Cardoen logo

Cardoen reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Cardoen reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
3770
Cardoen logo
Website
cardoen.be
Categorie
Autos
Bezoek de website

Cardoen Reviews

Je wil een nieuwe auto kopen en je wil natuurlijk wel met een erkende specialist zaken doen. Een verkoper die de beloftes die zij doen waarmaken en waar je ook terecht kunt als er iets met de auto aan de hand is. Daarnaast wil je ook een keuze hebben uit een groot assortiment auto’s. Zodat jij een auto kan kopen die bij je wensen en eisen past. Cardoen is een bedrijf dat zich specialiseert in het verkopen, repareren en het onderhouden van zowel nieuwe auto’s als occasions. En het is ook mogelijk om bij Cardoen een auto te leasen als daar je voorkeur naar uitgaat!

Wie zijn Cardoen?

Met 16 vestigingen in België is Cardoen een bekende aanbieder van nieuwe auto’s en occasions. Het bedrijf werd in 1949 opgericht en is sindsdien uitgegroeid tot één van de grootste autosupermarkten waar je veilig jouw nieuwe auto kunt kopen en laten onderhouden. Bij Cardoen werken erkende specialisten met een passie voor auto’s en de klanttevredenheid staat bij hun hoog in het vaandel. Bij Cardoen zit alles onder één dak en dat is voordelig voor een klant. Je kunt hier jouw oude auto inruilen, nieuwe auto’s of occasions aanschaffen of leasen en je kunt de auto ook door hen laten repareren en onderhouden bij één van de vele servicecenters.

Wat doet Cardoen?

Cardoen is een specialist op het gebied van auto’s verkopen, inkopen, onderhouden en repareren. Kortom, een partij waar alles onder één dak zit en waar je op kunt bouwen wanneer je een auto wil verkopen, kopen, leasen, repareren of laten onderhouden. Met meerdere vestigingen in België heb je altijd een vast aanspreekpunt en kan je overal terecht. Daarnaast geniet je ook nog eens van de laagste prijsgarantie en kan je de waarborg tegen betaling verlengen tot wel 10 jaar!

Auto’s kopen

Ben je op zoek naar een nieuwe auto of een jonge occasion? Cardoen heeft een assortiment met meer dan 1000 auto’s van verschillende merken. Vrijwel ieder merk en model kan je vinden. Met uitzondering van exotische wagens, zoals Ferrari, Porsche en Maserati. Je kunt kiezen uit zowel gloednieuwe auto’s als jonge occasions die goed zijn onderhouden. Op de website kun je selecteren op merk, model, bouwjaren en kilometerstanden. Op op bijzondere eigenschappen zoals transmissie of soort brandstofmotor.

Auto leasen

Bij Cardoen kan je ook een auto leasen, maar op de website staat hier vrij weinig informatie over. Je kan bij Cardoen terecht voor financiële oplossing met bijvoorbeeld Cardoen Finance of Cardoen Comfort en Comfort+. Voor het leasen van een auto kan je online wel jouw gegevens achterlaten en dan neemt men contact met je op. Je kan ook een aanvraag doen in één van de vestigingen van Cardoen.

Auto verkopen

Wil je jouw auto inruilen of verkopen? Dat kan bij Cardoen! Zelfs online. Via de website kan je via de configurator de waarde van jouw auto bepalen en een afspraak maken om de auto in te ruilen of in te nemen. Cardoen biedt naar eigen zeggen eerlijke en de beste marktprijzen voor occasions en het geld staat binnen enkele dagen op je rekening als er een overeenkomst wordt gesloten.

Onderhouden

Voor het onderhoud aan de auto kan je ook bij Cardoen terecht. De auto kan je inleveren bij één van de vele servicepunten waar erkende monteurs en specialisten werken. Je kan kiezen voor periodieke onderhoudsbeurten en ook reparaties laten uitvoeren. Een voordeel is dat ze de laagste prijsgarantie op het onderhoud bieden, zomer- en winterchecks kunnen uitvoeren en dat je zelfs voor een vast bedrag per maand onderhoud kan laten verrichten. Dat houdt in dat je bij een onderhoudsbeurt en een reparatie geen additionele kosten hebt. Je betaalt zelfs niet extra voor de arbeidsuren!

Bijzonderheden Cardoen

Het unieke aan Cardoen is dat alles met betrekking tot een auto kopen, leasen en onderhouden onder één dak zit. Met meer dan 17 vestigingen zijn ze een bekende speler in de automotive sector en ze bedienen dan ook honderdduizenden klanten op jaarbasis. Door zowel een goede aanwezigheid op het internet als door de fysieke vestigingen verspreid over het land, kan Cardoen de hoogwaardige service bieden dat het doet. Of je nu op zoek bent naar het leasen van een auto, het kopen of verkopen van een auto of als je de auto wilt laten onderhouden.

Laagste prijsgarantie

Een groot voordeel van Cardoen is dat het ook een prijsvergelijker is en dat je prijzen van auto’s kunt vergelijken. Cardoen biedt dan ook een laagste prijsgarantie aan. Dat houdt in dat vergelijkbare wagens die elders goedkoper worden aangeboden ook voor dezelfde prijs worden aangeboden. Heb je al een auto gekocht en blijkt deze duurder te zijn dan bij de concurrent? Dan betaalt Cardoen het verschil aan je terug! Uiteraard zijn hier wel voorwaarden aan verbonden en deze lees je op de website van de autosupermarkt.

Pechhulp en vervangend vervoer

Wil je genieten van pechhulp onderweg en vervangend vervoer krijgen als de auto niet langs de weg te repareren is? Cardoen werkt samen met Touring en biedt een interessant abonnementen aan waarmee je nooit meer met zorgen langs de weg komt te staan. De pechhulp komt op locatie en probeert je weer op weg te helpen of je auto wordt naar één van de servicepunten gesleept. In dat geval krijg je vervangend vervoer mee waarmee je de reis kunt vervolgen en je levert de vervangende auto weer in op het moment dat je jouw gerepareerde auto weer ophaalt.

Verlengde waarborg

De standaard waarborg op de auto’s van Cardoen is 2 jaar en je kunt deze tegen betaling verlengen tot wel 10 jaar waarborg na de eerste inschrijving van de auto. Met de verlengde waarborg zitten alle kosten van de onderdelen en het arbeidsloon in de prijs verwerkt en heb je geen additionele kosten. Niet alle reparaties vallen onder het waarborg en de voorwaarden zijn op de website van Cardoen te lezen.

Thuislevering

Heb je een nieuwe auto via de website van Cardoen aangeschaft? Dan kun je ervoor kiezen om de auto in één van de toonzalen op te halen, maar je kunt er ook voor kiezen om de auto thuis te laten afleveren. De auto wordt niet naar de plaats van bestemming gereden, maar vervoerd met een oplegger. Zo worden er onnodig extra kilometers gemaakt en klopt de kilometerstand ook met de cijfers die u op het internet heeft gezien.

Is Cardoen een betrouwbaar bedrijf?

Wij denken dat Cardoen een betrouwbare organisatie is. De reviews over de autoverkoper zijn dan ook overwegend positief! In de reviews wordt vooral gesproken over de klantvriendelijkheid, de goede bereikbaarheid en het grote aanbod in zowel nieuwe auto’s als occasions. De overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website is bereikbaar via cardoen.be en beveiligd met een SSL/TLS-certificaat. Te herkennen aan het groene slotje dat voor het webadres in de browserbalk staat.

Hoe verloopt het aankoopproces

Hoe het aankoopproces precies verloopt is afhankelijk van welke optie je hebt genomen. In de gevallen van een financiering of een lease aanvraag wordt er een overeenkomst gesloten inclusief een machtiging voor een automatisch incasso. Het bedrag dat je maandelijks dient te betalen geschiedt dan automatisch. Bij een aankoop online kun je een optie nemen op een auto en de wagen eventueel voldoen via een bankoverschrijving. Je kunt niet voor een andere betalingsmethode, zoals contant, Bancontact of creditcard kiezen. Bij het ophalen van de auto is de betaling ook eventueel in de toonzaal te verrichten.

Is Cardoen goed bereikbaar?

Cardoen kan je zowel per e-mail als telefonisch (tijdens kantooruren) bereiken. Maar ze bieden ook contactmogelijkheden aan, zoals live chat. Het team bestaat uit specialisten die voor je klaarstaan en je kunnen adviseren om de juiste keuzes te maken. Op de site vind je onder de kop “veelgestelde vragen” ook een uitgebreide kennisbank met veel informatie over Cardoen en de auto’s en diensten die zij aanbieden.

Wil jij ook beoordelen en een review schrijven?

Heb jij bij Cardoen een auto gekocht of laten repareren? Zowel wij als de bezoekers van onze review website zijn benieuwd naar jouw ervaring met dit bedrijf. Door jouw duidelijke en eerlijke review kunnen we het verhaal over Cardoen compleet maken. Terwijl de consumenten die ons platform bezoeken en op basis van jouw review een goed besluit kunnen nemen of zij zaken willen doen met dit bedrijf. Omschrijf dan ook zo gedetailleerd mogelijk hoe jouw ervaring met Cardoen was, wat er goed ging en wat er eventueel beter kan. Denk dan bijvoorbeeld aan het beschrijven van hoe simpel of moeilijk het was om een auto te kopen of hoe je in de toonzaal bent geholpen. Wij willen je alvast bedanken voor jouw review over Cardoen!

Reviews over Cardoen

Gerelateerde bedrijven

Ikwilvanmijnautoaf logo
Ikwilvanmijnautoaf
3 beoordelingen
7
Osw.nl logo
Osw.nl
3 beoordelingen
7
wijkopenautos.nl logo
wijkopenautos.nl
2 beoordelingen
6,5

Gerelateerde blogartikelen

6,5
50% zou hier weer kopen
27 beoordelingen
Onze beoordeling over Cardoen

Het bedrijf Cardoen is geverifieerd door ons. De webshop cardoen.be is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Cardoen is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Cardoen maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van cardoen.be is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van cardoen.be te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Cardoen.

Geplaatst op: 15-10-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Tip Top

Reeds 4 nieuwe wagens gekocht, en laten onderhouden - gedurende bijna 20 jaar ! Altijd goed en correct geholpen !

Geplaatst op: 05-05-2023
Laatst bewerkt op: 05-05-2023
Geschreven door: Tony V.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Uitstekend!

Bij afhaling auto Seat Arona op 02/06/2023 uitstekende uitleg bij Administratief Coördinator Afleveringen de heer De Cooman. Ook uitstekende uitleg bij het laatste gedeelte ivb de werking van de auto door garagist.

Geplaatst op: 02-06-2023
Laatst bewerkt op: 02-06-2023
Geschreven door: Lilly V.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Slecht,onbetrouwbaar.

Koop nooit bij cardoen. Zijn grote oplichters. Zijn nie te vertrouwen en behandelen je slecht. Zelfs met getekend papier in de hand ,trekken ze zich terug. Denken dat ze meer zijn. Cardoen is gewoon slecht op alle gebieden.

Geplaatst op: 10-05-2023
Laatst bewerkt op: 10-05-2023
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
2/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Wij zijn trotse eigenaar van een nieuwe ‘Cardoenwagen’ 😉

Wij hadden dringend een nieuwe wagen nodig en in 2 weken tijd hadden we onze nieuwe Audi Q2 al in ons bezit. De verkoper uit Kuurne is een topper! Niets was hem teveel en op alles wat we vroegen, kregen we een duidelijk en correct antwoord. Ook de uitleg over de wagen bij de levering was uitstekend. Wij zijn alvast heel tevreden klanten.

Geplaatst op: 19-01-2023
Laatst bewerkt op: 19-01-2023
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Arrogante verkopers, geen respect en geen beloftes houden.

Arrogante verkopers, geen respect en geen beloftes

Geplaatst op: 20-02-2023
Laatst bewerkt op: 20-02-2023
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Geschokt

Een aantal weken geleden heb ik mijn wagen verkocht aan cardoen. Hier kan ik me enkel positief over uiten.
Heb een enorm goed bod gekregen en verkoop is ook vlot gegaan.

Uit nieuwsgierigheid de site in het oog gehouden tot mijn auto erop kwam. Dit heeft ongeveer een maand geduurd. En toen kwam de schok.

In die maand hebben ze er zelf nog mee rondgereden, want de kilometerstand lag zo’n 500km hoger dan toen ik hem heb ingeleverd.
De catalogusprijs staat ook vermeld samen met hun “cardoenprijs”.
Deze “cardoenprijs” bedraagt €1001 waarvan €1000 eigenlijk de overnamepremie is.
Dit wil zeggen dat ze bij cardoen welgeteld €1 korting geven op de catalogusprijs als je geen wagen heb voor een overnamepremie.

In tijden dat ze beweren om de goedkoopste te zijn vind ik het toch erg dat een 2de hands wagen duurder tekoop staat dan dat hij oorspronkelijk is aangekocht. De aankoop prijs van deze specifieke wagen is door hun ook geweten door de documenten die je moet inleveren bij de verkoop
Ik spreek hier ook over een simpele kleine stadswagen en absoluut geen luxe wagen.

Geplaatst op: 03-02-2023
Laatst bewerkt op: 03-02-2023
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Veel keuze

Ik heb 2 keer een wagen gekocht bij cardoen. Bij beide aankopen tevreden wat betreft aankoop en aflevering. Ook inruilwaarde van oude wagen was heel goed (veel meer dan merk concessie).
Ik heb wel een les geleerd ivm eerste wagen. Toen had ik extra betaald voor garantie verlenging tot 5 jaar 150.000km. helaas genoeg gelijk vele grotere concessies houden ze zich er niet altijd aan... Dus bij de 2de aankoop geen garantie verlenging genomen alsook onderhoud ergens anders. Ik heb ook gemerkt dat er nieuwe jonge verkopers zijn aangenomen. Deze vond ik veel te veel gericht op "als het maar verkocht is". Bewust ook afgewimpeld en gekozen voor een oudere meer bekwame verkoper. De omruiling van oude naar nieuwe wagen verliep vlot alsook de vriendelijke uitleg van administratie als diegene die de uitleg over de wagen gaf.
Dit was in cardoen antwerpen

Geplaatst op: 16-12-2022
Laatst bewerkt op: 16-12-2022
Geschreven door: Wim D.

9 / 10
5/5 3/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Inschrijvingsbewijs

Opgepast! Leveren geen Belgisch conformiteitsattest af bij hun geïmporteerde wagens. Dit zorgt bij ombouwing (bv. trekhaak) voor problemen. Je bent afgekeurd en kan zelf het COC in orde brengen. Wagen moet naar constructeur en je bent 200,- kwijt. Bedankt, Cardoen, om ditte op voorhand te melden en me achteraf in de kou te laten staan.

Geplaatst op: 16-12-2022
Laatst bewerkt op: 16-12-2022
Geschreven door: Bart X.

7 / 10
4/5 1/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Nee
Bad experience

False commitments and later they withdraw from their commitments. Poor service, no quality.

Geplaatst op: 15-12-2022
Laatst bewerkt op: 15-12-2022
Geschreven door: Anoniem

5 / 10
2/5 2/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Car niet doen !!!

Car niet doen !!!

Geplaatst op: 12-12-2022
Laatst bewerkt op: 12-12-2022
Geschreven door: Anoniem

3 / 10
1/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slechte ervaring

We hebben drie weken moeten wachten na betaling tot wanneer we onze auto geleverd kregen terwijl hij in de showroom stond. Hij geraakte maar niet geschouwd. Na drie maal ter plaatse gaan en een 10 tal telefoontjes dan toch een antwoord gekregen.
Het was een auto geschenk voor mijn papa. Bmw 22000 euro. Dus je zou mogen verwachten met goede banden. Na drie weken en bijna geen kms alle vier de banden moeten vervangen. Cardoen zegt dat ze niets kunnen doen. Op keuringsbewijs staat opgelet banden!!!! Wij voelen ons bedrogen.

Geplaatst op: 14-10-2022
Laatst bewerkt op: 14-10-2022
Geschreven door: Isabelle S.

5 / 10
2/5 2/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Ik hoop dat deze een uitzondering was voor Cardoen

Langs geweest voor auto. Ik zei tegen de verkoper dat het wel een zeer lage overnameprijs was verkoop hem dan zelf zei hij op een arrogante manier.

Geplaatst op: 04-09-2022
Laatst bewerkt op: 04-09-2022
Geschreven door: Jean-Luc A.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Transparantie en vertrouwen

Auto gekocht paar maanden geleden, vriendelijke verkoper. Wel qua transparantie is niet top,moeten altijd via verkopers gaan om een vraag stellen bv. Voor servicedienst.
Men kan geen woord aan de lijn krijgen met persoon in kwestie van de dienst zelf. Ook geen mailadres. In samenvatting, ze doen hun eigen 'keuken' en de klanten moeten maar volgen.

Geplaatst op: 23-08-2022
Laatst bewerkt op: 23-08-2022
Geschreven door: Anoniem

7 / 10
4/5 3/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Bij overeenkomst bepaalde zaken vergeten . Een woord geven en dan deze niet nakomen, met het excuses ik ben het vergeten!

Bij de aankoop van de wagen zijn er bepaalde zaken beloofd geweest. Maar vergeten bij te vermelden dat dit door omstandigheden dan wel niet kon. Je rekent daar dan wel op. Dus eens de verkoop rond loop je dingen mis die je uiteindelijk wel beloofd zijn.
Een excuses gehad voor het vergeten te vermelden nadat de wagen aangekocht was. Voor mijzelf ook als zelfstandige is een woord een woord. Met excuses los je niks op
. Toch niet over zoiets . Als ervaren verkoper moet en ben je verplicht van alles op de hoogte te zijn en alles te vermelden. We hadden niet met een stagiair te maken.
Koop ik hier nog een wagen? Absoluut niet
Raad ik Cardoen aan.. Absoluut niet

Geplaatst op: 12-08-2022
Laatst bewerkt op: 12-08-2022
Geschreven door: Ann C.

6 / 10
4/5 2/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Uitstekend!

Een garage met een kloppend hart voor haar klanten waar het menselijk aspect steeds primeert boven het online gedoe
Vakkundige medewerkers met excellente service en hulp uitstekende begeleiding bij aankoop van nieuw wagen uitleg was klaar en duidelijk kortom een aanrader
Een meer dan tevreden klant bij aankoop van tweede nieuwe wagen bij hen
Uitstekend!

Geplaatst op: 25-07-2022
Laatst bewerkt op: 25-07-2022
Geschreven door: Dorine B.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Uitstend

Een garage met een kloppend hart voor haar klanten waar het menselijk aspect steeds primeert boven het online gedoe
Vakkundige medewerkers met excellente service en hulp uitstekende begeleiding bij aankoop van nieuw wagen uitleg was klaar en duidelijk kortom een aanrader
Een meer dan tevreden klant bij aankoop van tweede nieuwe wagen bij hen
Uitstekend!

Geplaatst op: 25-07-2022
Laatst bewerkt op: 25-07-2022
Geschreven door: Dorine B.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Slecht

slecht

Geplaatst op: 12-09-2022
Laatst bewerkt op: 12-09-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Koop hier nooit

verkopers zijn macho mannetjes, lachen je uit, lachen de collega's uit, je hebt zeker niet het gevoel of je welkom bent, eerder een wantrouwig gevoel moet ik zeggen, heel verhaal en gedoe over een wagen, dacht eerst dat het candid camera was maar het was dus werkelijkheid!!
het is echt om te lachen!!!

Geplaatst op: 22-07-2022
Laatst bewerkt op: 22-07-2022
Geschreven door: Anoniem

3 / 10
1/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Tevreden

Verkoopdienst ok en proper afgeleverd

Geplaatst op: 13-07-2022
Laatst bewerkt op: 13-07-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Slecht

Slechte ervaring van in het begin auto klaar maar was niet klaar.
Je krijgt er niets gratis de basis brandblusser, driehoek ,fluo hesje ophanging voor nummerplaat te samen 100 euro als ik dat zelf zou kopen kom ik op 30 euro. .Waarom zou ik reclame voor cardoen ik krijg er ook niets gratis.
Het is nu meer dan een jaar geleden dat ik hem heb gekocht moest op onderhoud gaan heb via pc een afspraak gemaakt voor klein onderhoud maar ze hebben een groot onderhoud gedaan je bent nog niet eigen meester over uw voertuig.Mijn auto komt uit duitsland in gevoerd, denk als ingevoerde wagen voor ze die aan de klant afleveren hij een groot onderhoud geven om dat ze geen geschiedenis hebben van de wagen van onderhoud in duitsland .
Op 1 jaar tijd zogezegd 2 keer groot onderhoud ik had maar 2000 km gereden dat jaar dat vind ik echt diefstal heb er 400 euro voor betaald.
Als je het mij vraagt ik ben teleurgesteld met de werking bij cardoen.
Ik ga volgende onderhoudsbeurt terug bij mijn vroegere garage aan mij gaan ze geen auto meer verkopen en zal er voor zorgen als ze mij vragen of ik tevreden was bij cardoen zal ik zeggen blijf daar weg je word ik zak gezet dat het niet schoon is.
Ik heb mijn hart eens kunnen luchten en een slechte ervaring rijker.

Geplaatst op: 01-05-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: André B.

6 / 10
3/5 3/5 3/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Slechtste ervaring ooit

Auto pas na iets meer dan een maand kunnen ophalen.
Na enkele dagen motorische problemen,...

Na 4tal maanden bellen, discussiëren,... Heeft men de auto "terug) genomen en heb ik hierdoor serieus wat geld verloren ten op zichte van de aankoopwaarde

Geplaatst op: 25-05-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Thomas W.

4 / 10
3/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Fantastisch aanbod maar slechte verkoopspraatjes

Hun online webshop is heel goed. Je kan een wagen 7 dagen reserveren, waarna je tijd hebt om hem te gaan bekijken. De wagen wordt zelfs kosteloos naar de garage van je keuze gebracht.
Eén valse noot: de status van hun wagens op hun website loopt soms een beetje achter. Als iemand kort voor jou een wagen reserveerde, zie je dat nog niet op de website maar wil het reserveren maar niet lukken.
Hun telefonische bereikbaarheid was zeer goed. Na de reservatie namen zij ook spontaan vlot contact op.
Ik reserveerde de dag van mijn afspraak nog een extra wagen (zelfde maar hogere afwerking). Bij aankomst had de verkoper dit gemerkt: knap.
Minder goed: de verkoper wou precies liefst de eerst gereserveerde wagen verkopen. Hij onderstreepte niet de extra opties/meerwaarde van de 2e gereserveerde wagen. Hij deed uitschijnen dat er weinig verschil tussen beide wagens was.
Gelukkig had ik het zelf vooraf goed bekeken en wist ik dat er bijkomend zetelverwarming, leder interieur, groter LCD-scherm, achteruitrijcamera, parkeersensoren voor en achter bij waren. De verkoper benoemde deze zelf niet. Toen ik ze benoemde vermeldde hij dat ik deze achteraf kon laten toevoegen aan de 1e wagen die ik kwam reseveren.
De optielijst op de website van Cardoen en in hun systeem klopt ook niet. Bij aankomst bleek -tot onze aangename verrassing- de wagen enkele opties meer te bevatten die niet op de website en verkoopspapieren vermeld stonden.
+ Breed aanbod.
+ Goede webshop met mogelijkheid reservatie wagen.
+ Bijzonder goede prijs.
+ Wagen te bezichtigen in garage van keuze.
+ Goede bereikbaarheid.
- Optielijst online en op Cardoen papieren klopte niet.
- Verkoper gaf geen correcte toelichting bij verschillen tussen 2 modellen.
- Heel oncomfortabele bezoekerskrukjes aan verkoopstafels. :-)

Geplaatst op: 08-04-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

6 / 10
1/5 3/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Nemen geen contact met je op.....waarom dan reclame maken als ze toch niet willen verkopen

Gemaild voor info, gemaild voor een afspraak, gemaild dat ze me bellen.........maar helaas totaal geen reactie van Cardoen, zeer teleurgesteld

Geplaatst op: 29-03-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Prima

Voor de tweede keer een auto gekocht bij Cardoen in Antwerpen. Groot en gevarieerd aanbod. Je weet wat je koopt en dat is een groot voordeel. Ook de korte wachttijd prettig. Informatieverstrekking is duidelijk. Voor onderhoud kunnen we naar een andere vestiging dichterbij en dat is heel handig. Tot nu toe totaal geen klagen en zou dit bedrijf zeker aanraden.

Geplaatst op: 19-03-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Slecht

geleverd door Franstalige persoon.
beschadiging in koffer.
sensoren werken niet naar behoren.
garage ging ons bellen, 2 weken aan het wachten op telefoon.
telefonisch bijna niet bereikbaar, per mail idem.
dienst na verkoop trekt op niks.
al 3 maal naar de show room gegaan: jaja meneer sorry meneer en als we weg zijn kust ze meneer?
voetmatten 2 maal vermeld, niet bij geleverd, nogmaals vermeld nu al 2 weken aan het wachten.
ik zou nu wel eens graag een verantwoordelijke spreken want met hun verkopers ben ik niks. Verkopen ja maar daarna vrije val en ver onder het vriespunt.
Ik ben NIET tevreden

Geplaatst op: 23-01-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Youri P.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Correct

ik was wat achterdochtig , maar de eerlijke en vriendelijke service van de mensen in kortrijk was formidabel .
de auto laten overkomen om te bezichtigen zonder echte kosten...zot.
de service kan ik alleen maar positief zijn .
ze hebben er alles aan gedaan om de auto zo proper mogelijk te zetten en de bijkomende service van nummerplaat en pech verhelping binnen Europa er boven op is helemaal positief .

Geplaatst op: 01-02-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Noppe C.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Cardoen


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Ikwilvanmijnautoaf logo
Ikwilvanmijnautoaf
3 beoordelingen
7
Osw.nl logo
Osw.nl
3 beoordelingen
7
wijkopenautos.nl logo
wijkopenautos.nl
2 beoordelingen
6,5

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Cardoen een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 27 beoordelingen geplaatst over Cardoen. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6,5 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Cardoen actief?

Cardoen is vooral actief in de categorie autos en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) auto verkopen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Cardoen reviews? Dan kunt u naar de website van Cardoen gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie