Asos.com logo

Asos.com reviews, ervaringen en beoordelingen

Asos.com reviews, ervaringen en beoordelingen
254
Asos.com logo
Website
Asos.com
Categorie
Webshops

Reviews en Ervaringen Asos.com

Wil je graag kleding bestellen via Asos.com, maar wil je eerst graag wat meer over dit bedrijf te weten komen, en weten of Asos.com betrouwbaar is? Bekijk dan eerst deze pagina. Op deze pagina lees je namelijk meer over Asos.com, waar het bedrijf voor staat, waarom je voor Asos.com zou moeten kiezen en of het bedrijf daadwerkelijk betrouwbaar is. Ook lees je hier hoe je contact kunt opnemen met Asos.com indien je vragen, klachten of opmerkingen wilt melden. Daarnaast lees je hier ook reviews van huidige klanten, waardoor je een objectieve indruk krijgt van deze onderneming om vervolgens zelf een goede keuze te maken om wel of niet te kopen bij Asos.com.

Over Asos.com

Asos.com is een Brits modebedrijf dat diverse kledingartikelen en accessoires verkoopt voor zowel mannen als vrouwen, jong en oud. Het bedrijf verkoopt haar kleding over de hele wereld, en probeert voor iedereen de juiste kleding te bieden. Zo heeft het merk meer dan 30 verschillende maten, en vind je bij dit bedrijf vrijwel altijd de geschikte maat. Het bedrijf heeft een zeer uitgebreide collectie die zich blijft vernieuwen en ontwikkelen. Het bedrijf heeft daarnaast meer dan 168 leveranciers en 713 fabrieken over de hele wereld. Naast het aanbieden van stijlvolle kleding voor elke doelgroep, streeft de onderneming naar een zo ethisch en duurzaam mogelijke kledingproductie en distributie. Het bedrijf richt zicht op diverse goede doelen en zet zich hard in voor het verbeteren van de kledingindustrie, en voor het bevorderen van een positief zelfbeeld onder jongeren.

Waarom kiezen voor Asos.com

Indien je op zoek bent naar stijlvolle en betaalbare kleding is een bezoek aan de webwinkel Asos.com zeker de moeite waard. Asos.com is een succesvol en bekend kledingbedrijf dat diverse merken aanbiedt. Op de website van Asos.com vind je steeds weer nieuwe collecties met tal van unieke kledingstukken. Het bedrijf gaat mee met de laatste trends en streeft keer op keer naar zo bijzonder mogelijke kledingstijlen. Naast bijzondere en stijlvolle kleding biedt het bedrijf gunstige algemene voorwaarden, en kun je vertrouwen op goede kwaliteit en service. Zo worden de spullen die je besteld hebt bij Asos.com snel bij je thuis geleverd en kun je, indien de producten niet geheel naar wens zijn, deze weer eenvoudig en kosteloos retourneren. Ook kun je bij Asos.com vertrouwen op goede kwaliteit.

Ӭ

Is Asos.com betrouwbaar?

Voordat je een aankoop doet online is het uiteraard altijd raadzaam om te kijken of de onderneming betrouwbaar is. Bij Asos.com is dit zeker het geval. Asos.com is een zeer grote en succesvolle onderneming met tal van externe partners over de hele wereld. Je kunt het bedrijf dan ook zeker vertrouwen. Daarnaast heeft het bedrijf haar bedrijfsgegevens open gecommuniceerd, biedt het bedrijf veilige betalingsmethoden, gaat het bedrijf veilig met jouw gegevens op en biedt Asos.com goede algemene retourvoorwaarden indien een product niet past of niet geheel naar wens is. Je hoeft je dus geen zorgen te maken indien je een bestelling wilt plaatsen bij deze onderneming.

Klantenservice en klachten

Asos.com heeft een toegankelijke klantenservice met medewerkers die graag voor je klaar staan. Indien je een vraag, opmerking of klacht hebt kun je de klantenservice benaderen via de telefoon, per mail of via de chat. Ook is het bedrijf actief op diverse sociale mediakanalen. Indien je deze kanalen benaderd krijg je direct een medewerker te spreken die jou kan helpen met al jouw vragen. Doorgaans word je snel en goed geholpen door een medewerker van Asos.com. Indien je niet tevreden bent met een geleverd product, of een product wilt ruilen voor een andere maat, kun je bij Asos.com eenvoudig en zonder problemen je artikelen terugsturen. Dit is geheel kosteloos en kan eenvoudig via de website geregeld worden. Ook kun je de website benaderen indien je andere vragen hebt. Op de website vind je namelijk een handig overzicht van veel gestelde vragen.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij onlangs een online aankoop gedaan bij Asos.com? Laat dan een recensie achter voor andere potentiële klanten. Schrijf bijvoorbeeld in jouw review wat voor producten je bij Asos.com besteld hebt, of je tevreden bent met de kwaliteit van deze producten, of de artikelen snel bij je thuis geleverd zijn, en of je wellicht in de toekomst vaker bij de onderneming een bestellen zou plaatsen. Schrijf daarnaast ook of je Asos.com aan andere zou aanraden. Met jouw eerlijke beoordeling help je potentiële kopers een weloverwogen beslissing te maken om wel of geen aankoop te doen bij deze onderneming.

Reviews over Asos.com
Gerelateerde bedrijven
BlueTomato logo
BlueTomato
2 beoordelingen
9,5
ADAM Brandstore logo
ADAM Brandstore
1 beoordeling
10
Wolmark logo
Wolmark
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
6
25% zou hier weer kopen
4 beoordelingen
Slechte service, retourkosten zijn voor eigen rekening

Mijn eerste bestelling bij Asos....
Ik had een baret besteld, even gepast maar was er toch niet helemaal tevreden mee dus dezelfde dag keurig in originele verpakking geretourneerd.

Krijg ik 4 euro niet gecrediteerd omdat ik de bestelling op tijd geleverd kreeg en dus de retourkosten voor eigen rekening zijn

Ik ga er nooit meer iets bestellen. Slechte service!

Geplaatst op: 06-01-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

6 / 10
4/5 1/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Oplichters en leugenaars..Bestel hier niks

Beste mensen bestel hier niks bij deze aso .jij bent je geld kwijt .zij liegen en bedriegen .
zij hebben geen telefoon en klanten service .alles gaat via email.daar krijg je automatische antwoorden waar je niks aan hebt.Deze site moet gewoon verboden worden in Nederland.zij hebben geen afterpay .dus wat zij willen is alleen UW GELD.

Geplaatst op: 27-03-2020
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Cyrus

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Veel problemen

het contact was in het begin goed, er werd vrij snel gereageerd, wel via de mail want een callcenter hebben ze niet.. ik kon niet achteraf betalen, ook al stond dat wel overal op internet, vervolgens was mijn bestelling verkeerd; 1 item niet ontvangen, 1 item dubbel. weer contact opgenomen en de medewerkers snapte er niks van. ook wilde ik zeker weten dat het retourneren goed zou gaan, aangezien de bestelling niet klopte en dus de bedragen ook niet, weer geen begrip. er werd mij alleen verteld hoe ik kon retourneren, tja dat kan ik op de website ook wel lezen. uiteindelijk de volledige bestelling terug gestuurd, maar tot mijn verbazing zag ik in de mail dat 3/4 producten waren ontvangen en ik dus van dat overige product mijn geld niet terug zou krijgen. nu ben ik al zeker 4 mails verder en ineens word er niet meer gereageerd, net alsof ze het gewoon uitproberen. ik kan ze niet bellen en heb nog steeds niet mijn volledige bedrag terug. zeer slechte zaak.

Geplaatst op: 12-06-2019
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Ashton

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Zeer tevreden over bestelling

Ze hebben super leuke kleding en het is helemaal niet duur. Enigste is dat je een paar dagen moet wachten op je bestelling, maar dat vind ik voor dit geld helemaal niet erg. Alles netjes binnen gekomen.

Geplaatst op: 01-06-2018
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Esmee

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Asos.com
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
BlueTomato logo
BlueTomato
2 beoordelingen
9,5
ADAM Brandstore logo
ADAM Brandstore
1 beoordeling
10
Wolmark logo
Wolmark
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Asos.com een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 4 beoordelingen geplaatst over Asos.com. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6 gekregen, waarbij 25% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Asos.com actief?

Asos.com is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) kledingwinkels , modeaccessoires , schoenenwinkels en sportkleding.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Asos.com reviews? Dan kunt u naar de website van Asos.com gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie