Duijvestein Winterstore logo

Duijvestein Winterstore reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Duijvestein Winterstore reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1131
Duijvestein Winterstore logo
Website
duijvestein-winterstore.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Duijvestein Winterstore

Bij Duijvestein Winterstore geniet je direct van voorpret voor de wintersport. Of je nu in de zomer een kijkje in de webshop neemt of vlak van tevoren jouw wintersport spullen shopt. Bij Duijvestein Winterstore kun je terecht voor alles wat met skiën, snowboarden en sneeuw te maken heeft. Niet alleen shop je online eenvoudig en snel een snowboard of wintersport outfit, ook zijn er winkels in Den Haag, Landgraaf en Zoetermeer. Op Ervaringensite.nl lees je de beoordelingen van echte klanten. Door deze reviews over Duijvestein Winterstore te lezen kun je een goed beeld vormen van dit bedrijf en een doordachte keuze maken om hier wel of niet te kopen.

Over Duijvestein Winterstore

De eerste Duijvestein Winterstore opende in 1955 de deuren. Dit is dé specialist op het gebied van wintersport. Hier vind je de nieuwste en beste benodigdheden voor jouw wintersportreis. Daarnaast kun je hier terecht voor een persoonlijk advies van deskundige adviseurs. Bij Duijvestein Winterstore werken namelijk allemaal enthousiaste wintersporters die je graag helpen bij het uitzoeken van de juiste ski's of een snowboard dat bij je past. Ook als je online shopt kun je eenvoudig om hulp vragen.

Waarom kiezen voor Duijvestein Winterstore

Duijvestein Winterstore voorziet je niet alleen van uitstekende producten, maar ook van veel kennis. Zo organiseert de webshop onder andere regelmatig events, zoals een clinic waarbij je te weten komt wat je moet doen als je in een lawine terecht komt. Om dit soort evenementen niet mis te lopen valt het aan te raden om je in te schrijven voor de nieuwsbrief en Duijvestein Winterstore te volgen op Facebook. Ook geeft de shop je de mogelijkheid om alle materialen te testen op de pistes van SnowWorld. Jij profiteert dus van een uitstekende service als je hier jouw wintersportspullen koopt. Daarnaast zorgt Duijvestein Winterstore voor een snelle levering binnen 1 à 2 werkdagen, is het mogelijk om binnen 14 dagen te retourneren en krijg je altijd geld terug en wordt jouw bestelling gratis verzending vanaf €75,-.

Is Duijvestein Winterstore betrouwbaar?

Al jarenlang is Duijvestein Winterstore een begrip onder wintersporters. Dankzij de online shop kan iedereen hier nu eenvoudig winkelen en hoef je geen fysieke winkel te bezoeken. In de webshop vind je gemakkelijk waar je naar op zoek bent door te zoeken in de verschillende categorieën. Je kunt altijd om hulp vragen, of je nu vragen hebt of op zoek bent naar een persoonlijk advies. Betalen gebeurt in een beveiligde omgeving en je kunt er zelfs voor kiezen om in termijnen te betalen. Hier wordt geen rente over berekend, wat dit een zeer aantrekkelijke optie maakt als je een dure bestelling plaatst. De bedrijfsgegevens zijn eenvoudig terug te vinden op de website.

Klantenservice en klachten

Duijvestein Winterstore voorziet je graag van een passend advies op maat. Je kunt op diverse manieren contact opnemen met de klantenservice. Dit kan onder andere door een e-mail te sturen, te bellen of een berichtje te sturen via whatsapp. Ook kun je ervoor kiezen om het contactformulier op de website in te vullen. Een medewerker neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Wil jij ook beoordelen?

Als jij ervaring hebt met Duijvestein Winterstore stellen wij het zeer op prijs als je jouw review achter wilt laten op deze pagina. Je helpt anderen namelijk bij het maken van de juiste keuze en deelt waardevolle informatie. Vertel bijvoorbeeld wat je vindt van het assortiment en de kwaliteit van de producten, of je jouw bestelling snel in huis had en of je ook wel eens onderhoud uit laat voeren bij Duijvestein Winterstore. Heb je een advies gevraagd aan de klantenservice? Hoe ben je geholpen? Alvast bedankt voor het delen van jouw Duijvestein Winterstore beoordeling.

Reviews over Duijvestein Winterstore
Gerelateerde bedrijven
WinterSportStore.com logo
WinterSportStore.com
2 beoordelingen
7,7
PadelDirect.be logo
PadelDirect.be
0 beoordelingen
10
BasketballDirect.com logo
BasketballDirect.com
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen
8,5
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Super mooie winkel

Echt een hele mooie en grote winkel met een zeer ruim assortiment. Je kunt er alles voor de wintersport vakantie vinden. De werknemers zijn super behulpzaam en nemen goed de tijd om je te helpen. Super!

Geplaatst op: 24-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Jasper H.

7 / 10
5/5 3/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Duijvestein Winterstore
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
WinterSportStore.com logo
WinterSportStore.com
2 beoordelingen
7,7
PadelDirect.be logo
PadelDirect.be
0 beoordelingen
10
BasketballDirect.com logo
BasketballDirect.com
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Duijvestein Winterstore een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Duijvestein Winterstore. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Duijvestein Winterstore actief?

Duijvestein Winterstore is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) outdoor en sport & fitness.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Duijvestein Winterstore reviews? Dan kunt u naar de website van Duijvestein Winterstore gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie