Buxus-rups logo

Buxus-rups reviews, ervaringen en beoordelingen

Buxus-rups reviews, ervaringen en beoordelingen
1585
Buxus-rups logo
Website
Buxus-rups
Categorie
Webshops

Reviews en ervaringen Buxus-rups

Het is voor mensen met een fraaie buxushaag een doemscenario; de aanwezigheid van de buxusrups. Gelukkig kun je deze rups op verschillende manieren bestrijden. Een specialist die je kan helpen is Buxus-rups. We hebben de reviews en ervaringen samengevat en kunnen je zo een heel aardig beeld schetsen van wat Buxus-rups je aan kan bieden. Het is na het lezen van deze informatie uiteraard helemaal aan jezelf om al dan niet zaken te gaan doen met deze aanbieder.

Over Buxus-rups

Buxus-rups is je redder in nood als je de aanwezigheid van de buxusrups hebt ontdekt in je buxushaag. Want voor je het weet zijn het er honderden en voor je het weet is je eens zo mooie haag volledig kaalgevreten. Buxus-rups bied je verschillende producten die helpen de rupsen te bestrijden. Het gaat dan om volledig biologische producten. Door frequent en op de juiste momenten te werken met de producten van Buxus-rups, blijft je buxushaag gewoon mooi. Behalve dat Buxus-rups producten biedt om de buxusrups te bestrijden, heeft het ook producten ter bestrijding van de eikenprocessierups, de buxusmot en de buxusschimmel.

Waarom kiezen voor Buxus-rups?

De producten die Buxus-rups je biedt zijn biologische producten. Dat heeft alles te maken met het feit dat vogels ook gek zijn op de rupsen. En de gezondheid van vogels mag uiteraard niet in gevaar komen door gebruikte bestrijdingsmiddelen. Doorgaans spuit je de producten van deze specialist over de buxus. De rups gaat vervolgens dood en de vogels die de dode rupsen eten, lopen geen enkel gevaar. Bekenden producten die door deze specialist aangeboden worden zijn Topbuxus anti rups, Grow en de Health Mix. Daarbij worden de merken Bayer, Topbuxus en Gloria gevoerd. Bij de producten lees je steeds precies hoe je het op de beste manier gebruikt.

Is Buxus-rups betrouwbaar?

In de reviews en ervaringen van bestaande klanten van Buxus-rups komt overduidelijk een beeld naar voren van een betrouwbare leverancier van bestrijdingsmiddelen op biologische basis. De verschillende producten blijken in de praktijk precies te doen wat er beloofd wordt. De vogels ondervinden geen enkele hinder van het gebruik van het product en mits je er op tijd bij bent dan kun je met de aangeboden producten de buxushaag steeds in prima conditie houden. De merken waarmee deze aanbieder werkt gelden als betrouwbaar en ook het feit dat je met iDeal kunt betalen spreekt in het voordeel van de specialist.

Klantenservice en klachten

Net zoals de producten van deze aanbieder door klanten nadrukkelijk geprezen worden, geldt dat ook voor de klantenservice, zo blijkt uit de beoordelingen. Het is heel simpel, wil je een klacht indienen of een vraag stellen, dan bel je of stuur je een e-mail. Wens je op de hoogte gehouden te worden van alle aanbiedingen en nieuws van deze specialist? Kies dan voor een gratis abonnement op de regelmatig verschijnende nieuwsbrief.

Wil jij ook beoordelen?

Door voortaan ook een beoordeling van een product of dienst te maken, help je andere consumenten om ook de beste keuze te maken. Iedereen die moet kiezen heeft echt baat bij de onafhankelijke en praktische informatie die je doorgaans in een beoordeling terug leest. Daarom zou het erg fijn zijn als jij voortaan ook een beoordeling maakt.

Reviews over Buxus-rups
Gerelateerde bedrijven
EUGardencenter logo
EUGardencenter
7 beoordelingen
9,7
PLNTS.com logo
PLNTS.com
2 beoordelingen
10
Isodeco logo
Isodeco
4 beoordelingen
6
Gerelateerde blogartikelen
3,2
8% zou hier weer kopen
26 beoordelingen
Oplichting

Producten besteld en betaald op 8 augustus 2023.
Geen levering. Geen reactie op diverse mails. Telefoon wordt niet meer opgenomen.
De website is echter nog wel volledig actief. De oplichting gaat dus gewoon door.
Aangifte bij politie gedaan (PL2600-230918-365535307).

Geplaatst op: 18-09-2023
Laatst bewerkt op: 18-09-2023
Geschreven door: Co S.

4 / 10
3/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slecht

In juni besteld en is bij post .nl blijven liggen. Daar kan je als ontvanger niets mee, alleen verstuurder, kon geen contact krijgen. Omdat het ervoor altijd netjes geleverd is nog een keer besteld maar deze is ook nog steeds niet geleverd.

Geplaatst op: 18-09-2023
Laatst bewerkt op: 18-09-2023
Geschreven door: Gerwin P.

3 / 10
1/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Geen levering!

Bestelling geplaatst op 25/8. Nog geen levering ontvangen. Er wordt niet gereageerd op telefoon, mails, berichten via de website. Oplichting!!!

Geplaatst op: 19-09-2023
Laatst bewerkt op: 19-09-2023
Geschreven door: Kristien B.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Wel betaald, niets geleverd gekregen en je krijgt nergens een reactie op.

Bestelling gedaan bij deze site, maar niets geleverd gekregen. Er wordt ook nergens op gereageerd. Dus ik kan er vanuit gaan dat er ook niets geleverd gaat worden en dat het dikke oplichters zijn. Nooit bestellen op deze site!!!!

Geplaatst op: 07-09-2023
Laatst bewerkt op: 07-09-2023
Geschreven door: Ingrid B.

4 / 10
2/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Niets geleverd, geen contact mogelijk. Oplichters!

Geen een ster waardig!,,,

Geplaatst op: 09-09-2023
Laatst bewerkt op: 09-09-2023
Geschreven door: Theo M.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Niets geleverd, aangifte gedaan

Nadat ik een aantal keer eerder hier besteld had, is de laatste ervaring bijzonder negatief. Na 2 weken niets geleverd. Email, telefoon en tickets worden niet beantwoord. Zojuist brief gestuurd dat ik van de 14 dagen bedenktijd gebruik wil maken en mijn geld terug wil. Ik schat de kans klein dat dit ook daadwerkelijk lukt, gezien de andere recente ervaringen op deze site. Daarom ook aangifte gedaan bij de politie.

Geplaatst op: 25-08-2023
Laatst bewerkt op: 25-08-2023
Geschreven door: Nico S.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Vermijd deze site

Deze site wordt gerund (?) door dezelfde oplichter Michel den Arend die ook borenshop heeft, waar ook bijna alleen maar slechte ervaringen mee zijn. Vreemd dat er soms toch wel iemand zijn spullen schijnt te krijgen, maar dat zijn waarschijnlijk door de heer den Arend zelf geplaatste nepervaringen. Ik begrijp niet dat dit soort oplichters gewoon door kunnen gaan met hun strooptocht!

Geplaatst op: 23-08-2023
Laatst bewerkt op: 23-08-2023
Geschreven door: Jan I.

5 / 10
5/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloos

Een hele trieste webshop. Maakt misbruik van eerder opgewekt vertrouwen en van een al in februari 2023 ingetrokken webwinkelkeurmerk. Bestelde en betaalde goederen worden niet geleverd. De klantenservice is niet bereikbaar en op mailtjes wordt in het geheel niet gereageerd.

Geplaatst op: 22-08-2023
Laatst bewerkt op: 22-08-2023
Geschreven door: Marja H.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Er wordt niet geleverd

Ik heb ook besteld en betaald, maar er wordt niets geleverd. Als je belt een voicemail, die vraagt te mailen. Als je mailt wordt er niet op gereageerd.
Als ik alle ervaringen zo lees, dan zijn we opgelicht.

Geplaatst op: 16-08-2023
Laatst bewerkt op: 16-08-2023
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Weinig vertrouwen in levering, maar de webshop wás goed.

Ik heb al meerdere malen besteld via deze site, en ben altijd een tevreden klant geweest. Maar sinds een week of twee geen vertrouwen in goede afloop van mijn bestelling. Via de telefoon krijg je een bandje dat ze niet bereikbaar zijn, mail wordt niet beantwoord en het formulier op de website gaf een foutmelding (dus niet verzonden.??).

Erg jammer dat de service zo te wensen overlaat...

Geplaatst op: 15-08-2023
Laatst bewerkt op: 15-08-2023
Geschreven door: Jeroen V.

4 / 10
3/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Eigenaar is een crimineel, wel laten betalen maar niet leveren en geen reactie

Bestellen en na diverse telefoontjes (geen reactie) en mailtjes opeens geld terug na dreiegement politie.
Dit doet hij ook bij zijn andere shops (borenextra, borenshops en nog vele anderen).
In februari is zijn keurmerk geweigerd dus dat zegt ook al genoeg.
Trap er niet in mensen.

Geplaatst op: 07-08-2023
Laatst bewerkt op: 07-08-2023
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Er wordt niets geleverd. Wel al betaald.

Ook bij ons blijft de levering van de spullen uit. Als je belt krijg je een voicemail, met de mededeling dat je wordt teruggebelt. Dat gebeurt niet.Ook op mail wordt niet gereageerd.

Geplaatst op: 31-07-2023
Laatst bewerkt op: 31-07-2023
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Wel betaald maar niet geleverd; opgelicht!

Vorig jaar heb ik producten gekocht bij buxus-rups. Die werden netjes op tijd geleverd. Op 2 juli 2023 dus weer een bestelling gedaan en ook betaald. Deze bestelling is nog steeds niet geleverd en het bedrijf antwoord niet op mails en op telefoon. Gezien de vorige reviews ga ik er vanuit dat ik opgelicht ben en ik hoop dat de website snel van het internet verwijderd kan worden zodat er geen bestellingen geplaatst kunnen worden!

Geplaatst op: 28-07-2023
Laatst bewerkt op: 28-07-2023
Geschreven door: Lenny M.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Oplichting

Mooie site over de buxus rups bestelling gedaan , betaald en dan is het stil!
Geen contact mogelijk mails worden niet beantwoord !
Op het opgegeven adres in Hendrik Ido Ambacht worden waterpompen verkocht

Kortom niets bestellen daar !! Heel veel ander sites zijn van dezelfde oplichter

Geplaatst op: 29-07-2023
Laatst bewerkt op: 29-07-2023
Geschreven door: Marco D.

3 / 10
2/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
We zoeken m wel even op.

Tot snel....

Geplaatst op: 05-09-2023
Laatst bewerkt op: 05-09-2023
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Oplichter

Maand geleden bestelling geplaatst en betaald maar niets geleverd gekregen. Reageert niet op mails en "tickets" en is telefonisch niet bereikbaar.
Ik ga daarom aangifte van oplichting doen bij de politie.
Het webshop keurmerk is februari dit jaar ingetrokken maar staat nog steeds op de site en bij klachten wordt er naar het keurmerk verwezen. Hiervan ook melding gedaan bij het keurmerk.

Geplaatst op: 22-07-2023
Laatst bewerkt op: 22-07-2023
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
OPLICHTER

Wacht inmiddels 2 maanden op betaalde bestelling. Op geen enkele manier te bereiken. De buitenkant(kvk, website, adres, etc.) ziet er goed uit de rest is oplichterij.

Geplaatst op: 21-07-2023
Laatst bewerkt op: 21-07-2023
Geschreven door: Hans V.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
OPLICHTERS!!!FRAUDE!!!

Oplichters eerste klas!!
Bestelling geplaatst en betaald,en geen reactie meer!!
Dit is FRAUDE!!
Niets kopen bij deze……word nooit niks geleverd of gereageerd!

Geplaatst op: 18-08-2023
Laatst bewerkt op: 18-08-2023
Geschreven door: Hilde M.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
SCAM !!!

Bestelling nooit geleverd. En geen reactie op mijn berichten.

1x ster, omdat ik geen 0x sterren kan geven ...

Geplaatst op: 20-07-2023
Laatst bewerkt op: 20-07-2023
Geschreven door: Jasper W.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Bedrijf is onbereikbaar

Product is nooit geleverd, vragen via de mail worden niet beantwoord, op het contactformulier op de website wordt niet gereageerd en de telefoon wordt niet aangenomen. Al met al geen service van en interactie mogelijk met dit bedrijf. Bestelling op 27 mei geplaatst.

Geplaatst op: 14-06-2023
Laatst bewerkt op: 14-06-2023
Geschreven door: E.T. T.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Geen levering en reageert niet op navraag.

Bestellingstatus staat nog steeds op "nog niet verstuurd" bijna 2 weken na het plaatsen van mn bestelling, terwijl de website "op voorraad" aangaf en ook nu nog aangeeft. Er wordt niet gereageerd op t achtergelaten "ticket" bericht, telefonisch niet bereikbaar, alleen antwoordapparaat, en op achtergelaten bericht wordt niet teruggebeld...

Geplaatst op: 08-06-2023
Laatst bewerkt op: 08-06-2023
Geschreven door: Frank W.

4 / 10
1/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Oplichters???

Levering blijft uit; wel betaald. Telefoon wordt niet beantwoord. E-mail evenmin.
Een malafide webshop???

Geplaatst op: 06-07-2023
Laatst bewerkt op: 06-07-2023
Geschreven door: Willem R.

3 / 10
1/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Oplichting

Besteld en betaald. Er wordt niet geleverd. Ik ben dus opgelicht.
NIET BESTELLEN HIER. ANDERS GELD KWIJT.

Geplaatst op: 19-08-2023
Laatst bewerkt op: 19-08-2023
Geschreven door: Anton W.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Bestelling staat 14 dagen uit : nog niets ontvangen

Voor 12 uur besteld volgende dag geleverd. Staat er op de site. Ik heb 30 mei betaald. Nog immer niets geleverd. 3 mails gestuurd. 2 tickets aangemaakt. Klachtenkompas ingeschakeld: ze reageren nergens op. Ben bang dat ik te laat ben met bestrijding (en mijn geld kwijt ben).

Geplaatst op: 14-06-2023
Laatst bewerkt op: 14-06-2023
Geschreven door: Anoniem

5 / 10
4/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Hopeloos

Bij Buxus -Rups in hendrik ido ambacht Xen Tari besteld.
Ze hebben kvk nummer en mooie website.
Echter na 10 telefoontjes en mails, 2o juli 2023 nog steeds niks geleverd.

BESTEL HIER DUS NIET. JE BENT JE GELD KWIJT.!!!

ZE HEBBEN MEERDERE BEDRIJVEN HEB IK NU ONTDEKT..OOK BORENSHOP WORDT NIKS GELEVERD...

Geplaatst op: 20-07-2023
Laatst bewerkt op: 20-07-2023
Geschreven door: Wiebe E.

5 / 10
4/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Snelle levering

Ik heb al vaker grote buxus bollen besteld en in de tuin staan. In de hele wijk zijn nergens meer buxus te zien maar bij mij staan ze nog allemaal rechtop. Ik gebruik het nu al voor het derde jaar en alles werkt nog steeds perfect.

Geplaatst op: 07-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Diego V.

7 / 10
3/5 4/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Buxus-rups
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
EUGardencenter logo
EUGardencenter
7 beoordelingen
9,7
PLNTS.com logo
PLNTS.com
2 beoordelingen
10
Isodeco logo
Isodeco
4 beoordelingen
6
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Buxus-rups een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 26 beoordelingen geplaatst over Buxus-rups. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 3,2 gekregen, waarbij 8% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Buxus-rups actief?

Buxus-rups is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) bloemen en planten en tuin.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Buxus-rups reviews? Dan kunt u naar de website van Buxus-rups gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie