Belvilla logo

Belvilla reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Belvilla reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
99
Belvilla logo
Website
belvilla.be
Categorie
Vakantie & reizen
Bezoek de website

Belvilla reviews

Waarom ga je op vakantie? Juist! Je wilt uitrusten, genieten van een prachtige omgeving en van alle gemakken voorzien zijn. Je wilt geen stress of gedoe en je wilt gewoon heerlijk kunnen wegdromen terwijl alles kan en niets moet. In een vakantiehuis kom je dan ook echt tot rust en ontsnap je even aan al die dagelijkse verplichtingen. Wanneer je de website van Belvilla bezoekt, zie je al direct uit welke prachtige omgevingen en accommodaties je kunt kiezen. Het is dan ook verleidelijk om al direct jouw vakantiehuisje te boeken, maar neem even pas op de plaats. Het is goed om eerst te controleren hoe de ervaringen en recensies van andere vakantiegangers zijn. Die evenals jij van plan bent een vakantiehuis bij Belvilla te boeken. Maakt Belvilla de beloftes waar? Beloven ze wat zij doen en is het wel eenvoudig genoeg om een vakantie te boeken? Het zijn allemaal vragen waar jij een antwoord op wilt wij helpen jou hierbij. Op deze pagina vind je alle beoordelingen en ervaringen van vakantiegangers en ontvang je meer informatie over Belvilla. Ben jij al geweest? Help andere vakantiegangers dan door jouw review te schrijven.

Belvilla ervaringen

Belvilla is beoordeeld en geverifieerd door ons team van experts. Belvilla is op 22 juni 2018 opgericht en gevestigd in Zürich, Zwitserland. Belvilla is van origine een Nederlands bedrijf dat tegenwoordig onderdeel is van OYO Homes & Hotels. Dat een hotelketen in India is. Belvilla is actief in de toerisme sector en specialiseert zich voornamelijk in de verhuur van vakantiewoningen. Die veelal in het bezit zijn van particulieren die hun huis te huur beschikbaar stellen als zij voor een bepaalde tijd er geen gebruik van maken.

Belvilla is een betrouwbaar bedrijf om zaken mee te doen. Zij hebben een beveiligde website dat voorzien is van een SSL/TLS-certificaat. Te herkennen aan het groene slotje dat in de balk van de webbrowser voor het webadres staat. Dat houdt in dat jouw gegevens beveiligd worden en dat je ook veilig kunt afrekenen. Een andere graadmeter voor de betrouwbaarheid van Belvilla heeft betrekking op de betalingsmethoden. Op de website van Belvilla kan je met alle grote en welbekende betalingsmethoden betalen. 

Belvilla heeft een sterke reputatie in de toerisme en staat voor kwaliteit en service. De reviews zijn dan ook overwegend positief. Wil jij andere vakantiegangers helpen? Schijf dan jouw recensie over Belvilla op Ervaringensite.nl. 

Over Belvilla

Belvilla heeft meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van het verhuren van vakantiehuizen. Inmiddels verhuren zij al meer dan 40.000 vakantiehuizen in maar liefst 20 landen. Daarmee zijn ze dan ook uitgegroeid tot de marktleider binnen Europa. Ieder jaar weer verblijven er meer dan 660.000 mensen in een vakantiewoning, die verhuurd werd door Belvilla. De reizigers komen niet alleen uit Nederland, maar ook uit België, Duitsland, Frankrijk, Italië, Spanje en de UK. Belvilla staat voor service en kwaliteit. Dat inhoudt dat alle vakantiehuizen worden gecontroleerd alvorens deze worden aangeboden. Zij hebben een passende Belvilla voor iedere vakantieganger en door de hoge service levels is de klanttevredenheid heel hoog. Daarnaast is de servicedienst tijdens jouw vakantie 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar.

Belvilla locaties

Belvilla is actief in maar liefst 20 landen. Daaronder Nederland, Oostenrijk, België, Duitsland, Frankrijk, Italië, Spanje, Portugal en Griekenland. Door het gigantische aanbod zijn zij op dit moment de marktleider binnen Europa en er is voor iedereen een geschikte Belvilla beschikbaar. Of je nu lekker wilt vertoeven aan de Costa del Sol in Spanje of de Griekse cultuur wilt opsnuiven op het eiland Rhodos. Verblijf in een mooi vakantiehuis, luxueuze villa of een boerderij en geniet van alle rust en de prachtige omgevingen waar deze accomodaties staan.

Belvilla Nederland

In Nederland kun je kiezen uit meer dan 2700 vakantiehuizen. Verspreidt over de twaalf provincies. Zo kun je heerlijk vertoeven aan de Nederlandse kust op welbekende locaties, zoals Scheveningen en Zandvoort of boek een vakantiehuis op de Veluwe en geniet van de prachtige natuur die Nederland rijk is. Ook is er een groot aanbod in appartementen die vaak op zeer gunstige winkellocaties of natuurgebieden zijn gelegen. 

Betalingsmogelijkheden

Op de website van Belvilla kun je de rekening op verschillende manieren voldoen. De beveiligde website beschikt over de grootste en welbekende betalingsmethoden, zoals iDeal, creditcard, PayPal en Reiscadeau. Voor Belgische bezoekers is daar Mister Cash aan toegevoegd. Uiteraard is het ook mogelijk om op factuur te betalen en de rekening te voldoen middels een bankoverschrijving.

Gebruiksvriendelijkheid website Belvilla

De website van Belvilla is zeer overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Op de homepage kun je direct zoeken naar de perfecte accommodatie en aangeven met hoeveel personen je op vakantie gaat en of je jouw huisdier meeneemt. Op basis van jouw invoer wordt een selectie gemaakt van beschikbare vakantiewoningen. 

Je kunt ook kiezen om het aanbod in een bepaald land te zien. Op deze pagina is een uitgebreid filter aanwezig waarmee je jouw wensen of harde eisen kenbaar kan maken. Zoals het meenemen van huisdieren, de aanwezigheid van een privé zwembad en naar welk type vakantiehuis je op zoek bent. Je kunt ook direct filteren op populaire regio’s en een prijsrange.

Andere filters hebben betrekking op speciale wensen/eisen, zoals of de locatie geschikt is voor mindervaliden, leuk is voor kinderen en of er zaken, zoals een sauna of Turks bad aanwezig zijn. Uiteraard kan je ook simpel filteren op het minimaal aantal slaapkamers en badkamers als je daar een bepaalde voorkeur in hebt.

Is Belvilla betrouwbaar?

Belvilla is een betrouwbaar bedrijf om zaken mee te doen. Service en kwaliteit staan bij hun hoog in het vaandel en zij treffen alle nodige voorzorgsmaatregelen om jouw privacy te beschermen. Ook het aanwezige SSL/TSL-certificaat toont aan dat je veilig kunt betalen. Het privacyreglement voldoet aan de Europese norm en wetgeving terwijl het bedrijf ook aangesloten is bij Thuiswinkel.nl

De kracht van Belvilla is dat de vakantiehuizen, die te huur staan persoonlijk worden beoordeeld. Belvilla werkt samen met specialisten in de verschillende regio’s om de aangeboden huizen deskundig te beoordelen. Zo hoef je niet bang te zijn voor misleidende foto’s en beloftes, die in werkelijkheid zwaar tegenvallen. Dat voorkomt niet alleen teleurstellingen, maar het zorgt er ook voor dat de klanttevredenheid bij Belvilla hoog is.

Contact opnemen met Belvilla

Belvilla investeert veel tijd en geld in een goed hulpcentrum dat je op de website kunt raadplegen. Hier vind je ook veelgestelde vragen over Belvilla. Zowel voor als tijdens en na jouw vakantie. Daarnaast kun je per e-mail contact met hun opnemen hoewel, de reactietijd meer dan 8 dagen is. Helaas is er geen duidelijk telefoonnummer dat je kunt contacten om je vragen persoonlijk te stellen. Echter krijg je tijdens jouw vakantie wel de beschikking over een speciale noodlijn, die 24 uur en 7 dagen per week bereikbaar is. Mocht er onverhoeds iets niet goed gaan tijdens jouw verblijf.

Bijzonderheden Belvilla

Belvilla organiseert leuke aanbiedingen tijdens bijzondere periodes waar jij als vakantieganger van kunt profiteren en op de homepage van Belvilla wordt je al direct geïnformeerd over welke aanbieden actief zijn. Daarnaast hebben zij incentives voor vakantiegangers die vrienden en familie aansporen tot het boeken van een vakantie via Belvilla. Daarnaast kan je als huiseigenaar ook jouw eigen woning ter beschikking stellen en geld verdienen als je voor een bepaalde periode jouw onderdak niet gebruikt.

Daarnaast staan gezondheid en veiligheid bij Belvilla hoog in het vaandel. Wanneer er regels met betrekking tot bijvoorbeeld de COVID-19 pandemie worden aangepast, is Belvilla één van de eersten die haar klanten over de nieuwe regels informeert. Zo kan het zijn dat je bijvoorbeeld bepaalde locaties, die je hebt geboekt niet kunt bezoeken wegens een reisverbod. Belvilla zoekt naar een oplossing op maat of stelt een voucher ter beschikking, die je later kunt gebruiken om alsnog een Belvilla te huren.

Klantenservice en klachten

Een vakantiehuis huren via Belvilla is kinderlijk eenvoudig en binnen een mum van tijd heb jij jouw droomhuis gevonden. Op de website kun je niet alleen snel zoeken, maar ook filteren op zaken die belangrijk voor jou zijn. Als je er niet uitkomt staat het uitgebreide hulpcentrum en de klantenservice van Belvilla tot je beschikking.

Klachten kun je doorgeven via de website van Belvilla en tijdens de vakantie krijg je de beschikking over een noodlijn, die 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar is. Voor dringende zaken en klachten, die niet tot na de vakantie kunnen wachten. 

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij ook op vakantie geweest met Belvilla? Niet alleen wij, maar ook de bezoekers van Ervaringensite.nl zijn benieuwd naar jouw ervaring met dit bedrijf. Door jouw duidelijke en eerlijke recensie kunnen wij het verhaal over Belvilla compleet maken. Terwijl de bezoekers kunnen op basis van jouw beoordeling een goed besluit nemen of zij op vakantie gaan naar een vakantiehuisje van Belvilla. Omschrijf dan ook zo gedetailleerd mogelijk hoe jouw ervaring was, wat er goed ging en wat er eventueel beter kan. Wij willen je alvast bedanken voor jouw review!

Reviews over Belvilla

Gerelateerde bedrijven

TUI logo
TUI
79 beoordelingen
5,9
Tendi logo
Tendi
2 beoordelingen
9
Vakantiepark Dierenbos logo
Vakantiepark Dierenbos
4 beoordelingen
6,3

Gerelateerde blogartikelen

5,2
34% zou hier weer kopen
70 beoordelingen
Ervaringen met Belvilla

Belvilla is geverifieerd door ons expert team. De webshop Belvilla bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Belvilla lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Belvilla. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van belvilla.be is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van belvilla.be te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Waardeloze SOS lijn!

Wij hadden een huisje gehuurd in Toscane. Toen wij aankwamen was het huisje al bezet. Volgens de Italiaanse buren waren wij het 2e stel in één maand wat voor de deur stond. De huis eigenaar had zijn contract ontbonden. We belden met de SOS lijn van Belvilla. Daar werd tegen ons gezegd:" O vervelend maar wij zijn vergeten u er van te verwittigen dat het huisje niet meer beschikbaar is ,maar u krijgt u geld terug! Wat??? wij staan 1400 km van huis, boven op een berg en u zegt eigenlijk van zoekt u het maar uit. We konden dat niet accepteren.
We kregen 80 euro voor het probleem extra, maar een andere locatie zoeken was er niet bij ( er werd bij gezegd ach het gaat maar om een klein bedrag!) We hebben het geaccepteerd en zijn in de omgeving zelf op zoek gegaan we hebben 80 euro per nacht extra uit moeten geven. Nee een waardeloze organisatie met dito SOS lijn. Wij nooit meer Belvilla.

Geplaatst op: 27-06-2022
Laatst bewerkt op: 27-06-2022
Geschreven door: Gerard M.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Horrible location

Bonjour,

Après avoir réservé une maison via BELVILLA fin Mai, pour y passer un long week end tranquille et confortable en famille, la maison une fois sur place s'est avérée être une véritable horreur tant au niveau de la fraîcheur de l’immobilier (Lit, Canapé, oreillers, douche, table....) que sur l’état de propreté inacceptable pour un bien mis en location sur votre site. Tout etait sale, poussiéreux, taché, collant, des toiles d'araignées dans tous les coins, une douche qui était un véritable bouillon de culture et j'en passe....

L'état de la maison étant tellement insupportable que nous pensions faire demi tour dès le lendemain de notre arrivée sur le site pour finalement écourter notre séjour d'une nuitée tant notre malaise était grand, sans vous parler de la visite de la propriétaire qui visiblement ne se rendait compte de rien et nous reprochait presque d'écourter notre séjour !!!

A présent j'essaie au minimum de me faire rembourser de cette nuitée annulée mais après avoir échangé quelques mails faisant part de mon mécontentement et de ma demande de remboursement, SOS Belvila ne daigne plus répondre à mes mails de relance et me laisse le bec dans l'eau après avoir ruiné notre week end!

Bref plus JAMAIS BELVILLA qui ne sait pas garantir la qualité minimum de propreté et de bien être de ses clients mais en plus à un service après vente déplorable qui visiblement n'a pas la notion du respect et du professionnalisme attendu.

Un seul conseil: FUYEZ, FUYEZ, FUYEZ….

Geplaatst op: 27-06-2022
Laatst bewerkt op: 27-06-2022
Geschreven door: Frederic P.

3 / 10
2/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Specifieke data?!

Als je bij het zoeken naar beschikbare vakantiehuizen aanduidt dat je specifieke data wil, verandert het systeem toch naar andere data. Eerlijker zou zijn als het systeem zegt dat er niets beschikbaar is tijdens je gekozen periode. Zo kan ik verder kijken naar andere aanbieders.

Geplaatst op: 28-05-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Tamara C.

3 / 10
1/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Rampzalig!!

jaar vooruit geboekt ; vakantiehuis voor twee personen.
we gaan naar een festival. leuk!!
van twee naar 4 personen omgeboekt. alles geaccordeerd en bevestigd door Bellvilla.
een dag voor start verblijf neem ik contact op met verhuurder; Verhuurder geeft aan dat 2 personen welkom zijn en bij 2 personen meer moet ik 300 bijbetalen.
belachelijk natuurlijk, maar ik heb bij Belvilla geboekt en die zullen dat oplossen (dacht ik);
ik ben inmiddels 17 telefoontjes , berichten en een tiental chatconversaties verder. een van de vier festivalgangers heeft inmiddels zelf een hotelkamer geboekt. het enige dat ik te horen krijg is dat men de verhuurder niet te pakken krijgt wat ik vreemd vind want als ik deze app krijg ik direct antwoord. er is niemand die een beslissing neemt of kan nemen. op de vraag om mijn geld terug te krijgen hoor ik alleen maar dat ik dan vanmiddag moet afwachten terwijl de verhuurder mij heel duidelijk te kennen geeft niet meer dan 2 pertsonen te accepteren mits er bijbetaald wordt.
Benieuwd of ik nog terug gebeld wordt. wij geven het op en proberen toch van het festival te genieten en rijden vanavond maar naar huis.
NOOIT MEER BELVILLA

Geplaatst op: 17-06-2022
Laatst bewerkt op: 17-06-2022
Geschreven door: Dino I.

5 / 10
4/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
SLECHT SLECHT SLECHT

We hadden geboekt maar zagen er binnen een uur vanaf,wat je dan moet doen is niet normaal e-mail getuurd met annulering maar kwam terug in het engels dat we het via een andere site moesten doen in het engels,toe gechat met een medewerkster ook in het engels dat wij zo wie zo ons geld kwijt zijn gelukkig spreekt mijn vrouw goed engels,moet nog afwachten of wij onze betaling terug krijgen
DIT IS EEN WAARSCHUWING BOEK NIET BIJ BELVIILLA

Geplaatst op: 27-06-2022
Laatst bewerkt op: 27-06-2022
Geschreven door: Kees H.

3 / 10
1/5 1/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
SLECHT SLECHT SLECHT

We hadden geboekt maar zagen er binnen een uur vanaf,wat je dan moet doen is niet normaal e-mail getuurd met annulering maar kwam terug in het engels dat we het via een andere site moesten doen in het engels,toe gechat met een medewerkster ook in het engels dat wij zo wie zo ons geld kwijt zijn gelukkig spreekt mijn vrouw goed engels,moet nog afwachten of wij onze betaling terug krijgen
DIT IS EEN WAARSCHUWING BOEK NIET BIJ BELVIILLA

Geplaatst op: 27-06-2022
Laatst bewerkt op: 27-06-2022
Geschreven door: Kees H.

3 / 10
1/5 1/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Drama

Vakantie geboekt, foto's top. Aangekomen op bestemming blijkt het een oud gebouw te zijn met vestigingsmuren (dit was op de foto's niet te herkennen). Door de dikke muren bleef binnen alles vochtig. De schimmel zat in de kamers, waaronder slaapkamer tegen de muren op. (Nogmaals; op de foto's niet herkenbaar). Hierdoor bleef onze kleding vochtig. We hebben onze kleding meermaals op het terras moeten hangen om te drogen. We hebben gelijk contact opgenomen met Belvilla, foto's gestuurd en dat we de vakantie zouden afbreken en hebben elders een woning gehuurd aangezien Belvilla nergens op reageerde en wij niet in deze situatie wilden blijven. Na thuiskomst wederom geprobeerd telefonisch contact te krijgen. In 1 woord een drama. Na weken kregen we een brief waarin ze aangaven dat het allemaal wel meeviel (ondanks onze duidelijke foto's) en dat het onze eigen keuze was de vakantie aldaar af te breken. Als vergoeding zouden we 50 euro korting krijgen op de volgende vakantie, nou wat denk je zelf? NOOIT WEER!!!! Het jaar erop hadden ze dit adres er niet meer in staan, zoveel tot, het viel wel mee!. twee weken terug kreeg ik een mail dat ik als "oude" klant een korting van 50 euro kreeg, wanneer ik een vakantie zou boeken. Ze hadden wat nieuws: Belvilla-geld. Niet gereageerd en vorige week kreeg ik nog een mail dat ik nog eens 250 euro Belvilla geld op mijn account had gekregen, dus in totaal 300 euro. Medewerker via de chat aangesproken, dat ik een vakantie had uitgezocht maar hoe die korting te krijgen? Je kon dit geld niet voor 1 vakantie gebruiken, je kreeg max 30 euro korting. Das nice en hoe wil ik dan van die 300 euro gebruik maken wanneer blijkt dat die beperkt zijn tot 02.07.22?????? Het is één oplichtingsbende die het woord service niet kennen.

Geplaatst op: 11-06-2022
Laatst bewerkt op: 11-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Klantenservice is drama

Er is iets verkeerd gegaan met mijn boeking, hierdoor moest ik mee betalen. Geen probleem, ik heb bewijs en fouten kunnen gemaakt worden. Maar je krijgt niemand te pakken. De chat snapt niets, mailadressen werken niet meer en aan de telefoon hebben ze ook geen idee. Als je de servicedesk nodig hebt heb je een probleem bij dit bedrijf.

Geplaatst op: 29-04-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Ronald

4 / 10
3/5 1/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Slechte ervaring met een onbetrouwbaar bedrijf.

Voor juni 2022 een natuurhuisje in Nederland geboekt. Belvilla stuurt daarop een eindfactuur waarbij het totaalbedrag tientallen euro's hoger is dan de oorspronkelijke aanbieding. Zelfs na contact opgenomen met Belvilla houdt men hieraan vast en komt niet met een verrekening. Kortom, een poging die, voor mij, grenst aan oplichting.

Geplaatst op: 26-04-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Schandalig beleid

Schandalig wat ik heb meegemaakt. Wij hadden een huisje geboekt voor een weekend tvw 390 euro. We zouden er met aantal mensen heengaan voor een verjaardag maar de persoon die jarig was testte positief op corona. Wij vroegen via de chat of we het konden omboeken en wat de kosten waren, werd ons verteld omboekkosten van 35 euro ongeveer. Hier gingen wij mee akkoord en wijzigden ons datum naar paar maanden later. Ineens zie ik de volgende ochtend dat wij een annuleringsbedrag van 250 euro moeten betalen. Ik contact opgenomen werd verteld ja dat zijn de voorwaarden. Ik schrok hiervan omdat wij telefonisch en via chat het hebben nagevraagd en hier niks over verteld is. Maar we wouden niet moeilijk doen en zeiden dat we bereid waren om dan toch wel op de eerst opgegeven data te verschijnen. Nee dit is niet mogelijk werd ons verteld. Dit terwijl wij 12 uur geleden nog contact hadden via de chat/telefoon. Nu ineens was dit niet meer mogelijk. Ik uit frustratie zei; cancel maar heel de bestelling, ook die datum over paar maanden. Zegt mevrouw ja dan komen daar ook nog 70 euro annuleringskosten bovenop. Ondanks dat heel die maand nog openstaat en het pas over maanden gepland staat. Dus ongeveer 320 euro de prullenbak in. Kreeg steeds dezelfde 2 dames aan de lijn die mij aan het uitlachen waren, werd ook meerdere keren op ‘dempen’ gezet en kwam ze terug met een lachende stem. Nooit meer mensen en bespaar aub jezelf de moeite en geld.

Geplaatst op: 20-04-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
We hadden een huis geboekt op vrijdag voor aankomst zondag. Maar de organisatie is zo traag dat we er geen gebruik van konden maken. Belvilla was niet bereikbaar.

Blijkbaar is het niet mogelijk om binnen 48 uur te boeken en aan te komen. Ik ben van mening dat je dat dan ook niet moet aanbieden op de site en de toekomstige 48 uur moet blokkeren. Wij stonden nu voor een dichte deur en moesten ter plaatse een duurder alternatief betrekken.
Boeking: 1K 7M YB Q7

Geplaatst op: 29-04-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Sjacco J.

3 / 10
1/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
OPLICHTING!!!!!!!

Nou.... ik heb herkenbare situatie wat ik allemaal hier leest. Het gekke is, dat je op de site van Belvilla zelf allemaal goede review leest. Mensen die niet beter weten zullen daar dus vanuit gaan. Wat iemand die wij kennen overkomen is. Na verder zoeken kwamen we op andere sites waar belvillla echt negatief gekenmerkt staat.

IK heb mij laten vertellen dat BELVILLA zijn eigen pagina beheren en dus de goede review eruit gooien en of collega's vrienden en familie goede beoordelingen laten schrijven. BAH BAH EN NOG EENS BAH.

Geplaatst op: 15-06-2022
Laatst bewerkt op: 15-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Kleine vergissing, grote kosten. Annuleringsvoorwaarden bijzonder hoog

Mijn vrouw boekte een kort verblijf in de Ardennen op belvilla.be tijdens het paasweekend. Na veel zoeken boekte ze het verblijf voor 4 personen via een suggestie op de website. we betaalden hiervoor €347,12.
Enkele uren later stelde ik vast dat het verblijf op de verkeerde datum werd geboekt, ondanks de de correcte datum ingestelde filter. Ik vermoed dat de suggestie een iets goedkopere optie was op een andere datum.
Ik heb via de website de datum van de boeking trachten te verzetten. Ik stelde vast bij de omboeking dat er €74,11 aan kosten werden aangerekend. Dit is bijna 25% van de totale kost en totaal buiten proportie voor vergissing die na enkele uren werd rechtgezet meer dan 30 dagen voor het verblijf!
Een klacht via de website en een telefoongesprek met de helpdesk (nummer in Nederland, dus bijkomende kosten!) brachten geen oplossing. De medewerker vertelde mij dat een terugbetaling "niet mogelijk" is.

Geplaatst op: 19-03-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Raf V.

3 / 10
1/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Onvoldoende

Wij boeken een vakantiehuis via bellvilla.
Is voor Juli 2022 , toch zijn wij verplicht een annulatie verzekering te nemen.
Als je naar bellvilla mailt krijg je geen antwoord op uw vraag wel een hele uitleg van verzekering.
Dus opletten als je boekt bij bellvilla voor de kleine lettertjes.
Nu maar hopen het vakantiehuis zal meevallen.

Geplaatst op: 04-03-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Eric H.

7 / 10
3/5 2/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Nee
Geen enkel contact mee te krijgen!

Probleem bij boeking - maar geen enkel contact met een echte medewerker mogelijk! Niemand neemt ooit telefoon op! Alles via 'chat-robot' ("AI"). Nooit meer Belvilla!!!

Geplaatst op: 08-03-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Verschrikkelijk

Met veel enthousiasme een huisje geboekt met een groep vrienden van zes man (vier achttienjarigen en twee zeventienjarigen).

Allereerst konden we onze boeking niet zien omdat we op een net wat andere manier moesten inloggen. Daar kwamen we achter nadat we eindelijk iemand aan de lijn kregen, die daar overigens niet over ging maar ons gelukkig toch heeft kunnen helpen. De klantenservice is belachelijk slecht. Via de chat kom je niet verder dan een paar automatische antwoorden en eenmaal een telefoonnummer gevonden (die staat erg verstopt) sta je rustig drie kwartier in de wachtrij voor niks.

Goed, huisje wel succesvol geboekt. We checken twee dagen voor vertrek de site en zien dat onze boeking onaangekondigd is geannuleerd. Geen mailtje ontvangen oid, niks. We hadden er bij wijze van ter plekke achter kunnen komen. Zo moesten wij contact opnemen en bleek dat er iets mis was met het huisje en we ons geld zouden terugkrijgen. Twee dagen voor vertrek! Na benadrukken dat zij voor ons gelijkwaardige alternatieven moeten zoeken, zonder extra kosten (dit was ook nog apart gedoe) kwamen ze dan eindelijk met twee alternatieven. Een alternatief bleek niet aan jongeren te worden verhuurd, en bij de ander bleek de douche kapot te zijn, hoorden we een dag later. Zo zaten we een dag van tevoren zonder huisje, dat is vandaag. We hadden een auto gehuurd die we gelukkig nog met moeite kosteloos hebben kunnen annuleren maar ons weekend weg was zo in een klap goed verpest.

Wij balen enorm van alles en we huren NOOIT meer bij Belvilla. Jammer, want ze hebben mooie huisjes. Doe wat aan deze organisatie en communicatie!

Geplaatst op: 02-03-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anne-Fleur B.

4 / 10
2/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Geld terug? vergeet het maar!

Na een annulering zou ik geld terug krijgen.
Nu twee maanden later heb ik nog steeds niets ontvangen. Telefonische afspraken (na 45 minuten wachttijd) worden niet nagekomen.
Op een e-mail, die Belvilla zelf in een mail zet, krijg je de reactie dat deze mails als niet verzonden worden beschouwd.
Wij hadden goede ervaringen in het verleden, maar nu is het een puinhoop.

Geplaatst op: 18-01-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Jan B.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Oplichters

Door corona i.c.m. een Jansenvaccin waren we niet meer welkom in Oostenrijk. Een maand vooraf zijn be begonnen te vragen voor omboeking en/of andere opties. De zeer slechte bereikbaarheid van de host verhinderde omboeking. Uiteindelijk de reis geannuleerd. Dit zou ons 50% kosten maar beter iets dan niets. Hadden we maar vooraf de kleine lettertjes beter moeten lezen. Tot op heden niets ontvangen en de host in onbereikbaar voor commentaar.
Oplichterspraktijken.

Geplaatst op: 21-01-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
3/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Niet boeken bij belvilla

Mensen boek niet bij belvilla..
Boekingsnummer: 1QQ66N3Z... Na 1 week te hebben geboekt en betaald bij bellvilla.nl krijg ik via een vage Duitse Tui dochter website in het Duits een vage mail dat mijn boeking niet gelukt is. Inmiddels is alles vol en moet ik ook betalen voor andere geboekte lokaties onderweg.. Als je hun helpdesk belt krijg je een Engels sprekend iemand uit India aan de lijn.. Die vertelt doodleuk dat ik me voor niks druk maak en dat er nog 5 maanden nog te gaan zijn tot de zomer.. Maar hij en al zijn collega's bieden geen oplossing.. Ze maken reklame met tevredenheidsgarantie.. Ik ben alles behalve tevreden.. Ik ben geld kwijt aan alle andere randzaken voor m'n autoreis en niemand die mij een oplossing kan bieden... Ondertussen is niks meer te boeken in de week en regio waar wij heen willen.. Danku belvilla voor het verpesten van onze vakantie...
Ze vragen steeds via Facebook prive bericht te communiceren met ze steeds.. Ik heb dit al 3x gedaan.. Ik krijg geen antwoord en of een oplossing.. Omboeken naar een miezerig appartementje 300 km verderop met 5 mensen is geen oplossing.. Update.. Het Wordt nog erger na de 4e Facebook contact nu..gezien de annulering via Duitse website is verstuurd blijft de reservering op Nederlandse website gewoon te zien.. Als ik ze mail nu via Facebook dat ik toch wil annuleren willen ze 780 euro annuleringskosten... Hoe erg kan je het treffen... Ik zie nu ook dat ze geen lid zijn van Anvr :(((
Ik eis nu een oplossing .. Ik hoop dat ze ons nu gewoon gaan bellen voor een oplossing en niet via Facebook ... of ik overweeg echt een of ander oplossing via Radar en of ander consumentenprogramma

Geplaatst op: 25-02-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Maaike U.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Oplichters zijn het

Net voor de corona crisis hadden we een huisje geboekt in de Panne. Maar helaas we mochten er van de Belgische overheid er niet in. Belvilla deed als of er niets aan de hand. Ze waren totaal niet te bereiken met als gevolg dat we onze inleg 500 Euro kwijt waren.
Dus pas op als je met Belvilla in zee gaat

Geplaatst op: 08-01-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Theo H.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Nooit hier boeken!

We hebben een vakantiehuisje geboekt en een aanbetaling gedaan. De e-mails voor de vervolgbetaling kwamen in de spam terecht omdat ze een exotisch e-mail adres hiervoor gebruiken. De herinneringen heb ik hierdoor gemist. Totdat de annulerings-email kwam. Deze kwam wel met een gewoon email-adres. Hierin stond dat het huisje nog beschikbaar was en dat ik telefonisch contact op moest nemen indien ik het huisje nog wilde hebben. Telefonisch is Belvilla al een week onbereikbaar (voicemailbandje). Via de chatfunctie krijg ik te horen dat ik kan fluiten naar mijn aanbetaling en op de site is het huisje niet meer beschikbaar. Op email wordt niet gereageerd. Wat een schofterig slechte klantenservice is dit!!!!

Geplaatst op: 10-01-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Michael N.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Waardelose en niet nakomend bedrijf boek geen vakantie hier!!

Voor de 2x de vakantie moeten verplaatsen ivm corona. Jammer maar helaas. Belvilla heeft ons in de kou laten staan. Het annuleren kosten ons €1000. Dit omdat de eigenaar vh huis vond dat wij gewoon konden komen. Tuurlijk. 10 dagen in quarantaine. We zouden 8 dagen blijven dus waar moesten we de laatste dagen verblijven. Daarbij was het een ski vakantie.
Belvilla heeft niets voor ons gedaan. Ik ga hier niet mee akkoord en ga hier een zaak van maken belachelijk om je klanten zo in de kou te laten staan!!!!!

Geplaatst op: 10-01-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
ONBETROUWBAAR

Informatie over prijs klopt niet met de echte prijs.
Annuleren onmogelijk
Geen telefonische service, wel meer dan een uur wachttijd. Chat kan niet helpen, verwijst naar de tel. Service!!
Slecht, onbetrouwbaar
Hier boek ik NOOIT weer!

Geplaatst op: 19-01-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Marijke V.

3 / 10
1/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Directe actie vereist!

Directe actie vereist!
De ligging en omgeving van dit vakantiehuis zijn prachtig. Onze ontvangst was goed en in het huis zijn er veel faciliteiten om het de gasten naar de zin te maken. Kortom: alle ingrediënten voor een leuk familieweekend!
Tijdens onze aankomst roken wij wel de chloorlucht op de begane grond en bij het zwembad in het souterrain, maar er werd nog volop schoongemaakt en er stond een grote schuifpui open in de woonkamer.
Al snel was duidelijk waarom deze bij onze aankomst openstond. Op de begane grond (keuken en huiskamer) is de chloorlucht duidelijk aanwezig. Na het gebruik van de jetstream in het zwembad verergerde de situatie en niet alleen de chloorlucht.
De gezinsleden die gebruik hebben gemaakt van het zwembad direct na aankomst kregen dezelfde avond al klachten. Deze klachten bestonden onder andere uit: rode branderige ogen, hoesten en jeuk over het hele lichaam. Twee gezinsleden die het langst gebruik hebben gemaakt van het zwembad met jetstream zijn ’s nachts nog zieker geworden. De klachten die erbij kwamen bestonden uit: benauwd, kortademig, nog meer hoesten, zere dikke keel, veel slijmvorming en hoofdpijn.
Uiteraard heeft niemand meer gebruik gemaakt van het zwembad! We hebben een watermonster meegenomen uit het zwembad en hieruit blijkt dat de ph- en chloorwaarden van het water zeer laag zijn wat duidt op zeer vervuild zwembadwater!! Een bezoek aan de huisarts in verband met deze luchtwegklachten heeft dit bevestigd. Zeer geïrriteerde ogen, keel, slijmvliezen en luchtwegen!
Onze gezondheid is in gevaar gebracht en dit nemen wij de eigenaar en ook Belvilla zeer kwalijk! Helaas hebben wij na afgelopen weekend pas eerdere vergelijkbare ervaringen teruggelezen in de recencies. De eigenaar van het huis moet dit zeer serieus nemen! Dit mag andere gasten niet nogmaals overkomen (zeker niet met kleine kinderen!!) en Belvilla zal hierop moeten toezien!
Wij hebben zelf gezorgd voor een leuk familieweekend, maar daar heeft deze ervaring niet aan bijgedragen!

Geplaatst op: 07-12-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Michelle

6 / 10
4/5 1/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Onbetrouwbaar

Verschrikkelijk slechte ervaring ! Huisje in de Ardennen geboekt. We kregen onmiddellijk een factuur en de huurovereenkomst. We moesten wel nog wachten op definitieve bevestiging die we binnen 48u zouden krijgen. Na een week hadden we nog steeds niets ontvangen. Proberen te bellen naar Belvilla België: nummer onbestaande! Dan maar naar Nederland gebeld, daar wist men te vertellen dat belgisch nummer al weken niet bereikbaar is?! Men kon wel onze reservering raadplegen: er was iets mis gelopen. Men ging ons wederom binnen de 48u iets laten weten. Bijna een week later ontvingen we dit bericht:
“Het gekozen vakantiehuis is helaas niet beschikbaar in de gewenste periode. Hierdoor kunnen wij de boeking niet definitief bevestigen” Zonder meer”¦
Ondertussen blijven ze ons maar bestoken met “Belvilla-geld” (250€) om een nieuwe boeking te doen. Maar als we dat dan willen gebruiken, blijkt ons e-mail adres (langswaar alle communicatie is verlopen én waar ze hun “Belvilla-geld” aan koppelen) niet gekend te zijn?! WAT EEN FIRMA?! Boek ergens anders!!!

Geplaatst op: 09-12-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Ilse

4 / 10
1/5 2/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Ga hier niet mee in zee!!!

Verschrikkelijk slechte ervaring ! Huisje in de Ardennen geboekt. We kregen onmiddellijk een factuur en de huurovereenkomst. We moesten wel nog wachten op definitieve bevestiging die we binnen 48u zouden krijgen. Na een week hadden we nog steeds niets ontvangen. Proberen te bellen naar Belvilla België: nummer onbestaande! Dan maar naar Nederland gebeld, daar wist men te vertellen dat belgisch nummer al weken niet bereikbaar is?! Men kon wel onze reservering raadplegen: er was iets mis gelopen. Men ging ons wederom binnen de 48u iets laten weten. Bijna een week later ontvingen we dit bericht:
“Het gekozen vakantiehuis is helaas niet beschikbaar in de gewenste periode. Hierdoor kunnen wij de boeking niet definitief bevestigen” Zonder meer”¦
Ondertussen blijven ze ons maar bestoken met “Belvilla-geld” (250€) om een nieuwe boeking te doen. Maar als we dat dan willen gebruiken, blijkt ons e-mail adres (langswaar alle communicatie is verlopen én waar ze hun “Belvilla-geld” aan koppelen) niet gekend te zijn?! WAT EEN FIRMA?! Boek ergens anders!!!

Geplaatst op: 09-12-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Ilse

3 / 10
1/5 2/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Oplichters van de bovenste plank!

Zolang je gewoon een boeking doet en je gaat op vakantie is er geen probleem. Maar van zodra er iets aan de hand is en je zou een wijziging willen doorvoeren dan lukt dat absoluut niet. Je krijgt zeer moeilijk iemand van de klantendienst aan de telefoon. Indien het toch lukt kunnen ze je niet helpen. Mails blijven onbeantwoord. Belvilla heeft totaal geen gevoel met "vakantie"

Geplaatst op: 04-12-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Bart

3 / 10
2/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Waarborg werd niet terug gestort door huiseigenaar , binnen de voorziene termijn van 14dagen

Na een familie WE in Nov 5-7 , waarbij wij aan de huiseigenaar een waarborg hebben gegeven van 500 € , is deze waarborg nog steeds niet terug gestort . Ik heb gepoogd om via de website van Belvilla dit te melden , doch dit lukt mij niet .
16 VL BK DP

Geplaatst op: 29-11-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Danny V.

5 / 10
4/5 1/5 3/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Schandalig slechte klantenservice.

De klantenservice reageert NIET en Belvilla komt zijn engagementen NIET na.

Geplaatst op: 02-01-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Eric O.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Oneerlijk, onbetrouwbaar bedrijf

Door corona kon onze reis niet doorgaan, Belvilla beloofde een voucher voor het volledige bedrag (+€50 zelfs), dit is NIET in orde gekomen. Ze reageren NIET op mails en zijn telefonisch onbereikbaar.

Geplaatst op: 19-12-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Wim O.

5 / 10
4/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Belvilla


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

TUI logo
TUI
79 beoordelingen
5,9
Tendi logo
Tendi
2 beoordelingen
9
Vakantiepark Dierenbos logo
Vakantiepark Dierenbos
4 beoordelingen
6,3

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Belvilla een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 70 beoordelingen geplaatst over Belvilla. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5,2 gekregen, waarbij 34% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Belvilla actief?

Belvilla is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) vakantiehuizen en vakantieparken.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Belvilla reviews? Dan kunt u naar de website van Belvilla gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie