Bierfeest-artikelen logo

Bierfeest-artikelen reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Bierfeest-artikelen reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
689
Bierfeest-artikelen logo
Website
bierfeest-artikelen.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Bierfeest-artikelen

Organiseer je een feestje met het thema bier? Of ben je gewoon op zoek naar leuke items die met bier te maken hebben? Dan kan je dat misschien wel terugvinden bij Bierfeest-artikelen. Maar vind je hier wel echt leuke dingen terug? Is de kwaliteit van de producten van Bierfeest-artikelen goed? Hoe zit het met de verzendkosten? Zijn de reviews positief of negatief? Als je op zoek bent naar reviews over Bierfeest-artikelen zit je hier aan het juiste adres. Hier vind je tal van ervaringen terug van echte klanten van Bierfeest-artikelen. Zo weet jij exact wat deze webshop voor jou kan betekenen.

Over Bierfeest-artikelen

Bierfeest-artikelen is een webshop waar je terecht kunt voor een groot assortiment aan biergerelateerde artikelen. De website zelf is een onderdeel van het bekende shoppingconcern Shoppartners. Shoppartners is een onderneming die al sinds 1999 actief is in de online verkoop en zich heeft gespecialiseerd in feestartikelen en aanverwanten. Vandaag de dag heeft het bedrijf meer dan honderd webshops in portefeuille en verkopen ze meer dan 50 000 producten. Bekende websites als Fun & Feest, Bellatio, Knuffelmax en ga zo maar door zijn stuk voor stuk zusterwebsites van Bierfeest-artikelen. Vind je dan ook een bepaald product niet terug in het aanbod van Bierfeest-artikelen? Dan kan je altijd even de klantenservice contacteren. Wie weet is er wel iets mogelijk voor jouw aanvraag. Dankzij het grote netwerk van Shoppartners kan Bierfeest-artikelen bovendien elk artikel op voorraad razendsnel leveren!

Waarom kiezen voor Bierfeest-artikelen?

Bij Bierfeest-artikelen vind je dus in de eerste plaats een enorm assortiment aan producten in het thema bier en aanverwanten. De webshop is dan ook onderverdeeld in onder andere de volgende categorieën: bierfeest kleding, accessoires, dames, heren, kinderen, oktoberfest, bierpullen, decoraties, wegwerp servies en ga zo maar door. Ben je naar een speficiek product op zoek? Dan kan je altijd de zoekbalk op de website gebruiken en een trefwoord naar keuze invullen. Heb je een keuze kunnen maken? Dan ontvang je bij bestellingen voor 15 uur jouw aankoop reeds de volgende dag. In Nederland betaal je 4,99 euro verzendkosten en in België 5,99 euro verzendkosten. Bij Bierfeest-artikelen geniet je van gratis verzending vanaf 199 euro. Ook handig om te weten is dat twijfel bij Bierfeest-artikelen gerust mag. Je hebt tot dertig dagen de tijd na ontvangst van jouw pakketje om het retour te sturen. En dat zonder opgave van reden!

Is Bierfeest-artikelen betrouwbaar?

Betrouwbaarheid is bij online shopping een zeer belangrijk goed. En bij Bierfeest-artikelen kan je absoluut vertrouwen in de webwinkel hebben. Bierfeest-artikelen is immers zoals gezegd een onderdeel van het internationale concern Shoppartners. Dat betekent ook dat de website een geschiedenis van meer dan twintig jaar aan betrouwbare service en een goede reputatie met zich meedraagt. Daarenboven beschikt Bierfeest-artikelen over een eigen klantenservice als je zit met vragen of met problemen. Op de website vind je tevens alle nodige contact- en bedrijfsgegevens terug en kan je veilig betalen in jouw eigen vertrouwde bankomgeving. De verbinding met de website zelf is beveiligd op basis van het SSL-protocol en Bierfeest-artikelen is ten slotte ook aangesloten bij het online keurmerk Thuiswinkel Waarborg.

Klantenservice en klachten

Heb je een vraag over een bepaald product of over een bepaalde werkwijze? Dan is de eerste stap altijd om even de sectie veelgestelde vragen van Bierfeest-artikelen door te nemen. Vind je hier niet terug waar je naar op zoek bent? Dan kan je bij vragen en/of problemen terecht bij de klantenservice. Je kunt de klantenservice contacteren per mail en ook telefonisch tijdens de kantooruren. De klantenservice van Bierfeest-artikelen reageert in de regel binnen de werkdag op vragen. Is er iets mis gelopen en heb je een klacht voor Bierfeest-artikelen? Dan kan je deze per mail opsturen of contact opnemen met de dienst bemiddeling van Thuiswinkel Waarborg. Bij klachten ontvang je altijd een ontvangstbevestiging van Bierfeest-artikelen en binnen de veertien dagen een inhoudelijk antwoord.

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij een vaste klant bij Bierfeest-artikelen? Of heb je er ooit eens iets gekocht en was dat geen succes? Hoe dan ook zijn wij op zoek naar jouw ervaring met en jouw verhaal over Bierfeest-artikelen. Hoe zou jij de kwaliteit van hun producten beoordelen? Heb je enig contact gehad met de klantenservice en was dat een goede ervaring? Zou je opnieuw kopen bij Bierfeest-artikelen of net niet? Schrijf op deze pagina jouw review over Bierfeest-artikelen en help toekomstige bezoekers de juiste keuze maken.

Reviews over Bierfeest-artikelen
Gerelateerde bedrijven
Verkleedkledingwinkel.nl logo
Verkleedkledingwinkel.nl
0 beoordelingen
10
Funenfeestwinkel.nl logo
Funenfeestwinkel.nl
1 beoordeling
9,5
Feestpruikenwinkel.nl logo
Feestpruikenwinkel.nl
1 beoordeling
9,5
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Fijne webshop

Ik heb hier alle spullen die ik nodig had gemakkelijk kunnen bestellen en het betaal process ging ook erg gemakkelijk. De producten werden snel geleverd en alles was snel binnen!

Geplaatst op: 21-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Yassine S.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Bierfeest-artikelen
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Verkleedkledingwinkel.nl logo
Verkleedkledingwinkel.nl
0 beoordelingen
10
Funenfeestwinkel.nl logo
Funenfeestwinkel.nl
1 beoordeling
9,5
Feestpruikenwinkel.nl logo
Feestpruikenwinkel.nl
1 beoordeling
9,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Bierfeest-artikelen een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Bierfeest-artikelen. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Bierfeest-artikelen actief?

Bierfeest-artikelen is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) feesten, verkleden en carnaval.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Bierfeest-artikelen reviews? Dan kunt u naar de website van Bierfeest-artikelen gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie