Douche Concurrent logo

Douche Concurrent reviews, ervaringen en beoordelingen

Douche Concurrent reviews, ervaringen en beoordelingen
1098
Douche Concurrent logo
Website
Douche Concurrent
Categorie
Webshops

Reviews en Ervaringen Douche Concurrent

Alles op het gebied van sanitair kun je vinden in de webshop van Douche Concurrent. Maar is deze webshop een goede optie voor jou? Lees gauw verder om daar achter te komen. Je leest hier meer over de webshop, hun motto, redenen om er te shoppen, betrouwbaarheid en meer. Ook kun je je laten inspireren door de ervaringen van klanten van Douche Concurrent. Lees de reviews om meer te weten te komen over klantenervaringen van Douche Concurrent.

Over Douche Concurrent

Douche Concurrent is een van de grootste online aanbieders van sanitair. Dat is niet voor niets, want hun collectie met grotendeels A-merken is altijd uitgebreid en goed geprijsd. Douche Concurrent heeft maar liefst twee webshops, eentje voor de Nederlandse klanten en een ander voor de Belgische klanten. Je kunt de complete collectie van Douche Concurrent online vinden en bestellen. Wil je weten hoe het sanitair er in het echt uitziet? Douche Concurrent heeft maar liefst twee grote showrooms in Nederland. Hier kun je een beter beeld krijgen van hoe het sanitair er in het echt uitziet.

Het motto van Douche Concurrent is niet voor niets: “Douche Concurrent... Voelt gewoon goed.”. Je kunt bij deze webshop namelijk altijd genieten van het beste aanbod, de beste prijzen een een uitstekende service.

Waarom kiezen voor Douche Concurrent

Wil je het liefst A-merken shoppen voor jouw nieuwe badkamer? Bij Douche Concurrent ben je dan altijd aan het juiste adres. Hier vind je bijvoorbeeld: Villeroy & Boch, Hothbath, Grohe, Plieger, Gerberit en meer. Je vindt de nieuwste collecties van deze A-merken en ze zijn ook nog eens zeer voordelig geprijsd bij Douche Concurrent. Het aanbod bij Douche Concurrent bestaat uit maar liefst meer dan 20.000 producten, waaronder ook nog eens meer dan 900 verschillende tegels.

Douche Concurrent denkt graag met je mee. Je kunt niet alleen online en offline inspiratie opdoen bij Douche Concurrent, je kunt zelfs de inspiratie in huis halen. Je kunt namelijk een 3D model van jouw badkamer laten maken. Zo krijg je een perfect beeld van wat mogelijk is met jouw badkamer.

Ook biedt Douche Concurrent geweldige services en voorwaarden. Je krijgt altijd een snelle levering en ontvangt jouw levering vanaf €100,- zelf gratis aan huis. Op iedere bestelling zit garantie. Dit is een garantietermijn van maar liefst 10 jaar. Weet je na ontvangst niet zeker of je tevreden bent over jouw bestelling? Je hebt hier 30 dagen de tijd voor om over na te denken. Ben je niet tevreden? Dan kun je binnen 30 dagen nog altijd retourneren.

Is Douche Concurrent betrouwbaar?

Douche Concurrent is een van de grootste online verkopers van sanitair en daardoor zeer betrouwbaar. Ook weet je zeker dat je met een betrouwbare partner te maken hebt, omdat ze niet exclusief online te vinden zijn. Douche Concurrent heeft twee fysieke showrooms, waar je ook altijd terecht kunt.

Veilig en betrouwbaar kunnen shoppen, vind Douche Concurrent erg belangrijk, zeker ook online. Daarom doen zij er alles aan om deze online koop zo eenvoudig mogelijk te maken. Je kunt zelf een betaalmethode selecteren en je kunt er zelfs voor kiezen om aan huis te betalen met pin. Betaal je liever gewoon veilig online? Dan kan dat altijd veilig via Ideal, creditcard of Paypal.

Klantenservice en klachten

Je kunt de klantenservice van Douche Concurrent altijd direct aanspreken in de showrooms van Douche Concurrent. Hier werken professionals en kunnen al jouw vragen beantwoorden. Woon je niet in de buurt? Bel of mail de klantenservice dan. Zij staan dagelijks voor je klaar om je te adviseren over jouw badkamer of om jouw specifieke vragen te beantwoorden.

Heb je een opmerking over Douche Concurrent of ben je niet tevreden? Neem dan ook contact op met Douche Concurrent. Je kunt binnen 30 dagen nog gebruik maken van jouw recht op retourneren of wellicht aanspraak maken op garantie. De klantenservice gaat altijd professioneel met jouw klacht(en) om en zorgt dat je goed geholpen kan worden.

Wil jij ook beoordelen?

Is jouw badkamer ook ingericht met sanitair van Douche Concurrent? Laat hieronder dan weten wat jouw reden was om bij Douche Concurrent te bestellen. Ben je bijvoorbeeld in de showrooms van Douche Concurrent geweest of heb je je alleen online laten inspireren? Ook kun je iets vertellen over het contact met de klantenservice of het ontwerpen van jouw badkamer in 3D bij Douche Concurrent. Laat hieronder een eigen review achter over al jouw ervaringen met Douche Concurrent. Dit kan nieuwe klanten een beter inzicht geven in de webshop van Douche Concurrent.

Reviews over Douche Concurrent
Gerelateerde bedrijven
Ongediertewinkel.nl logo
Ongediertewinkel.nl
5 beoordelingen
5,4
Residentie-Lumeo logo
Residentie-Lumeo
0 beoordelingen
10
The HappyBed logo
The HappyBed
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
7
43% zou hier weer kopen
7 beoordelingen
Geen geld terug gekregen bij retour

4 december 2022 kraan besteld, terug gestuurd zoals in de voorwaarden .alles was goed gegaan, alleen nog steeds geen geld terug ontvangen .gaat om een bedrag van 87 euro dus ja wel de moeite

Geplaatst op: 23-02-2023
Laatst bewerkt op: 23-02-2023
Geschreven door: Anne-leen A.

6 / 10
4/5 1/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Nee
Retourbedrag niet ontvangen

Alles lijkt goed te gaan totdat je het retourbedrag wilt ontvangen. Oppassen dus

Geplaatst op: 01-02-2023
Laatst bewerkt op: 01-02-2023
Geschreven door: Maria S.

4 / 10
2/5 2/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Correct,kwalitatief goed,en prima service!

Reeds meerdere malen bestelling geplaatst bij douche concurrent en steeds snel en correct geleverd. Bij een defect onderdeel heeft douche concurrent dit snel en correct afgehandeld door binnen een dag een nieuw onderdeel te leveren
Kortom een juiste en correcte service en vriendelijke medewerkers.

Geplaatst op: 05-12-2022
Laatst bewerkt op: 05-12-2022
Geschreven door: J. Q.

10 / 10
5/5 5/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Glazen wand/deur kwalitatief super slecht.

Heb een douche-cabine bestaande uit glazen wanden/deuren gekocht bij Douche Concurrent. Glazen deur tijdens het optillen al gesprongen vervolgens dit aangegeven. Als reactie kreeg ik als enige optie een nieuwe cabine aangeboden tegen een gereduceerde prijs van 140 euro. Volledige prijs was 257 euro.

Douche Concurrent blijft maar volhouden dat alles wordt getest bij de productie en dat het absoluut niet kapot kan zonder aanleiding. Enige aanleiding is het optillen van de wand.

Kortom superslechte kwaliteit en wat betreft service geen enkel garantie of zekerheid.

Absoluut geen aanrader.

Geplaatst op: 28-11-2022
Laatst bewerkt op: 28-11-2022
Geschreven door: Tevfik Y.

4 / 10
4/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Niet geleverd wat er is besteld.

Ik had via bol.com de douchewand van Diamond Line de Finn met zwarte profiels 100x200 netto gewicht 42kg.besteld.Ik kreeg de grazi met zwarte strepen 100x200 netto gewicht 44 kg.Via mail en bellen beweren ze dat het de zelfde is.Dat wil er bij mij niet in,het is misleiding op de website.

Geplaatst op: 23-04-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: RJ N.

7 / 10
4/5 1/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Klantenservice ondeskundig

Eeerst cabine finn besteld was achteraf niet leverbaar met deur. Heel veel geheen en weer gehad uiteindelijk de Horizon geleverd gekregen blijkt het een inloopdouche en cabine in 1 te zijn maar geen tekening van de cabine erbij. Missen ook onderdelen dan dan krijg je bericht terug hij is niet goed in elkaar gezet. Ja hoe moet je dat dan doen als je onderdelen mist. Bedrijf en leverancier zeer onkundig. Terwijl m9jn man en ik wel wat gewend zijn om in elkaar te zetten en te verbouwen. Ik koop er in ieder geval nooit meer.

Geplaatst op: 28-03-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Lies V.

7 / 10
5/5 2/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Blij dat ik voor dit heb gekozen

Ik heb super blij dat ik voor Douche concurrent heb gekozen. Het is een goed en fijn bedrijf en ze staan altijd gelijk voor je klaar met een snelle reactie. De douche cabina zat erg goed verpakt en werdt goed geleverd volgens de afspraken.

Geplaatst op: 27-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Jennifer V.

8 / 10
5/5 3/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Douche Concurrent
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Ongediertewinkel.nl logo
Ongediertewinkel.nl
5 beoordelingen
5,4
Residentie-Lumeo logo
Residentie-Lumeo
0 beoordelingen
10
The HappyBed logo
The HappyBed
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Douche Concurrent een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 7 beoordelingen geplaatst over Douche Concurrent. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7 gekregen, waarbij 43% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Douche Concurrent actief?

Douche Concurrent is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) huis en bouwen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Douche Concurrent reviews? Dan kunt u naar de website van Douche Concurrent gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie