Belvilla logo

Belvilla reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Belvilla reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Belvilla logo
Website
belvilla.be
Categorie
Vakantie & reizen
Bezoek de website

Belvilla reviews

Waarom ga je op vakantie? Juist! Je wilt uitrusten, genieten van een prachtige omgeving en van alle gemakken voorzien zijn. Je wilt geen stress of gedoe en je wilt gewoon heerlijk kunnen wegdromen terwijl alles kan en niets moet. In een vakantiehuis kom je dan ook echt tot rust en ontsnap je even aan al die dagelijkse verplichtingen. Wanneer je de website van Belvilla bezoekt, zie je al direct uit welke prachtige omgevingen en accommodaties je kunt kiezen. Het is dan ook verleidelijk om al direct jouw vakantiehuisje te boeken, maar neem even pas op de plaats. Het is goed om eerst te controleren hoe de ervaringen en recensies van andere vakantiegangers zijn. Die evenals jij van plan bent een vakantiehuis bij Belvilla te boeken. Maakt Belvilla de beloftes waar? Beloven ze wat zij doen en is het wel eenvoudig genoeg om een vakantie te boeken? Het zijn allemaal vragen waar jij een antwoord op wilt wij helpen jou hierbij. Op deze pagina vind je alle beoordelingen en ervaringen van vakantiegangers en ontvang je meer informatie over Belvilla. Ben jij al geweest? Help andere vakantiegangers dan door jouw review te schrijven.

Belvilla ervaringen

Belvilla is beoordeeld en geverifieerd door ons team van experts. Belvilla is op 22 juni 2018 opgericht en gevestigd in Zürich, Zwitserland. Belvilla is van origine een Nederlands bedrijf dat tegenwoordig onderdeel is van OYO Homes & Hotels. Dat een hotelketen in India is. Belvilla is actief in de toerisme sector en specialiseert zich voornamelijk in de verhuur van vakantiewoningen. Die veelal in het bezit zijn van particulieren die hun huis te huur beschikbaar stellen als zij voor een bepaalde tijd er geen gebruik van maken.

Belvilla is een betrouwbaar bedrijf om zaken mee te doen. Zij hebben een beveiligde website dat voorzien is van een SSL/TLS-certificaat. Te herkennen aan het groene slotje dat in de balk van de webbrowser voor het webadres staat. Dat houdt in dat jouw gegevens beveiligd worden en dat je ook veilig kunt afrekenen. Een andere graadmeter voor de betrouwbaarheid van Belvilla heeft betrekking op de betalingsmethoden. Op de website van Belvilla kan je met alle grote en welbekende betalingsmethoden betalen. 

Belvilla heeft een sterke reputatie in de toerisme en staat voor kwaliteit en service. De reviews zijn dan ook overwegend positief. Wil jij andere vakantiegangers helpen? Schijf dan jouw recensie over Belvilla op Ervaringensite.nl. 

Over Belvilla

Belvilla heeft meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van het verhuren van vakantiehuizen. Inmiddels verhuren zij al meer dan 40.000 vakantiehuizen in maar liefst 20 landen. Daarmee zijn ze dan ook uitgegroeid tot de marktleider binnen Europa. Ieder jaar weer verblijven er meer dan 660.000 mensen in een vakantiewoning, die verhuurd werd door Belvilla. De reizigers komen niet alleen uit Nederland, maar ook uit België, Duitsland, Frankrijk, Italië, Spanje en de UK. Belvilla staat voor service en kwaliteit. Dat inhoudt dat alle vakantiehuizen worden gecontroleerd alvorens deze worden aangeboden. Zij hebben een passende Belvilla voor iedere vakantieganger en door de hoge service levels is de klanttevredenheid heel hoog. Daarnaast is de servicedienst tijdens jouw vakantie 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar.

Belvilla locaties

Belvilla is actief in maar liefst 20 landen. Daaronder Nederland, Oostenrijk, België, Duitsland, Frankrijk, Italië, Spanje, Portugal en Griekenland. Door het gigantische aanbod zijn zij op dit moment de marktleider binnen Europa en er is voor iedereen een geschikte Belvilla beschikbaar. Of je nu lekker wilt vertoeven aan de Costa del Sol in Spanje of de Griekse cultuur wilt opsnuiven op het eiland Rhodos. Verblijf in een mooi vakantiehuis, luxueuze villa of een boerderij en geniet van alle rust en de prachtige omgevingen waar deze accomodaties staan.

Belvilla Nederland

In Nederland kun je kiezen uit meer dan 2700 vakantiehuizen. Verspreidt over de twaalf provincies. Zo kun je heerlijk vertoeven aan de Nederlandse kust op welbekende locaties, zoals Scheveningen en Zandvoort of boek een vakantiehuis op de Veluwe en geniet van de prachtige natuur die Nederland rijk is. Ook is er een groot aanbod in appartementen die vaak op zeer gunstige winkellocaties of natuurgebieden zijn gelegen. 

Betalingsmogelijkheden

Op de website van Belvilla kun je de rekening op verschillende manieren voldoen. De beveiligde website beschikt over de grootste en welbekende betalingsmethoden, zoals iDeal, creditcard, PayPal en Reiscadeau. Voor Belgische bezoekers is daar Mister Cash aan toegevoegd. Uiteraard is het ook mogelijk om op factuur te betalen en de rekening te voldoen middels een bankoverschrijving.

Gebruiksvriendelijkheid website Belvilla

De website van Belvilla is zeer overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Op de homepage kun je direct zoeken naar de perfecte accommodatie en aangeven met hoeveel personen je op vakantie gaat en of je jouw huisdier meeneemt. Op basis van jouw invoer wordt een selectie gemaakt van beschikbare vakantiewoningen. 

Je kunt ook kiezen om het aanbod in een bepaald land te zien. Op deze pagina is een uitgebreid filter aanwezig waarmee je jouw wensen of harde eisen kenbaar kan maken. Zoals het meenemen van huisdieren, de aanwezigheid van een privé zwembad en naar welk type vakantiehuis je op zoek bent. Je kunt ook direct filteren op populaire regio’s en een prijsrange.

Andere filters hebben betrekking op speciale wensen/eisen, zoals of de locatie geschikt is voor mindervaliden, leuk is voor kinderen en of er zaken, zoals een sauna of Turks bad aanwezig zijn. Uiteraard kan je ook simpel filteren op het minimaal aantal slaapkamers en badkamers als je daar een bepaalde voorkeur in hebt.

Is Belvilla betrouwbaar?

Belvilla is een betrouwbaar bedrijf om zaken mee te doen. Service en kwaliteit staan bij hun hoog in het vaandel en zij treffen alle nodige voorzorgsmaatregelen om jouw privacy te beschermen. Ook het aanwezige SSL/TSL-certificaat toont aan dat je veilig kunt betalen. Het privacyreglement voldoet aan de Europese norm en wetgeving terwijl het bedrijf ook aangesloten is bij Thuiswinkel.nl

De kracht van Belvilla is dat de vakantiehuizen, die te huur staan persoonlijk worden beoordeeld. Belvilla werkt samen met specialisten in de verschillende regio’s om de aangeboden huizen deskundig te beoordelen. Zo hoef je niet bang te zijn voor misleidende foto’s en beloftes, die in werkelijkheid zwaar tegenvallen. Dat voorkomt niet alleen teleurstellingen, maar het zorgt er ook voor dat de klanttevredenheid bij Belvilla hoog is.

Contact opnemen met Belvilla

Belvilla investeert veel tijd en geld in een goed hulpcentrum dat je op de website kunt raadplegen. Hier vind je ook veelgestelde vragen over Belvilla. Zowel voor als tijdens en na jouw vakantie. Daarnaast kun je per e-mail contact met hun opnemen hoewel, de reactietijd meer dan 8 dagen is. Helaas is er geen duidelijk telefoonnummer dat je kunt contacten om je vragen persoonlijk te stellen. Echter krijg je tijdens jouw vakantie wel de beschikking over een speciale noodlijn, die 24 uur en 7 dagen per week bereikbaar is. Mocht er onverhoeds iets niet goed gaan tijdens jouw verblijf.

Bijzonderheden Belvilla

Belvilla organiseert leuke aanbiedingen tijdens bijzondere periodes waar jij als vakantieganger van kunt profiteren en op de homepage van Belvilla wordt je al direct geïnformeerd over welke aanbieden actief zijn. Daarnaast hebben zij incentives voor vakantiegangers die vrienden en familie aansporen tot het boeken van een vakantie via Belvilla. Daarnaast kan je als huiseigenaar ook jouw eigen woning ter beschikking stellen en geld verdienen als je voor een bepaalde periode jouw onderdak niet gebruikt.

Daarnaast staan gezondheid en veiligheid bij Belvilla hoog in het vaandel. Wanneer er regels met betrekking tot bijvoorbeeld de COVID-19 pandemie worden aangepast, is Belvilla één van de eersten die haar klanten over de nieuwe regels informeert. Zo kan het zijn dat je bijvoorbeeld bepaalde locaties, die je hebt geboekt niet kunt bezoeken wegens een reisverbod. Belvilla zoekt naar een oplossing op maat of stelt een voucher ter beschikking, die je later kunt gebruiken om alsnog een Belvilla te huren.

Klantenservice en klachten

Een vakantiehuis huren via Belvilla is kinderlijk eenvoudig en binnen een mum van tijd heb jij jouw droomhuis gevonden. Op de website kun je niet alleen snel zoeken, maar ook filteren op zaken die belangrijk voor jou zijn. Als je er niet uitkomt staat het uitgebreide hulpcentrum en de klantenservice van Belvilla tot je beschikking.

Klachten kun je doorgeven via de website van Belvilla en tijdens de vakantie krijg je de beschikking over een noodlijn, die 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar is. Voor dringende zaken en klachten, die niet tot na de vakantie kunnen wachten. 

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij ook op vakantie geweest met Belvilla? Niet alleen wij, maar ook de bezoekers van Ervaringensite.nl zijn benieuwd naar jouw ervaring met dit bedrijf. Door jouw duidelijke en eerlijke recensie kunnen wij het verhaal over Belvilla compleet maken. Terwijl de bezoekers kunnen op basis van jouw beoordeling een goed besluit nemen of zij op vakantie gaan naar een vakantiehuisje van Belvilla. Omschrijf dan ook zo gedetailleerd mogelijk hoe jouw ervaring was, wat er goed ging en wat er eventueel beter kan. Wij willen je alvast bedanken voor jouw review!

Reviews over Belvilla

Gerelateerde bedrijven

TUI logo
TUI
51 beoordelingen
6,1
Tendi logo
Tendi
2 beoordelingen
9
Vakantiepark Dierenbos logo
Vakantiepark Dierenbos
3 beoordelingen
7
5,9
41% zou hier weer kopen
53 beoordelingen
Ervaringen met Belvilla

Belvilla is geverifieerd door ons expert team. De webshop Belvilla bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Belvilla lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Belvilla. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van belvilla.be is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van belvilla.be te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Geld terug? vergeet het maar!

Na een annulering zou ik geld terug krijgen.
Nu twee maanden later heb ik nog steeds niets ontvangen. Telefonische afspraken (na 45 minuten wachttijd) worden niet nagekomen.
Op een e-mail, die Belvilla zelf in een mail zet, krijg je de reactie dat deze mails als niet verzonden worden beschouwd.
Wij hadden goede ervaringen in het verleden, maar nu is het een puinhoop.

Geplaatst op: 18-01-2022
Laatst bewerkt op: 18-01-2022
Geschreven door: Jan B.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Nooit hier boeken!

We hebben een vakantiehuisje geboekt en een aanbetaling gedaan. De e-mails voor de vervolgbetaling kwamen in de spam terecht omdat ze een exotisch e-mail adres hiervoor gebruiken. De herinneringen heb ik hierdoor gemist. Totdat de annulerings-email kwam. Deze kwam wel met een gewoon email-adres. Hierin stond dat het huisje nog beschikbaar was en dat ik telefonisch contact op moest nemen indien ik het huisje nog wilde hebben. Telefonisch is Belvilla al een week onbereikbaar (voicemailbandje). Via de chatfunctie krijg ik te horen dat ik kan fluiten naar mijn aanbetaling en op de site is het huisje niet meer beschikbaar. Op email wordt niet gereageerd. Wat een schofterig slechte klantenservice is dit!!!!

Geplaatst op: 10-01-2022
Laatst bewerkt op: 10-01-2022
Geschreven door: Michael N.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Waardelose en niet nakomend bedrijf boek geen vakantie hier!!

Voor de 2x de vakantie moeten verplaatsen ivm corona. Jammer maar helaas. Belvilla heeft ons in de kou laten staan. Het annuleren kosten ons €1000. Dit omdat de eigenaar vh huis vond dat wij gewoon konden komen. Tuurlijk. 10 dagen in quarantaine. We zouden 8 dagen blijven dus waar moesten we de laatste dagen verblijven. Daarbij was het een ski vakantie.
Belvilla heeft niets voor ons gedaan. Ik ga hier niet mee akkoord en ga hier een zaak van maken belachelijk om je klanten zo in de kou te laten staan!!!!!

Geplaatst op: 10-01-2022
Laatst bewerkt op: 10-01-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Oplichters zijn het

Net voor de corona crisis hadden we een huisje geboekt in de Panne. Maar helaas we mochten er van de Belgische overheid er niet in. Belvilla deed als of er niets aan de hand. Ze waren totaal niet te bereiken met als gevolg dat we onze inleg 500 Euro kwijt waren.
Dus pas op als je met Belvilla in zee gaat

Geplaatst op: 08-01-2022
Laatst bewerkt op: 08-01-2022
Geschreven door: Theo H.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Super!

Bij Belvilla een mooie villa geboekt in Frankrijk. We wilden weer eens wat anders dan een camping maar een mooi huisje met eigen zwembad. Dat hadden we hier en de omgeving was ook erg mooi, geen andere mensen in de buurt en ook geen strand. Ik vond dat een voordeel voor de rust, maar mijn man had eigenlijk meer drukte gewild. Dus het is maar net wat je wil. Verder was alles uitstekend geregeld. We hadden er ook een auto bij gehuurd, ook wel nodig, want we zaten dus best ver van het centrum af. Het is wel iets duurder dan we gewend waren maar ook wel veel mooier en exclusiever. 

Geplaatst op: 01-07-2021
Laatst bewerkt op: 09-07-2021
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Niets op aan te merken

Enorme keuze, kwaliteit is altijd goed. Maar de huisjes zijn vaak wel aan de prijs. Maar voor kwaliteit moet je ook willen betalen. Zeker als je na een jaar lekker tot rust wil komen.

Geplaatst op: 15-07-2015
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Josianne

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Mooie villas in heel Europa

Het aanbod van Belvilla is enorm en we hebben al meerdere landen bezocht met de familie en verblijven als sinds 1998 in huisjes van Belvilla. Altijd top keuze en de prijs...ja het is niet altijd even goedkoop maar kwaliteit krijg je altijd.

Daarom nooit een andere aanbieder geprobeerd..en waarom zou ik ook.

Geplaatst op: 24-01-2015
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Fam V.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Mooi vakantie huis

We hadden echt een super mooi vakantie huis waar we zaten. De inrichting was ook erg mooi. Het was ook goed te bereiken vanaf het vliegveld en je kunt er ook veel mooie natuur zien.

Geplaatst op: 01-08-2021
Laatst bewerkt op: 25-10-2021
Geschreven door: Wessel H.

9 / 10
5/5 4/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Prima partij

Goede partij om een villa te huren. Website heeft een goede interface waardoor je gemakkelijk het process doorloopt. Volgende keer weer deze betrouwbare aanbieder!

Geplaatst op: 25-06-2021
Laatst bewerkt op: 09-07-2021
Geschreven door: Karlijn B.

9 / 10
5/5 3/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Al meerdere keren geboekt

We hebben al meerdere keren bij Belvilla geboekt en elke keer verloopt het hartstikke soepel. Ik ben altijd tevreden over hoe georganiseerd ze te werk gaan. Alles gaat altijd probleemloos en het online reserveren is super snel geregeld. Ook voor last minute reizen!

Geplaatst op: 28-04-2021
Laatst bewerkt op: 23-06-2021
Geschreven door: Pieter S.

9 / 10
5/5 5/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Duidelijke communicatie

Afgelopen jaar was er een klein misverstand bij het boeken maar dit is super snel opgelost. Ze hebben een duidelijke communicatie en reageren ook altijd erg snel. Ze geven ook altijd veel informatie over het huis en het boeken gaat altijd heel gemakkelijk en vlot.

Geplaatst op: 06-04-2021
Laatst bewerkt op: 23-06-2021
Geschreven door: Jesse B.

9 / 10
5/5 3/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Alles wat je nodig hebt

De locatie was goed. De kamers waren mooi, je hebt alles wat je nodig hebt in dit huis; van een keuken tot een sauna en zelfs alle soorten entertainment zoals een pooltafel en een tv. Ik zou dit huis zeker aanbevelen aan elke groep.

Geplaatst op: 11-10-2021
Laatst bewerkt op: 25-10-2021
Geschreven door: Lars B.

8 / 10
4/5 3/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Rustige locatie

Een mooie rustige plek. We zijn hier voor de 4e keer geweest en elke keer hebben we genoten van de omgeving met veel privacy in een heerlijk huis.

Geplaatst op: 12-09-2021
Laatst bewerkt op: 25-10-2021
Geschreven door: Megan K.

8 / 10
3/5 5/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Overzichtelijke site

De site is super overzichtelijk en duidelijk. De verwerking gaat ook heel snel en alles wordt snel voor je geregeld. Er zijn veel mogenlijkheden in de betalings methodes en je krijgt meteen bericht als alles gepland en geregeld is.

Geplaatst op: 17-06-2021
Laatst bewerkt op: 23-06-2021
Geschreven door: Jarno V.

8 / 10
5/5 3/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Heel eenvoudig

Het boeken van een huisje is heel gemakkelijk. Alles was super duidelijk beschreven en het was heel duidelijk. Ook tijdens het verblijf was het ook allemaal goed geregeld.

Geplaatst op: 25-04-2021
Laatst bewerkt op: 23-06-2021
Geschreven door: Gerrit D.

8 / 10
4/5 3/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
BEDANKT

BEDANKT VOOR HET NETJES OPLOSSEN VAN MIJN PROBLEEM BELVILLA. DE VOLGENDE KEER BOEK IK ZEKER WEER VIA JULLIE! THANKS

Geplaatst op: 08-04-2021
Laatst bewerkt op: 09-07-2021
Geschreven door: Jessica G.

8 / 10
5/5 3/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Perfect!

Moeiteloos boeken & betalen via Belvilla. Huis was perfect voor onze groep, zeer schoon, goed uitgeruste keuken en barbecue, prachtige tuin en perfect uitzicht. De dame die verantwoordelijk is voor de sleutel is bereikbaar en behulpzaam.

Geplaatst op: 29-08-2021
Laatst bewerkt op: 25-10-2021
Geschreven door: Iris V.

7 / 10
4/5 4/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Top plek om te verblijven

Zeer mooie plek om te verblijven! Ook onze kinderen vonden het geweldig. Schoon, veel ruimte, gezellig, alles wat we wilden. Zeer goede communicatie en hulp indien nodig. Bedankt!

Geplaatst op: 10-08-2021
Laatst bewerkt op: 25-10-2021
Geschreven door: Tess S.

7 / 10
3/5 3/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Super

Heerlijke vakantie gehad in een huisje van Belvilla in Spanje. Luxe ingericht.

Geplaatst op: 14-03-2021
Laatst bewerkt op: 09-07-2021
Geschreven door: Jim W.

7 / 10
4/5 3/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Directe actie vereist!

Directe actie vereist!
De ligging en omgeving van dit vakantiehuis zijn prachtig. Onze ontvangst was goed en in het huis zijn er veel faciliteiten om het de gasten naar de zin te maken. Kortom: alle ingrediënten voor een leuk familieweekend!
Tijdens onze aankomst roken wij wel de chloorlucht op de begane grond en bij het zwembad in het souterrain, maar er werd nog volop schoongemaakt en er stond een grote schuifpui open in de woonkamer.
Al snel was duidelijk waarom deze bij onze aankomst openstond. Op de begane grond (keuken en huiskamer) is de chloorlucht duidelijk aanwezig. Na het gebruik van de jetstream in het zwembad verergerde de situatie en niet alleen de chloorlucht.
De gezinsleden die gebruik hebben gemaakt van het zwembad direct na aankomst kregen dezelfde avond al klachten. Deze klachten bestonden onder andere uit: rode branderige ogen, hoesten en jeuk over het hele lichaam. Twee gezinsleden die het langst gebruik hebben gemaakt van het zwembad met jetstream zijn ’s nachts nog zieker geworden. De klachten die erbij kwamen bestonden uit: benauwd, kortademig, nog meer hoesten, zere dikke keel, veel slijmvorming en hoofdpijn.
Uiteraard heeft niemand meer gebruik gemaakt van het zwembad! We hebben een watermonster meegenomen uit het zwembad en hieruit blijkt dat de ph- en chloorwaarden van het water zeer laag zijn wat duidt op zeer vervuild zwembadwater!! Een bezoek aan de huisarts in verband met deze luchtwegklachten heeft dit bevestigd. Zeer geïrriteerde ogen, keel, slijmvliezen en luchtwegen!
Onze gezondheid is in gevaar gebracht en dit nemen wij de eigenaar en ook Belvilla zeer kwalijk! Helaas hebben wij na afgelopen weekend pas eerdere vergelijkbare ervaringen teruggelezen in de recencies. De eigenaar van het huis moet dit zeer serieus nemen! Dit mag andere gasten niet nogmaals overkomen (zeker niet met kleine kinderen!!) en Belvilla zal hierop moeten toezien!
Wij hebben zelf gezorgd voor een leuk familieweekend, maar daar heeft deze ervaring niet aan bijgedragen!

Geplaatst op: 07-12-2021
Laatst bewerkt op: 07-12-2021
Geschreven door: Michelle

6 / 10
4/5 1/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Nooit geld terug gehad.

Overigens een prima weekend gehad in Andijk, mooi en ruim huis. Maar eerst boekten zijn twee babies, het veranderen in 17 min jarigen koste geld. Later vlak voor ons vertrek vroegen ze het definitieve aantal mensen. Toen ik aangaf dat dit twee man minder was ontving ik een mail waarin zij dat bevestigden en zij schreven dat zij 39€ terug zouden storten. Nooit ontvangen!

Geplaatst op: 17-11-2021
Laatst bewerkt op: 17-11-2021
Geschreven door: Anoniem

6 / 10
4/5 1/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Nee
Dramatische service

Krijg je een paar dagen voordat je het huisje in kan een belletje met een smoes dat het is overboekt.
Geld in 1x terugstorten ho maar. Klantenservice 1 en al drama! Mensen die hier zouden willen boeken, wil ik erop wijzen om dat niet te doen. Ze nemen je geld en nu moet jij achter je eigen held aanzitten!!
BOEK HIER NIET

Geplaatst op: 30-09-2021
Laatst bewerkt op: 30-09-2021
Geschreven door: Anoniem

6 / 10
1/5 1/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Ondanks all risk annuleringsverzekering en doctors attest word het bedrag niet volledig vergoed

Voor de 50e huwelijksdag van mijn ouders hebben wij hier een weekendje weg geboekt. Omdat mijn moeder in slechte gezondheid verkeerd wilden wij nog een keer met de hele familie weg. Daarom hadden wij ook een all risk verzekering afgesloten. Helaas moesten wij dit weekend af zeggen omdat mijn moeder enorm achteruit ging afgelopen week dus geprobeerd online te annuleren maar dat lukte niet wel werd er vrijwel direct gereageerd op mijn mail. Van meer dan 700€ word ondanks alles toch nog 138€ niet geretourneerd ondanks het aanbod om een attest voor te leggen. Een bevestiging van annulering laat op zich wachten en komt pas na navraag. Heel jammer dit!

Geplaatst op: 13-09-2021
Laatst bewerkt op: 13-09-2021
Geschreven door: Birgit R.

6 / 10
5/5 2/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Weinig service gekregen bij late annulatie door Belvilla zelf

14 dagen voor vertrek belde Belvilla om ons vakantiehuis te annuleren. Weinig uitleg erbij "dat er een mankement was". "of dit plots was of al even?" "Ja, al even, maar door corona te druk en jullie niet kunnen verwittigen" ?!
Ook geen tegenvoorstel bij die telefoon. Wel bereidheid om iets te zoeken, maar ja... dat had men al kunnen doen. De criteria waren vanzelfsprekend gelijklopend aan de boeking of men kon een voorstel doen. Natuurlijk vond men niets meer... 14 dagen op voorhand. We moesten dus zelf op zoek en vonden iets via andere boekingspartner.
Het verhaal stopt nog niet: nu blijkt dat we pas in september ons bedrag terugkrijgen! Terwijl eind juni de boeking geannuleerd werd en we dus al 2de vakantieverblijf moesten betalen. Dit erbij getuigt van weinig klantvriendelijke service voor ons. Heel jammer.

Geplaatst op: 15-08-2021
Laatst bewerkt op: 15-08-2021
Geschreven door: Leen D.

6 / 10
5/5 1/5 5/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Klantenservice WAARDELOOS!!

De informatie die Belvilla ons had gegeven over de inchecktijden klopte totaal niet. We konden tussen 16:00 en 18:00 inchecken volgens deze informatie. De receptie van ons appartement was echter open van 14:00 tot 17:00. Ook klopte het adres waar we sleutel op moesten halen niet. Wij stonden hierdoor op de verkeerde plek om 17:45 en er was helemaal niemand of niets te bekennen. Wij dachten dat we genept waren en probeerden Belvilla te bereiken. Dit is dus echt NIET mogelijk. Ik heb 3 telefoonnummers gebeld. Je kunt ze sowieso alleen bereiken als je klant bent en je telefoonnummer geregistreerd staat... ik heb het SOS nummer gebeld en kreeg niemand te pakken. Ik heb ingesproken zsm teruggebeld te willen worden. Ik ben dus NOOIT teruggebeld. De service is dus echt super slecht! Als ik echt genept was (want uiteindelijk vonden we gelukkig zelf het goede adres), had je daar gewoon gestaan met lege handen zonder Belvilla te kunnen bereiken.

Geplaatst op: 10-08-2021
Laatst bewerkt op: 10-08-2021
Geschreven door: Iris U.

6 / 10
4/5 1/5 4/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Zeer slechte ervaring met hun service en oplichterij

Een boeking gedaan. Eerste instantie geannuleerd door ons maar binnen geen uur later ons bedacht om de boeking weer toch door te laten gaan maar dat kon niet meer. Kreeg geen geld terug, geen ander optie, geen uitzondering, geen mederwerking enof service. Alleen een omboeking voor meerwaarde. Zeer slechte kwaliteit deze bellvilla.

Geplaatst op: 20-07-2021
Laatst bewerkt op: 20-07-2021
Geschreven door: Moh M.

6 / 10
5/5 1/5 5/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Slecht

Het boeken gaat goed.
Tot dat er wat is.. slecht te bereiken komt er niet door heen. Krijgt alleen mailtjes met opties.. zeer frusterend.
Volgende keer zeker geen belvilla meer voor ons

Geplaatst op: 24-12-2021
Laatst bewerkt op: 24-12-2021
Geschreven door: Corine D.

5 / 10
4/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Oneerlijk, onbetrouwbaar bedrijf

Door corona kon onze reis niet doorgaan, Belvilla beloofde een voucher voor het volledige bedrag (+€50 zelfs), dit is NIET in orde gekomen. Ze reageren NIET op mails en zijn telefonisch onbereikbaar.

Geplaatst op: 19-12-2021
Laatst bewerkt op: 19-12-2021
Geschreven door: Wim O.

5 / 10
4/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Waarborg werd niet terug gestort door huiseigenaar , binnen de voorziene termijn van 14dagen

Na een familie WE in Nov 5-7 , waarbij wij aan de huiseigenaar een waarborg hebben gegeven van 500 € , is deze waarborg nog steeds niet terug gestort . Ik heb gepoogd om via de website van Belvilla dit te melden , doch dit lukt mij niet .
16 VL BK DP

Geplaatst op: 29-11-2021
Laatst bewerkt op: 29-11-2021
Geschreven door: Danny V.

5 / 10
4/5 1/5 3/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Belachelijk

4 dagen voordat we erheen zouden gaan, worden we gebeld, dat het park te vol is. Onze reservering wordt dus geannuleerd. "Er is nergens in Nederland meer een optie voor dit weekend". Dat betekent dus dat wij zelf op zoek moeten naar een ander huisje. En niet alleen is het kort dag, maar zal onze terugbetaling ook pas na 2 weken kunnen. Dit is in één woord: belachelijk.

Aan de telefoon wordt gezegd dat de betaling met spoed verwerkt gaat worden (binnen 2/3 werkdagen moet het op uw rekening staan). Niks van waar! En wanneer je ze wilt bereiken op donderdag om 15:00 zijn ze gesloten.

Geen goed woordje voor over

Geplaatst op: 30-09-2021
Laatst bewerkt op: 30-09-2021
Geschreven door: Arsenio

5 / 10
5/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Belvilla


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

TUI logo
TUI
51 beoordelingen
6,1
Tendi logo
Tendi
2 beoordelingen
9
Vakantiepark Dierenbos logo
Vakantiepark Dierenbos
3 beoordelingen
7

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Belvilla een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 53 beoordelingen geplaatst over Belvilla. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5,9 gekregen, waarbij 41% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Belvilla actief?

Belvilla is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) vakantiehuizen , vakantieparken en vakantie & reizen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeeft u een positieve indruk gekregen door de Belvilla reviews? Dan kunt u naar de website van Belvilla gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie