Dartdiscounter.nl logo

Dartdiscounter.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Dartdiscounter.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
732
Dartdiscounter.nl logo
Website
Dartdiscounter.nl
Categorie
Webshops

Reviews en ervaringen Dartdiscounter.nl

Darts is absoluut één van de meest populaire sporten van het moment. Om het spel op enig niveau te spelen heb je natuurlijk wel de nodige apparatuur nodig. Bij Dartdiscounter.nl vind je alles wat te maken heeft met darts voor eender welk budget. Maar zijn die producten van Dartdiscounter.nl wel van een hoge kwaliteit? Wat zijn de ervaringen en beoordelingen van hun klanten? Zijn de reviews positief of eerder negatief? Op deze pagina vind je beoordelingen en reviews van die echte klanten over Dartdiscounter.nl. Zo kan je jouw eigen mening vormen op basis van relevante informatie!

Over Dartdiscounter.nl

Dartdiscounter.nl is een webshop die zich profileert als een one stop shop voor alles wat met darts te maken heeft. De website is opgericht in 2014 en heeft sindsdien een belangrijk deel van de markt in handen. Met een assortiment van meer dan vijfduizend producten van alle grote dartsmerken richt Dartdiscounter.nl kan iedereen wel iets naar zijn/haar zin terugvinden. De belangrijkste selling points van Dartdiscounter.nl, naast het grote aanbod, een snelle service en ook kennis van zaken. Zo kan je voor eender welke vraag die te maken heeft met darts of aanverwanten bij de klantenservice terecht. Tevens vind je op de website een hele sectie met tips voor het kopen van een dartsbord en ook informatie over welke darts bij jou zouden kunnen passen. Voor speciale aanbiedingen en nieuws uit de sector kan je je inschrijven voor de nieuwsbrief van Dartdiscounter.nl of de Facebookpagina volgen.

Waarom kiezen voor Dartdiscounter.nl?

Dartdiscounter.nl heeft zoals gezegd meer dan vijfduizend producten in catalogus. De website zelf is onderverdeeld in de volgende categorieën: dartbord, dartpijlen, shafts, flights, surrounds, verlichting, matten, accessoires, soft-tip, spelers, sale en de adviespagina. Vanzelfsprekend is elke categorie nog eens onderverdeeld in subcategorieën. Om een kleine greep te nemen uit het aanbod merken dat je bij Dartdiscounter.nl terug kunt vinden: Bull’s, Dutch Darts, Harrows Darts, Red Dragon Darts, Ruthless en nog veel meer. Heb je een keuze kunnen maken? Dan geniet je van gratis levering vanaf 50 euro of vanaf 60 euro internationaal. Het is ook mogelijk om op kantooruren een bestelling af te halen op het adres van de hoofdzetel. Bovendien levert Dartdiscounter.nl elke bestelling op voorraad razendsnel. Besteld voor 23:59 betekent de volgende dag al in huis mits het artikel in voorraad is. Is dat niet het geval kan je jouw bestelling binnen de 1 à 3 werkdagen thuis verwachten. Betalen kan via bankoverschrijving, iDeal, Mastercard, Visa, Bancontact, PayPal of via AfterPay.

Is Dartdiscounter.nl betrouwbaar?

Natuurlijk wil je ook weten of je de diensten van Dartdiscounter.nl wel kunt vertrouwen. Komt jouw bestelling ook daadwerkelijk aan? Is het veilig om op de website te surfen? Eerst en vooral is Dartdiscounter.nl een Nederlandse webshop wat ook betekent dat ze de Nederlandse wetgeving volgen. Op de website vind je dan ook het nummer van de Kamer van Koophandel, het btw nummer en het adres van de hoofdzetel terug. Bovendien is de verbinding met de website beveiligd met het zogenaamde SSL-protocol wat betekent dat jouw persoonsgegevens veilig zijn. Dartdiscounter.nl is daarenboven een gecertificeerd lid van het online keurmerk Webshop Keurmerk en beschikt over een eigen klantenservice. Ten slotte hebben ze ook een facebookpagina waar iedereen vrij op kan posten. We kunnen dan ook vrij zeker melden dat Dartdiscounter.nl een betrouwbare webshop is.

Klantenservice en klachten

Dartdiscounter.nl heeft een pagina klantenservice waar je heel wat antwoorden op veelgestelde vragen terug kunt vinden. Vind je jouw antwoord hier niet tussen? Dan kan je contact opnemen met de klantenservice zelf door een mail te sturen of door te bellen op werkdagen. Tevens kan je een brief sturen naar het adres van de hoofdzetel. Klachten kunnen op eenzelfde manier doorgestuurd worden of je kunt ervoor opteren om een klacht neer te leggen bij Webshop Keurmerk. Een laatste alternatief is om dit te doen via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dartdiscounter.nl reageert altijd binnen enkele werkdagen op klachten en vragen.

Wil jij ook beoordelen?

Gooi jij darts van Dartdiscounter.nl? Of heb je op een andere manier ervaring met deze webshop? Dan horen wij graag hoe je hen beoordeelt. Schrijf op deze pagina jouw review over de website zelf, de producten en de klantenservice. Zo laat je potentiële toekomstige klanten weten wat ze kunnen verwachten bij een aankoop bij Dartdiscounter.nl. Is de levertijd snel? Is de prijs-kwaliteitsverhouding goed? Krijg je een duidelijk antwoord op jouw meest prangende vragen?

Reviews over Dartdiscounter.nl

Gerelateerde bedrijven

VoetbalShirtsKoning logo
VoetbalShirtsKoning
4 beoordelingen
9,3
Teamsports.com logo
Teamsports.com
3 beoordelingen
7,3
PadelDirect.be logo
PadelDirect.be
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met Dartdiscounter.nl

Ons team van experts heeft Dartdiscounter.nl geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Dartdiscounter.nl bestaat al sinds 2014 en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Dartdiscounter.nl is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Dartdiscounter.nl is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Dartdiscounter.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 08-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Fijn spul

We hebben een tijdje geleden een dart board aangeschaft voor te darten en het meeste hebben we hier gekocht en je merkt gewoon echt dat het van goede kwaliteit is!

Geplaatst op: 13-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Noa T.

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Dartdiscounter.nl


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

VoetbalShirtsKoning logo
VoetbalShirtsKoning
4 beoordelingen
9,3
Teamsports.com logo
Teamsports.com
3 beoordelingen
7,3
PadelDirect.be logo
PadelDirect.be
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Dartdiscounter.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Dartdiscounter.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Dartdiscounter.nl actief?

Dartdiscounter.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) sport & fitness.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Dartdiscounter.nl reviews? Dan kunt u naar de website van Dartdiscounter.nl gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie