Bridgefund logo

Bridgefund reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Bridgefund reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2745
Bridgefund logo
Website
bridgefund.nl
Categorie
Financieel
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Bridgefund

Ben jij snel op zoek naar een zakelijke lening? Bij Bridgefund zijn ze van mening dat financiering niet ingewikkeld hoeft te zijn. Waar je bij andere aanbieders vaak aanloopt tegen stapels papierwerk, trage bureaucratie en onmogelijke eisen, profiteer je bij Bridgefund van een simpel en snel aanvraag proces in combinatie met een meedenkende klantenservice. Wil jij meer weten over de beoordelingen van Bridgefund voordat je besluit om hier een aanvraag voor financiering in te dienen? Wij hebben alle Bridgefund ervaringen voor je op een rij gezet. Lees de beoordelingen van andere ondernemers zodat jij een weloverwogen keuze kunt maken om met deze partij in zee te gaan.

Over Bridgefund

Bridgefund helpt bedrijven groeien en doet dit door een eenvoudige manier van financiële dienstverlening aan te bieden. Binnen slechts 5 minuten kan jij een lening aanvragen voor jouw bedrijf. Het kapitaal dat voor je beschikbaar komt kun je vervolgens direct gebruiken om bijvoorbeeld machines en inventaris aan te schaffen of om debiteuren te overbruggen. Bij Bridgefund kun je terecht voor een bankvrije financiering tot €250.000. Er is geen businessplan nodig en je hoeft ook je jaarcijfers niet te overleggen. Bridgefund kijkt enkel naar je actuele financiële data om te bepalen of jij voor financiering in aanmerking komt.

Waarom kiezen voor Bridgefund

De financiële dienstverlener verstrekt zakelijke leningen voor het MKB. Je regelt de aanvraag zonder tussenkomst van een bank en binnen slechts 5 minuten. Door de lening calculator op de website te gebruiken, kun je berekenen hoeveel jij kunt lenen en wat de optimale looptijd is. Wanneer jouw aanvraag is goedgekeurd betaal je deze vervolgens per werkdag terug. Er is dus geen grote maandelijkse aflossing die je moet doen. Iedere dag incasseert Bridgefund een gedeelte van de hoofdsom, zodat jij zo min mogelijk van de aflossing merkt. Je hebt de keuze uit verschillende vormen van financiering: een kortlopende zakelijke lening en een doorlopend zakelijk krediet.

Is Bridgefund betrouwbaar?

Sinds de oprichting heeft Bridgefund al €50.000.000,- gefinancierd aan meer dan 3000 ondernemers. Bridgefund is bekend van onder andere het NRC, RTLZ, Quote en het FD. Het aanvraagproces is eenvoudig, maar als jij vragen hebt kun je uiteraard contact opnemen met de klantenservice. Op de website zie je welke medewerkers er voor je klaar staan om met je mee te denken. Het is altijd prettig om te horen wat andere klanten van een bepaald bedrijf vinden. Om deze reden verzamelen wij op Ervaringensite.nl de reviews van duizenden klanten. Check eerst wat anderen over Bridgefund te zetten hebben zodat jij een weloverwogen keuze kunt maken. Uiteraard is Bridgefund ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

Klantenservice en klachten

Je vraagt vrijblijvend een offerte aan bij Bridgefund wanneer je interesse hebt in een zakelijke lening. Als je voor of na het aanvragen van een offerte nog met vragen zit, kun je uiteraard contact opnemen met Bridgefund. De klantenservice is zowel per mail als telefonisch bereikbaar.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij een krediet aangevraagd bij Bridgefund om jouw bedrijf te laten groeien? Laat hier jouw Bridgefund beoordeling achter. Dit kan zowel als de lening is toegekend als wanneer deze is afgekeurd. Laat bijvoorbeeld weten wat jouw ervaring is met het aanvraagproces, of het vrijblijvende aanbod voldeed aan jouw wensen en of je het geld snel op je rekening had staan. Door jouw Bridgefund beoordeling te delen help je andere ondernemers die twijfelen bij het maken van de juiste keuze en het laten groeien van hun bedrijf.

Reviews over Bridgefund

Gerelateerde bedrijven

Capitalbox logo
Capitalbox
2 beoordelingen
9
FellowFinance logo
FellowFinance
2 beoordelingen
9
Santander logo
Santander
17 beoordelingen
5,9

Gerelateerde blogartikelen

9
100% zou hier weer kopen
5 beoordelingen
Ervaringen met Bridgefund

Het bedrijf Bridgefund is geverifieerd door ons. De webshop bridgefund.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Bridgefund is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Bridgefund maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van bridgefund.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van bridgefund.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 25-05-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Erg fijn bedrijf

Een erg fijn bedrijf. Ik ben binnen enkele minuten geholpen toen ik een aanvraag had gedaan. Alles is van te voren duidelijk aan mij uitgelegd en het is ook allemaal super verlopen.

Geplaatst op: 13-12-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Imane M.

8 / 10
5/5 3/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Super klantgericht

Dit bedrijf werkt super klantgericht en denkt goed met je mee wat je nodig hebt. Binnen enkele uren is alles georganiseerd. Echt top!

Geplaatst op: 04-10-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Caitlin R.

8 / 10
3/5 5/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Super vriendelijke mensen

Je wordt bij dit bedrijf echt super vriendelijk behandeld. Alles werd ook super snel geregeld en het afsluiten van een lening was zo gebeurt. Voor mijn eerste ervaring hiermee is het super gegaan!

Geplaatst op: 30-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Mees O.

10 / 10
5/5 5/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Fijne service

Friso van Bridge Fund was geweldig. Ik flip-flopte verschillende keren voordat ik deze deal aannam. Elke keer was Friso geduldig en gaf me de service en informatie die ik nodig had. Ik kan Bridge Fund van harte aanbevelen.

Geplaatst op: 20-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Rick S.

9 / 10
5/5 5/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Bridgefund


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Capitalbox logo
Capitalbox
2 beoordelingen
9
FellowFinance logo
FellowFinance
2 beoordelingen
9
Santander logo
Santander
17 beoordelingen
5,9

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Bridgefund een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 5 beoordelingen geplaatst over Bridgefund. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Bridgefund actief?

Bridgefund is vooral actief in de categorie financieel en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) bedrijfsleningen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Bridgefund reviews? Dan kunt u naar de website van Bridgefund gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie