Bedrent logo

Bedrent reviews, ervaringen en beoordelingen

Bedrent reviews, ervaringen en beoordelingen
2753
Bedrent logo
Website
Bedrent
Categorie
Wonen

Reviews en Ervaringen Bedrent

Een goede nachtrust is belangrijk voor de gezondheid en het welzijn van iedereen. Toch is de aanschaf van een goed bed of matras, niet altijd mogelijk. Gelukkig is er Bedrent om iedereen te voorzien van een goed bed, boxspring of matras. Lees gauw meer over dit unieke huursysteem en geniet van de informatie en ervaringen in de reviews over Bedrent.

Over Bedrent

Bedrent is een webshop waar je bedden, matrassen, boxsprings en meer kunt huren voor een goede nachtrust. Bedrent is er zowel voor particulieren, als voor ondernemers. Bedrent verhuurt bijvoorbeeld ook aan (zorg)hotels, B&B's, zorginstellingen en meer. Je hebt bij Bedrent de keuze uit meerdere modellen, groottes en ook prijzen. Al vanaf €25,- per maand kun je een heerlijk bed huren bij Bedrent.

De webshop van Bedrent voldoet aan al je wensen. Je kunt hier eenvoudig zoeken per categorie en moeiteloos bestellen. Het is mogelijk om een gratis account aan te maken en je kunt snel in contact komen met de klantenservice. Bedrent doet er alles aan om het huren van een bed zo eenvoudig mogelijk te maken.

Waarom kiezen voor Bedrent

Bedrent is natuurlijk dé optie, wanneer je een goed bed nodig hebt, maar hier niet het budget voor hebt. Het is dan goed mogelijk om voor een aantal maanden een goed bed te huren bij Bedrent. Zo geniet je van een goed en luxe bed, zonder de hoge aanschafkosten. Ook is Bedrent natuurlijk de ideale keuze voor een startend bedrijf. Begin je met een hotel? Dan kan het huren van bedden voordeliger zijn, dan de aanschaf van een x-aantal nieuwe bedden.

Bedrent zorgt er altijd voor dat je jouw nieuwe bed snel in huis hebt. Bestel vandaag een luxe boxspring bij Bedrent en deze wordt morgen al geleverd. Bedrent heeft standaard snelle verzendtijden en brengt de klant tijdens het bestellen al op de hoogte van de verwachte levertijd. Bedrent komt het bed gratis plaatsen en dit zit standaard bij de service van Bedrent in.

Je mag altijd even proefslapen bij Bedrent. Heb je een bed gehuurd, maar zorgt dit bed niet voor een betere nachtrust? Dan kun je jouw huurtermijn altijd annuleren en is het retouren van het bed zeer eenvoudig. Neem dan zelf contact op met Bedrent en zij helpen je bij het retourneren en de overige opties die je hebt bij Bedrent.

Is Bedrent betrouwbaar?

Bedrent is een professional en verhuurt al jaren bedden aan particulieren en aan ondernemers. De betrouwbaarheid is goed terug te zien aan de service die ze bieden en ook aan de garantie. Zo ontvang je bij ieder bed een garantietermijn. Op sommige bedden ontvang je een garantie van maar liefst 25 jaar. De persoonlijke service en het goede aanbod maakt Bedrent niet alleen bijzonder aantrekkelijk, maar ook nog eens zeer betrouwbaar.

Veilig kunnen betalen is vanzelfsprekend via de website van Bedrent. Je kunt online een bed huren en direct betalen voor het huurtermijn. Het is mogelijk om via de bank met een automatische incasso te betalen en zo kun je zelf het termijn instellen. Betaal bijvoorbeeld per maand, per kwartaal of simpelweg per jaar. Betaal je liever met Paypal of gebruik je online liever een creditcard? Ook dat is mogelijk als betaalmiddel bij Bedrent.

Klantenservice en klachten

Bedrent helpt haar klanten graag persoonlijk verder. Heb je vragen over hun services of weet je niet goed welk bed of welke bedden je moet aanschaffen? Bedrent heeft een klantenservice die je graag persoonlijk advies geeft en meer informatie kan bieden. Je kunt deze klantenservice gewoon bellen, maar je kunt ook via de mail in contact komen met Bedrent.

Is er iets niet helemaal in orde met het bed, bevalt het bed niet of wil je jouw bed inruilen voor een ander? Bedrent gaat ook altijd goed om met klachten van klanten. Je kunt daarom altijd contact opnemen met Bedrent, indien je niet tevreden bent. Zij zullen je op de hoogste stellen van jouw mogelijkheden en altijd zelf met oplossingen komen.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij ervaring met de online beddenverhuur Bedrent? Schrijf dan hier een review om andere klanten op de hoogte te stellen van jouw ervaringen met Bedrent. Je kunt hier een eigen beoordeling schrijven op basis van jouw ervaringen. Wat kun je bijvoorbeeld schrijven over de kwaliteit van het bed, de snelheid van de bezorging en het contact met de klantenservice? Laat dit en meer weten en laat hier jouw review over Bedrent achter.

Reviews over Bedrent
Gerelateerde bedrijven
Mline logo
Mline
2 beoordelingen
8
Easysleep.be logo
Easysleep.be
1 beoordeling
10
Sleepy logo
Sleepy
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Bedrent

Het bedrijf Bedrent is geverifieerd door ons. De webshop Bedrent is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Bedrent is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Bedrent maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Bedrent is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van Bedrent te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Bedrent.

Geplaatst op: 25-05-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Mooie dekbedden

Ik bestel hier eigenlijk altijd mijn dekbedden aangezien ze hier van zo'n hoge kwaliteit zijn. Ik heb ze al besteld voor het hele gezin en ook al voor een aantal familie leden.

Geplaatst op: 28-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Dylan R.

9 / 10
5/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Bedrent
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Mline logo
Mline
2 beoordelingen
8
Easysleep.be logo
Easysleep.be
1 beoordeling
10
Sleepy logo
Sleepy
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Bedrent een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Bedrent. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Bedrent actief?

Bedrent is vooral actief in de categorie wonen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) verhuurbedrijven en slaapcomfort.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Bedrent reviews? Dan kunt u naar de website van Bedrent gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie