Cardoen logo

Cardoen reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Cardoen reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
3770
Cardoen logo
Website
cardoen.be
Categorie
Autos
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Cardoen

Een wagen is een investering die je meestal wel voor een behoorlijke periode maakt. Toch is het natuurlijk zo dat je af en toe een nieuwe wagen nodig hebt. In dat geval kan je naar een dealer gaan van een specifiek merk maar je kunt er ook voor kiezen om even bij Cardoen te gaan kijken. Maar is Cardoen wel een betrouwbare partner voor jouw nieuwe wagen? Wat zijn de ervaringen van mensen met Cardoen? Hoe beoordelen zij het bedrijf? Als jij op zoek bent naar reviews over Cardoen heb je ze hier op deze pagina gevonden. Lekker handig toch?

Over Cardoen

Cardoen is een bekende verkoper van nieuwe auto’s die in België vandaag de dag niet minder dan dertien vestigingen heeft. Cardoen is in feite een onafhankelijke invoerder van auto’s die een multimerk concept aanbiedt aan de klanten. Dat betekent dat je bij Cardoen terecht kunt voor auto’s van heel wat verschillende merken en dat bovendien aan een laagste prijsgarantie. De geschiedenis van het bedrijf gaat terug tot 1949 wanneer in Antwerpen Albert Cardoen start met de verkoop van tweedehandsauto’s. Door de jaren heen werd de zaak uitgebreid tot de grote en bekende speler die het vandaag de dag is. Bij Cardoen leggen ze vooral de focus op de laagste prijs en op een flexibile service. Zo kan je eender welke wagen naar jouw wensen aan laten passen, kan je de basis waarborg tot zeven jaar uitbreiden, kan je alles van verzekering tot financiering laten regelen door Cardoen en ga zo maar door.

Waarom kiezen voor Cardoen?

Bij Cardoen vind je eerst en vooral een ruim gamma aan nieuwe auto’s terug. Bovendien zijn er ook heel wat diensten die bij Cardoen worden aangeboden. Zo kan je er terecht voor de verkoop van jouw oude wagen, voor het onderhoud van jouw auto en ook voor producten zoals leasing, verzekeringen, financiering en nog veel meer. Op de website kan je de auto van jouw dromen opzoeken via een handig zoeksysteem waarbij je op heel wat leuke waarden kunt filteren. Heb je een keuze kunnen maken? Dan geniet je bij Cardoen van een gratis levering van jouw nieuwe wagen. Bovendien heb je tot 14 dagen na ontvangst van jouw bolide de tijd om het herroepingsrecht in te roepen en jouw wagen retour te sturen. Bij Cardoen vind je een ruim aanbod aan merken terug zoals onder andere Renault, Fiat, Dacia, Kia, Opel, BMW, Mercedes, Volkswagen en ga zo maar door.

Is Cardoen betrouwbaar?

Cardoen is een bedrijf dat al sinds 1949 bestaat en dus een geschiedenis heeft van meer dan 70 jaar. Er kan dus geen twijfel over bestaan dat Cardoen in die tijd een goede reputatie als een betrouwbare partner heeft opgebouwd. Bovendien heeft Cardoen een eigen klantenservice waar je met vragen en/of problemen bij terecht kunt en zijn er 13 fysieke vestigingen om eventueel jouw verhaal te komen halen. Op de website zelf vind je tevens alle nodige bedrijfs- en contactgegevens terug en bij Cardoen kan je ter plekke altijd veilig betalen. Ook de verbinding met de website van Cardoen is een veilige verbinding op basis van het SSL-certificaat. Kortom: Cardoen is absoluut een betrouwbaar bedrijf.

Klantenservice en klachten

Heb je een vraag of een probleem waarvan het antwoord niet op de website terug te vinden is? Dan kan je natuurlijk altijd de klantenservice van Cardoen contacteren. Dat kan je doen door het contactformulier op de website in te vullen, een mail te sturen of door telefonisch contact op te nemen met de vestiging naar keuze. Je kunt natuurlijk ook altijd fysiek naar één van de vestigingen trekken. De klantenservice van Cardoen geeft zo goed altijd binnen enkele uren een antwoord op vragen. Is er iets misgelopen en heb je een klacht? Dan doe je dat het best via het formulier op de website. Je kunt ook jouw klacht per mail opsturen. Bij klachten ontvang je altijd een ontvangstbevestiging en ten laatste na twee weken een inhoudelijk antwoord.

Wil jij ook beoordelen?

Kocht jij jouw wagen bij Cardoen? Of heb je op een andere manier ervaring met hun diensten? Dan is jouw beoordeling van dit bedrijf van goudwaarde voor wie nog twijfelt. Schrijf op deze pagina jouw review over Cardoen en geef een antwoord op een aantal prangende vragen. Is de prijs bij Cardoen effectief de laagste? Hoe zit het met de service? Wat is de levertermijn? Ben je tevreden over de dienst na verkoop? Zou je opnieuw voor Cardoen kiezen of net niet?

Reviews over Cardoen

Gerelateerde bedrijven

Acculaders.nl logo
Acculaders.nl
3 beoordelingen
9,7
Banden.nl logo
Banden.nl
2 beoordelingen
8,5
Momondo logo
Momondo
2 beoordelingen
8,5
7,7
50% zou hier weer kopen
7 beoordelingen
Onze beoordeling over Cardoen

Het bedrijf Cardoen is geverifieerd door ons. De webshop cardoen.be is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Cardoen is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Cardoen maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van cardoen.be is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van cardoen.be te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Cardoen.

Geplaatst op: 15-10-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Prima

Voor de tweede keer een auto gekocht bij Cardoen in Antwerpen. Groot en gevarieerd aanbod. Je weet wat je koopt en dat is een groot voordeel. Ook de korte wachttijd prettig. Informatieverstrekking is duidelijk. Voor onderhoud kunnen we naar een andere vestiging dichterbij en dat is heel handig. Tot nu toe totaal geen klagen en zou dit bedrijf zeker aanraden.

Geplaatst op: 19-03-2022
Laatst bewerkt op: 19-03-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Correct

ik was wat achterdochtig , maar de eerlijke en vriendelijke service van de mensen in kortrijk was formidabel .
de auto laten overkomen om te bezichtigen zonder echte kosten...zot.
de service kan ik alleen maar positief zijn .
ze hebben er alles aan gedaan om de auto zo proper mogelijk te zetten en de bijkomende service van nummerplaat en pech verhelping binnen Europa er boven op is helemaal positief .

Geplaatst op: 01-02-2022
Laatst bewerkt op: 19-02-2022
Geschreven door: Noppe C.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Slecht

geleverd door Franstalige persoon.
beschadiging in koffer.
sensoren werken niet naar behoren.
garage ging ons bellen, 2 weken aan het wachten op telefoon.
telefonisch bijna niet bereikbaar, per mail idem.
dienst na verkoop trekt op niks.
al 3 maal naar de show room gegaan: jaja meneer sorry meneer en als we weg zijn kust ze meneer?
voetmatten 2 maal vermeld, niet bij geleverd, nogmaals vermeld nu al 2 weken aan het wachten.
ik zou nu wel eens graag een verantwoordelijke spreken want met hun verkopers ben ik niks. Verkopen ja maar daarna vrije val en ver onder het vriespunt.
Ik ben NIET tevreden

Geplaatst op: 23-01-2022
Laatst bewerkt op: 19-02-2022
Geschreven door: Youri P.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Slecht

Slechte ervaring van in het begin auto klaar maar was niet klaar.
Je krijgt er niets gratis de basis brandblusser, driehoek ,fluo hesje ophanging voor nummerplaat te samen 100 euro als ik dat zelf zou kopen kom ik op 30 euro. .Waarom zou ik reclame voor cardoen ik krijg er ook niets gratis.
Het is nu meer dan een jaar geleden dat ik hem heb gekocht moest op onderhoud gaan heb via pc een afspraak gemaakt voor klein onderhoud maar ze hebben een groot onderhoud gedaan je bent nog niet eigen meester over uw voertuig.Mijn auto komt uit duitsland in gevoerd, denk als ingevoerde wagen voor ze die aan de klant afleveren hij een groot onderhoud geven om dat ze geen geschiedenis hebben van de wagen van onderhoud in duitsland .
Op 1 jaar tijd zogezegd 2 keer groot onderhoud ik had maar 2000 km gereden dat jaar dat vind ik echt diefstal heb er 400 euro voor betaald.
Als je het mij vraagt ik ben teleurgesteld met de werking bij cardoen.
Ik ga volgende onderhoudsbeurt terug bij mijn vroegere garage aan mij gaan ze geen auto meer verkopen en zal er voor zorgen als ze mij vragen of ik tevreden was bij cardoen zal ik zeggen blijf daar weg je word ik zak gezet dat het niet schoon is.
Ik heb mijn hart eens kunnen luchten en een slechte ervaring rijker.

Geplaatst op: 01-05-2022
Laatst bewerkt op: 01-05-2022
Geschreven door: André B.

6 / 10
3/5 3/5 3/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Fantastisch aanbod maar slechte verkoopspraatjes

Hun online webshop is heel goed. Je kan een wagen 7 dagen reserveren, waarna je tijd hebt om hem te gaan bekijken. De wagen wordt zelfs kosteloos naar de garage van je keuze gebracht.
Eén valse noot: de status van hun wagens op hun website loopt soms een beetje achter. Als iemand kort voor jou een wagen reserveerde, zie je dat nog niet op de website maar wil het reserveren maar niet lukken.
Hun telefonische bereikbaarheid was zeer goed. Na de reservatie namen zij ook spontaan vlot contact op.
Ik reserveerde de dag van mijn afspraak nog een extra wagen (zelfde maar hogere afwerking). Bij aankomst had de verkoper dit gemerkt: knap.
Minder goed: de verkoper wou precies liefst de eerst gereserveerde wagen verkopen. Hij onderstreepte niet de extra opties/meerwaarde van de 2e gereserveerde wagen. Hij deed uitschijnen dat er weinig verschil tussen beide wagens was.
Gelukkig had ik het zelf vooraf goed bekeken en wist ik dat er bijkomend zetelverwarming, leder interieur, groter LCD-scherm, achteruitrijcamera, parkeersensoren voor en achter bij waren. De verkoper benoemde deze zelf niet. Toen ik ze benoemde vermeldde hij dat ik deze achteraf kon laten toevoegen aan de 1e wagen die ik kwam reseveren.
De optielijst op de website van Cardoen en in hun systeem klopt ook niet. Bij aankomst bleek -tot onze aangename verrassing- de wagen enkele opties meer te bevatten die niet op de website en verkoopspapieren vermeld stonden.
+ Breed aanbod.
+ Goede webshop met mogelijkheid reservatie wagen.
+ Bijzonder goede prijs.
+ Wagen te bezichtigen in garage van keuze.
+ Goede bereikbaarheid.
- Optielijst online en op Cardoen papieren klopte niet.
- Verkoper gaf geen correcte toelichting bij verschillen tussen 2 modellen.
- Heel oncomfortabele bezoekerskrukjes aan verkoopstafels. :-)

Geplaatst op: 08-04-2022
Laatst bewerkt op: 08-04-2022
Geschreven door: Anoniem

6 / 10
1/5 3/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Nemen geen contact met je op.....waarom dan reclame maken als ze toch niet willen verkopen

Gemaild voor info, gemaild voor een afspraak, gemaild dat ze me bellen.........maar helaas totaal geen reactie van Cardoen, zeer teleurgesteld

Geplaatst op: 29-03-2022
Laatst bewerkt op: 29-03-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Cardoen


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Acculaders.nl logo
Acculaders.nl
3 beoordelingen
9,7
Banden.nl logo
Banden.nl
2 beoordelingen
8,5
Momondo logo
Momondo
2 beoordelingen
8,5

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Cardoen een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 7 beoordelingen geplaatst over Cardoen. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7,7 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Cardoen actief?

Cardoen is vooral actief in de categorie autos en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) auto verkopen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Cardoen reviews? Dan kunt u naar de website van Cardoen gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie