Beugels en Meer logo

Beugels en Meer reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Beugels en Meer reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
688
Beugels en Meer logo
Website
beugelsenmeer.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Beugels en Meer

Je hebt een of meerdere muurbeugels nodig? Het is belangrijk dat deze wendbaar zijn? Als je een beugel bestelt, wil je wel dat deze van een goed merk is? Je kunt dan een tijdje zoeken op het web. Wellicht kom je al gauw uit bij de webshop Beugels en Meer. Aan het assortiment mankeert het niet, maar hoe staat het met de betrouwbaarheid van deze winkel? Is het een aanrader om hier te shoppen? Raadpleeg hiervoor beoordelingen van echte klanten. Mensen die hier eerder bestelden, weten of het een goed idee is om bij Beugels en Meer te kopen. Wij verzamelden de recensies van andere consumenten. Je leest ze op deze pagina. Na het bekijken van de reviews kun jij een weloverwogen beslissing nemen om wel of niet bij Beugels en meer te bestellen.

Over Beugels en Meer

Beugels en Meer is een webshop van Braca Webshops. Ze hebben zeer hoge conversies. Ze hebben bijvoorbeeld ook de webshop Kabelsenmeer. Bestel je bij deze online winkel, dan wordt je gegarandeerd dat de bestelling netjes en secuur wordt afgeleverd. Dit bedrijf is er voor particulieren, maar ook voor bedrijven. Ze leveren onder meer aan horecabedrijven, scholen en aannemers. Je vindt bij hen onder andere tv beugels, computer beugels, monitor beugels, beamer beugels en ook kabelmanagement. Er zijn bij deze shop meer dan 30.000 producten op voorraad.

Waarom kiezen voor Beugels en Meer

Beugels en Meer heeft een grote online voorraad, zodat je bestelling snel bezorgd kan worden. Is het aankoopbedrag 50 euro of hoger, dan betaal je geen portokosten. Heb je een of meerdere beugels nodig, dan kun je handig zoeken op de website. Welke apparatuur je ook wilt ophangen, bevestigen of wegwerken, er is zeker een beugel die past. Kijk je bijvoorbeeld bij tv beugels, dan zie je allerlei opties. Je geeft dan aan hoeveel inch je nodig hebt of je wilt ophangen aan de muur of aan het plafond en zo nog meer mogelijkheden. Door slim te filteren vind je heel snel wat je nodig hebt. Ben jij helemaal fan van een bepaald merk, dan is het ook mogelijk om daar direct op te selecteren. Verder heb je nog het onderdeel op is op. Hier vind je het voorraad overschot. Met een beetje geluk zit hier nog een beugel tussen die jij net nodig hebt. Je begrijpt dat er dan een fikse korting gerekend wordt.

Is Beugels en Meer betrouwbaar?

Beugels en Meer is absoluut een betrouwbare webshop. Er is overigens ook een fysiek adres waar je eventueel langs kunt gaan. Dit verhoogt het vertrouwen bij veel consumenten. Beugels en Meer is overigens niet hun enige shop. Je ziet ook dat al heel veel mensen bij deze winkel hebben besteld. Bekijk je de beoordelingen dan hoef je niet te twijfelen aan de betrouwbaarheid. In reviews lees je dat mensen blij zijn met het uitgebreide assortiment. Over de kwaliteit van de producten lees je eigenlijk geen negatieve beoordelingen. Verder profiteer je tijdens het kopen bij deze winkel van de kopersbescherming.

Klantenservice en klachten

Op de site is gemakkelijk een telefoonnummer te vinden. Heb je dus een vraag, een tip of een klacht, dan kun je even bellen. Daarnaast is het mogelijk om een mail te sturen naar de klantenservice. Beugels en Meer doet er alles aan om klachten te voorkomen. Is er bij jou toch iets misgegaan en wil je een klacht indienen, dan kan dat via de mail. Binnen 48 uur ontvang je dan een inhoudelijke reactie.

Wil jij ook beoordelen?

Kocht jij in het verleden een keer een of meerdere beugels bij dit bedrijf? Hoe vond je het proces van bestellen? Het assortiment is vrij uitgebreid. Kon je toch wel snel vinden wat je nodig had? Heb je wellicht advies of hulp gevraagd bij een medewerker? hoe vond je dat gaan? Kortom, wat zijn jouw ervaringen met deze shop? Daar zijn andere mensen heel benieuwd naar. Door jouw recensie krijgen ze namelijk een beter beeld van Beugels en Meer. Laat daarom je review achter en help op die manier andere consumenten.

Reviews over Beugels en Meer
Gerelateerde bedrijven
Manutan logo
Manutan
1 beoordeling
9
Geekbuying logo
Geekbuying
1 beoordeling
9,5
Razer logo
Razer
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen
8,7
50% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
De boutjes voor je Samsung moet je maar bij de bouwmarkt halen.

Dure ophang beugel besteld. Zitten er geen bevestigingsbouten voor een Samsung tv bij. Gebeld met de winkel op vrijdag middag. Zou worden teruggebeld, maar nada. Nog een keer gebeld maar weer niemand beschikbaar. Hele weekend geen reactie. Maandag weer gebeld: haal maar bij de bouwmarkt paar boutjes.

Geplaatst op: 09-11-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: D Z.

7 / 10
4/5 2/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Nee
Top service

Ik heb hier een 3 beugels besteld voor mijn setup en het ziet er echt top uit. Mijn bureau is nu een stuk legen en het ziet er allemaal super strak uit. Goede webshop voor een goede prijs!

Geplaatst op: 19-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Bart P.

9 / 10
5/5 4/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Beugels en Meer
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Manutan logo
Manutan
1 beoordeling
9
Geekbuying logo
Geekbuying
1 beoordeling
9,5
Razer logo
Razer
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Beugels en Meer een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Beugels en Meer. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,7 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Beugels en Meer actief?

Beugels en Meer is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) computer.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Beugels en Meer reviews? Dan kunt u naar de website van Beugels en Meer gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie