Care Delta logo

Care Delta reviews, ervaringen en beoordelingen

Care Delta reviews, ervaringen en beoordelingen
712
Care Delta logo
Website
Care Delta
Categorie
Wonen

Reviews en Ervaringen Care Delta

Gezondheid is prioritair. Dit weten we. We trachten er dan ook voortdurend naar te leven. Zorg dragen voor zowel je mentale als fysieke welbevinden kan veel rust brengen. Ingrijpen wanneer de alarmbellen reeds afgingen werkt nefast — met een preventieve aanpak hoeven deze nooit te luiden. Bij Care Delta biedt men een ruim assortiment aan producten die talrijke klachten verlichten én voorkomen. Vooraleer je je vertrouwen in hun diensten stelt, kom je uiteraard graag meer te weten over het bedrijf in kwestie. Waarin maakt Care Delta het verschil? Lees zeker verder — we vertellen je er graag meer over.

Over Care Delta

Care Delta draagt zorg voor werkelijk iedereen. Het bedrijf gelooft sterk in het prioritair stellen van gezondheid, op vrijwel alle vlakken. Beschik je reeds over een uitstekende conditie? Care Delta helpt je deze te behouden. Care Delta is dynamisch en pril van aard — het blijft doorlopend in ontwikkeling. Producten worden te allen tijde aangescherpt en aangepast aan veranderende noden. Vanuit jarenlange expertise werkt Care Delta aan een gezond, zorgeloos morgen.

Waarom kiezen voor Care Delta

Care Delta specialiseert zich binnen vijf hoofddomeinen — gehoor, zicht, metingen, (persoonlijke) hygiëne en hulpmiddelen. Ben je benieuwd naar Care Delta’s aanbod? Accessoires ter onderhouden van hoorapparatuur, schoonmaak- en hygiëneattributen, een zuurstof- of bloeddrukmeter, sportuitrusting vind je er terug. Care Delta lanceerde een eigen huismerk — Take Care. Hierbij gaat het om producten die een langer, autonoom én gezond leven mogelijk en stabiel maken. Je rekent op meer dan enkel producten. Een team staat met een glimlach voor je klaar en adviseert je omtrent verscheidene vragen.

Is Care Delta betrouwbaar?

Bij rondvraag binnen je naaste omgeving, ben je over Care Delta niet vlug uitgepraat. Het bedrijf staat klaar voor zowel jong als oud. Mede hierdoor bereikt het een ruimer publiek. Care Delta zorgt voor een vlotte afhandeling van je bestelling tot en met nazorg. Bestelde je aan een minimaal bedrag van € 20,-? Geniet van een gratis levering. Betalen gebeurt eenvoudig achteraf en op deze manier raak je al gauw vertrouwd met Care Delta’s productlijn. Betalen doe je met Visa, MasterCard of iDeal. Care Delta verrijkt de gezondheid van een talrijk, tevreden cliënteel. Alle tools werden ontworpen met oog op innovatie, gebruiksgemak en duurzaamheid. Dankzij dit gegeven blijf je steeds op de hoogte van je toestand. Op basis van deze zaken concluderen we een sterke betrouwbaarheid.

Klantenservice en klachten

Heb je een vraag, opmerking of suggestie? Wens je een klacht in te dienen? Je bereikt Care Delta’s klantendienst via mail en telefonische weg. Ook via een contactformulier en Sociale Media word je in een mum van tijd verdergeholpen.

Wil jij ook beoordelen?

Vandaag kwam je meer te weten over Care Delta. Wat kan het aanbod voor je betekenen? Welke waarden straalt het bedrijf uit? Op basis van ervaringen en beoordelingen kon je je besluit staven. Ging je ondertussen over tot een (eerste) advies? Ben je tevreden over een afgehandelde klacht of vraag? Pen gerust een eigen beoordeling neer — het helpt anderen op pad.

Reviews over Care Delta
Gerelateerde bedrijven
LalaShops.nl logo
LalaShops.nl
4 beoordelingen
7,2
PharmaMarket logo
PharmaMarket
10 beoordelingen
5,4
Walra logo
Walra
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Care Delta

Ons team van experts heeft Care Delta geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Care Delta bestaat al sinds 2016 en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Care Delta is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Care Delta is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van Care Delta. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Care Delta.

Geplaatst op: 08-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Uitstekend bedrijf

Uitstekend bedrijf met uitstekende producten en nog betere klantenondersteuning. Ik ben dol op alle tutorials die ze volledig gratis op hun website bieden.

Geplaatst op: 23-03-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Amy B.

9 / 10
4/5 4/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Care Delta
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
LalaShops.nl logo
LalaShops.nl
4 beoordelingen
7,2
PharmaMarket logo
PharmaMarket
10 beoordelingen
5,4
Walra logo
Walra
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Care Delta een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Care Delta. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Care Delta actief?

Care Delta is vooral actief in de categorie wonen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) slaapcomfort , smarthome en verzorging & gezondheid.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Care Delta reviews? Dan kunt u naar de website van Care Delta gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie