je het juiste product gevonden om jouw leven een betere kwaliteit te geven? Dan kan je rekenen op een levertijd van één tot drie werkdagen afhankelijk van het product. Anodyne stuurt altijd een mail met trackingnummer zodra het pakket in kwestie het magazijn heeft verlaten. De levering is bij Anodyne altijd gratis bij een bestelbedrag boven 59 euro. Onder dit bedrag betaal je 3,90 euro leveringskosten. Wil je na aankoop toch retour sturen? Dan krijg je bij Anodyne daar dertig dagen de tijd voor!

Is Anodyne betrouwbaar?

Anodyne bestaat ondertussen sinds 2014 en heeft dan ook al behoorlijk wat ervaring opgebouwd binnen de sector. Bovendien is het zo dat het de officiële Europese distributeur is van het topmerk AlignMed. Dat betekent ook dat ze bij Anodyne het volledige vertrouwen van deze grote speler op de markt genieten. Daarnaast vind je Anodyne terug op diverse kanalen op sociale media en staat de website bol van belangrijke bedrijfsinformatie. De contactgegevens van de klantendienst, het adres van de hoofdzetel, de identiteit van de eigenaars: je vindt het er allemaal terug. Ook is het zo dat je bij Anodyne surft via een veilige verbinding op basis van het SSL-certificaat en je ook veilig kunt betalen op de website. Dat kan via onder andere American Expres, Mastercard, PayPal, Visa en ga zo maar door. Kortom: er is geen reden om je zorgen te maken over Anodyne.

Klantenservice en klachten

Heb je vragen voor Anodyne of heb je advies nodig? Dan kan je contact opnemen met de klantendienst als jouw antwoord niet bij de meestgestelde vragen staat. Hier heb je verschillende opties voor. Je kunt een berichtje sturen via instagram of Facebook, je kunt een mail sturen of je kunt tijdens de kantooruren bellen naar Anodyne. Op de website vind je ook een contactformulier terug dat je in kunt vullen. Heb je een bericht gestuurd? Dan mag je van de klantendienst van Anodyne een antwoord verwachten binnen de werkdag. Heb je een klacht? Dan geef je jouw klacht bij voorkeur per mail of via het contactformulier door!

Wil jij ook beoordelen?

Zeker bij een bedrijf als Anodyne is het van groot belang wat mensen schrijven in hun reviews. Een goed pijnverlichtend of houding corrigerend product kan een wezenlijk verschil in een leven maken. Kocht jij al eens iets bij Anodyne? Dan kan jij onze bezoekers ongetwijfeld wat meer over dit bedrijf vertellen. Hoe zou je de kwaliteit van de producten beoordelen? Wat is jouw ervaring met hun service? Zou je naar de toekomst toe opnieuw bestellen bij Anodyne of toch een alternatief zoeken?

Reviews over Anodyne

Gerelateerde bedrijven

Podobrace.nl logo
Podobrace.nl
2 beoordelingen
8,5
Cabau Lifestyle logo
Cabau Lifestyle
9 beoordelingen
7,9
Deloox.nl logo
Deloox.nl
19 beoordelingen
6,1

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Onze beoordeling over Anodyne

Het bedrijf Anodyne is geverifieerd door ons. De webshop anodyne.be is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Anodyne is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Anodyne maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Anodyne is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van anodyne.be te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Anodyne.

Geplaatst op: 16-05-2022
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Anodyne


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Podobrace.nl logo
Podobrace.nl
2 beoordelingen
8,5
Cabau Lifestyle logo
Cabau Lifestyle
9 beoordelingen
7,9
Deloox.nl logo
Deloox.nl
19 beoordelingen
6,1

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Anodyne een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Anodyne. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Anodyne actief?

Anodyne is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) verzorging & gezondheid.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Anodyne reviews? Dan kunt u naar de website van Anodyne gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie