Bouwsales.nl logo

Bouwsales.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Bouwsales.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1198
Bouwsales.nl logo
Website
bouwsales.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Bouwsales.nl

Heb je thuis een klus die dringend moet gebeuren? Dan is de kans groot dat je daar bepaalde apparatuur en producten voor nodig hebt. Bouwsales.nl is een bedrijf waar je online klus- en bouwartikelen kunt kopen. Maar is deze webshop wel betrouwbaar? Wat zeggen de reviews van hun echte klanten? Zijn de ervaringen en beoordelingen positief of net niet? Als je op zoek bent naar reviews over Bouwsales.nl ben je hier bij het juiste adres. Op deze pagina vind je tal van ervaringen en beoordelingen van Bouwsales.nl.

Over Bouwsales.nl

Bouwsales.nl is een website die gespecialiseerd is in het aanbieden van materiaal om klusjes mee uit te voeren. Met een assortiment van meer dan 30 000 artikelen is er voor elke klus wel iets geschikt terug te vinden. De webshop is er zowel voor particulieren als voor bedrijven en mikt voornamelijk op een groot aanbod, een goede klantenservice en een lage prijs. Zo is er altijd een sale-pagina op de website terug te vinden en kan je bijvoorbeeld ook korting krijgen op jouw eerste bestelling door je te abonneren op de nieuwsbrief. Heb je vragen over een bepaald product of een bepaalde situatie? Dan kan je voor tips & tricks altijd terecht bij de klantenservice van Bouwsales.nl die met deskundig advies voor je klaar staan.

Waarom kiezen voor Bouwsales.nl?

Bouwsales.nl heeft niet alleen een groot assortiment aan producten in de aanbieding maar levert ook razendsnel. Als je jouw bestelling plaatst voor 23:59 uur kan je in de regel erop rekenen dat jouw aankoop de volgende dag in huis is. Wat het aanbod betreft kan je een keuze maken uit categorieën als: ankerwerk, bevestigingsmaterialen, bouwbeslag, bouwmaterialen, chemische producten, deuren & schuifdeuren, ijzerwaren, handgereedschap, installatietechniek en ga zo maar door. Op de webshop is tevens een zoekfunctie toegevoegd waarbij je op trefwoord kunt zoeken. Heb je een keuze kunnen maken? Dan kan je in een veilige betaalomgeving betalen met iDeal, PayPal, bancontact, Visa, American Express, Mastercard of gewoon door een overboeking. Ook goed om te weten is dat je geniet van onafhankelijke kopersbescherming. Dat betekent dat elke aankoop onafhankelijk van de betaalmethode verzekerd is tot een bedrag van maar liefst 20 000 euro.

Is Bouwsales.nl betrouwbaar?

Materiaal voor klusjes en aanverwanten is natuurlijk niet goedkoop en het spreekt dan ook voor zich dat je bij voorkeur koopt bij een betrouwbare website. Maar is Bouwsales.nl wel een betrouwbare website? Goed nieuws is alvast dat het slotje in de adresbalk terug te vinden is. Dat betekent dat de website werkt op basis van het strenge en veilige SSL-protocol. Tevens vind je duidelijke algemene voorwaarden, een privacyverklaring en ook alle relevante bedrijfsgegevens (het KvK-nummer, het btw nummer en het adres van de hoofdzetel) terug op de webshop. Bouwsales.nl beschikt ook over een eigen klantenservice die je bij vragen en/of problemen op diverse manieren kunt bereiken. Bovendien is Bouwsales.nl ook een gecertificeerd lid van het keurmerk Trusted Shops. Dit betekent dat ze voldoen aan de kwaliteitscriteria van dit keurmerk. De korte vertaling van deze informatie is de volgende: Bouwsales.nl is een betrouwbare webshop.

Klantenservice en klachten

Zit je met een vraag of een probleem? Kijk dan eerst even bij de veelgestelde vragen of het antwoord daar niet tussen te vinden is. Is dit niet het geval? Dan zijn er diverse opties om de klantenservice van Bouwsales.nl te contacteren. Dat kan bijvoorbeeld via de live chat functie op de website. Dat kan ook per mail of telefonisch. Het is mogelijk om een privé-bericht via één van de social media kanalen te sturen of je kunt ook een brief naar de hoofdzetel sturen. Heb je een klacht voor Bouwsales.nl? Dan stuur je deze bij voorkeur per mail door naar Bouwsales.nl. Hier krijg je hoe dan ook binnen de veertien dagen een inhoudelijk antwoord op. Kom je niet tot een vergelijk? Dan kan je nog altijd terecht bij het Europese ODR-platform.

Wil jij ook beoordelen?

Kocht jij al eens materiaal aan bij Bouwsales.nl? Dan heb je vast een mening over de kwaliteit van de materialen en de genoten service. Zou je in jouw ervaring beide als goed beoordelen? Is Bouwsales.nl een bedrijf dat je aan derden aan zou raden? Waarom wel/niet? Zijn de levertijden van het bedrijf zoals vooraf aangegeven? Helpt de klantenservice je vlot verder? Schrijf op deze pagina een review op basis van jouw ervaringen en help potentiële klanten om een correcte mening over Bouwsales.nl te vormen.

Reviews over Bouwsales.nl
Gerelateerde bedrijven
dmLights logo
dmLights
1 beoordeling
9
Somfy logo
Somfy
7 beoordelingen
6,5
Afwerkingshop logo
Afwerkingshop
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen
8,5
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Super snelle levering

Alle artikelen die ik had besteld via de website waren goed verpakt en alles was ook snel bij mij thuis geleverd. De producten zijn van een goede kwaliteit dus ik ben er erg blij mee!

Geplaatst op: 31-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Emir T.

7 / 10
4/5 3/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Bouwsales.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
dmLights logo
dmLights
1 beoordeling
9
Somfy logo
Somfy
7 beoordelingen
6,5
Afwerkingshop logo
Afwerkingshop
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Bouwsales.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Bouwsales.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Bouwsales.nl actief?

Bouwsales.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) huis en bouwen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Bouwsales.nl reviews? Dan kunt u naar de website van Bouwsales.nl gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie