Care Plus logo

Care Plus reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Care Plus reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
713
Care Plus logo
Website
careplus-shop.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Care Plus

Care Plus is specialist in reizigersbescherming. In de webshop vind je onder andere producten die je beschermen tegen muggen, teken en de eikenprocessierups. Ook voor zonbescherming, klamboes, EHBO-sets en voetverzorging ben je bij Care Plus aan het juiste adres. Voordat je op reis gaat is het dus verstandig om bij Care Plus jouw beschermende producten te kopen. Wil je graag meer weten over beoordelingen van Care Plus? Wij hebben de reviews van echte klanten van Care Plus op een rij gezet. Lees wat de ervaringen zijn van andere reizigers en neem een weloverwogen beslissing om bij Care Plus te kopen.

Over Care Plus

Care Plus helpt mee aan de missie van Travel Health Group: een malariavrije wereld in 2030. Deze ambitieuze doelstelling drijft het team en de partners van Travel Health Group. Malaria zorgt jaarlijks voor 435.000 doden en maakt meer dan 219 miljoen mensen ziek. Een van de manieren waarop Care Plus zijn steentje bijdraagt is door 1% van de omzet te doneren aan projecten die een malariavrije wereld ondersteunen. Jij helpt ook door jouw muggenwerende producten te kopen bij Care Plus. Het bedrijf verkoopt beschermende reisartikelen die je gemakkelijk kunt meenemen in jouw reisbagage. Met meer dan 25 jaar ervaring is Care Plus dé expert op het gebied van beschermende reisartikelen.

Waarom kiezen voor Care Plus

Bij Care Plus shop je diverse artikelen om veilig op reis te gaan. Care Plus is marktleider op het gebied van anti insect artikelen, zoals DEET en natuurlijke muggenspray, tekenspray, klamboes, EHBO-sets en andere producten om veilig erop uit te trekken. Vertrek je al bijna en besef je opeens dat je nog geen muggenspray hebt gepakt? Dat is geen probleem. Plaats vandaag voor 17:00 jouw bestelling en je hebt deze morgen in huis. Je bestelling wordt gratis verzonden vanaf €25,- en het is mogelijk om pas achteraf te betalen met Afterpay. Neem bij vragen over een product altijd contact op met de klantenservice. De medewerkers van Care Plus helpen je graag bij het vinden van de juiste producten.

Is Care Plus betrouwbaar?

Care Plus is marktleider op het gebied van reisbescherming en de webshop is onderdeel van Webwinkel-deals. Webwinkel-deals is een Nederlands bedrijf dat sinds de oprichting in 2012 al vele webwinkels heeft kunnen realiseren. Je kunt altijd veilig afrekenen bij Care Plus en er zelfs voor kiezen om pas te betalen wanneer je jouw bestelling binnen hebt. Kies in dit geval voor betalen met Afterpay.

Klantenservice en klachten

De klantenservice van Care Plus staat altijd voor je klaar. Je kunt zowel telefonisch contact opnemen als via de e-mail. Daarnaast vind je online veel informatie, onder andere omtrent de verzending en retourneren. Schrijf je zeker in voor de nieuwsbrief van Care Plus. Zo blijf jij op de hoogte van alle acties, aanbiedingen en nieuwtjes.

Wil jij ook beoordelen?

Op Ervaringensite.nl kun je ervaringen van echte klanten lezen. Heb jij al eens een bestelling geplaatst in de webshop van Care Plus? Dan horen wij graag van je hoe dit bevallen is. Schrijf jouw Care Plus beoordeling om zo andere toekomstige klanten te helpen bij het maken van de juiste keuze. Vertel bijvoorbeeld of je makkelijk hebt kunnen vinden wat je zocht, of je jouw bestelling snel in huis had en wat je vindt van de werking van de producten. Heb je contact gehad met een medewerker van Care Plus? Ben je goed en deskundig geholpen? Des te meer jij weet te vertellen, des te waardevoller jouw review over Care Plus is.

Reviews over Care Plus
Gerelateerde bedrijven
LalaShops.nl logo
LalaShops.nl
4 beoordelingen
7,2
PharmaMarket logo
PharmaMarket
10 beoordelingen
5,4
WeSmyle logo
WeSmyle
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen
8,5
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Erg prettig

Het is heel fijn om de Bed Bugs ongediertebestrijdingsproducten van deze website te gebruiken en het werkt erg prettig. Zal graag hun hoogwaardige ongediertebestrijdingsproducten in mijn huis gebruiken.

Geplaatst op: 30-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Berend T.

7 / 10
3/5 4/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Care Plus
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
LalaShops.nl logo
LalaShops.nl
4 beoordelingen
7,2
PharmaMarket logo
PharmaMarket
10 beoordelingen
5,4
WeSmyle logo
WeSmyle
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Care Plus een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Care Plus. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Care Plus actief?

Care Plus is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) verzorging & gezondheid.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Care Plus reviews? Dan kunt u naar de website van Care Plus gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie