ErotiekDiscounter.nl logo

ErotiekDiscounter.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

ErotiekDiscounter.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
612
ErotiekDiscounter.nl logo
Website
ErotiekDiscounter.nl
Categorie
Webshops

Reviews en ervaringen ErotiekDiscounter.nl

Om het in bed wat spannender te maken zijn er vandaag de dag heel wat opties. Er zijn toys voor hem, er zijn toys voor haar en nog heel wat speeltjes die jullie samen kunnen ontdekken. Dankzij het internet moet je ook niet meer naar de erotheek gaan voor dergelijke producten. Op een website als ErotiekDiscounter.nl koop je het discreet en gemakkelijk. Maar kan je ErotiekDiscounter.nl wel vertrouwen? Is de kwaliteit van de producten goed? Hoe beoordelen voorgaande klanten van ErotiekDiscounter.nl de webshop? Wat zijn hun ervaringen? Op deze pagina vind je reviews over ErotiekDiscounter.nl zodat jij perfect kan inschatten wat te verwachten.

Over ErotiekDiscounter.nl

ErotiekDiscounter.nl is een webshop die volledig gericht is op alles wat in het genre van de erotiek valt. Dat betekent een ruim assortiment aan seksspeeltjes in uiteenlopende categorieën. De webshop richt zich daarbij vooral op een goede klantenservice, een snelle levering en discretie. Zo kan je er zeker van zijn dat alle bestellingen bij ErotiekDiscounter.nl in een ongemarkeerde verpakking bij jou thuis worden bezorgd. Bovendien komt de naam van de website ook niet op jouw bankafschriften terecht. Je wilt natuurlijk niet dat iedereen zijn of haar neus in jouw privézaken kan steken. Wat de snelle levering betreft kan je er zeker van zijn dat producten gekocht voor 23 uur reeds nog dezelfde dag verzonden worden. Binnen Nederland is de levertermijn dan ook 1 dag. Binnen België varieert de levertermijn tussen de 1 en de 3 dagen.

Waarom kiezen voor ErotiekDiscounter.nl?

ErotiekDiscounter.nl heeft een ruim assortiment aan erotische producten onderverdeeld in vier grote categorieën. Deze zijn toys voor hem, toys voor haar, toys voor koppels en BDSM. Tevens kan je een ruime selectie producten uit de drogisterij op de kop tikken of lingerie voor haar of voor hem. Daarnaast vind je op de home page van ErotiekDiscounter.nl ook altijd leuke aanbiedingen terug van producten in de sale. Heb je een keuze kunnen maken? Dan betaal je 4,95 euro verzendkosten binnen Nederland en België tot een bedrag van 45 euro. Daarboven is verzending gratis. Betalen kan op heel wat manieren zoals iDeal, Klarna, een Webshop Giftcard, Bancontact, ApplePay, kredietkaart, overboeking, GiroPay, Sofort en nog meer. Ongeopende en ongebruikte producten kunnen binnen de veertien dagen na ontvangst terug worden gestuurd zonder opgave van reden met uitzondering van enkele producten zoals pruiken, lingerie, strings en aanverwanten.

Is ErotiekDiscounter.nl betrouwbaar?

Kan je veilig kopen bij ErotiekDiscounter.nl? Het slotje in de adresbalk laat je alvast weten dat de verbinding op basis van het zogenaamde SSL-protocol tot stand komt. Dat betekent dat er een encryptie op zit en derden niet zomaar aan jouw persoonsgegevens kunnen. Daarnaast is er een duidelijke privacy policy en kan je ook de algemene voorwaarden erop nalezen. ErotiekDiscounter.nl is een Nederlands bedrijf en dat betekent dat je op de webshop het nummer van de Kamer van Koophandel terug kunt vinden net als het btw nummer en het adres van de hoofdzetel. Tevens beschikt ErotiekDiscounter.nl over een eigen klantenservice en zijn ze ook een gecertificeerd lid van het keurmerk Stichting WebwinkelKeur. Er lijkt dus geen reden te zijn om ErotiekDiscounter.nl niet te vertrouwen.

Klantenservice en klachten

Heb je een vraag over een bepaald product of over een bepaalde bestelling? Dan kan je de klantenservice van ErotiekDiscounter.nl contacteren. Dat kan via de live chat functie op de website. Dat kan per mail. Dat kan telefonisch en dat kan ook via het contactformulier op de website. Daarnaast is het ook mogelijk om via WhatsApp een berichtje te sturen en is het mogelijk om een privébericht op één van de social media accounts van ErotiekDiscounter.nl te sturen. Klachten kunnen op dezelfde manieren worden overgebracht. Komt er geen oplossing voor jouw klacht? Dan kan je contact opnemen met de dienst bemiddeling van de Stichting WebwinkelKeur. Alternatief is het ook mogelijk om een klacht over te brengen via het Europese ODR-platform.

Wil jij ook beoordelen?

Gebruikte jij al eens een erotisch product van ErotiekDiscounter.nl? Of koop je geregeld bij deze webshop jouw spullen? Dan ben jij de geknipte persoon om ons meer te vertellen over jouw ervaringen met ErotiekDiscounter.nl. Zijn ze overwegend positief of negatief? Ben je tevreden met de geleverde kwaliteit? Met de prijs? Zou je opnieuw tot een aankoop over gaan? Beoordeel je de klantenservice van ErotiekDiscounter.nl als goed? Schrijf het allemaal neer in de vorm van een review en help toekomstige bezoekers een gefundeerde mening vormen over ErotiekDiscounter.nl!

Reviews over ErotiekDiscounter.nl
Gerelateerde bedrijven
Erovibes logo
Erovibes
3 beoordelingen
6,8
BolasUnderwear logo
BolasUnderwear
1 beoordeling
10
Condooms.be logo
Condooms.be
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen
8,7
50% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Allemaal fout

de goederen werden helemaal niet geleverd. geen communicatie

Geplaatst op: 16-07-2022
Laatst bewerkt op: 16-07-2022
Geschreven door: Peter

7 / 10
4/5 4/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Snelle discrete levering

Ze bieden een super snelle levering met erg discrete verpakking. Alles werkt erg goed en fijn. Ze bieden ook een goede service wat erg fijn is voor als je dat nodig hebt.

Geplaatst op: 02-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

9 / 10
5/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over ErotiekDiscounter.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Erovibes logo
Erovibes
3 beoordelingen
6,8
BolasUnderwear logo
BolasUnderwear
1 beoordeling
10
Condooms.be logo
Condooms.be
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is ErotiekDiscounter.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over ErotiekDiscounter.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,7 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is ErotiekDiscounter.nl actief?

ErotiekDiscounter.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) lingerie & ondergoed en seksshops en erotische shops.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de ErotiekDiscounter.nl reviews? Dan kunt u naar de website van ErotiekDiscounter.nl gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie