Bellatio-kerstversiering.nl logo

Bellatio-kerstversiering.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Bellatio-kerstversiering.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
681
Bellatio-kerstversiering.nl logo
Website
bellatio-kerstversiering.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Bellatio-kerstversiering.nl

Wil jij iets bestellen op Bellatio-kerstversiering.nl, maar ken je het bedrijf nog helemaal niet? Dan ben je vast benieuwd welke beoordelingen Bellatio-kerstversiering.nl krijgt van andere mensen. Wij hebben hier alle reviews van Bellatio-kerstversiering.nl. Lees wat de ervaringen zijn van anderen en hoe zij het bedrijf beoordelen. Je kunt in de reviews alles lezen wat je wilt weten voordat je met een gerust hart een bestelling kunt plaatsen. Na het lezen van reviews kun je beslissen of je ook iets bij Bellatio-kerstversiering.nl wilt bestellen.

Over Bellatio-kerstversiering.nl

Bellatio-kerstversiering.nl is de online winkel waar je het grootste kerstassortiment kunt kopen. Ze hebben zelfs het grootste kerstassortiment van Europa. Ze verkopen kerstversiering en kerstdecoratie in iedere kleur die je je kunt bedenken. In het assortiment vind je maar liefst ruim 50.000 kerstproducten. Bellatio-kerstversiering.nl is onderdeel van Shoppartners BV. Shoppartners BV is in 1999 opgericht en heeft nog meer goedlopende webwinkels, waaronder Fun-en-Feest.nl en Knuffelparadijs.nl. Er werken ruim 175 medewerkers bij Shoppartners BV en ze leveren in ongeveer 26 verschillende landen.

Waarom kiezen voor Bellatio-kerstversiering.nl

Ben jij een kerstfanaat en kan Kerst voor jou niet vroeg genoeg beginnen? Dan wil je natuurlijk wel dat je huis op en top kerstsfeer uitstraalt. Gelukkig ben je daarvoor bij Bellatio-kerstversiering.nl, met ruim 50.000 kerstproducten, aan het juiste adres. In het assortiment vind je onder andere kerstbomen, verlichting, kerstballen en decoratie. Bellatio-kerstversiering.nl heeft daarnaast ook enorm veel keus in kersttruien. Veel kersttruien daarvan zijn zelfgemaakt. Je bestelling kun je op meerdere manieren betalen, waaronder iDeal, Mastercard en VISA. Kun je niet wachten totdat je je huis om kan toveren tot een kerstdorp? Wanneer je op werkdagen voor 15.00 uur besteld, heb je het de volgende dag al in huis. Je kunt je bestelling in heel veel landen laten bezorgen, dus niet alleen in Nederland.

Is Bellatio-kerstversiering.nl betrouwbaar?

Benoemd wordt dat er binnen de website een hoge conversieratio is en dat er door weinig mensen iets retour wordt gestuurd. Daarnaast hebben ze ruimschoots ervaring binnen e-commerce. Bellatio-kerstversiering.nl is aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg en het bedrijf heeft het Ecommerce Europe Trustmark op de website staan. Hierdoor weet je als klant zijnde dat je er veilig kunt betalen, je 14 dagen bedenktijd hebt, het bedrijf gecontroleerd is en er een onafhankelijke geschillencommissie is. Je bent dus beter beschermd. Je kunt je aanmelden voor de nieuwsbrief en een account aanmaken. Met een account kun je sneller bestellen, artikelen op je wenslijstje zetten en nog veel meer. Het hoofdkantoor van Bellatio-kerstversiering.nl is Heerhugowaard.

Klantenservice en klachten

Bellatio-kerstversiering.nl heeft een professionele klantenservice waarmee je contact kunt opnemen wanneer je vragen hebt of hulp nodig hebt. Je kunt telefonisch contact opnemen of stuur een mailtje naar ze. Daarnaast hebben ze een pagina waarop alle veelgestelde vragen en onderwerpen op staan. Je kunt hier onder andere meer lezen over de levering, hoe je kunt retourneren en wat je moet doen als je betaling niet lukt.

Wil jij ook beoordelen?

Wanneer je in het verleden al eens iets bij Bellatio-kerstversiering.nl besteld hebt, willen wij je vragen om hier een review over te schrijven. Beoordeel het bedrijf en benoem in je review waarom je ze deze beoordeling geeft. Je kunt in je review bijvoorbeeld benoemen wat je algemene beeld van het bedrijf is, hoe (snel) alles geleverd werd en wat je van de prijs-kwaliteitsverhouding vond. Niets is goed of fout, zolang je maar eerlijk bent. Mensen die Bellatio-kerstversiering.nl nog niet kennen, krijgen dankzij de reviews een goed beeld van het bedrijf.

Reviews over Bellatio-kerstversiering.nl
Gerelateerde bedrijven
Verkleedkledingwinkel.nl logo
Verkleedkledingwinkel.nl
0 beoordelingen
10
Funenfeestwinkel.nl logo
Funenfeestwinkel.nl
1 beoordeling
9,5
Feestpruikenwinkel.nl logo
Feestpruikenwinkel.nl
1 beoordeling
9,5
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Top service

Ik moet zeggen dat ik veel dingen van deze webshop heb gekocht en alles is echt goed geweest, bijna elk jaar koop ik nu iets en het is een snelle levering !! Echt een top service hier!

Geplaatst op: 19-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Sterre A.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Bellatio-kerstversiering.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Verkleedkledingwinkel.nl logo
Verkleedkledingwinkel.nl
0 beoordelingen
10
Funenfeestwinkel.nl logo
Funenfeestwinkel.nl
1 beoordeling
9,5
Feestpruikenwinkel.nl logo
Feestpruikenwinkel.nl
1 beoordeling
9,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Bellatio-kerstversiering.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Bellatio-kerstversiering.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Bellatio-kerstversiering.nl actief?

Bellatio-kerstversiering.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) feesten, verkleden en carnaval.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Bellatio-kerstversiering.nl reviews? Dan kunt u naar de website van Bellatio-kerstversiering.nl gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie