Cardoen logo

Cardoen reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Cardoen reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
3770
Cardoen logo
Website
cardoen.be
Categorie
Autos
Bezoek de website

Cardoen Reviews

Je wil een nieuwe auto kopen en je wil natuurlijk wel met een erkende specialist zaken doen. Een verkoper die de beloftes die zij doen waarmaken en waar je ook terecht kunt als er iets met de auto aan de hand is. Daarnaast wil je ook een keuze hebben uit een groot assortiment auto’s. Zodat jij een auto kan kopen die bij je wensen en eisen past. Cardoen is een bedrijf dat zich specialiseert in het verkopen, repareren en het onderhouden van zowel nieuwe auto’s als occasions. En het is ook mogelijk om bij Cardoen een auto te leasen als daar je voorkeur naar uitgaat!

Wie zijn Cardoen?

Met 16 vestigingen in België is Cardoen een bekende aanbieder van nieuwe auto’s en occasions. Het bedrijf werd in 1949 opgericht en is sindsdien uitgegroeid tot één van de grootste autosupermarkten waar je veilig jouw nieuwe auto kunt kopen en laten onderhouden. Bij Cardoen werken erkende specialisten met een passie voor auto’s en de klanttevredenheid staat bij hun hoog in het vaandel. Bij Cardoen zit alles onder één dak en dat is voordelig voor een klant. Je kunt hier jouw oude auto inruilen, nieuwe auto’s of occasions aanschaffen of leasen en je kunt de auto ook door hen laten repareren en onderhouden bij één van de vele servicecenters.

Wat doet Cardoen?

Cardoen is een specialist op het gebied van auto’s verkopen, inkopen, onderhouden en repareren. Kortom, een partij waar alles onder één dak zit en waar je op kunt bouwen wanneer je een auto wil verkopen, kopen, leasen, repareren of laten onderhouden. Met meerdere vestigingen in België heb je altijd een vast aanspreekpunt en kan je overal terecht. Daarnaast geniet je ook nog eens van de laagste prijsgarantie en kan je de waarborg tegen betaling verlengen tot wel 10 jaar!

Auto’s kopen

Ben je op zoek naar een nieuwe auto of een jonge occasion? Cardoen heeft een assortiment met meer dan 1000 auto’s van verschillende merken. Vrijwel ieder merk en model kan je vinden. Met uitzondering van exotische wagens, zoals Ferrari, Porsche en Maserati. Je kunt kiezen uit zowel gloednieuwe auto’s als jonge occasions die goed zijn onderhouden. Op de website kun je selecteren op merk, model, bouwjaren en kilometerstanden. Op op bijzondere eigenschappen zoals transmissie of soort brandstofmotor.

Auto leasen

Bij Cardoen kan je ook een auto leasen, maar op de website staat hier vrij weinig informatie over. Je kan bij Cardoen terecht voor financiële oplossing met bijvoorbeeld Cardoen Finance of Cardoen Comfort en Comfort+. Voor het leasen van een auto kan je online wel jouw gegevens achterlaten en dan neemt men contact met je op. Je kan ook een aanvraag doen in één van de vestigingen van Cardoen.

Auto verkopen

Wil je jouw auto inruilen of verkopen? Dat kan bij Cardoen! Zelfs online. Via de website kan je via de configurator de waarde van jouw auto bepalen en een afspraak maken om de auto in te ruilen of in te nemen. Cardoen biedt naar eigen zeggen eerlijke en de beste marktprijzen voor occasions en het geld staat binnen enkele dagen op je rekening als er een overeenkomst wordt gesloten.

Onderhouden

Voor het onderhoud aan de auto kan je ook bij Cardoen terecht. De auto kan je inleveren bij één van de vele servicepunten waar erkende monteurs en specialisten werken. Je kan kiezen voor periodieke onderhoudsbeurten en ook reparaties laten uitvoeren. Een voordeel is dat ze de laagste prijsgarantie op het onderhoud bieden, zomer- en winterchecks kunnen uitvoeren en dat je zelfs voor een vast bedrag per maand onderhoud kan laten verrichten. Dat houdt in dat je bij een onderhoudsbeurt en een reparatie geen additionele kosten hebt. Je betaalt zelfs niet extra voor de arbeidsuren!

Bijzonderheden Cardoen

Het unieke aan Cardoen is dat alles met betrekking tot een auto kopen, leasen en onderhouden onder één dak zit. Met meer dan 17 vestigingen zijn ze een bekende speler in de automotive sector en ze bedienen dan ook honderdduizenden klanten op jaarbasis. Door zowel een goede aanwezigheid op het internet als door de fysieke vestigingen verspreid over het land, kan Cardoen de hoogwaardige service bieden dat het doet. Of je nu op zoek bent naar het leasen van een auto, het kopen of verkopen van een auto of als je de auto wilt laten onderhouden.

Laagste prijsgarantie

Een groot voordeel van Cardoen is dat het ook een prijsvergelijker is en dat je prijzen van auto’s kunt vergelijken. Cardoen biedt dan ook een laagste prijsgarantie aan. Dat houdt in dat vergelijkbare wagens die elders goedkoper worden aangeboden ook voor dezelfde prijs worden aangeboden. Heb je al een auto gekocht en blijkt deze duurder te zijn dan bij de concurrent? Dan betaalt Cardoen het verschil aan je terug! Uiteraard zijn hier wel voorwaarden aan verbonden en deze lees je op de website van de autosupermarkt.

Pechhulp en vervangend vervoer

Wil je genieten van pechhulp onderweg en vervangend vervoer krijgen als de auto niet langs de weg te repareren is? Cardoen werkt samen met Touring en biedt een interessant abonnementen aan waarmee je nooit meer met zorgen langs de weg komt te staan. De pechhulp komt op locatie en probeert je weer op weg te helpen of je auto wordt naar één van de servicepunten gesleept. In dat geval krijg je vervangend vervoer mee waarmee je de reis kunt vervolgen en je levert de vervangende auto weer in op het moment dat je jouw gerepareerde auto weer ophaalt.

Verlengde waarborg

De standaard waarborg op de auto’s van Cardoen is 2 jaar en je kunt deze tegen betaling verlengen tot wel 10 jaar waarborg na de eerste inschrijving van de auto. Met de verlengde waarborg zitten alle kosten van de onderdelen en het arbeidsloon in de prijs verwerkt en heb je geen additionele kosten. Niet alle reparaties vallen onder het waarborg en de voorwaarden zijn op de website van Cardoen te lezen.

Thuislevering

Heb je een nieuwe auto via de website van Cardoen aangeschaft? Dan kun je ervoor kiezen om de auto in één van de toonzalen op te halen, maar je kunt er ook voor kiezen om de auto thuis te laten afleveren. De auto wordt niet naar de plaats van bestemming gereden, maar vervoerd met een oplegger. Zo worden er onnodig extra kilometers gemaakt en klopt de kilometerstand ook met de cijfers die u op het internet heeft gezien.

Is Cardoen een betrouwbaar bedrijf?

Wij denken dat Cardoen een betrouwbare organisatie is. De reviews over de autoverkoper zijn dan ook overwegend positief! In de reviews wordt vooral gesproken over de klantvriendelijkheid, de goede bereikbaarheid en het grote aanbod in zowel nieuwe auto’s als occasions. De overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website is bereikbaar via cardoen.be en beveiligd met een SSL/TLS-certificaat. Te herkennen aan het groene slotje dat voor het webadres in de browserbalk staat.

Hoe verloopt het aankoopproces

Hoe het aankoopproces precies verloopt is afhankelijk van welke optie je hebt genomen. In de gevallen van een financiering of een lease aanvraag wordt er een overeenkomst gesloten inclusief een machtiging voor een automatisch incasso. Het bedrag dat je maandelijks dient te betalen geschiedt dan automatisch. Bij een aankoop online kun je een optie nemen op een auto en de wagen eventueel voldoen via een bankoverschrijving. Je kunt niet voor een andere betalingsmethode, zoals contant, Bancontact of creditcard kiezen. Bij het ophalen van de auto is de betaling ook eventueel in de toonzaal te verrichten.

Is Cardoen goed bereikbaar?

Cardoen kan je zowel per e-mail als telefonisch (tijdens kantooruren) bereiken. Maar ze bieden ook contactmogelijkheden aan, zoals live chat. Het team bestaat uit specialisten die voor je klaarstaan en je kunnen adviseren om de juiste keuzes te maken. Op de site vind je onder de kop “veelgestelde vragen” ook een uitgebreide kennisbank met veel informatie over Cardoen en de auto’s en diensten die zij aanbieden.

Wil jij ook beoordelen en een review schrijven?

Heb jij bij Cardoen een auto gekocht of laten repareren? Zowel wij als de bezoekers van onze review website zijn benieuwd naar jouw ervaring met dit bedrijf. Door jouw duidelijke en eerlijke review kunnen we het verhaal over Cardoen compleet maken. Terwijl de consumenten die ons platform bezoeken en op basis van jouw review een goed besluit kunnen nemen of zij zaken willen doen met dit bedrijf. Omschrijf dan ook zo gedetailleerd mogelijk hoe jouw ervaring met Cardoen was, wat er goed ging en wat er eventueel beter kan. Denk dan bijvoorbeeld aan het beschrijven van hoe simpel of moeilijk het was om een auto te kopen of hoe je in de toonzaal bent geholpen. Wij willen je alvast bedanken voor jouw review over Cardoen!

Reviews over Cardoen
Gerelateerde bedrijven
Europcar logo
Europcar
16 beoordelingen
4
Osw.nl logo
Osw.nl
3 beoordelingen
7
Dkv logo
Dkv
6 beoordelingen
5,2
Gerelateerde blogartikelen
5,9
47% zou hier weer kopen
40 beoordelingen
Onze beoordeling over Cardoen

Het bedrijf Cardoen is geverifieerd door ons. De webshop cardoen.be is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Cardoen is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Cardoen maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van cardoen.be is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van cardoen.be te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Cardoen.

Geplaatst op: 15-10-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Slechte service en klantonvriendelijkheid

Vandaag, 16 juli, ben ik langsgegaan bij Cardoen in Halle. Van alle medewerkers sprak slechts één persoon Nederlands. Na 45 minuten wachten totdat deze medewerker beschikbaar was, konden we eindelijk plaatsnemen. Ik gaf aan dat we geïnteresseerd waren in het kopen van een auto. Tot mijn verbazing stond de medewerker op en ging hij andere klanten te woord staan. Als je op zoek bent naar slechte service en klantonvriendelijkheid, ga dan vooral je auto kopen bij Cardoen Halle.

Geplaatst op: 16-07-2024
Laatst bewerkt op: 16-07-2024
Geschreven door: Jimmy

3 / 10
1/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Verlengde waarborg is zinvol !

Na panne in Frankrijk werd de herstellingskost na aftrek van de franchise terugbetaald omdat ik bij de aankoop van de wagen extra betaald had voor de verlengde waarborg.

Geplaatst op: 03-07-2024
Laatst bewerkt op: 03-07-2024
Geschreven door: Eric

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Goed

Super ontvangen rustige verkoper vlotte uitleg opties op de wagen

Geplaatst op: 12-06-2024
Laatst bewerkt op: 12-06-2024
Geschreven door: Laurent D.

10 / 10
5/5 5/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Slechte services

Als je belt wete ze van niks belove steeds om terug te bellen ni dus nieuwe auto gekocht ni anders dan miserie andere gekocht ni anders dan miserie nooit meer koop ik daar nog een wagen

Geplaatst op: 10-06-2024
Laatst bewerkt op: 10-06-2024
Geschreven door: Nancy G.

6 / 10
4/5 1/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Nee
Nooit meer

Extreem lange wachttijden voor herstel of nakijken, incompetent herstelwerk, herhaling van het probleem, en dan nog eens 4 weken wachten op een volgende afspraak voor herstel

Geplaatst op: 06-05-2024
Laatst bewerkt op: 06-05-2024
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Onderhoud slecht allerlei lekkages achteraf

Zeer ontevreden betreffende klein onderhoud, er werden drie soorten olie in rekening gebracht en dan nadien de olie nog op mijn vloer in de garage.

Geplaatst op: 18-02-2024
Laatst bewerkt op: 18-02-2024
Geschreven door: Dirk M.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slecht contact met verkopers. Telefonisch niet berijkbaar

Verkopers in Halle zijn blijkbaar niet echt gemotiveerd. Niet zo vriendelijk. Bij levering moest ik vaststellen dat mijn nieuwe wagen uitgerust was met een speed limiter en geen cruise control terwijl dit duidelijk op de factuur en verkoopovereenkomst stond. Heb dit telefonisch gemeld in Wilrijk en ze gingen Halle op de hoogte brengen. Tot op heden geen reactie.

Geplaatst op: 01-02-2024
Laatst bewerkt op: 01-02-2024
Geschreven door: Michel H.

5 / 10
3/5 1/5 4/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Bad

My experience was like never in life.
They took my deposit in December 2023 and never gave me back and I imformed them by letter officially in the time that I quit feom buying what is my right but anywas they didn't send me depostit of 500 Euro back.

Geplaatst op: 07-02-2024
Laatst bewerkt op: 07-02-2024
Geschreven door: Morana V.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Niet tevreden

Onze wagen is niet in orde. Allerei softwareproblemen en problemen met de filter.
Kinderziekte noemen ze dat.
Nu gaat hij naar garage Hyundai om alles vast te stellen en hopelijk op te lossen, anders weten wij het ook niet meer.
Kunt U ermee leven vragen ze ons.
NEE natuurlijk niet.

Geplaatst op: 10-01-2024
Laatst bewerkt op: 10-01-2024
Geschreven door: Jeannine V.

8 / 10
4/5 3/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Nee
Foei foei

Vorige vrijdag spring ik binnen bij cardoen Hasselt. Ik had een lamp stuk en wou ineens sproeivloeistof laten vullen. Zeker nodig met dit weer!!!! De baliemedewerker was niet vriendelijk. Zei dat hij niet wist of het nog kon. Euh ik krijg geen lamp stuk op afspraak hè. Dus krijg al koud zweet van onvriendelijke mensen. Maar bon hij zou het navragen. Ik heb er exact een uur en een kwart gezeten voor een lamp te vervangen en sproeivloeistof???? bij te vullen. Heel het weekend mijn auto niet gebruikt. Zit ik deze morgen op de expresweg moet sproeien en mijn sproeivloeistof is leeg. Dus een uur en kwart voor een lampje te vervangen.????? Op de expresweg zonder sproeivloeistof met dit weer is levensgevaarlijk. Fijn om te weten dat jullie inzitten mijn de mensen hun veiligheid. Maar zelf vloeistof kopen. Terwijl ik een contract heb Foei foei

Geplaatst op: 22-01-2024
Laatst bewerkt op: 22-01-2024
Geschreven door: Carla D.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Tenzij ik niet bij van Breda hoef te financieren

Auto gekocht met paar schoonheidsfoutjes maar ik wou ruilen met een groter model .
Dat doe ik niet tenzij ik ergens anders maakt niet uit maar nooit meer bij van Breda . Contract loopt af en nu worden ze raar.

Cardoen verzekering erbij is toppie en onderhoud, banden enz

Geplaatst op: 18-12-2023
Laatst bewerkt op: 18-12-2023
Geschreven door: Anoniem

7 / 10
3/5 3/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Optie genomen , ze hebben niet terugbetaald.

Optie genomen , ze hebben niet terugbetaald

Geplaatst op: 28-10-2023
Laatst bewerkt op: 28-10-2023
Geschreven door: Stefan M.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
FOUT EN/OF BEDROG?

EIND NOVEMBER 2023 WERD ONZE AUTO AFGEKEURD OMDAT HET INSCHRIJVINGSBEWIJS FOUT WAS.
WE HADDEN BLIJKBAAR EEN AUTO GEKOCHT DIE 3 JAAR OUDER IS DAN VERMELD STAAT BIJ 'EERSTE INSCHRIJVING'. HIJ WERD NOCHTHANS VOOR DE VERKOOP WEL GOEDGEKEURD. SINDSDIEN CONTACTEREN WIJ REGELMATIG CARDOEN, MAAR STEEDS WORDT ONS GEZEGD DAT ER BESPREKINGEN MET DIV BEZIG ZIJN OM DE PAPIEREN IN ORDE TE BRENGEN. BINNENKORT LOOPT HET VOORLOPIG KEURINGS BEWIJS(3 MAANDEN) AF EN ZIJN ER GEEN CORRECTE PAPIEREN VOORHANDEN. LAAT STAAN DAT WE DIE AUTO WAARSCHIJNLIJK VEEL TE DUUR BETAALD HEBBEN!!

Geplaatst op: 07-02-2024
Laatst bewerkt op: 07-02-2024
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Tip Top

Reeds 4 nieuwe wagens gekocht, en laten onderhouden - gedurende bijna 20 jaar ! Altijd goed en correct geholpen !

Geplaatst op: 05-05-2023
Laatst bewerkt op: 05-05-2023
Geschreven door: Tony V.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Uitstekend!

Bij afhaling auto Seat Arona op 02/06/2023 uitstekende uitleg bij Administratief Coördinator Afleveringen de heer De Cooman. Ook uitstekende uitleg bij het laatste gedeelte ivb de werking van de auto door garagist.

Geplaatst op: 02-06-2023
Laatst bewerkt op: 02-06-2023
Geschreven door: Lilly V.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Slecht,onbetrouwbaar.

Koop nooit bij cardoen. Zijn grote oplichters. Zijn nie te vertrouwen en behandelen je slecht. Zelfs met getekend papier in de hand ,trekken ze zich terug. Denken dat ze meer zijn. Cardoen is gewoon slecht op alle gebieden.

Geplaatst op: 10-05-2023
Laatst bewerkt op: 10-05-2023
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
2/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Wij zijn trotse eigenaar van een nieuwe ‘Cardoenwagen’ 😉

Wij hadden dringend een nieuwe wagen nodig en in 2 weken tijd hadden we onze nieuwe Audi Q2 al in ons bezit. De verkoper uit Kuurne is een topper! Niets was hem teveel en op alles wat we vroegen, kregen we een duidelijk en correct antwoord. Ook de uitleg over de wagen bij de levering was uitstekend. Wij zijn alvast heel tevreden klanten.

Geplaatst op: 19-01-2023
Laatst bewerkt op: 19-01-2023
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Arrogante verkopers, geen respect en geen beloftes houden.

Arrogante verkopers, geen respect en geen beloftes

Geplaatst op: 20-02-2023
Laatst bewerkt op: 20-02-2023
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Geschokt

Een aantal weken geleden heb ik mijn wagen verkocht aan cardoen. Hier kan ik me enkel positief over uiten.
Heb een enorm goed bod gekregen en verkoop is ook vlot gegaan.

Uit nieuwsgierigheid de site in het oog gehouden tot mijn auto erop kwam. Dit heeft ongeveer een maand geduurd. En toen kwam de schok.

In die maand hebben ze er zelf nog mee rondgereden, want de kilometerstand lag zo’n 500km hoger dan toen ik hem heb ingeleverd.
De catalogusprijs staat ook vermeld samen met hun “cardoenprijs”.
Deze “cardoenprijs” bedraagt €1001 waarvan €1000 eigenlijk de overnamepremie is.
Dit wil zeggen dat ze bij cardoen welgeteld €1 korting geven op de catalogusprijs als je geen wagen heb voor een overnamepremie.

In tijden dat ze beweren om de goedkoopste te zijn vind ik het toch erg dat een 2de hands wagen duurder tekoop staat dan dat hij oorspronkelijk is aangekocht. De aankoop prijs van deze specifieke wagen is door hun ook geweten door de documenten die je moet inleveren bij de verkoop
Ik spreek hier ook over een simpele kleine stadswagen en absoluut geen luxe wagen.

Geplaatst op: 03-02-2023
Laatst bewerkt op: 03-02-2023
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Veel keuze

Ik heb 2 keer een wagen gekocht bij cardoen. Bij beide aankopen tevreden wat betreft aankoop en aflevering. Ook inruilwaarde van oude wagen was heel goed (veel meer dan merk concessie).
Ik heb wel een les geleerd ivm eerste wagen. Toen had ik extra betaald voor garantie verlenging tot 5 jaar 150.000km. helaas genoeg gelijk vele grotere concessies houden ze zich er niet altijd aan... Dus bij de 2de aankoop geen garantie verlenging genomen alsook onderhoud ergens anders. Ik heb ook gemerkt dat er nieuwe jonge verkopers zijn aangenomen. Deze vond ik veel te veel gericht op "als het maar verkocht is". Bewust ook afgewimpeld en gekozen voor een oudere meer bekwame verkoper. De omruiling van oude naar nieuwe wagen verliep vlot alsook de vriendelijke uitleg van administratie als diegene die de uitleg over de wagen gaf.
Dit was in cardoen antwerpen

Geplaatst op: 16-12-2022
Laatst bewerkt op: 16-12-2022
Geschreven door: Wim D.

9 / 10
5/5 3/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Inschrijvingsbewijs

Opgepast! Leveren geen Belgisch conformiteitsattest af bij hun geïmporteerde wagens. Dit zorgt bij ombouwing (bv. trekhaak) voor problemen. Je bent afgekeurd en kan zelf het COC in orde brengen. Wagen moet naar constructeur en je bent 200,- kwijt. Bedankt, Cardoen, om ditte op voorhand te melden en me achteraf in de kou te laten staan.

Geplaatst op: 16-12-2022
Laatst bewerkt op: 16-12-2022
Geschreven door: Bart X.

7 / 10
4/5 1/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Nee
Bad experience

False commitments and later they withdraw from their commitments. Poor service, no quality.

Geplaatst op: 15-12-2022
Laatst bewerkt op: 15-12-2022
Geschreven door: Anoniem

5 / 10
2/5 2/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Car niet doen !!!

Car niet doen !!!

Geplaatst op: 12-12-2022
Laatst bewerkt op: 12-12-2022
Geschreven door: Anoniem

3 / 10
1/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slechte ervaring

We hebben drie weken moeten wachten na betaling tot wanneer we onze auto geleverd kregen terwijl hij in de showroom stond. Hij geraakte maar niet geschouwd. Na drie maal ter plaatse gaan en een 10 tal telefoontjes dan toch een antwoord gekregen.
Het was een auto geschenk voor mijn papa. Bmw 22000 euro. Dus je zou mogen verwachten met goede banden. Na drie weken en bijna geen kms alle vier de banden moeten vervangen. Cardoen zegt dat ze niets kunnen doen. Op keuringsbewijs staat opgelet banden!!!! Wij voelen ons bedrogen.

Geplaatst op: 14-10-2022
Laatst bewerkt op: 14-10-2022
Geschreven door: Isabelle S.

5 / 10
2/5 2/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Ik hoop dat deze een uitzondering was voor Cardoen

Langs geweest voor auto. Ik zei tegen de verkoper dat het wel een zeer lage overnameprijs was verkoop hem dan zelf zei hij op een arrogante manier.

Geplaatst op: 04-09-2022
Laatst bewerkt op: 04-09-2022
Geschreven door: Jean-Luc A.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Transparantie en vertrouwen

Auto gekocht paar maanden geleden, vriendelijke verkoper. Wel qua transparantie is niet top,moeten altijd via verkopers gaan om een vraag stellen bv. Voor servicedienst.
Men kan geen woord aan de lijn krijgen met persoon in kwestie van de dienst zelf. Ook geen mailadres. In samenvatting, ze doen hun eigen 'keuken' en de klanten moeten maar volgen.

Geplaatst op: 23-08-2022
Laatst bewerkt op: 23-08-2022
Geschreven door: Anoniem

7 / 10
4/5 3/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Bij overeenkomst bepaalde zaken vergeten . Een woord geven en dan deze niet nakomen, met het excuses ik ben het vergeten!

Bij de aankoop van de wagen zijn er bepaalde zaken beloofd geweest. Maar vergeten bij te vermelden dat dit door omstandigheden dan wel niet kon. Je rekent daar dan wel op. Dus eens de verkoop rond loop je dingen mis die je uiteindelijk wel beloofd zijn.
Een excuses gehad voor het vergeten te vermelden nadat de wagen aangekocht was. Voor mijzelf ook als zelfstandige is een woord een woord. Met excuses los je niks op
. Toch niet over zoiets . Als ervaren verkoper moet en ben je verplicht van alles op de hoogte te zijn en alles te vermelden. We hadden niet met een stagiair te maken.
Koop ik hier nog een wagen? Absoluut niet
Raad ik Cardoen aan.. Absoluut niet

Geplaatst op: 12-08-2022
Laatst bewerkt op: 12-08-2022
Geschreven door: Ann C.

6 / 10
4/5 2/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Uitstekend!

Een garage met een kloppend hart voor haar klanten waar het menselijk aspect steeds primeert boven het online gedoe
Vakkundige medewerkers met excellente service en hulp uitstekende begeleiding bij aankoop van nieuw wagen uitleg was klaar en duidelijk kortom een aanrader
Een meer dan tevreden klant bij aankoop van tweede nieuwe wagen bij hen
Uitstekend!

Geplaatst op: 25-07-2022
Laatst bewerkt op: 25-07-2022
Geschreven door: Dorine B.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Uitstend

Een garage met een kloppend hart voor haar klanten waar het menselijk aspect steeds primeert boven het online gedoe
Vakkundige medewerkers met excellente service en hulp uitstekende begeleiding bij aankoop van nieuw wagen uitleg was klaar en duidelijk kortom een aanrader
Een meer dan tevreden klant bij aankoop van tweede nieuwe wagen bij hen
Uitstekend!

Geplaatst op: 25-07-2022
Laatst bewerkt op: 25-07-2022
Geschreven door: Dorine B.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Slecht

slecht

Geplaatst op: 12-09-2022
Laatst bewerkt op: 12-09-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Cardoen
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Europcar logo
Europcar
16 beoordelingen
4
Osw.nl logo
Osw.nl
3 beoordelingen
7
Dkv logo
Dkv
6 beoordelingen
5,2
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Cardoen een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 40 beoordelingen geplaatst over Cardoen. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5,9 gekregen, waarbij 47% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Cardoen actief?

Cardoen is vooral actief in de categorie autos en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) auto verkopen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Cardoen reviews? Dan kunt u naar de website van Cardoen gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie