easyEnergy logo

easyEnergy reviews, ervaringen en beoordelingen

easyEnergy reviews, ervaringen en beoordelingen
251
easyEnergy logo
Website
easyEnergy
Categorie
Energie aanbieders
easyEnergy ervaringen zullen een belangrijke rol kunnen spelen in het afsluiten van een energiecontract. Andere consumenten kunnen via deze pagina easyEnergy reviews delen met andere zodat zij een goed beeld krijgen van deze energieleverancier. Heb jij al easyEnergy ervaringen? Laat deze dan achter en help andere met jou ervaring

Over easyEnergy

easyEnergy is onderdeel van de "easy family" waarvan easyJet wellicht de bekendste partij is. In de luchtvaart hebben zij de markt op de kop gezet door een eerlijk verdienmodel te introduceren zonder verborgen en rare kosten. Door zo min mogelijk geld te besteden aan bijvoorbeeld dure kantoorpanden, voetbalclub sponsoring en grote callcenters kunnen ze zo goedkoop hun diensten aanbieden. Met hetzelfde doel probeert easyEnergy de energiemarkt naar zich toe te trekken. Zo kent easyEnergy geen verschil in nieuwe en bestaande klanten en betaald iedereen de inkoopprijs zonder winstopslag. Ben je niet tevreden? Dan kan je opzeggen zonder opzegboetes of andere rare toestanden. Met het ook om alle klanten hetzelfde te behandelen, probeert easyEnergy de energiemarkt te veroveren. Transparantie, eerlijkheid en lage energieprijzen mag je verwachten volgens dit bedrijf.

easyEnergy slimme meter

Om energie tegen inkoopprijs te krijgen dien je te beschikken over een slimme meter. Deze meter is is in vergelijking tot de oude meter in staat om meterstanden per dag en zelfs per uur uit te lezen. Hierdoor kan de energieprijs variëren en betaal jij altijd de goedkoopste energieprijs. Heb je nog geen slimme meter? Deze kan je aanvragen en zal voor enkele tientjes geplaatst kunnen worden.
Gerelateerde bedrijven
Energie.be logo
Energie.be
20 beoordelingen
5
Test Aankoop logo
Test Aankoop
4 beoordelingen
6
Octa+ logo
Octa+
15 beoordelingen
4,9
Gerelateerde blogartikelen
8,8
86% zou hier weer kopen
8 beoordelingen
Onze beoordeling over easyEnergy

easyEnergy is geverifieerd door ons expert team. De webshop easyEnergy bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is easyEnergy lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via easyEnergy. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

easyEnergy is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Het is verstandig de website van easyEnergy te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van easyEnergy.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Onder aan succes

Eigenaardig dat dit bedrijf op andere sites wordt afgeraden en hier hoge score heeft.

Het idee sta ik achter maar door de grote hoeveelheid klachten wacht ik nog maar even

Er gaat van alles fout bij dit bedrijf.
Van niet te bereiken tot betalingen.

Dus wees gewaarschuwd…..

Geplaatst op: 19-11-2022
Laatst bewerkt op: 19-11-2022
Geschreven door: Ton J.

5 / 10
4/5 1/5 3/5 2/5
Nogmaals kopen? Ja
Als je weg wilt, reken dan maar op problemen.

Er bij komen is makkelijk, maar weg willen is een heel verhaal. Geen geld terug gehad en ze blijven door factureren zelfs nadat ik al ben overgestapt. Meteen blokkeren dus want het is illegaal om zonder contract geld af te schrijven.

Geplaatst op: 30-10-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

7 / 10
5/5 1/5 3/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Niet de goedkoopste wel veel zekerheid

Ik moet zeggen dat EasyEnergy waarschijnlijk niet de goedkoopste is, omdat het geen giga aanbiedingen heeft. Wat je wel krijgt is gewoon een goede prijs waardoor je nooit veel meer betaald als bij veel andere energieleveranciers. Ze bieden gewoon altijd de prijs van de markt. De chat was ook netjes

Geplaatst op: 25-05-2018
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Portwal

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Goede actie

Goede actie ontvangen waardoor ik ben intestapt

Geplaatst op: 28-03-2018
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Peter

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Simpel en eerlijke energieprijzen

Eerlijke prijzen en een goed bedrijf. Natuurlijk is er altijd wel wat te zeuren zo was onze voorschotnota niet helemaal goed, maar uiteindelijk konden we dit aanpassen en is alles goed geregeld. Op dit moment sta ik versteld hoe goed het werkt en de inzichten. Ik kan precies zien hoeveel ik inkoop op welke prijs en dat is super handig

Geplaatst op: 19-02-2018
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Gerry

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Gewoon voor een eerlijke prijs

Een eerlijke prijs voor je energie! Ik was hier eigenlijk al een tijd naar opzoek en easyEnergy was de enigste die dit volgens mij aanbood. Ik heb inmiddels alle informatie welke ik nodig heb en ga mij binnekort inschrijven. contact was goed en netjes

Geplaatst op: 11-01-2018
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Bert S.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Eindelijk een eerlijke energieleverancier

Eindelijk een energieleverancier welke altijd de laagste energieprijs betaald. Je krijgt gewoon de energieprijs waarvoor zij het inkopen. Super!

Geplaatst op: 25-10-2017
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Berends

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over easyEnergy
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Energie.be logo
Energie.be
20 beoordelingen
5
Test Aankoop logo
Test Aankoop
4 beoordelingen
6
Octa+ logo
Octa+
15 beoordelingen
4,9
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is easyEnergy een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 8 beoordelingen geplaatst over easyEnergy. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,8 gekregen, waarbij 86% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is easyEnergy actief?

easyEnergy is vooral actief in de categorie energie aanbieders.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de easyEnergy reviews? Dan kunt u naar de website van easyEnergy gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie