Bontjesvoorhondjes logo

Bontjesvoorhondjes reviews, ervaringen en beoordelingen

Bontjesvoorhondjes reviews, ervaringen en beoordelingen
697
Bontjesvoorhondjes logo
Website
Bontjesvoorhondjes
Categorie
Webshops

Reviews en ervaringen Bontjesvoorhondjes

Als de temperatuur een duikvlucht neemt is het maar normaal dat je een dikke trui begint te dragen. Maar misschien is het ook wel koud voor jouw viervoeter. Als je op zoek bent naar een leuke trui om jouw hond in te verkleden of om hem/haar warm te houden kan je terecht bij Bontjesvoorhondjes. Maar is Bontjesvoorhondjes wel een betrouwbare website? Zijn de ervaringen van hun klanten positief of negatief? Hoe beoordelen mensen Bontjesvoorhondjes? Op deze pagina vind je alle reviews over deze website terug. Zo kan jij een gefundeerde mening vormen over Bontjesvoorhondjes voor je iets koopt!

Over Bontjesvoorhondjes

Bontjesvoorhondjes is een webshop die gespecialiseerd is in de verkoop van hondenkleding en accessoires. De website is overzichtelijk opgebouwd en je kunt er ook de nodige informatie terugvinden voor het correct opmeten van jouw hond. Zo koop je nooit een kledingstuk dat te groot of te klein is voor jouw trouwe viervoeter. Daarnaast geniet je bij Bontjesvoorhondjes van een goede klantenservice die altijd gecontacteerd kan worden bij vragen of voor advies. Bontjesvoorhondjes steunt op een ruim assortiment, correcte informatie en snelle verzending. Blijf je graag op de hoogte van acties en aanbiedingen van Bontjesvoorhondjes? Dan kan je de social media kanalen van het bedrijf volgen. Ze beschikken over een Facebookprofiel en een Instagramprofiel.

Waarom kiezen voor Bontjesvoorhondjes?

Bontjesvoorhondjes is een webwinkel die een ruim aanbod aan hondenkleding en accessoires heeft. Je vindt er categorieën als hondenjurken, t-shirts, hondenpyjama’s, hondensweaters, hondenregencapes, strikken, blouses, jassen, poloshirts en ga zo maar door. Ook voor accessoires zoals letters, hondenriemen, draagtassen en manden kan je bij Bontjesvoorhondjes terecht. Heb je een keuze kunnen maken op de website? Dan kan je bij bestellingen voor 14 uur het pakketje in kwestie reeds de volgende dag thuis verwachten. Bovendien geniet je bij Bontjesvoorhondjes van gratis verzending vanag een bestelbedrag van twintig euro. Bij aankopen ontvang je een garantie van twee maanden en gebreken in deze periode geconstateerd worden volledig terugbetaald door Bontjesvoorhondjes. Twijfel je toch over een aankoop? Dan heb je tot veertien dagen na ontvangst de mogelijkheid om jouw pakketje retour te sturen. Betalen kan bij Bontjesvoorhondjes op verschillende manieren. Zo kan je betalen met Bancontact, met de kredietkaart, via iDeal, via PayPal, per overboeking of Tikki. Opties genoeg dus!

Is Bontjesvoorhondjes betrouwbaar?

Bij online shoppen wil je natuurlijk wel even controleren of een website wel betrouwbaar is. Gelukkig zijn er heel wat redenen waarom Bontjesvoorhondjes een betrouwbare website genoemd mag worden. Zo is de verbinding met de webshop een veilige op basis van het SSL-certificaat en kan je dus veilig betalen bij Bontjesvoorhondjes. Op de home page van het bedrijf vind je bovendien heel wat contact- en bedrijfsgegevens. Zo vind je er het nummer van de Kamer van Koophandel en het adres van de hoofdzetel terug. Daarenboven beschikt Bontjesvoorhondjes ook over een eigen klantenservice waar je met vragen en bij problemen terecht kunt. Je kunt dus op je beide oren slapen: Bontjesvoorhonjes is een betrouwbare website.

Klantenservice en klachten

Het is natuurlijk altijd mogelijk dat je met een bepaalde vraag zit over één van de producten of een probleem hebt. In dat geval kan je altijd contact opnemen met de klantenservice van Bontjesvoorhondjes. Dat kan op verschillende manieren. Zo kan je een berichtje sturen per mail, je kunt telefonisch contact opnemen tijdens de kantooruren of een brief sturen naar het adres van de hoofdzetel. Stuur je een mail? Dan ontvang je altijd binnen de 24 uur een antwoord van de klantenservice, ook tijdens het weekend. Is er iets misgelopen met een bestelling en heb je een klacht voor Bontjesvoorhondjes? Dan stuur je deze bij voorkeur per mail of met de post op. Je ontvangt dan een ontvangstbevestiging en ten laatste 14 dagen na jouw klacht een inhoudelijk antwoord of een voorstel tot oplossing.

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij een klant van Bontjesvoorhondjes? Of heb je op een andere manier ervaring met deze webshop of met dit bedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jouw beoordeling van Bontjesvoorhondjes. Schrijf op deze pagina een review over de webwinkel en help andere correct in te schatten wat Bontjesvoorhondjes voor hen kan betekenen. Wat is bijvoorbeeld de kwaliteit van de producten? Is de levertijd even snel als aangegeven? Kan je bij de klantenservice terecht voor vragen of voor advies? Staat die klantenservice je vriendelijk te woord? Zou je opnieuw shoppen bij Bontjesvoorhondjes of net niet?

Reviews over Bontjesvoorhondjes
Gerelateerde bedrijven
Doggi.nl logo
Doggi.nl
2 beoordelingen
9,3
Animigo logo
Animigo
4 beoordelingen
8
Pippa Equestrian logo
Pippa Equestrian
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen
9,5
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Leuke producten

Wij houden van dit product! Als we binnen een paar dagen andere shampoos gebruiken, is haar vacht vettig en ontwikkelt ze een slechte geur. Met shampoo met bloemblaadjes en staarten is haar vacht minder vet en blijft ze langer fris.

Geplaatst op: 11-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Bas K.

9 / 10
4/5 5/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Bontjesvoorhondjes
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Doggi.nl logo
Doggi.nl
2 beoordelingen
9,3
Animigo logo
Animigo
4 beoordelingen
8
Pippa Equestrian logo
Pippa Equestrian
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Bontjesvoorhondjes een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Bontjesvoorhondjes. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Bontjesvoorhondjes actief?

Bontjesvoorhondjes is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) dierenwinkels.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Bontjesvoorhondjes reviews? Dan kunt u naar de website van Bontjesvoorhondjes gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie